معرفی منابع ، مِتُد ، آموزشگاه های آموزش زبان فرانسوی

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : یادگیری فرانسه

اون كتاب اينه: فرانسه براي سفر تاليف دكتر مهدي حيدري از انتشارات جنگل. علاوه بر اين ميتونين از فرهنگ لغت پارسي به فرانسه پارسايار هم براي گنجينه لغات استفاده كنيد . برم كه درس دارم يا ح ق

hermit2

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
دزفول، اهواز
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

یه کتاب سراغ ندارین که خودم خونه بتونم بخونم؟

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از h3rm!+...pr!nc3$$ :
بالا كه گفتم اون كتاب اينه: فرانسه براي سفر تاليف دكتر مهدي حيدري از انتشارات جنگل. علاوه بر اين ميتونين از فرهنگ لغت پارسي به فرانسه پارسايار هم براي گنجينه لغات استفاده كنيد

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

سلام

برای یادگیری زبان فرانسه چه روشی پیشنهاد می‌کنید؟ بریم آموزشگاه یا خودمون بخونیم؟ از چه منابعی استفاده بکنیم؟

فرانسوی خوندن خیلی سخت‌تر از انگلیسیه؟

hermit2

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
دزفول، اهواز
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

در كل خوبه براي شروع بريد كلاس تا راه بيافتيد بعدش خودتون خونه ادامه بدين البته ميتونين با سري سي دي هاي rosetta-stoneشروع كنيد

Pedram.fe

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نیو نیشابور سیتی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

من شنيدم فرانسه زبانيه كه اگه بخواي تو خونه بخوني خيلي سخته

اصلا ميشه بگين فرانسه كجا به دردمون ميخوره؟

انگليسي كافي نيست؟

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

دوستان عزیز جالبه که بدونین اکثر افراد مشهور بعد از انگلیسی به سراغ فرانسه رفتن و اصلا انگلیسی کافی نیس. اون دوستی هم که گفتن اسپانیش بهتره میخواستم بگم که 3 تا زبان ایتالیایی,اسپانیش و فرانسه از لحاظ نوع گرامر یکسانند و فقط در تلفظ متفاوتند و فرانسوی تنها به کشورهای مستعمره ی قدیمی اون منتهی نمیشه و از لحاظ یادگیری از اسپانیش و ایتالیایی آسون تره گرچه همه فک می کنن سخت تره! و میتونیین با فرانسه اسپانیایی و ایتالیایی هم یاد بگیری مثل من
برای شروع میتونیین تو موسسه و با کتاب های cafe و این مدلها کار کنین و بعد از این که اصول ابتدایی رو یاد گرفتین با استفاده از سایت (حالا ممکنه املاشو اشتباه بگمlivemocho.org) و نرم افزار rosetta stoneکامل این زبان سیرین رو یاد بگیری.
merci

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

آموزشگاه خیلی بهتره.
چون فرانسه برعکس انگلیسی یه.یعنی تویه انگلیسی هر چی جلوتر میری معمولا کار واست سخت تر میشه ولی فرانسه برعکسه. جلسات اول ترم اول که از شکنجه هم بدتره.ولی هر چی جلوتر میری آسون تر میشه.
من با Oh la la! نوجوان کانون شروع کردم. ولی چون کاربرای سایت سنشون بیشتر از یه حدی یه الان اگه برند آموزشگاه (مثلا" کانون بزرگسال) Reflet (قُفلِ) رو کار میکنند که خیلی سخت شروع کرده!واسه همین خیلی ها جا میزنند ولی اگه آدم بتونه باهاش کنار بیاد خیلی خوب میشه چون متد معتبری یه.(هر چی معلم تا حالا دیدم از Reflet راضی بودند)
به نقل از پدرام.فــ :
من شنيدم فرانسه زبانيه كه اگه بخواي تو خونه بخوني خيلي سخته

