Champions League

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران
پاسخ : Champions League

به نقل از LEGEND :
واقعا که!

قبل بازی می گفتن ما ضد فوتبال نیستیم و..! خدایی خودتون قضاوت کنید! دروگبا چقدر خودش رو زد زمین؟

خدای لمپارد ران فابرگاس رو له نکرد؟ خدایی 10 نفره تو محوطه جریمه نبودید؟ خدایی حقما صعود نبود؟ خدایی .....!

انصافا افتضاح ترین کثیف ترین و زشت ترین فوتبال زندگیم رو دیدم! باو آخه به چه قیمتی صعود کردن؟ هان؟ واقعا ارزش داره؟ الآن با نصف بازیکناتون میرید فینال 6 تا میخورید بعد در تاریخ جام باشگاه ها ثبت میشه که یه تیم 6 تا خورده در فینال!
من همه بازی رو ندیدم،وفت تلف کنی چک وقت تلف کرد،کارتم گرفت،ولی تو 70 دقیقه ای که دیدم ندیدم دروگبا بیفته زمین تمارض کنه :-??
شما تو خونتون دروازه یه تیم ده نفره که دو تا دفاع راستش و هافبک دفاعیش میان میشن دفاع وسط،مهاجمش میشه دفاع راست،ده نفره،کم روحیه،...،نتونستین باز کنین خب دیگه چی بگم،پناتی هم که داشتین،یعنی تیم شما مشکل نداشته نتونسته گل بزنه؟!
یک گل تو نیوکمپ 98 هزار نفری به ضد فوتبال ده نفره بدون مدافع وسط نتونستین بزنین!

xقبل از این دو تا بازیم زیاد می شنیدم چلسی شش تایی میشه!

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

داداشه من این بازی واسه ما از 100 تا برد با ارزش تر بود!

یاد میگیریم هیچ تیمی رو دست کم نگیریم و جلو تیمی که ضد فوتباله از تک موقعیت هاهم استفاده کنیم!

من نمیفهمم چرا بارسا جو گیر میشه تا گل میزنه دفاعشش رو ول میکنه! اون از الکلاسیکو و اینم از چلسی! :-w

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

من نه طرفدار چلسی ام نه بارسا و نه رئال! ولی بارساییا لطفا دیگه چیزی نگید! حرفاتون دقیقا مثل دو سال پیش بعد بازی اینتر هستش!
مهم نیست قشنگ باشه یا نه! مهم اینه مه چلسی 10 نفره 50 60 دقیقه بازی میکنه! 2 0 عقبه میکنه 2 2 در نیوکمپ! اخراج کیه؟ تری! کاپیتان! قلب دفاع! دی متئو واقعا شاهکار کرد با دفاش! هم تو استمفورد بریدج هم تو نیو کمپ!

الان تاریخ ثبت شد! در چنین روزی بارسا از یه تیم 10 در خانه ی خودش مساوی گرفت و در خانه ی حریف 1 0 باخت از رسیدن به فینال بازموند!
این مهمه!

در ضمن 6 تا نمی خوره! احتمالا اونجا هم برن تو دفاع :D
حداقلش بایرن بیاد خوشحال شیم!

reza.cr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
شیمی-فیزیک
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
برق

مسی کوچولو بای بای :)) این یه سال تقریبا فمیدم مسی بهترین نبوده و نخواهد بود

الکی بزرگش کردن اون از اخلاقش اینم از بازیش چندمین پنالتی بود که خراب میکرد؟ :))

و واسه اخلاقشم متاسفم یه سریا فرشتش کردن اما...

