Champions League

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران
پاسخ : Champions League

:-$
به نقل از Spammer :
لمپارد باید قرمز می گرفت؟ :))
شما جوونای چلسی و منچسترو نمیشناسی،فعلا که آرسنال تو این کار عقب مونده. (;
خُب باید یه کم بیشتر بهشون بازی داد!من نگفتم ارسنالُ...

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Spammer :
لمپارد باید قرمز می گرفت؟ :))
شما جوونای چلسی و منچسترو نمیشناسی،فعلا که آرسنال تو این کار عقب مونده. (;
نباید میگرف؟(حالا ماکه کارشناس داوری نیستیم ولی به نظر من باید میگرف،توی چن تا تحلیلم که خوندم گفته بود میتونس بگیره)
خب جوون باید بازی کنه تا شناخته بشه!وقتی بازی نمیکنن که نمیشه شناختشون(باز منچستر بیشتر بازی میده به جوونا تا چلسی) ،آرسنال که فعلا هم تولید میکنه هم ازشون استفاده میکنه

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه
اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت

میتونی بازیا رو بازبینی کــُنی دستای پلاتینی رو قشنگ وسط بازیا میبینی..!

مسلما" اگه یکم فکر کــُنی اون قضایای تیم سابق و چارسال و اینا مال همسنای خودم بود که یه سنی ازشون گذشته ((:

مثلا" من از اول طرفدار لیورپول و رئال بودم، یه برهه ای لیورپول بیشتر دوست داشتم، یه برهه ای رئال..! ولی درکل از اول همین دوتیم بودن..!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

بایرن امشب مثل سوپ میزنه رئال رو...شیره بایرن
حقیقتا حق چلسی نبود اما بارسا هم اون بارسای شکست ناپذیر همیشه نیست:(

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از مرضیــــه :
:-$خُب باید یه کم بیشتر بهشون بازی داد!من نگفتم ارسنالُ...
از اون جایی که نباید الان رو فدای آینده کرد،بازیکنای جوون چلسی تو تیماس دیگن، جاش مک ایکران 19 ساله تو سوانزی سیتی، کاکوتا 21 ساله دیخون فرانسه، کورتویس 20 ساله دروازه بان اتلتیکو مادرید که عملکردش به جرات از والدس بهتر بوده،بروما 21 ساله مدافع هامبورگ، و بقیه یا تو یه تیم هلندی لیگ برتری که آبراموویچ برای همین کار خریده ان یا تیم رزورها!
اسم تیم هلندیه ویتنسه آرنهم هست،تو جدولشون هفتمه و سه تا بازیکن چلسی توشن،از لوکاکو و کوین دی بروئنه هم
یادم رفت بگم که با وجود اینکه جفتشون زیر بیست سالن ولی فیکس تیم ملی بلژیکن! :P

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از مـُبیــن シ :
میتونی بازیا رو بازبینی کــُنی دستای پلاتینی رو قشنگ وسط بازیا میبینی..!

مسلما" اگه یکم فکر کــُنی اون قضایای تیم سابق و چارسال و اینا مال همسنای خودم بود که یه سنی ازشون گذشته ((:

مثلا" من از اول طرفدار لیورپول و رئال بودم، یه برهه ای لیورپول بیشتر دوست داشتم، یه برهه ای رئال..! ولی درکل از اول همین دوتیم بودن..!
چی بگم؟ :-??دستای پلاتینی...
خب خطاب به من گفتین دیگه،این چیزارو باید نسبت یه سن سنجید،مثلا همسن من واسش چار سال منطقیه کاملا
ازاول دقیقا ینی چی؟ینی اولین تیم؟
منم اولین تیمی که هوادارش شدم بارساس خب،از بایرن هم خوشم میاد صرفا خوشم میاد اصلا طرفدارش نیسم

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

بیخیالِ بازیِ دیشبُ...
رئال امشب به همه نشون میده فوتبال بازی کردن یعنی چی!
خدایی ادم حال میکنه.قشنگ دفاع میکنن،قشنگ و سریع حمله میکنن دیگه ادم چی می خواد مگه؟
واقعا رئال امسال شخصیتِ قهرمانیُ داره.
بدون کمکِ هیچ کس و با یه بازیِ خوب پیش به سویِ فینال در مونیخ h-:
+دستای پلاتینیُ خوب اومدی... :D

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

افتخار می کنم چون هم خوب دفاع کردیم و خوب حمله! همه چی به جا بود

به نقل از -)+Zahra+(- :
من نمیفهمم به چی چلسی افتخار میکنین؟ به اینکه فقط 180 دقیقه تو محوطه جریمه خودش دفاع کرد ؟به کاپیتانش که با اون حرکت شخصیتشو نشون داد؟ به دروازبانش که اگه تیرک نبود معلوم نبود چند تا گل بخوره؟ بارسا دیشب واقعا بد شانس بود وگرنه وقتی یه تیم 80 درصد مالکیت توپ داره و ده بیستا موقعیت گل داره و فقط حمله میکنه امکان نداره نتونه ببره مگه به لطف تیردروازه

