Champions League

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
پاسخ : Champions League

رئال و چلسی دو تیمی هستن که مثل سگ پول میریزن تو بازار و نتیجشون به همون سگ هم نمیرسه :)) [-(...
واقعا ترکیب توی زمین بایرن اختلاف قیمتش با رئال چقدر بود؟...بارسا با چلسی چقدر بود؟؟...
واقعا مثل رئال پول ریختن و نتیجه نیاوردن هنر نیست :|

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از no one :
آخه میدونی چیه ارنواز؟!! رئال 3 فصل پیش رونالدو رو گرفت گفت امسال همه ی جامو رو میگیریم و نتونست! و گفتن مربی خوب نداشتتیم!
سال بعد مورینیو اومد بازم همون حرف ! و امسال که دیگه گفتن واسه اعاده ی حیثیت اومدیم! فقط و قط یک جامو گرفتن! واسه همینه میگیم طبل تو خالی

البته پوریا رونالدو بازیکن بزرگیه ! حتی در حد مسی! ولی یه نفر لازمه کنترلش کنه! مثله فرگوسن! نه مورینیو!!!
اصلا بهتره در مورد فرگوسن صحبت نشه! من هیچ مربی رو تو سطحش نمی بینم که اصلا مقایسه کنم!
خدایی تمام حرفت در این پست درست بود!

دقیقا 3 فصل پیش 2 فصل پیش و امسال همین هارو گفتن و آخرم هیچی نشد! باو همه چی که پول نیست!

پول بازیکن خوب میاره ولی اون همدلیه باید باشه که من تو خیلی از بازیکن ها رئال نمیبینم! ولی برعکس تو تمام آلمان ها میبینم! و تا حدود زیادی در بارسا!

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از یک کاغذ سفیدم دهید... :
رئال و چلسی دو تیمی هستن که مثل سگ پول میریزن تو بازار و نتیجشون به همون سگ هم نمیرسه :)) [-(...
واقعا ترکیب توی زمین بایرن اختلاف قیمتش با رئال چقدر بود؟...بارسا با چلسی چقدر بود؟؟...
واقعا مثل رئال پول ریختن و نتیجه نیاوردن هنر نیست :|

عادل یه چیزه باحال گفت مجموع قیمت کریس و کاکا و ازیل که میشه بیش از120 میلیون از کله بازیکن ها یبایرن بیشتره!
اه راست میگی! این 4030! رئال! سیتی :-& فقط بزخرن [-(

MOTAHARE-G

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
سال فارغ التحصیلی
90

بازی نفس گیر و محشری بود!اگه می باختیم ها تا آخر عمرم حسرت اون موقعیتایی رو می خوردم که تو نیمه اول فاتحشو خوندن!
داوری امشب چه قدر خنده دار بود!احساس می کنم داور هی به بازی جو می داد! :D

اصلا یه بایرنه و یه چمپیون! /m\
آقا این چرا هی مولر رو آخر کار میاره؟؟؟غم انگیزه دیگه!مولر x:
سوپر ماریو هم تو ده بیست تا موقعیتی که فاتحشو می خونه یکیو گل می کنه!اگه همرو گل می کرد ها الان تعداد گلاش خدا تا می شد!خیلی مرده! :D

و در پایـــــــــــــــــــــــــــــــان:
نویــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر تو دیوونه کننده ای دمت گرم! /m\

خدایی حق بایرن بود که صعود کنه!همون طور که می گفتم شد:چلسی و بایرن!چرا همه می گن نا محتمل ترین فینال ممکن!از همون اولشم ضایع بود! /m\
بازی نفس گیری بود ما در بین نیمه ها از فرط استرس توی دستشویی بودیم همش و دقایق اضافی هم گلویمان خشک شده بود جرئت نداشتیم از جلو تلویزیون بلند شویم برویم آب بخوریم! ;))

چلسی تری رو از دست داده شنیده ایم که خط دفاعش هم پکیده پس نمی تونه جلو بایرن و حمله های آتیشیش قد علم کنه!(البت اگه باز تو موقعیت ها گند نزنن)
هی راستی ما آلینس آرنا رو داریم!
چه بازی بشه!
جام مال ماس! /m\

ارنواز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 / فرهنگ
شهر
مشهد
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
باستان شناسی

