lady star
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2
- شهر
- تبریز
پاسخ : ماه عسل
من فکر کنم حتی کسی هم که خدایی رو قبول نمیکنه هم تو اون وضعیت ته ذاتش به یه قدرتی ناخواسته امیدوار میشه و این قدرت همون خداست! :)
درکش به نظرم اصلا سخت نیست چون ما همنیجوریشم وقتی خیال میکنیم رسیدیم به ته خط و دیگه هیچ امیدی نیست ته ته دلمون امید به خدایی هست!
چرا مغز کار نکنه وقتی هنوز زنده ای؟!!به نظرم اون خانوم نه تنها این حس ها اومده سراغش که حتی همه ی زندگیش ،ثانیه به ثانیه از جلو چشمش رد شده
من نمیدونم حالا تو اون وضعیت یاد شعب ابی طالب افتاده یا نه اما به این اعتقاد دارم که همه ی آدما به امید زندن،همیشه باید یه امیدی براشون باشه،همیشه این امیده تو زندگی همه ی ادما هست بعد اونوقت شما فکر کن تو اون وضعیت که دیگه هیچ امید منطقی نداری برا خودت، ذاتت ناخداگاه به تنها امید ممکن یعنی خدا امیدوار میشه :)به نقل از kim 2gholo0:D :وای اصن تصورشم سخته اون همه روز ؟تو چاه
اگه من بودم اونقد جیغ میزدم که همون روز اول میمردم
یاد مستندای من و تو افتادم !
+به نظرتون واقعا اون حسای معنوی میاد سراغ آدم ؟اصن مغز کار میکنه در این حد که آدم یاد شعب ابی طالب بیفته ؟
من فکر کنم حتی کسی هم که خدایی رو قبول نمیکنه هم تو اون وضعیت ته ذاتش به یه قدرتی ناخواسته امیدوار میشه و این قدرت همون خداست! :)
درکش به نظرم اصلا سخت نیست چون ما همنیجوریشم وقتی خیال میکنیم رسیدیم به ته خط و دیگه هیچ امیدی نیست ته ته دلمون امید به خدایی هست!
چرا مغز کار نکنه وقتی هنوز زنده ای؟!!به نظرم اون خانوم نه تنها این حس ها اومده سراغش که حتی همه ی زندگیش ،ثانیه به ثانیه از جلو چشمش رد شده