--------------------
لایک تورس مثه همیشه تو زمانی که هیشکی فکرشو نمیکنه گل میزنه

فک کنم 4 امین گلش بود یا 3 امین تو کل فصل=))

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

درچنین شبی بود که فوتبال مُرد :-<
همه برن دفاع بچینن،انقد دفاع کنن ومنتظربمونن تا یه توپ گیرشون بیاد وگل
فینال چلسی-رئال خیییییییییییییییلی جذاب میشه،فک کنم به پنالتی بکشه
+ضعف بارسا هم تو ال کلاسیکو هم تو این بازی این بود که بعداز گل،کلا دفاع رو ول کرد،گل دوم که میتونس بارسا رو به مونیخ ببره فقط 3دیقه دووم آورد دقیقا مثل گل اول بارسا تو ال کلاسیکو که 3دیقه دووم آورد
+وحق این بود؟این حق بود؟چلسی توی کل بازی 4تا موقعیت داشت،اون وقت اونا لایق تراز بارسا واسه فینال هستن؟فینال بدون بارسا،دوتا فوتبال تمام دفاعی جلو هم قرارمیگیرن،حتما لذت بخش میشه،حتما.

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از یلدا-ق :
+ضعف بارسا هم تو ال کلاسیکو هم تو این بازی این بود که بعداز گل،کلا دفاع رو ول کرد،گل دوم که میتونس بارسا رو به مونیخ ببره فقط 3دیقه دووم آورد دقیقا مثل گل اول بارسا تو ال کلاسیکو که 3دیقه دووم آورد
+وحق این بود؟این حق بود؟چلسی توی کل بازی 4تا موقعیت داشت،اون وقت اونا لایق تراز بارسا واسه فینال هستن؟فینال بدون بارسا،دوتا فوتبال تمام دفاعی جلو هم قرارمیگیرن،حتما لذت بخش میشه،حتما.
البته خیلی به صعود رئال امیدوار نباشید! المانی‌ها قشنگ بازی نمی‌کنند ولی اصولی بازی می‌کنند! برای گل زدن برنامه دارن. برنامه‌هاشونم کم جواب نداده.

• لایک
امتیازات: Dizzy

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

به نقل از پویا م :
البته خیلی به صعود رئال امیدوار نباشید! المانی‌ها قشنگ بازی نمی‌کنند ولی اصولی بازی می‌کنند! برای گل زدن برنامه دارن. برنامه‌هاشونم کم جواب نداده.
وقتی تو زمین خودشون باشن اینطورین داداش ، تقریبا تو زمین های دیگه نمیتونن کاری کنن

;))
عــه ، بارســا باخت ؟ ;))
چه بد شد ;))

دوستان من گفتم فینال جام باشگاه ها رئال و چلسیه :-" (شما باور نکردید :D) ~~> رئالش امشب مشخص میشه :D

جماعت بارسایی " ایمان آورید به رئال که خدا بارسایی ها را دوست ندارد " ~~> سوره فوتبال ، آیه 256 ;))

REZA73

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

میگن چلسی ضد فوتبال بازی کرد.
میشه این دوستان یه اظهار نظری در مورد نیمه نهایی 2009 بدن تا نظرشون در مورد اون نحوه ی صعود رو هم بدونیم؟ :-"

reza.cr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
شیمی-فیزیک
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
برق

چلسی 4 تا موقعیت داشت 2تا گل زد بارسا اونهمه اونم 2 تاعملکرد کی بهتر بود؟

ای بهترین تیم شما که خیلی خوبین گل میزدین

حق همینه تیم بهتر رفت حداقل تیم با حمایت نرفت با بازی کثیف نرفت

بازیکناتون کسایی هسن که به یه بازیکن دیگه گقتن حیوون توپو شوت زدن سمت تماشاکرا موقع باخت

این دوساله اون فشته های بارسا خوب خودشونو نشون دادن با تمارضا واقعا فوتبال کثیفی نیس؟

حداقل چشاتونو وا کنین ببینین وقتی که میبازن رفتارشون چیه میریزن سر داور تحت فشار میذارن که چی؟

IIلالاII

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيدبهشتی
شهر
سنندج
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
برق

