• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماه عسل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohsenbarzegar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماه عسل

بعد از پایان جنگ جهانی آلمان بعد از اینکه توسط شوروی فتح شد، در نهایت بین متفقین تقسیم شد و بخش شرقی اون به طور کامل به دست روسها و کومونیست‌ها افتاد.
ایدئولوژی کومومنیسم هم به طور خلاصه بخوام بگم تقدم ماده بر هر امری هست. یعنی زندگی از نظر اونها فقط و فقط جنبه مادی داره و همین رو بس.
اصلا یکی از دلایل فروپاشی شوروی هم همین امر هست. شوروی عادت داشت مثل عصر حجر کشور فتح کنه، نخبه‌های اون کشور رو بکشه (مثل کاری که با لهستان کرد) و اون کشور رو ضمیمه خاک خودش کنه و از مردمش بیگاری بکشه.
همینطور که از صحبت زنه هم پیدا بود همین مادی بودن بیش از حد زندگی ضمینه ساز جستجوی خدا از طرف اون شد.
من اتفاقا با برنامه های اینجوری بیشتر حال میکنم. یعنی کسانی که کاملا از دین تهی بودن و بعد به این درجه رسیدند. باید دین رو از منظر اینها دید و دربارش قضاوت کرد.

پ.ن: خیلی دلم میخواست پدره رو ببینم!

به نقل از NEO :
بعد از پایان جنگ جهانی آلمان بعد از اینکه توسط شوروی فتح شد، در نهایت بین متفقین تقسیم شد و بخش شرقی اون به طور کامل به دست روسها و کومونیست‌ها افتاد.
ایدئولوژی کومومنیسم هم به طور خلاصه بخوام بگم تقدم ماده بر هر امری هست. یعنی زندگی از نظر اونها فقط و فقط جنبه مادی داره و همین رو بس.
اصلا یکی از دلایل فروپاشی شوروی هم همین امر هست. شوروی عادت داشت مثل عصر حجر کشور فتح کنه، نخبه‌های اون کشور رو بکشه (مثل کاری که با لهستان کرد) و اون کشور رو ضمیمه خاک خودش کنه و از مردمش بیگاری بکشه.
همینطور که از صحبت زنه هم پیدا بود همین مادی بودن بیش از حد زندگی ضمینه ساز جستجوی خدا از طرف اون شد.
من اتفاقا با برنامه های اینجوری بیشتر حال میکنم. یعنی کسانی که کاملا از دین تهی بودن و بعد به این درجه رسیدند. باید دین رو از منظر اینها دید و دربارش قضاوت کرد.

پ.ن: خیلی دلم میخواست پدره رو ببینم!

آره منم از اول اولش نتونستم ببینم هی به بابام میگفتن چرا مرده رو نمیارن؟!
واقعا واسم جالب بود اگه مرده هم میومد...

قضيه ى برنامه ى امشب چى بود؟؟
من نتونستم ببينم :|
فقط اين اخراشو ديدم كه انگار قلب يكيو دادن به يكى ديگه 8-^ اره؟

من اول برنامه امروز رو ندیدم,این پسره مهران چ طوری مرگ مغزی شده بود؟ :-?

الهی بمیرم...احسان بغض کرده بود...

من همین جا میگم

هر وقت مُردم ... اعضای منو اهدا کنین...

هعی...خواهره چه بغضی کرده بود..الهی بمیرم براش...

:-<

تو روح اون راننده پست فطرت :-&

برنامه ی امشب ماه عسل برای من خیلی خاص بود...خیلی!
من 17مهرماه 91بهترین همبازی دوران کودکیم رو از دست دادم...تنها 16سال سن داشت..توی ی اتفاق خیلی عجیب وضربه خوردن سرش...
یک شب به کما رفت...
اما شب بعدی به 8نفر دیگه جون بخشید...زندگی دوباره بخشید...
قلبش..کبدش..کلیه هاش..ریه...و...
ناصر هیچوقت برای من نمرده...هنوز هست وهست...نفس میکشه...زندگی میکنه..ولی کنار من وخانوادش نیست..

به نقل از فَــرز :
من اول برنامه امروز رو ندیدم,این پسره مهران چ طوری مرگ مغزی شده بود؟ :-?
تصادف کرده بود.

سالای گذشته زیاد ماه عسل نمیدیدم ولی امسال واقعا داره میترکونه ها! چقدر برنامه های خوبی داره... مرسی احسان >:D<

خب رسيديم به ماه عسل.

ماه عسل تا حد زيادي يَني احسان علي خواني. احسان علي خاني صرفن برا قابل احترامه. اونم به خاطر زنده کردن اين سبک برنامه تو تلويزيون. م3 عادل فردوسي پور که قابل احترامه به خاطر برنامش. ولي در مورد مجري گري خب قبول کنيم که خيلي جا داره هنوز. مهمون مياره همون جا وسط برنامه برا اينکه بگه برنامه ما شعاري نيست با خاک يکيش ميکنه بعد ميگه ببنيد برنامه ما شعاري نيست :/

بعد اينکه دارم احساس ميکنم که برنامه ش يه جورايي ميخواد به احساسات مردم بازي کنه. يَني مياره يه چيزاييو يه کارايي ميکنه يه سوالايي ميپرسه که مردم رو احساساتي کنه.
مثن برداشته يه بچه يتيمو آورده رو آنتن زنده تلويزيون بعد جلو همه جلو اين همه بيننده بهش ميگه عزيزم دوست داشتي تو هم بابا مامان داشتي ميرفتيم خونه مامان بابات منتظرت بودن!؟ :||||| بعد ملت هم نشستن پايه تلويزيون زار ميزنن که چه برنامه قشنگي :| وان بازي با احساسات ديگه در چه حد. خو چي بياد بگه بچه؟!. اصن گيريم که همه اينارو بخوااد تو بايد اينجوري خوردش کني جلو اين همه آدم!؟

بعد اينکه به طور بيسيکالي با ساعت برنامش مشکل دارم. قبل افطار ملت خوش و خرم که بايد بشينن افطار کنن مياد يه کساييو مياره که بايد گريه کنن.

هي گفتم بنويسم هي گفتم ولش کن.آخرش نوشتم.

موافقم کاملا". کلا" فاز اشک و آه!

Back
بالا