این که هی میگین لطف تیرک دروازه خیلی بامزس :D زدن به تیرک یعنی خطا در هدف گیری! این دیگه مشکل ما نیست مشکل شماست که هدف گیری بازیکناتون مشکل داره !!
اتفاقا این ضعف بارسا رو می رسونه که با اون همه مالکیت و درحالی که انقد می نازه به خط حملش نتونست چلسی رو ببره حتی!! چه رفت و چه برگشت.
به نقل از یلدا-ق :
رئال وبایرن دفاع میکنن،منسجم وبابرنامه،ولی 3تا توپ دیشب از همه مدافعای چلسی رد شد وخورد به تیر دروازه
بچه ها باحال حرف می زنینااا!! همچین میگین توپ خورد به تیرک دروازه انگار بازیکنا شوت کردن، خدا با انگشتش توپ رو منحرف کرده و خورده به تیرک :D

به نقل از مرضیــــه :
ببخشید توپ های تو چارچوب به نفعِ کی بود؟شوت به دروازه به نفعِ کی بود؟
دیگه حرفِ غیر منطقی نزنید!2تا ضد حمله 2تا گل تمامِ بازیِ دیشب چلسیُ تداعی میکنه!
بچه ی 4 ساله هم می دونست که چلسی در این بازی رو ضد حمله ها حساب می کرد.بارسا اصلا فکر ضد حمله هارو نکرد و بی گدار به آب زد و این نشانه ی ضعف بارساس که چلسی 2 بار ضدحمله زده و جفتشم گل کرده!

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از Spammer :
از اون جایی که نباید الان رو فدای آینده کرد،بازیکنای جوون چلسی تو تیماس دیگن، جاش مک ایکران 19 ساله تو سوانزی سیتی، کاکوتا 21 ساله دیخون فرانسه، کورتویس 20 ساله دروازه بان اتلتیکو مادرید که عملکردش به جرات از والدس بهتر بوده،بروما 21 ساله مدافع هامبورگ، و بقیه یا تو یه تیم هلندی لیگ برتری که آبراموویچ برای همین کار خریده ان یا تیم رزورها!
خُب از اینا خبر نداشتم مرسی که گفتی!
پس باهات موافقم :D

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

واقعا حق بارسا بود...
چک خدا بود دیشب...
گل رامیرز و گل تورس جفتشون فوق العاده بودن...اما از یاد نبریم که بود یا نبود والدز در درون دروازه تفاوتی ندارد...یادمان نرود آرامش رامیرز را در هنگام زدن آن چیپ زیبا...
بارسا همه چیش با هم و به یه اندازه افت کرده...
اما این چلسی قهرمان نمیشه...تو چشمای تک تکشون میشد ترس رو دید...
بایرن امشب غوغا میکنه...از 3سالگی هوادارشم فکر کنم...
ولی کاش فن بویتن هم بود:(

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از یک کاغذ سفیدم دهید... :
واقعا حق بارسا بود...
چک خدا بود دیشب...
گل رامیرز و گل تورس جفتشون فوق العاده بودن...اما از یاد نبریم که بود یا نبود والدز در درون دروازه تفاوتی ندارد...یادمان نرود آرامش رامیرز را در هنگام زدن آن چیپ زیبا...
بارسا همه چیش با هم و به یه اندازه افت کرده...
اما این چلسی قهرمان نمیشه...تو چشمای تک تکشون میشد ترس رو دید...
بایرن امشب غوغا میکنه...از 3سالگی هوادارشم فکر کنم...
ولی کاش فن بویتن هم بود:(
بایرن نمیتونه امشب غوغا کنه!
رئال با یه بردِ یک هیچ میره فینال!

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از مرضیــــه :
یک هیچ که مساوی میشن دلبندم :D
پنالتی منظورته؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از مرضیــــه :
موندم چرا همه ی رئالی های دور و برم میگن اینو:))...باو برد 1-0 سیخی چنده؟؟...بایرن خود حملست نه کم نه زیاد...
مثل چی ریبری و روبن توپ میریزن رو گل رئال امشب...گومز فوق العادست...بازی افتضاحش تو رفت رو نبینید...گل های فصلشو دیدم که میگم...
مثل بارسا هم گاف نمیده همه با هم برن جلو...از شواین اشتایگر به عقل وایمیسن و تیم میمونه...
تو دفاع هم فکر نکنم بشه از گلرمون یعنی نویر گذشت...واقعا به نظرم الانشم از کاسیاس بهتره...خیلی هم بهتره...
بایرن امشب فقط یه وظیفه داره...مهار کاکا...دی ماریا و رونالدو با هم تو اوتن!...اونا مشکلی نیستن...فقط کاکا و بنزما...

