خداوندگار مگس ها/ سالار مگس ها یا بعل زبوب نوشته ویلیام گولدینگ که اگه اشتباه نکنم به خاطر همین کتابش جایزه نوبل گرفت ، مطمئن نیستم.
یکی از تاثیر گذار ترین کتاب هایی بود که تا حالا خوندم، تا فصل پنجم و ششم روند داستان یکم کند و غیر مهیج بود به نظرم بعد از اون با یه سری اتفاقات پیاپی داستان قوت گرفت و انقدر جذاب شد که من یه نفس تا تهش خوندم .
ولی خب این رمان از اون رمان هایی نیست که نیاز باشه چندین بار بخوندیش، نه اینکه به قدری کافی خوب و کامل نباشه ، به خاطر این که با شدت و حدت یه جوری تاثیرش رو می ذاره که با همون بار اول خوندن تمام مفهوم و خواست نویسنده به خورد خواننده می ره . البته من نقد ساموئل هاینز رو که ته کتاب ضمیمه شده بود ( کتاب مال نشر امیرکبیر و به ترجمه جواد پیمان بود) رو خوندم و به نظرم خود اون نقد تاثیر زیادی تو درک کتاب برای من داشت .
یه چیزی هم راجع به ترجمه بگم که به نظرم خیلی روون نبود و تو خوانش کتاب دست انداز ایجاد می کرد ، من ترجمه های دیگه رو ندیدم ولی استفاده از کلمات غیر معمول (قلنبه سلنبه ) باعث شد که من اون ارتباطی که باید رو نتونم با کتاب بگیرم .
همین دو ساعت پیش کتاب رو تموم کردم ولی یه جور خونم رو به جوش اورد که اومدم و چند خط راجع بهش نوشتم وگرنا جلو این همه ادیب ناقد من کی اظهار فضل می کردم
امید علیه امید، نادژدا ماندلشتام.
نشر ثالت، ترجمهی بیژن اشتری.
ماندلشتامها از جمله افراد روشنفکری بودن که جلوی حکومت مستبد شوروی و استالین سر خم نکردن و شرافت و َقلَمشون رو به حکومت نفروختن.
حقوقشون قطع شد، به نقاط دور افتادهی روسیه تبعید شدن، جا برای زندگی نداشتن، به نون شبشون محتاج بودن ولی این باعث نشد جلوی استبداد و کیش پرستش شخصیت استالین نایستن.
نامه به کودکی که هرگز زاده نشد:
اوریانا فالاچی_زویا گوهر بین
نشر نگاه
نگاه فمینیستی افراطی که نویسنده داشت تو کل مدتی که میخوندمش اذیتم می کرد.همه ی زورشو زده بود که یکی به نعل بزنه یکی به میخ ولی اصلا موفق نبود.
فضای تاریکی داشت،به اندازه ای که اسم در کرده بود واسم جذاب نبود.
صد سال تنهایی
کتاب بدی نبود کمی ضعف داشت ولی تجربه خوبی خوندنش براتون
سیلیماریون
بسیار خوب حدود همچین کتابی توی دنیای فانتزی ندیدم از ارباب حلقه ها خیلی بهتره و تالکین با این کتاب به من نشون داد که نویسنده است
جورج ارول
------------------------
حیوونا کنترل مزرعه رو بدست میگیرن و بعدش خوک ها که باهوشن رهبری رو بدست میگیرن
و بعد اون خوک ها یواش یواش به انسان ها شبیه میشن رو دوپا راه میرن و شراب میزنن و با ادما معامله میکنن
بیشتر از این اسپویله. در کل خیلی خوبه
«سنگی بر گوری» اثر جلال آل احمد. میشه گفت این کتاب زندگینامهیِخودنوشت (اتوبیوگرافی) جلال ـه . بیشتر کتاب خاطرات و مشکلات ناشی از عقیم بودن جلال ـه. مهمترین ویژگی کتاب صداقت نویسنده هست که خوندنش ـو لذت بخش کرده.
*_____*
رضا امیر خانی جزو معدود نویسنده های ایرانی ایه که قلمشو دوست دارم =]
حال و هوای کتاب به طرز غیر قابل وصفی قشنگ و جذاب بود.
امیر خانی معمولا بین کتاباش رفت و آمد داره،یعنی مثلا شخصیت ارمیا تو رمان ارمیا ـش تو چند تا از کتابای دیگه ـشم هست ولی تو منِ او اینجوری نبود.
انگار با شخصیت هایی که خلق می کنه واقعا زندگی می کنه...
شاید عقاید نویسنده بعضی جا ها واسه خواننده ای که تو این فازا نیست جالب نباشه ولی به نظرم می تونه حتی مخاطبای مخالف نویسنده رو هم جذب کنه.
درباب حکمت زندگی
شوپنهاور
نقد وبررسی بسیار مفصلی دربارش در قفسه کتاب خواهم داشت
..........................
اناکارنینا جلد 2
این تولستوی کیست ؟؟؟/////
چه درامی چه شخصیت پردازی (لوین ، ابلونسکی،...)چه فرمی چه تعلیقی ......
رمان خوانان عزیز برای پدیدار شناسی هنر ،داستان ، محتوا به کتاب های داستایوسکی فالکنر تولستوی مراجعه کنند بعد رمان های جدید مثل جز ازکل ، ره ش ، اتحادیه ابلهان رو بخونند اون وقت میفهمند که این کتاب ها چقدر نازل وسطحی هستند
(اکثر بحث من با دوستان تو سایت درباره فرم داستان، دنبال نویسنده هایی باشید که فرم رو بلد باشند (عباس معروفی ،احمد محمود ، جلال ال احمد ، صادق هدایت اینا ایرانی هایی هستن که فرم رو بلدند ودرک میکنند )
«افسانه سه پادشاه» _جعفر توزنده جانی
خیلی ماهرانه و بنظر من اولین درنوع خودش،تونسته سبک های «حماسی»،«درام»،«تاریخی!» و «طنز» رو بیامیزه.یه چیزیه درحد سناریو گیم آف ترونز ولی خنده دار