ماه عسل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohsenbarzegar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماه عسل

دم ماه عسل گرم که مجری ایش علیخانی ـه!

تنها برنامه ی که 11 ماه سال منتظرشم!

دکور عالی!

ولی مجری پیر شده بود! :)

اتفاقا تیپش نسبت به 90 که نشون میداد خیلی بهتر بود :-" اجازه هس دراین حد بگیم دیگه ؟؟؟ :-"

دکور خوب بود دیگه . ولی معمولا احسان علیخانی تجملاتی تر بود سلیقه اش نمیدونم امسالم تهیه کننده خودش بود؟

باید بگم نوستالوژی ماه رمضون من از همون سال اولی که گداشت شده ماه عسل ( با علیخانی ) نوستالوژیه دیگه ثابته شرایطش :-"
بعد پارسال اصن حال و هوای ماه رمضونم یه چیزی کم داشت ;;) ;;)

خوب بود 8-^ جهت سلام و علیک بود این قسمت اولش 8-^ خوش اومدن
امیدوارم امسالم سوژه ها عالی باشن
و موثر!!!

میگم میخوایم بی خیال کت و شلوار و مدل مو آقای علیخانی بشیم؟ :-"
جایی هست بشه برنامه رو دانلود کرد؟
میشه کسایی که دیدن بگن مهمون برنامه کی بود و موضوعش چی بود؟ چون من نمیتونم ببینم برنامه رو میخوام ببینم کدوم برنامه موضوعش جالب میاد به نظرم که اگه جایی پیدا شد برم دانلود کنم.

به نقل از شــقایـــق :
میگم میخوایم بی خیال کت و شلوار و مدل مو آقای علیخانی بشیم؟ :-"
جایی هست بشه برنامه رو دانلود کرد؟
میشه کسایی که دیدن بگن مهمون برنامه کی بود و موضوعش چی بود؟ چون من نمیتونم ببینم برنامه رو میخوام ببینم کدوم برنامه موضوعش جالب میاد به نظرم که اگه جایی پیدا شد برم دانلود کنم.
ب نظرم این دفعه ارزش DL نداره! :-"
ی خلاصه ای بود از 2 سال پیش ماه عسل 90
ولی دمش گرم خیلی شیک گف من ضیا رو آدم حساب نمیکنم با این کارش اون پسره اصن کجاش ب آدم میخوره اومدن مجریش کردن؟؟؟ :-?

مهمونا تا جایی که یادمه اون 2 تا پسره رو اوردن که بهم چسبیده بودن از کبد و اینا جدا شده بودن خیلی هم عشق بودن :x
اون زن و شوهررو اوردن که زنه ام اس داشت و شوهرش مثلن وفادار مونده بود پیشش و این حرفا......
اون اسیر هارو اوردن که از اردوگاه عراق فرار کرده بودن
و 2تا پسر دیگه که از نظر جسمی خب یکم ........نمی دونم باید چجوری بگم! یکیشون داره وکالت میخونه اون یکی میخواد راننده اتوبوس شه اون یکی هم ملوم نیس داره چیکار میکنه.......... B-) (آخری رو از خودم در اوردم)
آهان ی پسره رو هم اوردن که با موتور زده بود ب یکی بعد اون پیرزنه(ی اسمی هم داشتا یادم نیس) رضایت نمیداد چجوری روش میشد جلو دوربین پیرزنه؟؟؟؟.........خدا داند! خب پسره ازاد شده بود!
دیگه همین دیگه و دیگر هیچ....

×میگم دوستان (هم جنس ها البته)یکم مراعات کنین حالا درسته ک احسان علیخانی رو همه دوس دارن و اینا ولی حالا یکم جلو این احساسات رو بگیرین پلیز!!!
اخه تیپ علیخانی شده موضوع اصلی!!

×ولی در حق اگه امسال نمیومد دیگه هیچی!

به نقل از Mohandes Leily :
و 2تا پسر دیگه که از نظر جسمی خب یکم ........نمی دونم باید چجوری بگم! یکیشون داره وکالت میخونه اون یکی میخواد راننده اتوبوس شه اون یکی هم ملوم نیس داره چیکار میکنه.......... B-) (آخری رو از خودم در اوردم)
آقا قضیه اون دو تا پسرها چی بود؟اینا کی بودن؟ من از اول ندیدم نفهمیدم کی بودن اینها

به نقل از مهســــــــا :
آقا قضیه اون دو تا پسرها چی بود؟اینا کی بودن؟ من از اول ندیدم نفهمیدم کی بودن اینها
ظفر و محمد و یکی دیگه ...
سه تا پسر بودن از نظر جسمی یکم معلولیت داشتن
ظفر 3تا انگشت داشت مثلن که 2سال پیش گفت میخوام حقوق بخونم و الان داره میخونه (18ساله)
محمد میخواس فوتبالیست شه و فک کنم شده (نمیدونم!!!)
اون یکی هم اون موقع میخواس دکتر شه ولی امروز گفت دوس دارم راننده اتوبوس شم (14 ساله)

به نقل از مهســــــــا :

این‌طور که من یادمه تو برنامه‌ی سال ۹۰ اومده بودن و بچّه‌های پرورشگاهی بودن. حقیقتا هم برنامه‌شون جز بهترین و تاثیرگذارترین برنامه‌های ماه‌عسل بود!