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

موندم چرا همه ی رئالی های دور و برم میگن اینو:))...باو برد 1-0 سیخی چنده؟؟...بایرن خود حملست نه کم نه زیاد...
مثل چی ریبری و روبن توپ میریزن رو گل رئال امشب...گومز فوق العادست...بازی افتضاحش تو رفت رو نبینید...گل های فصلشو دیدم که میگم...
مثل بارسا هم گاف نمیده همه با هم برن جلو...از شواین اشتایگر به عقل وایمیسن و تیم میمونه...
تو دفاع هم فکر نکنم بشه از گلرمون یعنی نویر گذشت...واقعا به نظرم الانشم از کاسیاس بهتره...خیلی هم بهتره...
بایرن امشب فقط یه وظیفه داره...مهار کاکا...دی ماریا و رونالدو با هم تو اوتن!...اونا مشکلی نیستن...فقط کاکا و بنزما...
رئال بهترین ضد حملَرو داره.نمیدونم زمین فوتبالایِ شما چند در چنده که اونا همه باهم تو اوتَن!بایرن حمله کنه تو ضد حمله گل میخوره وایسه دفاع کنه به ضررِ خودشه چون اونا واسه صعود به گل احتیاج دارن ولی رئال با یه گل میره فینال

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از مرضیــــه :
رئال بهترین ضد حملَرو داره.نمیدونم زمین فوتبالایِ شما چند در چنده که اونا همه باهم تو اوتَن!بایرن حمله کنه تو ضد حمله گل میخوره وایسه دفاع کنه به ضررِ خودشه چون اونا واسه صعود به گل احتیاج دارن ولی رئال با یه گل میره فینال
بیخیال باو:)...مگه فوتبال به این راحتیه؟؟...فوتبال روز دنیا توی فضا خلاصه میشه...
و واقعا آلابا و لام پشیزی فضا نمیدن به دی ماریا و رونالدو...
میگم...تنها نگرانی ما باید فرار های بنزما باشه...

و در مورد حمله ی بایرن...وقتی فضا نباشه ضد حمله معنی داره؟:)...فکر نکنما!

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه
اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت

رئال نمیتونه با بایرن مث بارسا بازی کنه..!

چون بایرن یه نردبون اون جلو داره :D که بارسا نداره..!

تمرکز تو بازی با بارسا توی بستن وسط دفاعه، چون بازی بلند اصلا نمیتونن انجام بدن..! :D ولی بایرن هم میتونه سانتر کنه واسه گومز، هم ریبری و روبن میتونن از وسط نفوذ کنن..!

درکل بازی قشنگی رو شاهد خواهیم بود حتی اگه رئال نره بالا..! که میره..!

zahra76

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اسلامشهر
شهر
تهران

برد بازی دیشب که صد در صد حق بارسا بود که نشد حیف!!!!!!!
اما امید وارم امشب یه بازی قشنگو ببینیم از طرف هر دو تا تیم نه مثل بازی دیشب یه بازی کاملا یه طرفه(البته خیلی قشنگ بود بازی ولی اینکه یه تیمی فقط دفاع کنه و ببره ...)

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

بیخیال باو:)...مگه فوتبال به این راحتیه؟؟...فوتبال روز دنیا توی فضا خلاصه میشه...
و واقعا آلابا و لام پشیزی فضا نمیدن به دی ماریا و رونالدو...
میگم...تنها نگرانی ما باید فرار های بنزما باشه...

و در مورد حمله ی بایرن...وقتی فضا نباشه ضد حمله معنی داره؟:)...فکر نکنما!
اینجوری راجع به بایرن فک کردن یه کم رویایی نیست؟داری تیمِ رویاهاتُ میسازی از بایرن؟
سرعتِ رونالدو اینقدر زیاد هست که کسی نتونه دفاعش کنه!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از مرضیــــه :
اینجوری راجع به بایرن فک کردن یه کم رویایی نیست؟داری تیمِ رویاهاتُ میسازی از بایرن؟
سرعتِ رونالدو اینقدر زیاد هست که کسی نتونه دفاعش کنه!
نه مرضیه...من نقاط ضعف تیمم رو هم میدونم...بایرن در برابر سرعت کم میاره بدجور هم کم میاره...اما دو جور سرعت داریم...یکی بازی بارسا یعنی بازی کردن با کار گروهی...یکی بازی رئال یعنی بازی برای فضا...
بایرن فقط و فقط در مقابل اولی مشکل داره(به همین خاطر دیشب با وجود اینکه طرفدار بارسام بدم هم نیومد چلسی اومد فینال)
رونالدو انقدر چپول هست که نیاز به دفاع کردنش نباشه و با توپ بره تو اوت...
اوزیل هم نگران کنندس...اما من شک دارم بتونه از سدی بزرگ به نام شواین اشتایگر رد بشه...
لام واقعا فوق العادس...اینو نمیتونی انکار کنی...واقعا یاد لیزارازو رو زنده میکنه برای ما بایرنی ها...شایدم سانیول...
امشب بایرن میره بالا

بالا