واع!!
دفـاع هــم جـزئــی از فـوتــبـال خـب :| ضـد فـوتـبــال چــیـه؟ دلـیــل بـهــتـری واسـه نـتـیجــه نــگـرفـتــنـتــون بـگــیـد بــــاو :rolleyes:
تـیـمــی کـه مــیـتــونـه 50 دقــیـقــه جــلـو تـیــم بـزرگ و بــازیـکـنــای بـزرگــش بــه اون خـوبــی دفـاع کــنـه و تــو ضـد حــمـلــه هــم مــوفـق شــه ضــد فوتـبـال نـیــسـت
7.gif

من که بازی دیشب خیلی بهم چسبید x:

The Smith

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلام ایران‌زمین

بارسا شانس آورد که تِری همون اولا اخراج شد وگرنه ، با 2 تا حمله جلو میموند :)

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

چلسی تنها کاری که کرد این بود که نذاره بارسا بره فینالُ ما یه بازی قشنگ در فینال مونیخ ببینیم!من خودم رئالیم ولی ترجیح میدادم از بارسا ببریمُ قهرمان شیم تا از چلسی :D
چلسی هیچ بازیکنی در فینال نداره چه رئال بیاد بالا چه بایرن اون تیمه که قهرمان میشه.چلسی با این بازیش فقط چهره ی خودشُ جلوی اونایی که فوتبالُ دوست دارند خراب کرد.
ولی انصافا ژاویُ مسی بد بازی کردن و دلیله باخت بارسا چه تو این بازی چه بازی با رئال یک کم تقصیره اون دوتا بود.خیلی توپ لو میدادند و این برای تیمی که با پاس کاریاش معروفه یک کم ضعف محسوب میشد.

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از مرضیــــه :
چلسی تنها کاری که کرد این بود که نذاره بارسا بره فینالُ ما یه بازی قشنگ در فینال مونیخ ببینیم!من خودم رئالیم ولی ترجیح میدادم از بارسا ببریمُ قهرمان شیم تا از چلسی :D
چلسی هیچ بازیکنی در فینال نداره چه رئال بیاد بالا چه بایرن اون تیمه که قهرمان میشه.چلسی با این بازیش فقط چهره ی خودشُ جلوی اونایی که فوتبالُ دوست دارند خراب کرد.
ولی انصافا ژاویُ مسی بد بازی کردن و دلیله باخت بارسا چه تو این بازی چه بازی با رئال یک کم تقصیره اون دوتا بود.خیلی توپ لو میدادند و این برای تیمی که با پاس کاریاش معروفه یک کم ضعف محسوب میشد.

الان هقت تا بازیکن بایرن می تونن فینال محروم شن! :-??

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از یلدا-ق :
برای اطلاع بیشترتون عرض می کنم که رئال بهترین خط حمله ی این فصلُ داشته پس نمیتونی بگی دفاعی بازی میکنن.رئال کاملا منطقی بازی میکنه و حملهُ دفاعش به موقع و بر حسبِ برنامه ریزیِ!درسته حقِ بارسا رفتن به فینال بود ولی یاد بگیرین از تیمه خودتون طرفداری کننین نه اینکه به تیم مقابل متلک بندازین.

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از Spammer :
الان هقت تا بازیکن بایرن می تونن فینال محروم شن! :-??
تو اینکه رئال میره فینال شکی نیست! :D

