معنی خریدن داور رو میفهمین؟؟؟
کثافت چجوری اونو پنالتی گرفت؟...خود پخمس داوره...معلوم نیست با چه قمیتی خودشو فروخته
من بودم میگفتم داورو خریدن...به نقل از ارنواز :آقا دیگه ... اینجوری قبول نیست !
من هم از چلسی بدم میاد هم از بایرن ، این دیگه چه فینال مزخرفیه ! [-(
جهت اسپم نبودن: خیلی بازی زیبایی بود ، کاکا افتضاح بازی کرد ، مارسلو عالی بود و البته کاسیاس عالی دو تا پنالتی رو گرفت !
ایرادی نداره ، سال آینده ایشالا !
× راستی یه پنالتی هم واسه رئال نگرفتن ، کی بود میگفت داور رو خریدن ؟![]()
چطور خطا نبود ؟ هم پیراهنش گرفت هم پاشو گذاشت جلو پاش !به نقل از یک کاغذ سفیدم دهید... :من بودم میگفتم داورو خریدن...
پنالتی اول بازی که کلا روند بازی رو به نفعتون برد کاملا ناشی از خرید داور بود X-( :-&
این آخر بازی هم مسعود مرادی گفت که گرانرو خطا نشده روش...واقعا هم خطا نبود...گرفت اما موثر نبود...
خدایی حق بایرن بود قبول کنین...
نویر
قیافه ی رونالدو آخر بازی عالی بود...حال کردم![]()
به نقل از ارنواز :آقا دیگه ... اینجوری قبول نیست !
من هم از چلسی بدم میاد هم از بایرن ، این دیگه چه فینال مزخرفیه ! [-(
جهت اسپم نبودن: خیلی بازی زیبایی بود ، کاکا افتضاح بازی کرد ، مارسلو عالی بود و البته کاسیاس عالی دو تا پنالتی رو گرفت !
ایرادی نداره ، سال آینده ایشالا !
× راستی یه پنالتی هم واسه رئال نگرفتن ، کی بود میگفت داور رو خریدن ؟![]()
قیافه ی رونالدوبه نقل از ارنواز :چطور خطا نبود ؟ هم پیراهنش گرفت هم پاشو گذاشت جلو پاش !
چرا حق بایرن بود ؟ هر دو تا تیم خوب بازی کردن و موقعیت گل داشتن ! هیچکدوم باجی به اون یکی نمیداد!
اگه رئال میبرد ، نویر و لام و گومز و ... قیافه ی بدتر از رونالدو داشتن !![]()
همینه میگم حق بایرن بود...به نقل از LEGEND :دقیقا دوتیمی که فکرش رو نمی کردم!
بابا دم بایرنی ها گرم! به این میگن فوتبال! تو خونه حریفم بازی خودش رو می کنه! چلسی ها یاد بگیرن! باو لااقل بازی می کنید مث ... نرین تو دروازه که وای آخ الآن گل میخوریم! [-(
دمتون گرم بایرنی ها! با اینکه از آلمان ها خوشم نمیاد لی به حق و با حمله و خوب بازی کردن بردین!![]()
به نقل از یک کاغذ سفیدم دهید... :قیافه ی رونالدو![]()
...قیافه ی مورینیو
![]()
...بیش از برد بایرن از خرد شدن این طبل های توخالی خوشحال شدم
اولا پاش حتی به پای گرانرو هم نخورد...هر پا جلوی پاگذاشتنی خطا نیست...بعد هم مسعود مرادی رو که دیگه قبول دارین...اون گفت هر گرفتنی هم خطا نیست...
حتی اگه خطا هم بود با اون پنالتی مغرضانه ی اول بازیتون جبران میشه
واقعا حق بایرن بود...روبن همون اول ندیدین چی رو نزد؟...گومز رو ندیدین آخرای 90دقیقه چه توپی رو گل نکرد؟؟...
حداقل وقتی باختین دیگه ماست مالیش نکنین...بازم مثل بازی رفت دست بایرن بود بازی...
سانتیاگوبرنابئتون رو هم دیدیم![]()
پیش به سوی قهرمانی![]()
به نقل از LEGEND :دقیقا دوتیمی که فکرش رو نمی کردم!
بابا دم بایرنی ها گرم! به این میگن فوتبال! تو خونه حریفم بازی خودش رو می کنه! چلسی ها یاد بگیرن! باو لااقل بازی می کنید مث ... نرین تو دروازه که وای آخ الآن گل میخوریم! [-(
دمتون گرم بایرنی ها! با اینکه از آلمان ها خوشم نمیاد لی به حق و با حمله و خوب بازی کردن بردین!![]()
طبل تو خالی ؟به نقل از یک کاغذ سفیدم دهید... :قیافه ی رونالدو![]()
...قیافه ی مورینیو
![]()
...بیش از برد بایرن از خرد شدن این طبل های توخالی خوشحال شدم
اولا پاش حتی به پای گرانرو هم نخورد...هر پا جلوی پاگذاشتنی خطا نیست...بعد هم مسعود مرادی رو که دیگه قبول دارین...اون گفت هر گرفتنی هم خطا نیست...
حتی اگه خطا هم بود با اون پنالتی مغرضانه ی اول بازیتون جبران میشه
واقعا حق بایرن بود...روبن همون اول ندیدین چی رو نزد؟...گومز رو ندیدین آخرای 90دقیقه چه توپی رو گل نکرد؟؟...
حداقل وقتی باختین دیگه ماست مالیش نکنین...بازم مثل بازی رفت دست بایرن بود بازی...
سانتیاگوبرنابئتون رو هم دیدیم![]()
پیش به سوی قهرمانی![]()
به نقل از ارنواز :طبل تو خالی ؟
قرار به توهین نبود آقای پوریا !
اگه قرار به شمردن نزده هاست که رئال هم کلی ضربه رو نزدن !
من اسم این حرفا رو ماست مالی نمیذارم !
بازم میگم بازی کاملا دو طرفه بود !
بهترین حرف رو مرضیه زد : تنها چيزی که نميتونه از شایستگی یه تیم کم كنه باختن تو پنالتيه!