دقيقا حرف دل منو زدي!به نقل از melika :) :انقد غیظم میگیره وقتی اولِ برنامه میاد با خدا میحرفه و بغض تو گلوشه و یجوری وانمود میکنه که الان میخاد گریه کنه و اینا... ینی میخابم بکوبونم تو سرش
منم از موضوعات مربوط به جنگ خوشم میاد ولی نباید تو ماه عسل چند تا آدمی که کار خیلی خاصی نکردن و آورد ( نمیخوام بگم کار آزاده ها و ... مهم نبوده و کار شاخی نکردنو اینا ها ؛نه... منظورم اینه که خیلی آدمای دیگه هم بودن که رفتن جنگ و اسیر شدن و مقاومت کردن.)به نقل از NEO :برنامه نسبت به پارسال افت داشه ولی دیگه اینقدر بی انصاف هم نباشید ؛ سوژه امروزش خوب بود
من در کل از موضوعات مربوط به جنگ خوشم میاد
والا من با مامانش در ارتباط نیستم مامانم درارتباطهبه نقل از Ham!D ShojaE :مليكا تو با مادرش در ارتباطي ، ازش بپرس پسرت لباساشو از كجا ميخره ؟!
به نقل از .mary. :منم از موضوعات مربوط به جنگ خوشم میاد ولی نباید تو ماه عسل چند تا آدمی که کار خیلی خاصی نکردن و آورد ( نمیخوام بگم کار آزاده ها و ... مهم نبوده و کار شاخی نکردنو اینا ها ؛نه... منظورم اینه که خیلی آدمای دیگه هم بودن که رفتن جنگ و اسیر شدن و مقاومت کردن.)
اینا کسایین که تو دهه فجر و آزادسازی خرمشهر و شروع جنگ و روز جانباز و هزار و دو تا (به قول علی ضیا! ) مناسبت دیگه میارنشون تو تلویزیون و باهاشون مصاحبه میکنن.
مهمونای ماه عسل باید با مهمونای برنامه های دیگه فرق داشته باشن
درسته که سوژه برنامه خوب بود ...ولی این سوژه تکراری بود و برای اولین بار ایده ی خودشون نبود...به نقل از ftnt :سلوم!
امشب ماه عسل خیلی خوب بود،یعنی نسبت به قبلیا بهتر بود.
به قولِ احسان هدفِ ماه عسل اینه که دمِ افطار حالمونو خوب کنه؛و امروز واقعا اینجور بود.امروز حالِ من یکی که بعد از دیدنِ برنامه واقعا خوب شد.کاش همیشه اینجور باشه. :)
حافظِ قرآن به این(فرزاد)میگن.چی هرروز حافظِ قرآن میارن که خودشونم نمیدونن چرا قرآنو حفظ کردن.ولی این آدم واقعا به درک رسیده بود و بعد شروع به حفظ کرده بود؛یعنی اون تحولی که باید توش بوجود میومد اومده بود.درسته که قسمتی از بدنش از کار افتاده بود،ولی خدا یه هدیه ی بزرگ بهش داده بود.اونم شناختِ خودش بود.
مشکلِ بزرگِ خیلی از ماها اینه که خدامونو نمیشناسیم،یا کم میشناسیم!
نمیشه گف نمیارنشون ؛ میارنشون ولی قبول دارم تو بقیه برنامه ها بحثاشون خیلی جدی و خشک و حوصله سر بره،مثل اینکه تو جنگ فقط یا تفنگ دسشون بوده یا داشتن قرآن میخوندن ولی تو این برنامه گفت و گوشون جذاب تر بود من میگم برنامشون خوب بود ولی ماه عسل باید بهتر از اینا باشه،شاید انتظارات من خیلی بالاس...به نقل از NEO :خودت قضاوت کن توی برنامه های ایران چقدر به موضوع جنگ و اُسرا توجه میشه ؟ چقدر پیش میاد که یه جانباز بیاد توی تلوزیون ؟
تقریبا هیچی
بنظرم نباید انتظار بیش از اندازه از این برنامه داشت
در ضمن اگر برنامه دیروز رو دیده باشی واقعا عالی بود چون درباره حال و هوای زندان های اون زمان و شیطنیت هایی که بعضی ایرانی ها تو اون شرایط در میاوردن بود کاملا تازگی داشت برام
گذشته از اون یادتون نیست یه زمانی همین علیخانی که الان همه دارن ازش تعریف میکنن منفور ترین مجری ایران بود ؟
دلایل مختلفی داشت این قضیه . یکیش این بود که اون موقع علیخانی تقریبا تازه کار بود و مردم بهش عادت نکرده بودن . قصه ی ضیا هم الان همینه !
عزیزم بهتره بگیم "آقا"ی ضیا.به نقل از nabeghehriazy :نگفتین
چرا ضیا جدیدن با زنا حرف میزنه سرش پایینه به میز نگاه میکنه؟!
از حیاشهبه نقل از nabeghehriazy :نگفتین
چرا ضیا جدیدن با زنا حرف میزنه سرش پایینه به میز نگاه میکنه؟!
از محجوبیتشه احتمالا.به نقل از nabeghehriazy :ضیا چرا جدیدن با زنا حرف میزنه سرش پایینه به میز نگاه میکنه؟!
به نقل از melika :) :مزخرف بود ماه عسلِ امسال
عاقا گمونم این شعرایی که علی ضیا میگفت رو مامانش گفته ها "
خو مامانم میگه احتمالن مامانش گفده.. نمیدونم شایدم خودش گفتهبه نقل از Laya B :چرا چنین حدسی زدید واقعا؟؟
واقعا که...