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از مرضیــــه :
برای اطلاع بیشترتون عرض می کنم که رئال بهترین خط حمله ی این فصلُ داشته پس نمیتونی بگی دفاعی بازی میکنن.رئال کاملا منطقی بازی میکنه و حملهُ دفاعش به موقع و بر حسبِ برنامه ریزیِ!درسته حقِ بارسا رفتن به فینال بود ولی یاد بگیرین از تیمه خودتون طرفداری کننین نه اینکه به تیم مقابل متلک بندازین.
متلک ننداختم،گفتم اینطوری میشه،چون رئال اگه بخواد جلو چلسی بازی کنه که همه بازیکناش تو نیمه خودشون هستن،باید دفاعی باشه،البته اگه بخواد ببره،وگرنه مثل بارسا میشه
حالا بعداز فینال،میبینید منظورم ازاینکه فوتبال مُرد چی بود،دیدن دوتاتیم که فقط دفاع میکنن،قشنگ نیس
ازمن میشنوین چلسی بایان شانس وبه کمک چک وتیر دروازه ها قهرمان میشه
به نظرتون چلسی لیاقت قهرمانی داره؟ :|
دی متئو قبل از بازی میگف از ابتدا حمله میکنیم،آره دیدیم :|
ولی قبول دارم،بارسا نمیتونه از گلی که باعث برتریش میشه دفاع کنه،دفاع جزئی از فوتباله،همون جزئی که بارسا فراموشش کرد،ولی اونطوری که چلسی دفاع میکرد،دیگه بهش دفاع نمیگن :|دفاع هم حدی داره،هرچند فقط باهمین مدل میشه بارسا رو شکست داد
بارسا از اینتر هم همینطوری باخت،بله اتوبوس دفاعتان را جلوی دروازه بچینید تا رستگار شوید
حمله بارسا خیلی بی دقته،خیلی،مسی پنالتی نمیزنه،چی بگم؟ #S-:3بار تیر دروازه
به نظرم اگه تری اخراج نمیشد خیلی بهتر بود،چونکه چلسی سعی میکرد حمله کنه،اگه چلسی نیمه دوم یه بار میکشید جلو بعدش سوراخ میشد،درعوض بعداز اخراج تری کاملا رف تو نیمه خودش،اون موقع گل دوم هم همه بازیکنای چلسی تو نیمه خودشون بودن،فقط یه تورس تو نیمه بارسا بود
چلسی کار بزرگی کرد،کاری که رئال ومنچستر نتونستن بکنن،تو نیمه نهایی بارسا رو حذف کرد،چونکه منچستر ورئال هیچ کدوم نمیتونستن مثه چلسی دفاع کنن

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه
اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت

bye fc. platini

میبینم که چنتا بازی داورا از جمع بارساییا حذف شــُدن همینطوری خراب کردن پشت ِ خراب کردن..

لئو رو هم که.. چنتا بازیه اصن نیست ((: من فقط از رو تیشرت لش گشاد بلندش میتونستم تشخیصش بدم که تو بازی هست ((:

البته بارسا بخاطر دوتا باخت قبلیش روحیه نداشت.. جلوی رئال هم خیلی انرژی از دست داده بود..!

بازی چلسی خیلی خوب بود.. ده نفره..! فک نمیکردم با اینکه کاپیتان و قلب تیمشون اخراج شده انقد خوب بتونن دووم بیارن..!

جای خالی اتوئو رو توی بارسا دیشب واقعا احساس کردم..!

درکــُل اینکه چلسی خیلی از بازیکــُناش محروم شــُدن..! ولی رفتن فینال.. و این مهمه و این یعنی ارزش..!

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از nenya :
با این که از بارسا متنفرم اما خدایی حقش نبود ببازه!برای اولین بار دلمان برای بارسا سوخت! :|
چقد مسی عصبی بودا! :|
یعنی ما باید فینالو جلو چلسی بازی کنیم؟ :-/
چه خوش خیال! =))
اگه رسیدین فینال من زنگ میزنم بارسا بیاد باهاتون بازی کنه! :))
از الان جام تو دستای بایرنیاست اصن!