من توهینی نکردم واقعا...هر چی رئالی هست دور و برم قبول دارن که مسی 100برابر رونالدوئه بازیش و رونالدو 100برابر مسی هست غرور و افاده اش...
کسی نیست به مهارت بیشتر فرگوسن نسبت به مورینیو شک کنه...اما غرور مورینیو :-&...واقعا اعتماد به نفس و غرور باید مثل فرگوسن درونی باشه نه مثل مورینیو [-(
من نمیگم یه طرفه بود...اما واقعا بایرن بهتر بازی کرد و اینو نمیشه انکار کرد...
حرف مرضیه کاملا درسته...
اما ارزش های افزون نویر بر کاسیاس ثابت شد <D=
خب من اینو قبول ندارم ولی بحثم نمیکنم چون اینجا جاش نیست !
در مورد مورینیو هم اگه بخوام راستشو بگم تا قبل از اینکه بیاد رئال ازش متنفر بودم الانم از رئال بره همون نفرت قبلی رو دارم ولی الان چون سرمربی تیم مورد علاقمه پس مجبور به حمایتم و معلومه که فرگوسن 1000 برابر بهتره از مورینیو!
بازی هم که گفتم دیگه ... رئال خوب بود و البته خستگی بازیکنا رو در نظر بگیرید.

به نقل از no one :
آخه میدونی چیه ارنواز؟!! رئال 3 فصل پیش رونالدو رو گرفت گفت امسال همه ی جامو رو میگیریم و نتونست! و گفتن مربی خوب نداشتتیم!
سال بعد مورینیو اومد بازم همون حرف ! و امسال که دیگه گفتن واسه اعاده ی حیثیت اومدیم! فقط و قط یک جامو گرفتن! واسه همینه میگیم طبل تو خالی
اولا مورینیو حرف زیاد میزنه (البته از نظر تکنیک مربیگری کمی قبولش دارم)
جام امسالم الکی از دست دادن ، میتونستن امسال قهرمان بشن !

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از nenya :
بازی نفس گیر و محشری بود!اگه می باختیم ها تا آخر عمرم حسرت اون موقعیتایی رو می خوردم که تو نیمه اول فاتحشو خوندن!
داوری امشب چه قدر خنده دار بود!احساس می کنم داور هی به بازی جو می داد! :D

اصلا یه بایرنه و یه چمپیون! /m\
آقا این چرا هی مولر رو آخر کار میاره؟؟؟غم انگیزه دیگه!مولر x:
سوپر ماریو هم تو ده بیست تا موقعیتی که فاتحشو می خونه یکیو گل می کنه!اگه همرو گل می کرد ها الان تعداد گلاش خدا تا می شد!خیلی مرده! :D

و در پایـــــــــــــــــــــــــــــــان:
نویــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر تو دیوونه کننده ای دمت گرم! /m\

خدایی حق بایرن بود که صعود کنه!همون طور که می گفتم شد:چلسی و بایرن!چرا همه می گن نا محتمل ترین فینال ممکن!از همون اولشم ضایع بود! /m\
بازی نفس گیری بود ما در بین نیمه ها از فرط استرس توی دستشویی بودیم همش و دقایق اضافی هم گلویمان خشک شده بود جرئت نداشتیم از جلو تلویزیون بلند شویم برویم آب بخوریم! ;))

چلسی تری رو از دست داده شنیده ایم که خط دفاعش هم پکیده پس نمی تونه جلو بایرن و حمله های آتیشیش قد علم کنه!(البت اگه باز تو موقعیت ها گند نزنن)
هی راستی ما آلینس آرنا رو داریم!
چه بازی بشه!
جام مال ماس! /m\
جام که مال ماست سر اونم بحثی نیست...نه کیهیل رو دارن نه تری رو و نه چند تای دیگه رو به علت محرومیت...
اما ما هم بادشتوبر و گوستاوو x:رو نداریم =((...
البته رافینیا خیلی خوب جای بادشتوبر رو در کنار بوآتنگ پر میکنه...اما جای گوستاوو کی رو میخواد بذاره؟ :(
@نووان:باز من سیتی رو من یه ذره دوست دارم...چرا؟...چون یه تیم با سابقست و اگر هم الان داره پول میریزه حداقل به"تیم"هم احترام میذاره...فردی نیست...اما چلسی و رئال و تا حد زیادی اینتر [-( :-&
رئال خوب بود اما خوب بودن کافی نبود...عالی باید میبود...بایرن عالی بود و صعود کرد >:D<

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

خداییش اگه این تیم دسته فرگوسن بود(که عمرا فرگی همچین تیمه چرتی ببنده) تا الان 6 سال پشت سر هم جامارو درو میکرد!
@پوریا: نه! من اصلا از این همسایه های پر سر و صدا خوشم نمیاد!! با اون شاهینشون) شاهین چیه بخواد بره بالای شیر پادشاه طلایی خرامان در آتش! اصلا چه معنا داره مردان آسمان بخوان جولوی شیاطین سرخ قد علم کنن!!!

