پاسخ : ماه عسل
به نقل از شــقایـــق :
میگم میخوایم بی خیال کت و شلوار و مدل مو آقای علیخانی بشیم؟
جایی هست بشه برنامه رو دانلود کرد؟
میشه کسایی که دیدن بگن مهمون برنامه کی بود و موضوعش چی بود؟ چون من نمیتونم ببینم برنامه رو میخوام ببینم کدوم برنامه موضوعش جالب میاد به نظرم که اگه جایی پیدا شد برم دانلود کنم.
ب نظرم این دفعه ارزش DL نداره!
ی خلاصه ای بود از 2 سال پیش ماه عسل 90
ولی دمش گرم خیلی شیک گف من ضیا رو آدم حساب نمیکنم با این کارش اون پسره اصن کجاش ب آدم میخوره اومدن مجریش کردن؟؟؟
مهمونا تا جایی که یادمه اون 2 تا پسره رو اوردن که بهم چسبیده بودن از کبد و اینا جدا شده بودن خیلی هم عشق بودن
اون زن و شوهررو اوردن که زنه ام اس داشت و شوهرش مثلن وفادار مونده بود پیشش و این حرفا......
اون اسیر هارو اوردن که از اردوگاه عراق فرار کرده بودن
و 2تا پسر دیگه که از نظر جسمی خب یکم ........نمی دونم باید چجوری بگم! یکیشون داره وکالت میخونه اون یکی میخواد راننده اتوبوس شه اون یکی هم ملوم نیس داره چیکار میکنه.......... B-) (آخری رو از خودم در اوردم)
آهان ی پسره رو هم اوردن که با موتور زده بود ب یکی بعد اون پیرزنه(ی اسمی هم داشتا یادم نیس) رضایت نمیداد چجوری روش میشد جلو دوربین پیرزنه؟؟؟؟.........خدا داند! خب پسره ازاد شده بود!
دیگه همین دیگه و دیگر هیچ....
×میگم دوستان (هم جنس ها البته)یکم مراعات کنین حالا درسته ک احسان علیخانی رو همه دوس دارن و اینا ولی حالا یکم جلو این احساسات رو بگیرین پلیز!!!
اخه تیپ علیخانی شده موضوع اصلی!!
×ولی در حق اگه امسال نمیومد دیگه هیچی!