Swift
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
پاسخ : از چه سبکی خوشتون میاد؟
استراتژی-اکشن-ورزشی.
استراتژی-اکشن-ورزشی.
دقیقا زدی تو خال منم عین تو ام!!!به نقل از shayaan :بازی های سبک کالاف و یا gta
برو همون کالاف تو بازی کن.استرتژی برات یکم سنگینه!به نقل از yashar21173 :دقیقا زدی تو خال منم عین تو ام!!!
اخه من موندم استراتژی چیه؟! :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-&
حس رهبری می خوای برو endwar یا r.u.s.e بزن اوج بگیر! البته endwar رو حتما با میکروفون بازی کن دومی رو خودمم سعادت نداشتم ولی اگه با پد مخصوص خودش که حدود 200 و خورده ای تومنه بازی کنی کیفش 10 برابر می شه!به نقل از mamareza :به هر حال استراتژی به خاطر اون حس رهبری که به آدم میده خیلی صفا داره
تا حالا سبک open world به گوشتون خورده؟به نقل از Amir 13 :اون وقط GTA یه سبکه
شما هنوز GT5 رو بازی نکردی اونوقت میگی بهترینه؟ :-\ (تو این سبک)به نقل از Nima_MO360 :سیمولیشن مثل فورزا 3
اکشن فقط black ops
و اتومبیل رانی هم GT5
من عکس ها و ممطالب زیادی از گیمر ها پس از عرضه خوندم که معلوم میشه فوقالاده هست و تو همین ماه احتمال تستش برام فراهم میشه.............................به نقل از namak :شما هنوز GT5 رو بازی نکردی اونوقت میگی بهترینه؟ :-\ (تو این سبک)
از روی عکس ها و...به نقل از Nima_MO360 :من عکس ها و ممطالب زیادی از گیمر ها پس از عرضه خوندم که معلوم میشه فوقالاده هست و تو همین ماه احتمال تستش برام فراهم میشه.............................
این موضوع هم هست.......به نقل از namak :از روی عکس ها و...
قضاوت نکن دیدی که blood ston خیلی توی تریلر ها و عکس هاش خفن بود بعد که اومد زد ... تو حالت X-(