به نقل از مرضیــــه :چلسی تنها کاری که کرد این بود که نذاره بارسا بره فینالُ ما یه بازی قشنگ در فینال مونیخ ببینیم!من خودم رئالیم ولی ترجیح میدادم از بارسا ببریمُ قهرمان شیم تا از چلسی
چلسی هیچ بازیکنی در فینال نداره چه رئال بیاد بالا چه بایرن اون تیمه که قهرمان میشه.چلسی با این بازیش فقط چهره ی خودشُ جلوی اونایی که فوتبالُ دوست دارند خراب کرد.
ولی انصافا ژاویُ مسی بد بازی کردن و دلیله باخت بارسا چه تو این بازی چه بازی با رئال یک کم تقصیره اون دوتا بود.خیلی توپ لو میدادند و این برای تیمی که با پاس کاریاش معروفه یک کم ضعف محسوب میشد.

برای اطلاع بیشترتون عرض می کنم که رئال بهترین خط حمله ی این فصلُ داشته پس نمیتونی بگی دفاعی بازی میکنن.رئال کاملا منطقی بازی میکنه و حملهُ دفاعش به موقع و بر حسبِ برنامه ریزیِ!درسته حقِ بارسا رفتن به فینال بود ولی یاد بگیرین از تیمه خودتون طرفداری کننین نه اینکه به تیم مقابل متلک بندازین.به نقل از یلدا-ق :درچنین شبی بود که فوتبال مُرد
همه برن دفاع بچینن،انقد دفاع کنن ومنتظربمونن تا یه توپ گیرشون بیاد وگل
فینال چلسی-رئال خیییییییییییییییلی جذاب میشه،فک کنم به پنالتی بکشه
+ضعف بارسا هم تو ال کلاسیکو هم تو این بازی این بود که بعداز گل،کلا دفاع رو ول کرد،گل دوم که میتونس بارسا رو به مونیخ ببره فقط 3دیقه دووم آورد دقیقا مثل گل اول بارسا تو ال کلاسیکو که 3دیقه دووم آورد
+وحق این بود؟این حق بود؟چلسی توی کل بازی 4تا موقعیت داشت،اون وقت اونا لایق تراز بارسا واسه فینال هستن؟فینال بدون بارسا،دوتا فوتبال تمام دفاعی جلو هم قرارمیگیرن،حتما لذت بخش میشه،حتما.

تو اینکه رئال میره فینال شکی نیست!به نقل از Spammer :الان هقت تا بازیکن بایرن می تونن فینال محروم شن!![]()

متلک ننداختم،گفتم اینطوری میشه،چون رئال اگه بخواد جلو چلسی بازی کنه که همه بازیکناش تو نیمه خودشون هستن،باید دفاعی باشه،البته اگه بخواد ببره،وگرنه مثل بارسا میشهبه نقل از مرضیــــه :برای اطلاع بیشترتون عرض می کنم که رئال بهترین خط حمله ی این فصلُ داشته پس نمیتونی بگی دفاعی بازی میکنن.رئال کاملا منطقی بازی میکنه و حملهُ دفاعش به موقع و بر حسبِ برنامه ریزیِ!درسته حقِ بارسا رفتن به فینال بود ولی یاد بگیرین از تیمه خودتون طرفداری کننین نه اینکه به تیم مقابل متلک بندازین.

دفاع هم حدی داره،هرچند فقط باهمین مدل میشه بارسا رو شکست داد
3بار تیر دروازه
چه خوش خیال!به نقل از nenya :با این که از بارسا متنفرم اما خدایی حقش نبود ببازه!برای اولین بار دلمان برای بارسا سوخت!
چقد مسی عصبی بودا!
یعنی ما باید فینالو جلو چلسی بازی کنیم؟![]()

رئال هم خوب حمله میکنه هم خوب دفاع میکنه و هم خوب ضد حمله میزنه!به نظرم نه تو بازی با بایرن و نه تو بازی با چلسی هیچ مشکلی نخواهد داشتبه نقل از یلدا-ق :متلک ننداختم،گفتم اینطوری میشه،چون رئال اگه بخواد جلو چلسی بازی کنه که همه بازیکناش تو نیمه خودشون هستن،باید دفاعی باشه،البته اگه بخواد ببره،وگرنه مثل بارسا میشه
حالا بعداز فینال،میبینید منظورم ازاینکه فوتبال مُرد چی بود،دیدن دوتاتیم که فقط دفاع میکنن،قشنگ نیس
ازمن میشنوین چلسی بایان شانس وبه کمک چک وتیر دروازه ها قهرمان میشه
به نظرتون چلسی لیاقت قهرمانی داره؟
دی متئو قبل از بازی میگف از ابتدا حمله میکنیم،آره دیدیم
ولی قبول دارم،بارسا نمیتونه از گلی که باعث برتریش میشه دفاع کنه،دفاع جزئی از فوتباله،همون جزئی که بارسا فراموشش کرد،ولی اونطوری که چلسی دفاع میکرد،دیگه بهش دفاع نمیگندفاع هم حدی داره،هرچند فقط باهمین مدل میشه بارسا رو شکست داد
بارسا از اینتر هم همینطوری باخت،بله اتوبوس دفاعتان را جلوی دروازه بچینید تا رستگار شوید
حمله بارسا خیلی بی دقته،خیلی،مسی پنالتی نمیزنه،چی بگم؟ #3بار تیر دروازه
به نظرم اگه تری اخراج نمیشد خیلی بهتر بود،چونکه چلسی سعی میکرد حمله کنه،اگه چلسی نیمه دوم یه بار میکشید جلو بعدش سوراخ میشد،درعوض بعداز اخراج تری کاملا رف تو نیمه خودش،اون موقع گل دوم هم همه بازیکنای چلسی تو نیمه خودشون بودن،فقط یه تورس تو نیمه بارسا بود
چلسی کار بزرگی کرد،کاری که رئال ومنچستر نتونستن بکنن،تو نیمه نهایی بارسا رو حذف کرد،چونکه منچستر ورئال هیچ کدوم نمیتونستن مثه چلسی دفاع کنن

به نقل از مرضیــــه :چلسی تنها کاری که کرد این بود که نذاره بارسا بره فینالُ ما یه بازی قشنگ در فینال مونیخ ببینیم!من خودم رئالیم ولی ترجیح میدادم از بارسا ببریمُ قهرمان شیم تا از چلسی
چلسی هیچ بازیکنی در فینال نداره چه رئال بیاد بالا چه بایرن اون تیمه که قهرمان میشه.چلسی با این بازیش فقط چهره ی خودشُ جلوی اونایی که فوتبالُ دوست دارند خراب کرد.
ولی انصافا ژاویُ مسی بد بازی کردن و دلیله باخت بارسا چه تو این بازی چه بازی با رئال یک کم تقصیره اون دوتا بود.خیلی توپ لو میدادند و این برای تیمی که با پاس کاریاش معروفه یک کم ضعف محسوب میشد.
)
رفتم اسلیپ نات گوش دادم تخلیه شم، برگشتم تو نت دیدم 2-1 شده بازی ذوق مرگ شدم دوباره از دقیقه ی 60 دنبال کردم.