به نقل از Bohr :فرانسوی چطوره؟میخوام یادبگیرم
فرانسوی برای زبان سوم چطوره؟
بهم اطلاعات بدین
البته انگلیسیم تقریبا خوبه
شماخودت فرانسوی بلدی؟به نقل از پگاه :بعد از انگلیسی معمولا همه یا میرن دنبال اسپانیایی یا فرانسه
فرانسه.. خب... اولش سخته یکم، ممکنه بعضی چیزاش با انگلیسی قاطی بشه، ولی قشنگه از نظر کاربرد هم، بعد از انگلیسی، زبانی که بیشتر توی دنیا باهاش صحبت میشه اسپانیاییه، بعدش فرانسه، پس کاربرد هم داره
در کل یاد گیریشو توصیه میکنم
خب چقدرطول میکشه تاحدمتوسطی (intermediate)یادبگیرمبه نقل از پگاه :تا حدودی بله
خیلی ممنونمبه نقل از پگاه :خب من کانون زبان فراسه میخونم، 16 ترم داره، 8 ترمش رو که آدم بخونه تقریبا میشه گفت اگه یه فرانسوی ببینه یا بره یه کشوری که فرانسه حرف میزنن تو فهمیدن حرفاشون یا حرف زدن باهاشون یا اینکه کار خودشو راه بندازه مشکلی نداره، 8 ترمش میشه 2 سال، من 6 ترم خوندم فعلا.
البته کانون خیلی لفتش میده، اگه یه نفر خیلی اهلش باشه و درست حسابی پشت سر هم بخونه یه ساله هم حتی شاید بتونه در حد متوسط یاد بگیره.
به نقل از سکـــو تـــــ... . :اتفاقا به نظر من کتابای cafe زیاد خوب نیست ، reflet خیلی کامل تر ه ! من از کسایی که اول cafe خوندن که پرسیدم ، همشون رو reflet تاکید داشتن
کسایی که فرانسه کانون می رن موضوع اکغیغ nep4 رو یادشون نمیاد ؟
به نقل از پگاه :تایید میکنم reflets از cafe بهتره، سطحش بالاتره یه جورایی
ترتیبش nep بعد nes دیگه؟ اگه این باشه nep4 رو خوندم ولی یادم نیست یکم بحث ها و درس ها ی خود nep 4 رو بگو
به نقل از سکـــو تـــــ... . :COI , COD اینا گرامراشه ! دیگه همون قسمتا که جولی میره کلاس و اینا ! موسیو ایکدا میاد یه ذره فکر کن !! من از این اکغیغ مثه چی چی می ترسم!