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از یلدا-ق :
متلک ننداختم،گفتم اینطوری میشه،چون رئال اگه بخواد جلو چلسی بازی کنه که همه بازیکناش تو نیمه خودشون هستن،باید دفاعی باشه،البته اگه بخواد ببره،وگرنه مثل بارسا میشه
حالا بعداز فینال،میبینید منظورم ازاینکه فوتبال مُرد چی بود،دیدن دوتاتیم که فقط دفاع میکنن،قشنگ نیس
ازمن میشنوین چلسی بایان شانس وبه کمک چک وتیر دروازه ها قهرمان میشه
به نظرتون چلسی لیاقت قهرمانی داره؟ :|
دی متئو قبل از بازی میگف از ابتدا حمله میکنیم،آره دیدیم :|
ولی قبول دارم،بارسا نمیتونه از گلی که باعث برتریش میشه دفاع کنه،دفاع جزئی از فوتباله،همون جزئی که بارسا فراموشش کرد،ولی اونطوری که چلسی دفاع میکرد،دیگه بهش دفاع نمیگن :|دفاع هم حدی داره،هرچند فقط باهمین مدل میشه بارسا رو شکست داد
بارسا از اینتر هم همینطوری باخت،بله اتوبوس دفاعتان را جلوی دروازه بچینید تا رستگار شوید
حمله بارسا خیلی بی دقته،خیلی،مسی پنالتی نمیزنه،چی بگم؟ #S-:3بار تیر دروازه
به نظرم اگه تری اخراج نمیشد خیلی بهتر بود،چونکه چلسی سعی میکرد حمله کنه،اگه چلسی نیمه دوم یه بار میکشید جلو بعدش سوراخ میشد،درعوض بعداز اخراج تری کاملا رف تو نیمه خودش،اون موقع گل دوم هم همه بازیکنای چلسی تو نیمه خودشون بودن،فقط یه تورس تو نیمه بارسا بود
چلسی کار بزرگی کرد،کاری که رئال ومنچستر نتونستن بکنن،تو نیمه نهایی بارسا رو حذف کرد،چونکه منچستر ورئال هیچ کدوم نمیتونستن مثه چلسی دفاع کنن
رئال هم خوب حمله میکنه هم خوب دفاع میکنه و هم خوب ضد حمله میزنه!به نظرم نه تو بازی با بایرن و نه تو بازی با چلسی هیچ مشکلی نخواهد داشت

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از مرضیــــه :

اتفاقا من واقعا به چلسی افتخار می کنم!
تو نیو کمپ، 10 نفره (اونم اخراج تری!!)، به بارسای پر ادعا 2 گل زدیم! و با نتیجه ی 3-2 صعود کردیم. (نه مثه اونسال که بارسا 1-1 رفت بالا L-: )
چرا هیچ کس به این مسئله توجه نمی کنه که اون هم موقعیت گل که داشت بارسا و اون همه مالکیت توپ و نتونست بازی رو ببره به خاطر دفاع عالیه چلسی بود؟!
شما 10 نفره حمله کردید، ما 10 نفره دفاع! این که حمله "خوبه" یا دفاع یکم قیاس مشکل داریه چون هر دو لازمه تو فوتبال.چیزی که مشخصه اینه که چلسی از موقعیت های کمش استفاده کرد ولی بارسا نه ...

من بعد اون بازی چلسی-بارسا که تام هنینگ نامرد 3 تا پنالتی نگرفت دیگه فوتبال نگاه نکردم. (قبلش از طرفدارای پروپا قرص چلسی بودم).امسال که باز اینا به هم خوردن تصمیم گرفتم ببینم بازیو.بعد اخراج تری تلویزیونو خاموش کردم از عصبانیت :D رفتم اسلیپ نات گوش دادم تخلیه شم، برگشتم تو نت دیدم 2-1 شده بازی ذوق مرگ شدم دوباره از دقیقه ی 60 دنبال کردم. :D

فقط از یک چیز دیگه خوشم اومد! اصلا فکر نمی کردم که چلسی بدون جو کول و کاروالیو و بالاک و آنلکا و با این بازیکنای نسبتا نامطرح چلسی سابق بشه ولی شد و من خیلی خوشحالم حتی اگه فینال رو ببازیم ...
از مربی تیم هم خدایی باید تشکر کرد و از بازیکنا که بعد اخراج تری روحیشون رو نباختن ...
ولی فکر کنم بهترین دروازه بان چک انتخاب شه، انصافا هم رفت و هم برگشت گل کاشت /m\

بالا