و در آخر من می خوام بخوابم و این آخرین حرفمه:
مانوئل نویر عزیز و دوست داشتنی و با حال و خوشتیپ و پنالتی گیر و (((به قول بعضی(تاکید بعضی) از این دختر راهنمایی ها ))) عجقم!!! تو بی نظیری(البته بعد فان در سار و اشمایگل و کان) دوستت داریم شدید! (و می بخشمت که منچستر رو پیچوندی رفتی بایرن)

ارنواز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 / فرهنگ
شهر
مشهد
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
باستان شناسی

@نووان:باز من سیتی رو من یه ذره دوست دارم...چرا؟...چون یه تیم با سابقست و اگر هم الان داره پول میریزه حداقل به"تیم"هم احترام میذاره...فردی نیست...اما چلسی و رئال و تا حد زیادی اینتر [-( :-&
دوست دارم بدونم سابقه ی رئال بیشتره یا منچستر سیتی ؟ :-?

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از ارنواز :
دوست دارم بدونم سابقه ی رئال بیشتره یا منچستر سیتی ؟ :-?
اینکه میگم رئال دلیل داره...من سیتی به اندازه ی رئال تبلیغ الکی نمیکنه...من سیتی طرفداراش خیلی کمتر از رئاله اما نتایج رئال [-(...من سیتی مثل سگ پول نمیریزه تو بازار...یادتون رفته رونالدو رو با چه قیمتی خرید؟؟...اینجور خریدا گند میزنن به قیمت بازار...من سیتی بازیکن خوب میخره با پول خوب...اما دیگه بازارو خراب نمیکنه...

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

باو چرت گفت پوریا!

رئال خیلی باسابقه است! اینتر هم همین طور!

چلسی خیلی ضایعست و همون طور که گفتم چندسالی بیشتر نیس افتاده سر زبونا!

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از LEGEND :
باو چرت گفت پوریا!

چرا نمیزارید من بخوابم! اسمه 4030 تازه افتاده ولی خیلی قدیمی تره! فکر کنم قبل 1900 تشکیل شد! ولی ملکه خوب ادارش نمی کرد! این آبراموویچ با پولش خوب رسید بهش

و در آخر و دوباره: نویر! یو آر ده بست!! آی لاو یو!!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از LEGEND :
باو چرت گفت پوریا!

مگه من گفتم بی سابقست؟؟...من میگم توی لیگ انگلیس یه دفعه از این بمب :-&نقل و انتقالات نمیزن که گند بزنن به قیمت بازار مثل رونالدو...
بعدم رئال گند میزنه به هر بازیکنی که میره توش...بکام فیگو رونالدو فن نیستلروی(خصوصا این یکی)...ولی من سیتی حداقل بازی میده

ارنواز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 / فرهنگ
شهر
مشهد
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
باستان شناسی

اینکه میگم رئال دلیل داره...من سیتی به اندازه ی رئال تبلیغ الکی نمیکنه...من سیتی طرفداراش خیلی کمتر از رئاله اما نتایج رئال [-(...من سیتی مثل سگ پول نمیریزه تو بازار...یادتون رفته رونالدو رو با چه قیمتی خرید؟؟...اینجور خریدا گند میزنن به قیمت بازار...من سیتی بازیکن خوب میخره با پول خوب...اما دیگه بازارو خراب نمیکنه...
رئال یه حریف سرسخت مثل بارسا داره ولی لیگ انگلیس امسال ضعیف شده ... قیمت و بازار و اینا هم مال لباس و گوشت و این چیزاست نه بازیکن فوتبال ! (اسپم خالص :D)
هر کس نظری داره ! ^-^

مگه من گفتم بی سابقست؟؟...من میگم توی لیگ انگلیس یه دفعه از این بمب :-&نقل و انتقالات نمیزن که گند بزنن به قیمت بازار مثل رونالدو...
بعدم رئال گند میزنه به هر بازیکنی که میره توش...بکام فیگو رونالدو فن نیستلروی(خصوصا این یکی)...ولی من سیتی حداقل بازی میده
جمله ی آخر رو قبول ندارم ... رئال بازیکن خوب زیاد داشته و داره ! رائول و زیدان و گوته و خیلیای دیگه !

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از no one :
چرا نمیزارید من بخوابم! اسمه 4030 تازه افتاده ولی خیلی قدیمی تره! فکر کنم قبل 1900 تشکیل شد! ولی ملکه خوب ادارش نمی کرد! این آبراموویچ با پولش خوب رسید بهش

و در آخر و دوباره: نویر! یو آر ده بست!! آی لاو یو!!
برادر من گفتم سر زبونا نگفتم نبوده!

بوده اما اینطوری نبوده! اصلا هم جام باشگاه هارو تا الآن نبرده(و انشااله هم نمیبره) :D

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

تبریک به بایرنیا :)

سال دیگ ایشالله :-"

خوب ز همین الان معلوم شد بایرن قهرمان شد دیگه (چلسی 3 تا مهره کلیدیش نیستن که)

تبریک میگم بازم

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه
اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت

کاکا افتضاح بود..! من اگه بودم با اون بازیش بهش پنالتی نمیدادم..!

