Amir13
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- پیش-حلّی 3
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- شیمی . . .
- دانشگاه
- اینو خدا میدونه فقط!
- رشته دانشگاه
- آبیاری گیاهان دریای
پاسخ : پاسخ : از چه سبکی خوشتون میاد؟
اولا :من داستان وارکرفت رو خوندم ولی تو توی بازی هیچ نقشی در تأیین داستان نداری و فقط خودتی و داستان خودتو داری ^-^ بعدش هم خود Blizzard اعلام کرد که داده از روی بازیش داستان نوشتن و به همین دلیل داستان 5 سال بعد منتشر شد!
ثانیا :من خواستم بگم فقط توی باز های استاتژیک خلاقیت وآزادی وجود نداره و خیلی از سبک های دیگه هم این ویژگی رو دارن
به نقل از Mohzens :World of Warcraft هیچ داستانی نداره؟! پسر این بازی از روی بزرگترین رمان های جهان نوشته شده...درسته بازی نقش آفرینی هست ولی این بازی از نظر حجم داستانی سطح خیلی بالایی قرار داره..(ولی بازی خط داستانی نداره)
بازی های سیمولیشن و RPG طرفدار های خاص خودشون رو دارند. برای بعضی ها گیم پلی و گرافیک نقش بیشتری داره..!باید به نظرات دیگران احترام گزاشت...
اولا :من داستان وارکرفت رو خوندم ولی تو توی بازی هیچ نقشی در تأیین داستان نداری و فقط خودتی و داستان خودتو داری ^-^ بعدش هم خود Blizzard اعلام کرد که داده از روی بازیش داستان نوشتن و به همین دلیل داستان 5 سال بعد منتشر شد!
ثانیا :من خواستم بگم فقط توی باز های استاتژیک خلاقیت وآزادی وجود نداره و خیلی از سبک های دیگه هم این ویژگی رو دارن