اصلا ميشه بگين فرانسه كجا به دردمون ميخوره؟

انگليسي كافي نيست؟

انگلیسی خیلی از نیاز های آدم رو راه میندازه ولی از فرانسه علاوه بر خود فرانسه و کانادا میشه تویه کشورهای دیگه به عنوان یه ابزار کمکی زبان استفاده کرد چون همون طوری که میدونید تویه کشورهای دیگه بر خلاف ایران فرانسه جنبه فانتزی و عجیب نداره و خیلی ها بلدند!
همچنین مسلم ئه که وقتی آدم بخواد یه جایه درست حسابی استخدام بشه شانس تویی که هم فرانسوی بلدی هم انگلیسی از اونی که فقط انگلیسی بلده بیشتره!
علاوه بر این دو مورد لذتی که تویه فرانسوی حرف زدن و ادای کلمات اون هست رو من تا حالا تویه انگلیسی اصلا تجربه نکردم(یعنی اصلا انگلیسی حرف زدن لذتی نداره که! ولی فرانسه داره!). چون فرانسه زبان زیبایی یه. (;

در ضمن برای ادامه تحصیل در فرانسه شما نیاز به مدرک حداقل Delf B2 دارید. یعنی تقریبا 400 - 450 ساعت مطالعه به نسبت خوب فرانسه.(اگه اشتباه نکنم)
مدارک فرانسه هم مثل IELTS نیست که بگید :" خب! وقتی که انگلیسی م خیلی خوب شد باید برم بدم که مدرک بگیرم!".
DELF A1-DELF A2-DELF B1-DELF B2-DALF C1-DALF C2
(اینا امتحان های مجزا اند. یعنی یک امتحان نیست که بگند به ازای نمره ات مثلا A B C میگیری!)
هستند که به سطح هر کدومشون رسیدی میتونی بری امتحانش رو بدی و بدونی که قبول میشی. مثلا من با 10 ترم نوجوان کانون A1 رو گرفتم با یه ذره خوندن بیشتر میتونم A2 رو هم بگیرم. یعنی خیلی کار سختی نیست.با تموم کردن Reflet1 هم اگه بری A2 رو میتونی با نمره خوبی بگیری.
یعنی میتونی هر چه قدر خوندی رو ثبت کنی. نه مثله انگلیسی که معمولا افراد هر موقع که به سطح بالا میرسند میرند امتحان میدند. فرانسه به صورت مجزا از سطح پایین داره تا بالا.

• لایک
امتیازات: N.M

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

به نظرتون ارزششو داره کسی که تا حدودی فرانسوی بلده برای کنکور فرانسه شو قوی کنه تا تو کنکور به جای انگلیسی، فرانسه برداره؟آخه میگن که ترازش بالاتره. من تو آزمون ها کانون با این که زبانمو اکثرا صد درصد میزنم اما بازم ترازش از خیلی درسام پایین تره

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

از این کتاب های فلان زبان در سفر بیخودی نخرید. اصلا کتابی برای یادگیری نیستند. نمیشه باهاشون زبان یاد گرفت.

فرانسه خیلی زبان باحالیه. یادگرفتنش خیلی لذت بخش تر از یادگیری انگلیسیه. بعد سرعت پیشرفت یادگیری آدم هم بالاست. انگلیسی رو به اون سرعت نمیشه یادگرفت.

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

من کتاب cafe creme1 رو توو جهاد دانشگاهی خوندم، دکتر نعمت بهم آموزش داد، خیلی خوب پیشرفتم اما متاسفانه مدرسه و آزمون و کلاس تقویتی مجال نذاشت برم. در کل زبان شیرینیه!
×از کتاب فرانسه در سفر و این خود آموز ها استفاده نکنید، خودم همه شو امتحان کردم جواب نداد.

Saratonin

ـــــــــــــارا
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95

به نقل از محمّد :
از این کتاب های فلان زبان در سفر بیخودی نخرید. اصلا کتابی برای یادگیری نیستند. نمیشه باهاشون زبان یاد گرفت.
برای سفر که خوبن! این کتابای مثلا فرانسوی در سفر و اینا رو که اصلا برای یادگیری درست نکردن، اسمش روشه که! :D

× کتاب cafe creme هنوز تو آموزشگاه ها تدریس میشه؟!

(میشه گفت جهت بالا آمدن تاپیک :-< )

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

Je M'appelle Sobhan

کتاب Method De Francais رو پیشنهاد میکنم ...