رونالدو هم چون توی بازی پنالتی زده بود و نویر با نحوه پنالتی زدنش آشنایی داشت، باز هم پنالتی بهش نمیدادم..!

دقیقا" قبل از اینکه رونالدو بزنه میدونستم نمیشه، و همینطور کاکا رو که دیدم پیش خودم گــُفتم: "این آخه؟ :|"

از راموس انتظار نداشتم خراب کــُنه، پنالتیای زیرطاق قشنگش واقعا خیلی خاطره شــُدن برام، ایندفعه نشــُد..

اون صحنه نویر به وضوح گرانرو رو شارژ کرد، پیرهنش رو کشید، و ساق گرانرو رو زد..! نمیدونم دیگه چطوری باید خطا میگرفت..!

یه جا دیگه یه موقعیت 3 به 4 بود که تقریبا" 3متر..!!! توی آفساید گیری مارسلو اشتباه کرد کمک داور..!!

گوستاوو باید اخراج میشــُد :| از اول بازی راه اُفتاده بود همه جای زمین همه رو میــزد..! یه کارت زردم بــِش نداد تا وقت اضافه :|

درآخر باید بگم په په و کاسیاس واقعا" عالی بودن..! اوزیل هم خیلی خوب بود..! نرسیدیم..

به داوری زیاد نمیشه ایرادی گرفت از نظر من، چون واقعا" هر ناداوری ای شــُد، "اشتباه" بود..! نه مثل ِ بعضی تیما "نامردی"

تبریک میگم به هواداران بایرن، و اُمیدوارم بازی قشنگی رو در فینال ببینیم..!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

بایرن واقن پاس‌کاری‌هاشون عالی بود. در حد ژاوی. خیلی قشنگ بازی می‌کردن. از آلمانی‌ها انتظار بازی قشنگ نداشتم.
هر دو تیم انصافا انصافا شایستگی‌ش رو داشتن البته موقعیت‌های بایرن به مراتب بیشتر و بهتر بود.

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

واقعا نمیشد بگیم کدوم تیم میره فینال و به همه ی بایرنی ها تبریک میگم به هر حال به عنوان یه بارسایی دوست نداشتم رئال بیاد بالا.

reza.cr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
شیمی-فیزیک
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
برق

وقت پنالتی یاد لمپاردو جراردو بکام بودم =))

---------------
کاکا خوب نبود همین (; به نظرم فینالو چلسی میبره چون حقشه حداقل امسال این جامو ببره

بایرن هم مثه اون دفعه که بیشترین باختو داشتو رفت فینال اونجا گند میزنه تو فینال تجربه بازیکنا

خیلی تاثیر داره

-----------------
روبن چی فکر کرده با خودش اینهمه تنگ میپوشه؟ :))

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

بایرن حقش بود،چون موقعیتای بیشتری داش،بیشتر حمله کرد،منسجم تر دفاع کرد(تا خرخره نرف تو دفاع فقط عاقلانه دفاع کرد)
رئالیا خسته بودن،موقعیت هم خراب کردن زیاد
داوری هم عالی نبود،اشتباه هم داشت،پنالتی اول رئال ویه پنالتیم که نویر پیرن گرانرو رو کشید واقعا پنالتی بود
خب اشتباه کرد،نمیدونم چرا وقتی جلو بایرن این اتفاق میفته یا هرتیم دیگه ای اشتباهه فقط واسه بارسا ناداوریه؟ :rolleyes:
(داوره هم انصافا خسیس بود یه خورده تو کارت زرد،برعکس داور بازی بارسا-چلسی که تو کارت قرمز خسیس بود :-")
بایرنی ها بااینکه آلمانی بودن ولی پاسکاریاشون عالی بود...
بایرن حقش بود چون تو بازی برگشت به مراتب بهتراز رئال بود،واقعا فراتراز حد انتظار
این نویر اصلا چیزیه واسه خودش...تو جام حذفی آلمانم خودش تو پنالتیا یه تنه بایرن رو برد فینال،دیشبم بهترین بازیکن زمین شد
خب این فینال عجیب بود،چون چلسی نزدیک بود جلو ناپولی حذف شه،چون کسی از بایرن انتظار یه همچین فصلی رو نداشت...
چلسی که تو فینال بازیکن نداره(میتونس لمپارد رو هم نداشته باشه) ولی بازم شانس قهرمانیش هس،بایرن هم توخونش بازی میکنه وبمب انگیزه،ولی بازم فوتبال غیرقابل پیش بینیه،باتوجه به دفاع چلسی که کلا همش جلو دروازس وچک وتیرهای دروازه(دقت بازیکنای بایرن :-"+شانس)چلسی هم میتونه قهرمان باشه

بالا