galexy-A.R
کهکشـــــــان
پاسخ : ماه عسل
این ترمه کلا احسان علیخانی دلشو برده بود هی جلب توجه میکرد
خوب بود
این ترمه کلا احسان علیخانی دلشو برده بود هی جلب توجه میکرد
خوب بود
به نقل از F@temeh :چرا انقد انتقاد میکنید از زنش؟
زنش خیلی هم خوب بود اتفاقن،
فقط من پسندیدمش؟
به نقل از سـحر :نظرتون چیه که اون خانوم در مقابل اون بچه که داشت دکور ِ برنامه رُ میاورد پایین ؛ خم به ابرو نمیاورد ؟ اصن احساس کردم ظریف مادرشه ، اون خانومه پدرش . والا .
من ک فک نمیکنم این تو خونه هم واکنشی نشون بده!به نقل از فَــرز :احتمالا احترام دوربین رو گرفته مادره باید واکنش مامانه رو بعدِ برنامه و تو خونه دید
+به نقل از چرخ :چرا انقد عیخانیُ گُندهش میکنین؟ جداً سوال شده واسهم. خب مگه اون موضوع برنامه رُ مشخص میکنه آخه؟ یه مجری ـه دیگه اونم. از نظر من هم مناسب ماهعسل ـه و خوب اجرا میکنه؛ ولی این جداً سوال شده واسهم. (مخاطب خاص هم نداره؛ خیلیـا هستن. )
(مونده بود اینجا باید میگفتم. )
من از علی خانی بدم میاد. ینی از شخصیتش و اینا. اما قبول کنین که واقعا خوب اجرا میکنه. خوب میتونه مهمونا رو کنترل کنه. سوال خوب و به موقع (معمولا) میپرسه. مثلا من یادمه سالای پیش یک مهمونی بود که خیلی بد نشسته بود رو مبل, روستایی بود, علیخانی خیلی ساده و صمیمی بهش گفت که درس بشینه و جم جورش کرد و اینا.به نقل از چرخ :چرا انقد عیخانیُ گُندهش میکنین؟ جداً سوال شده واسهم. خب مگه اون موضوع برنامه رُ مشخص میکنه آخه؟ یه مجری ـه دیگه اونم. از نظر من هم مناسب ماهعسل ـه و خوب اجرا میکنه؛ ولی این جداً سوال شده واسهم. (مخاطب خاص هم نداره؛ خیلیـا هستن. )
(مونده بود اینجا باید میگفتم. )
خب از نظر من هم خوب اجرا میکنه منم همینُ گفتم که واقعاً علیخانی مناسب برنامهس؛ صرفاً نمیدونستم که تهیهکننده هم هست واسه همین سوال شده بود واسهم؛ که رفع شد.به نقل از BUG :من از علی خانی بدم میاد. ینی از شخصیتش و اینا. اما قبول کنین که واقعا خوب اجرا میکنه. خوب میتونه مهمونا رو کنترل کنه. سوال خوب و به موقع (معمولا) میپرسه. مثلا من یادمه سالای پیش یک مهمونی بود که خیلی بد نشسته بود رو مبل, روستایی بود, علیخانی خیلی ساده و صمیمی بهش گفت که درس بشینه و جم جورش کرد و اینا.
کلا سر و کله زدن با آدمای معمولی و اینا که سر و کارشون با تلویزیون نیست کار سختیه. منصفانه نگا کنی سال پیش مثن اصن خوب نبود برا این برنامه علی ضیا. ینی به نظر من نصف حال و هوای ماه عسل به خاطر علیخانی و اجرای خوبشه.
بعد مگه علیخانی تهیه کننده ماه عسل نیست؟ اگه تهیه کنندست که ینی همه کارست در واقع