× لازمه بگم که برنامه‌ی امروز خیلی دوست‌داشتنی بود؟ 8-^ دکورشون رو دوست داشتم؛ مثل همیشه خلّاقانه بود. تیتراژاش هم که عالی، مثل همیشه. شروع‌ش من رو یاد ماه‌عسل ۸۸ انداخت. اون سالی که مهدی یراحی «بیا، که رها شم از این همه درد..» رو خوند.

اوووووووف خداروشکر علی ضیا نبود دیدن علی ضیا در اون حالت غیر ممکن بود! #:-Sولی بچه ها برنامه اش دیگه خیییییییییییلی غم انگیزه دم افطار!واقعا انتخاب مهدی یراحی وفرزاد فرزین برای تیتراژ خوب بود :>

مثل همیشه عالی بود,آهنگای تیتراژا,خود تیتراژا[nb]تیتراژ اولش تقریبا عین تیتراژ سال 88 بود :-? [/nb],دکور,اجرا... این هم که قسمت اولش یه مروری روی مهمونای قبلیشون بود خیلی ایده ی خوبی بود... 8-^
امیدوارم اونقدر بدون مشکل و خوب بگذره که سال دیگه باز عوضش نکنن,واقعا نمیفهمم چرا یه سال در میون این برنامه رو خراب میکنن و بعد دوباره پشیمون میشن میدن دست همین گروه :-?

کلا برنامه ماه عسل خوبه...حس خوبی ایجاد میکنه تو رمضون !!
ولی داره تکراری میشه...امیدوارم ایده جدید داشته باشن که دیگه از چشم مردم نیفتن...
تنها دلیل موندگاریش بنظر من محبوبیت احسان علیخانیه!

از حق نگذریم واقعا احسان علیخانی تو اجرا برا خودش یه غولی ها....
البته باید برنامه نوروز 92 که از شبکه2 رو داشت فاکتور بگیریم که در حد اسم احسان نبود
خیلی خوشم اومد علیخانی کلا ماه عسل91 له کرد مهمونای خودش تو سال90 آورد(لایک)

دیروز صدا برداریش مشکل داشن کلا تیمشون.امیدوارم موقت بوده باشه!!! :|

همونطورکه گفتم تو حرف بزنم از دلایلی که خوشم میاد از این برنامه اینه که یه سر چیزای غیرعادی از نظر عرف و مردم رو میاره و به رخ میشکشه و میگه قبول کنید که هست! پس درست رفتارکنید. و اینا! ;;)

توقع ندارم ازش که منو بخندونه این برنامه . هرچند بلندبلند میخندم به دیالوگای جالبی که گه گاه رد و بدل میشه

ولی توقع من از این برنامه همون تلنگر معنویه. همون تیکه های فرهنگتو درست کن . تیکه های این ادما هم یادت هس که وجود دارن ..

ی همچین چیزایی ;;) :-"

برنامه ی دیشب خیلی خوب بود. یه یادآوری که به نظرم لازم بود. :)

چه قدر پیر شده بود احسان؛ مخصوصا وقتی سال 90 شو میدیدیُ مقایسه میکردی. :[

به نقل از Green Gable :
برنامه ی دیشب خیلی خوب بود. یه یادآوری که به نظرم لازم بود. :)

چه قدر پیر شده بود احسان؛ مخصوصا وقتی سال 90 شو میدیدیُ مقایسه میکردی. :[
اره ديگه داره سنش ميره بالا.راستي كسي ميدونه چن سالشه؟

عاقا حساب نیس من خواهرم میندازه شبکه پویا نمیزاره ماه عسل رو نگا کنم :((

به نقل از reihanxxx :
اره ديگه داره سنش ميره بالا.راستي كسي ميدونه چن سالشه؟

32.5

متولد 15 آبان 1359. ;;)

يكي از مهموناي ديروزشون كه ام اس داشت .. خانوم جعفري ..
ايشون همون خانوم سوسن جعفري معروفن ؟! دفه ي پيش كه ماه عسل اومدن من اصلا متوجه نشدم.
من مدت ها مي خوندم وبلاگشون ُ .. واقعن ديدنش توي ماه عسل برام جالب بود.

دکراسیونشو دوس دارم خیلی باحاله جدیده .....
احسان علیخانیم که مثل همیشه عالیه ....
تیتراژاشم هنوز نمیشه نظر داد

شلوارِ قرمز...
دکور ِ خوبی نداره همش مشکیه...ی حالت بدی ب من دست میده...
اما احسان علیخانی مث همیشه رک!

Back
بالا