• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آخرین کتابی که خوندید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آخرین کتابی که خوندید؟

دختری با گوشواره مروارید
تریسی شوالیه
بد نبود. ولی فکر کنم چیز دیگه ای ازش انتظار داشتم. یکم مبهم بود. اصلا هدف نویسنده برام نا مشخص بود. داستان دختری از یک خانواده فقیره که تو خونه ی یک نقاش به عنوان مستخدم مشغول به کار می شه خودشم شم نقاشی داشته...بقیه اشو نمی گم خودتون اگه خواستید بخونید ;D

عزاداران بیل /غلامحسین ساعدی
فوق العاده بود..واسه خودش درس جامعه شناسی بود..هشت تا داستان داره که یکیش گاوه که از روش فیلم گاو رو ساختن!
الانم دارم راز گنج دره ی جنی /ابراهیم گلستان رو میخونم..تا حالاش که فوق العاده بوده!

از دو که حرف میزنم از چه حرف میزنم / هــاروکی موراکامی / مجتبی ویســی / نشر چشــمه
خیلی خیلی قشنگ ! درباره ی دویــدنه اما بینش درباره ی همه چی گفته ! از نویسندگی و نوشتـــن تا زندگی و اینا ... کلن خیلی خوشم اومد ! :x
دختری که میدانست / ســـاندرا گلور / رضوانه سید علــی / نشــر مدرسه !!!
:-? اِیــــــــ ... بد نبود ! در واقع فقط واسه این خوندمش که هربار میرم دم کتابخونه م تا کتابامُ ببینم عداب وجدان نگیرم که چرا انقد کتاب نخونده دارم !!

قتل راجر آکروید
آگاتا کریستی
همونجور که از اسمش پیداست:راجر آکروید به قتل میرسه و آخرش یه نفر که خودش هم مثلا برای پیدا کردن قاتل زحمت میکشه قاتل از آب در میاد!!!داستانش بد نبود.

سهم من
مهرنوش صنیعی
درمورد دختریه که تو یه سری ماجراهای عشقی قرار میگیره و همچنین قضایای سیاسی مربوط به همون زمان

دو تا نصفه کاره دارم:
استخوان هاي دوست داشتني آليس زيبولد از نظرم کتاب مسخره اي بود واسه همين ولش کردم. :-&
وداع با اسلحه ارنست همينگوي. بازم خوشم نيومد ولش کردم.

يکي هم که کامل خوندم :
خرمگس اتل ليليان وي نيچ که خوب حتما خوندين يا تعريفشو شنيدين ديگه!محشره.راجع به زندگي يه جوان انگليسيه که تحت تاثير واقيع جنگ قرار مي گيره و بعد...
خيلي کتاب محشريه!

• لایک
امتیازات: N.M

آخرش یه رمان ایرانی بود که اسمش چشمان منتظر بود الانم دارم قطار ساعت 4:50 از پدینگتون(آگاتا کریستی) میخونم....

به نقل از سیما :
سهم من
مهرنوش صنیعی
درمورد دختریه که تو یه سری ماجراهای عشقی قرار میگیره و همچنین قضایای سیاسی مربوط به همون زمان
فک کنم پرینوش صنیعی باشه!
زندگی در پیش رو/رومن گاری(فک کنم!)

سلام...
فرزند پنجم....
اثر دوریس لسینگ
برنده ی نوبل ادبی 2007
نشر ثالث
کتاب فوق العاده و تحسین برانگیزی بود....
حتما بخونینش.... اولاش یه خرده بی مزه است ولی بعدش خیلی خوب می شه....

قلعه حیوانات
جوروج اورول
انتشارات جامی
ترجمه امیر امیرشاهی
--------------
کتاب فوق العاده ایست! به همگی توصیه میکنم شدیدا! من دیشب تمومش کردم یه مدتی فقط :O بودم! چیزی از کتاب نمیگم، لوس میشه! اما فکر کنم ترجمه های بهتری هم داشته باشه.

Back
بالا