• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آخرین کتابی که خوندید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آخرین کتابی که خوندید؟

استخوان خوک و دست های جذامی

مصطفی مستور
بد نبود،اومده بود دغدغه ها ی انسان ها در قبال دنیاشون رو شرح داده بود تو داستان...کتاب کوچیکیه،پس خوندنش ضرر نداره!

10 بچه زنگی
آگاتا کریستی
10 نفر میرن یه جزیره و به خاطر نقشه مرموز یکی از اون 10 نفر همشون به طور جداگونه کشته میشن(حتی خود شخصی که نقشه رو کشیده).کتاب بدی نیست.هیجان انگیزه ولی زیاد جنایی نیست.

بلندی های بادگیر

امیلی برونته

مترجم نوشین ابراهیمی

نشر افق
تو تاپیک گفتم اینجا هم میگم.:
یکی از رمان هایی هست که حتما باید خوند ولی آخراش دیگه داشتم از این عشق بازیا حوصلم سر میرفت ;D اولش فک میکردم این هیت کلیف آدم خوبیه ولی بعد نظرم عوض شد البته یه ذره هم بهش حق میدما :-"
نکته ی دوم این بود که آدما تو این کتاب خیلی راحت و با یه تب میمیرن که یه ذره کتاب هندی میشه ;D
نکته سوم نفهمیدم چرا اسمش بلندی ها بادگیر هست آخه اصلا داستان ربطی به اون نداره ولی توی کاتالوگ نوشته بود : عشق کاترین و هیت کلیف مانند ساختمان بلندی است که در معرض باد های ویرانگر قرار گرفته است .
اگه اسمه کتاب عشق هرگز نمی میرد بود بهتر بود :دی
در کل پیشنهاد دارم حتما بخونیدش ;)

شهر شیشه ای :x
نویسنده:پل استر
انتشارات:افق
مترجم:شهرزاد لولاچی
کتابش واقعا قشنگ بود...کلا سبک پل استر خیلی متفاوته!!
ولی این کتابش واقعا عالی بود شاید آخرش حس بدی به آدم دست بده!!!
ولی کلی نتیجه و اینا می شه ازش گرفت!!!

قتل در اداره روزنامه
رالف گولدمن
ذبیح الله منصوری:مترجم
یکی از کارمندای اداره روزنامه به قتل میرسه و تلاش برای یافتن قاتل.ولی کتاب جالبی بود!به نظرم با بقیه کتابای جنایی که خونده بودم فرق داشت.

متاسفانه من امسال کتاب نصفه زیاد دارم.
ولی آخرین کتابی که کامل خوندم نشت نشا(رضا امیر خانی-انتشارات قدیانی) و شهادت(دکتر علی شریعتی) بود.
در حال حاضر هم قراره خوندن کتاب های پله پله تا ملاقات خدا(دکتر زرین کوب)-نون نوشتن(محمود دولت آبادی) و ادیسه هومر رو به پایان برسونم.

معمای آرومونت
آلفرد هیچکاک
(چند تا از داستانای آلفرد هیچکاک رو انتخاب کردن که اولیش اسمش معمای آرومونته!).خوب بود.داستان های کوتاه...همین!!!

همه ی روزهای ما
ایزابل آلنده
خاطرات نویسنده .بسی آموزنده و قشنگ بود

سپیده دم
استفانی مه یر
ترجمه شهناز کمیلی زاده
دوستش داشتم اخرین کتاب سری گرگ و میشه >:D<

شب بی پایان
آگاتا کریستی
یه نفر میخواد با شخص مورد علاقه ش ازدواج کنه ولی پول نداره برای همین با اون دختر تصمیم میگیرن که پسره با یکی از ثروتمندای آمریکا که دختره تو خونشون کار میکنه عروسی کنه و بعد اونو بکشه و ثروتش که بهش رسید با دختر مورد علاقه ازدواج کنه! فهمیدین؟ ;D داستان جذابی بود.خیلی خوب بود!پسره آخرش دختر مورد علاقه شم میکشه!!!

Back
بالا