اخه مثلا من امسال میتونستم کنکور بدم و برم دانشگاه 

(غلط کردین اگه بگین به خالَش رفته و ازین چیزشرا
)بعد این میگه از سه سالگی درسو شروع کرده.
تازه میگه از 12سالگی تصمیم گرفته تو دانشگاه فیزیک مَحض بخونه،حالا من خودمو میگم،آخرین تصمیم بزرگم این بود که تو پادکست سینا وویس بدم 
اسمش فرهنگ فلاح بود. برو سرچ کن مصاحبههاش همهجا هستنبه نقل از samira :) :اون پسره نخبه هه کی بود؟؟ فامیلش اینا؟کجا درس میداد اونوخت؟
از 3سالگی درس خوندنو چیجوری شروع کرده؟؟![]()

به نقل از صَواع. :بچه ها اينُ خوندين؟ من برنامه رو نديدم، قضيه چى بوده؟

انقدر احسان علیخانی رو قبول داری شما؟به نقل از ـفــاتـــــ :فکر نکنم صدا سیما همچین سوتی ای بده.بعلاوه سایت هم معتبر تر از صدا سیما نیست مسلما.حالا بزار تو سایتای دیگه ببینم هست این قضیه.

به نقل از Shawn :انقدر احسان علیخانی رو قبول داری شما؟![]()

آخه به دلایل خیلی مسخره خیلی از مردم به ویژه دخترای سن و سال شما عاشق احسان علیخانی ان...منم فکر کردم شما به طرفداری از احسان علیخانی این حرفو زدی ولی فهمیدم که نه فهمیده هستیبه نقل از ـفــاتـــــ :گفتم احسان علیخانی همچین سوتی ای نمیده؟مثه بچه هایی هستی که فک میکنن مجری همه کارَس. [-( میگم صداسیما همچین سوتیه خفنی نمیده.اینا برای دعوت هر مهمانشون کلی آدم دارن که فکر میکنن و از بُعد های مختلف قضیه رو میسنجن.علیخانی مجریه فقط!
+تو سایتای کمی بود این قضیه.دوسه تارو من دیدم تا الان.

مثلا چه سوژه اي، همينان ديگه هر چي سوژه بوده رو تو اين سالا اوردهبه نقل از Fateme.RMA :اول ماه رمضون فک کردم علیخانی امسال یکم به فکر تغییر سوژه هاش افتاده ولی زهی خیال باطل...!

) یه پیرمردیو آورده بود که دانشجو بود! خوب دیگه مخاطب واقعا خسته میشه از اینکه هرسال شاهد قصه های تکراری باشه!