پاسخ : یادگیری فرانسه
آموزشگاه خیلی بهتره.
چون فرانسه برعکس انگلیسی یه.یعنی تویه انگلیسی هر چی جلوتر میری معمولا کار واست سخت تر میشه ولی فرانسه برعکسه. جلسات اول ترم اول که از شکنجه هم بدتره.ولی هر چی جلوتر میری آسون تر میشه.
من با Oh la la! نوجوان کانون شروع کردم. ولی چون کاربرای سایت سنشون بیشتر از یه حدی یه الان اگه برند آموزشگاه (مثلا" کانون بزرگسال) Reflet (قُفلِ) رو کار میکنند که خیلی سخت شروع کرده!واسه همین خیلی ها جا میزنند ولی اگه آدم بتونه باهاش کنار بیاد خیلی خوب میشه چون متد معتبری یه.(هر چی معلم تا حالا دیدم از Reflet راضی بودند)
به نقل از پدرام.فــ :
من شنيدم فرانسه زبانيه كه اگه بخواي تو خونه بخوني خيلي سخته
اصلا ميشه بگين فرانسه كجا به دردمون ميخوره؟
انگليسي كافي نيست؟
انگلیسی خیلی از نیاز های آدم رو راه میندازه ولی از فرانسه علاوه بر خود فرانسه و کانادا میشه تویه کشورهای دیگه به عنوان یه ابزار کمکی زبان استفاده کرد چون همون طوری که میدونید تویه کشورهای دیگه بر خلاف ایران فرانسه جنبه فانتزی و عجیب نداره و خیلی ها بلدند!
همچنین مسلم ئه که وقتی آدم بخواد یه جایه درست حسابی استخدام بشه شانس تویی که هم فرانسوی بلدی هم انگلیسی از اونی که فقط انگلیسی بلده بیشتره!
علاوه بر این دو مورد لذتی که تویه فرانسوی حرف زدن و ادای کلمات اون هست رو من تا حالا تویه انگلیسی اصلا تجربه نکردم(یعنی اصلا انگلیسی حرف زدن لذتی نداره که! ولی فرانسه داره!). چون فرانسه زبان زیبایی یه.
در ضمن برای ادامه تحصیل در فرانسه شما نیاز به مدرک حداقل Delf B2 دارید. یعنی تقریبا 400 - 450 ساعت مطالعه به نسبت خوب فرانسه.(اگه اشتباه نکنم)
مدارک فرانسه هم مثل IELTS نیست که بگید :" خب! وقتی که انگلیسی م
خیلی خوب شد باید برم بدم که مدرک بگیرم!".
DELF A1-DELF A2-DELF B1-DELF B2-DALF C1-DALF C2
(اینا امتحان های مجزا اند. یعنی یک امتحان نیست که بگند به ازای نمره ات مثلا A B C میگیری!)
هستند که به سطح هر کدومشون رسیدی میتونی بری امتحانش رو بدی و بدونی که قبول میشی. مثلا من با 10 ترم نوجوان کانون A1 رو گرفتم با یه ذره خوندن بیشتر میتونم A2 رو هم بگیرم. یعنی خیلی کار سختی نیست.با تموم کردن Reflet1 هم اگه بری A2 رو میتونی با نمره خوبی بگیری.
یعنی میتونی هر چه قدر خوندی رو ثبت کنی. نه مثله انگلیسی که معمولا افراد هر موقع که به سطح بالا میرسند میرند امتحان میدند. فرانسه به صورت مجزا از سطح پایین داره تا بالا.