تو کلاس خودمون داره تدریس میشه !!!!

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

من از مهر سوم دبیرستان دیگه نرفتم کلاس! ( و خب طرف کتابشم (refletes میخوندم من ) دیگه نرفم :-" ) تا اون موقع یه سال و نیم میشد که میخوندم بعد چند روز پیش اومدم سر کتابم که یادآوری شه واسه ام ، املا هیچی یادم نبودا! هیچی! :-" باز جمله ها یادم بود ولی املا اصلا :-" خیلی چیز خوفیه این املاشون

نام مرکز سمپاد
نسل طلایی علامه حلی 2
شهر
تهران / شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
QUT
رشته دانشگاه
برق

ی سوال میشه بپرسم؟؟...

میشه چندتا آموزشگاه خوب برای فرانسه معرفی کنید؟..... :D :D :D

من خودم خیلی دوست دارم برن فرانسه یاد بگیرم ولی بقیه میگن تو اول انگلیسیت رو باید کامل کنی بعد.......اصن من نمیدونم چه زوریه آدم انگلیسی بخونه؟؟؟ ~X( ~X(

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

من تو کانون زبان میخوندم خوب بود به نظرم :D

• لایک
امتیازات: mjz

Saratonin

ـــــــــــــارا
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95

به نقل از muhammad Javad :
ی سوال میشه بپرسم؟؟...

میشه چندتا آموزشگاه خوب برای فرانسه معرفی کنید؟..... :D :D :D

من خودم خیلی دوست دارم برن فرانسه یاد بگیرم ولی بقیه میگن تو اول انگلیسیت رو باید کامل کنی بعد.......اصن من نمیدونم چه زوریه آدم انگلیسی بخونه؟؟؟ ~X( ~X(
خب یکی از دلایلی که باید انگلیسی کامل شه اینه که خوندن دوتا زبان همزمان ممکنه مشکل ساز بشه!
بعضی ها خب خیلی انگیزه دارن و هردوتاشو جلو میبرن ولی چون حروف زبان فرانسه و انگلیسی تلفظ هاشون باهم تفاوت داره (مثلا E که در فرانسه اُ خوندن میشه) ممکنه اذیت کنه :-?

آموزشگاه خوب هم با اینکه خودم نرفتم کانون ولی تعریفش رو شنیدم.

• لایک

elnaz.A

النــاز
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
رشته دانشگاه
پزشکی

من پارسال با یکی از دوستام رفتیم نیمه خصوصی فرانسه یاد بگیریم؛ یه سری جزوه پراکنده بهمون میداد که معلوم نبود از کدوم کتاب کپی گرفته ولی در کل روش خوبی نبود. از یه طرفم من با دوستم افتاده بودم دیگه فقط میخندیدیم کار دیگه ای نمیکردیم! خوب نبود درکل؛ آخرش هم ولش کردیم.

از تابستون امسال رفتم کانون به نظرم خیلی خوبه! مِتُد Reflets ئه! معلمون میگفت سریع پیش میرین با این کتاب. خود کانونم مثل اینکه از این ترم یه سری کتاب زده واسه هرسطحی جدا که به نظر من چیز جالبی نیستند؛ انگارم دکوره روش کار نمیشه زیاد!

و اینکه من انگلیسیم در سطح بالایی نیست اصلاو خوشم هم نمیاد ازش. ولی فرانسه رو خیلی بیشتر دوست دارم x:

• لایک

sampadii_farzanegan2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 1.teh
دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی شهید بهش
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از شاهزاده گوشه نشین :

خودآموز Rossette stone رو بگیر ! یه نرم افزاره

من خودم میونه ی خوبی با خودآموز ها ندارم ولی اینو شخصآ امتحان کردم فوق العادست...و متدش با خودآموز های دیگه فرق داره ! عالیه ! دیدم که میگم.

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

یه چیزی
میشه تو تاپیک،اونایی که فرانسشون خوبه و در حدی رفتن کلاس که خودشون حس میکنن چیزایی بارشونه
بیان و به بقیه ی بچه ها یاد بدن؟

بالا