ماه عسل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohsenbarzegar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماه عسل

آره.

منم ازش خوشم میاد. خیلی خوبه. >:D<

بسیار بسیار برنامه آموزنده و قشنگیه
دیشب بطور اتفاقی یه قسمتش رو دیدم که دوتا زن که تو صورتشون اسید پاشیده بودن رو دعوت کرده بود !
در مقایسه با پارسال که جوهرچی برنامه کودک اجرا میکرد خیلی بهتر شده

خيلي به درد ماه رمضون ميخوره.
آدمو بيشتر از هميشه ياد خدا ميندازه.
با ديدنش شايد خيلي ها يه تكوني به خودشون بدن.

مهمونهاشون خوبن،در واقع سوژه های جالبی هستن که همیشه اطرافمون میبینیم اما اهمیت نمیدیم
اما خوب مجریش خیلی لوسه+همش از خودشون و برنامشون تعریف میکنن کلا یه جورایی خودشیفتگی دارن [-(

من تاحالا ندیم. اما از این یارو مجریه برعکس شماها بدم میاد! علتشم که نمیبینم همینه. خیلی میخواد ادا دربیاره انگار. لوس نُنُر!

ببینین کلا شخصیت علیخانی مغروره ! ولی خب خصوصیات خوب اجراش فک میکنم بیشتر باشه و میشه این غرورشُ نادیده گرفت !
به نظرم تنها برنامه ایه که اینجور مهمونا رُ میاره . منظورم آدمای اجتماعه .
عاشق این شعارشونم !
: " ما دنبال چشم قشنگ نیستیم ، دنبال نگاه قشنگیم ! "
:)

به نقل از ریــحــانــه :
ببینین کلا شخصیت علیخانی مغروره ! ولی خب خصوصیات خوب اجراش فک میکنم بیشتر باشه و میشه این غرورشُ نادیده گرفت !
به نظرم تنها برنامه ایه که اینجور مهمونا رُ میاره . منظورم آدمای اجتماعه .
عاشق این شعارشونم !
: " ما دنبال چشم قشنگ نیستیم ، دنبال نگاه قشنگیم ! "
:)

آره خب. این که آدمای معمولی رو میارن خیلی خوبه. همه برنامه ها بازیگر/خواننده/ورزشکار/مسئول میارن!

البته به نظرم اگه بعضی وقتا آدمای معروفم بیارن خوبه ! چون مدل گفتگوشون اونقدر متفاوت هست که تفاوتش به هم نخوره با اومدن آدمای معروف ! :-?

فكر ميكنيد به غير از عليخاني كي ميتونه اين برنامه رو بگردونه؟ديديد كه پارسال كه عوضش كردن چه برنامه ي لوسي شده بود،حالا يه خورده هم مغروره،ولي از خيلي از مجرياي ديگه بهتره.

من اين برنامه رو خيلي دوست دارم،بعضي مهموناش واقعا خوبن،به خصوص اون دختره كه پيارسال اومده بود و درست نميتونست حرف بزنه و راه بره،خيلي خوب حرف ميزد...

پسر بیخیال برنامش موزیکای تیتراژش بینظیره
موزیک تیتراژ اولش خیلی توپه خواننده ش مهدی یغمایی همون خواننده ی سابق ژوان بنده
شعرشم که روزبه بمانی گفته بینظیره
تیتراژ پایانیشم که مهدی یراحی ترکونده آدم حال میکنه بازم با شعر روزبه بمانی
;D

بچه ها یه سئوالی نا پارسال که احسان علی خانی مجری اش بود امسال هم همون مجریه؟

آره

به نظر من این برنامه ی ماه عسل که چند ساله ماه رمضون پخش میشه وقعا قشنگــــــــه.مهمونایی هم که دعوت میکنن واقعا خاص هستند...
اجرای احسان هم که خداییش بی نظیره...

منم قبلا زياد از اين احسان عليخاني خوشم نمي يومد..اما وقتي يه سال حسن جوهرچي اومد..نظرم به كلي عوض شد!
الانم معتقدم اگر اجراي ماه عسل رو بر عهده ي كس ديگه اي بذارن..ماه عسل ديگه ماه عسل نيست! مهموناشونم واقعا خاصن..بعضي وختا با شنيدن حرفاشون گريه ام مي گيره..

• لایک
امتیازات: psi-3

من دیروز نشد ببینم.کسی توضیح میده؟؟
ی رو اوردن؟؟؟داستان چی بود؟؟؟

به نقل از mamareza :
من دیروز نشد ببینم.کسی توضیح میده؟؟
ی رو اوردن؟؟؟داستان چی بود؟؟؟
ديروز يه دختره رو آورده بودن كه تو ماجراي سقوط هواپيماي تهران اروميه جون سالم به در برده بود.خيلي جالب بود.حتي تو بيمارستانم گفته بودن تا چند روز ديگه ميميره ولي بازم زنده موند.ديروزم كه صحيح و سالم اومده بود

به نقل از spacegirl :
ديروز يه دختره رو آورده بودن كه تو ماجراي سقوط هواپيماي تهران اروميه جون سالم به در برده بود.خيلي جالب بود.حتي تو بيمارستانم گفته بودن تا چند روز ديگه ميميره ولي بازم زنده موند.ديروزم كه صحيح و سالم اومده بود
همچین صحیحُ سالم نبودا ! ;D
خوب نمیتونست راه بره هنوز . ساق پاهاش شکسته بود کامل جوش نخورده بود هنوز ، ریَشم هنوز مشکل داشت !
ظاهرش سالم بود فقط !

برنامه دیروزش خیلی قشنگ بود.....

به نقل از smartgirl :
برنامه دیروزش خیلی قشنگ بود.....
بابا بی انصافی نکنین دیگه خدا وکیلی برنامه ی هر روز ماه عسل قشنگه....ولی من هنوز مبحوت دکور زیباس شدمــــــــــــــــــا ~X( ~X( ~X(

برنامه 12 خيلي قشنگ بود مخصوصا وقتي 5 قلو ها تو صحنه شلوغ كاري ميكردن :)) >:D<

Back
بالا