• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آخرین کتابی که خوندید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آخرین کتابی که خوندید؟

قصر - فرانتس کافکا - به ترجمه امیرجلال الدین اعلم - انتشارات نیلوفر
این کتاب رو در ادامه "محاکمه" از آقای کافکا خوندم ک در این داستان همانند داستان پیشین آقای "ک." قهرمان قصه هستند...ولی ترجمه آقای اعلم به نظر شخصی من مانند بقیه ترجمه های ایشون از اثرهای آقای کافکا پر از بازی های سبکی و به زبانی غیرسلیس بود... :( :(
این کتاب هم از ابتدا تا انتها کاملا شبیه واکنشی است که به تعادل رسیده...ینی پیشرفت قصه تموم شده ولی قصه هنوز ادامه داره ...و نکته جالب اینه که حضرت عزرائیل به آقای کافکا مهلت ندادن ک این کتاب رو به اتمام برسونن و در نتیجه بزرگترین اثر کافکا بدون پایان مونده....طفلکی :(( :((

اندازه گیری ِ دنیا | دنیل کلمان | نشر افق .
ترجمه ی ناتالی چوبینه

داستان خوبیه برای کسایی که هم علم دوست دارن هم تاریخ هم داستان ! یه تلفیقی از هر سه ی ِ این ها میشه بهترین رمان ِ آلمانی زبان سه دهه ی اخیر ... گاوس ریاضی دان ِ مشهور و الکساندر فن هومبلت جهانگرد ِ مشهور با هم دیدار می کنن و داستان ِ زندگی شون روایت میشه .
یه کم طنز قاطی شه ؛ من که خوشم اومد :لایک

رمان خانوم از مسعود بهنود.

واقعا قشنگ بود. کتابی بود درباره نوه مظفرالدین شاه که هم جنبه تاریخی خوبی داشت و هم یک داستان بسیار زیبا بود. بخونینش حتمن! پشیمون نمیشین!

عطر سنبل عطر کاج از فیروزه جزایری دوما
خیلی قشنگه!
سرگذشت این خانوم ایرانیه که به خاطر شغل پدرش به آمریکا رفتن!
ترجمه ی خوبی هم داره!

فیزیک بدون فیزیک...تا نصف کمتر البته... ;D نوشته ی خاطره حجازی...کتاب با حالیه... :-"
بعدیشم زمین کمک...از طبیعت ترسناک...نویسنده: آنیتا گانری مترجم: محمود مزینالی... :-" اولی عالی بود... :x

اِما از جین آستین .
خیلی وقت بود کلا از رمان خوندن در اومده بودم ، مخصوصا ً کلاسیک .
اِما داستان قدیمی و ساده ای داره . درباره ی زندگی ِ اِما وودهاوس 21 ساله ست .
خیلی هیجان انگیز نیست ، ولی نثرش ( ترجمه ی رضا رضایی ، نشر نی ) روونه و اگه صرفا ً می خواید هر روز چند خطی کتاب خونده باشید خوبه ...

سرزمین اشباح از دارن شان

2 ساله که کتاباشو خریده بودم اما وقت نداشتم ولی این تابستون همشو خوندم ،‌ واقعا قشنگ بود
داستان رو خیلی شفاف و رک بیان می کنه که همین جذابش کرده

از نبرد با شیاطین خیلی بهتر بود

شیطان و دوشیزه پریم - پائولو کوئیلیو

واقعن خجالت آوره برام که تو 2 ماه یا شایدم بیشتر ماکزیمم یدونه یا 2 تا کتاب غیر درسی خوندم. :-<
×یدونه قدرت هوش خلاقه، نویسنده:تونی بوزان،مترجم:پروانه قدس.#میخام تازه بخونمش :-"
×من و ما ک نویسندش آرمیونه. ;;) اصن عالیه کتابای آرمیون.
×ی لحظه 40 فکر سمی رو کنار بذار ک خیلی کتاب خوبیه.البته نصفه خوندم.
×قورباغه رو قورت بده.برای بریان تریسی.که برای چندمین بار بود میخوندمش.

Back
بالا