جانم؟به نقل از تـــــــــــــــارا :اتفاقا من واقعا به چلسی افتخار می کنم!
تو نیو کمپ، 10 نفره (اونم اخراج تری!!)، به بارسای پر ادعا 2 گل زدیم! و با نتیجه ی 3-2 صعود کردیم. (نه مثه اونسال که بارسا 1-1 رفت بالا)
چرا هیچ کس به این مسئله توجه نمی کنه که اون هم موقعیت گل که داشت بارسا و اون همه مالکیت توپ و نتونست بازی رو ببره به خاطر دفاع عالیه چلسی بود؟!
شما 10 نفره حمله کردید، ما 10 نفره دفاع! این که حمله "خوبه" یا دفاع یکم قیاس مشکل داریه چون هر دو لازمه تو فوتبال.چیزی که مشخصه اینه که چلسی از موقعیت های کمش استفاده کرد ولی بارسا نه ...
من بعد اون بازی چلسی-بارسا که تام هنینگ نامرد 3 تا پنالتی نگرفت دیگه فوتبال نگاه نکردم. (قبلش از طرفدارای پروپا قرص چلسی بودم).امسال که باز اینا به هم خوردن تصمیم گرفتم ببینم بازیو.بعد اخراج تری تلویزیونو خاموش کردم از عصبانیترفتم اسلیپ نات گوش دادم تخلیه شم، برگشتم تو نت دیدم 2-1 شده بازی ذوق مرگ شدم دوباره از دقیقه ی 60 دنبال کردم.
فقط از یک چیز دیگه خوشم اومد! اصلا فکر نمی کردم که چلسی بدون جو کول و کاروالیو و بالاک و آنلکا و با این بازیکنای نسبتا نامطرح چلسی سابق بشه ولی شد و من خیلی خوشحالم حتی اگه فینال رو ببازیم ...
از مربی تیم هم خدایی باید تشکر کرد و از بازیکنا که بعد اخراج تری روحیشون رو نباختن ...
ولی فکر کنم بهترین دروازه بان چک انتخاب شه، انصافا هم رفت و هم برگشت گل کاشت![]()
چجوری ادم میتونه به چلسی افتخار کنه واقعن نمیدونم!به نقل از تـــــــــــــــارا :اتفاقا من واقعا به چلسی افتخار می کنم!
تو نیو کمپ، 10 نفره (اونم اخراج تری!!)، به بارسای پر ادعا 2 گل زدیم! و با نتیجه ی 3-2 صعود کردیم. (نه مثه اونسال که بارسا 1-1 رفت بالا)
چرا هیچ کس به این مسئله توجه نمی کنه که اون هم موقعیت گل که داشت بارسا و اون همه مالکیت توپ و نتونست بازی رو ببره به خاطر دفاع عالیه چلسی بود؟!
شما 10 نفره حمله کردید، ما 10 نفره دفاع! این که حمله "خوبه" یا دفاع یکم قیاس مشکل داریه چون هر دو لازمه تو فوتبال.چیزی که مشخصه اینه که چلسی از موقعیت های کمش استفاده کرد ولی بارسا نه ...
من بعد اون بازی چلسی-بارسا که تام هنینگ نامرد 3 تا پنالتی نگرفت دیگه فوتبال نگاه نکردم. (قبلش از طرفدارای پروپا قرص چلسی بودم).امسال که باز اینا به هم خوردن تصمیم گرفتم ببینم بازیو.بعد اخراج تری تلویزیونو خاموش کردم از عصبانیترفتم اسلیپ نات گوش دادم تخلیه شم، برگشتم تو نت دیدم 2-1 شده بازی ذوق مرگ شدم دوباره از دقیقه ی 60 دنبال کردم.
فقط از یک چیز دیگه خوشم اومد! اصلا فکر نمی کردم که چلسی بدون جو کول و کاروالیو و بالاک و آنلکا و با این بازیکنای نسبتا نامطرح چلسی سابق بشه ولی شد و من خیلی خوشحالم حتی اگه فینال رو ببازیم ...
از مربی تیم هم خدایی باید تشکر کرد و از بازیکنا که بعد اخراج تری روحیشون رو نباختن ...
ولی فکر کنم بهترین دروازه بان چک انتخاب شه، انصافا هم رفت و هم برگشت گل کاشت![]()
چلسی مساویه با دفاع و وقتی چهرتا از دفاع هاشُ از دست داده دیگه به هیچ دردی نمیخوره من نمیدونم شما به چی میگین موقعیت؟ بازی برگشت 2009 که همه میدونن بارسا بهتر بازی کرد و چلسی نتونست از گلش دفاع کنه و حقش بود که حذف شه.به نقل از Spammer :بازی برگشت سال 2009،بارسا یک شوت تو چهارچوب داشت،دقیقه 93 ،از راه دور که همونم گل شد،پاس های الکی دادن
مساوی حمله کردن نیست.خرس وسط بازی نمی کردن که اون موقع!
دو تا پاس مثل دو تا پاس لمپارد بدین،با سر پایین،چهار،پنج تا بازیکن رو رد می کنه و آخرشم گل،
بعد بازیکنای مطرح ما فسیل حساب میشن،کول و چک و تری خوب هستن ولی سنی دارن،رامیرس هم که افراد زیادی نمی شناسن!
لمپارد یک کاری با ران فابرگاس کرد،شما ندیدی یه صحنه مسی لمپاردو با دو تا دستش هل داد؟
اونجا لمپارد نمی تونست خودشو زمین بندازه و تمارض کنه؟ (کاری که بوسکتس خوب بلده!)
آدم می تونه به چلسی افتخار کنه وقتی که ون در سار میاد میگه چلسی 5-0 بازی رو می بازه،90 درصد کارشناسا میگن چلسی می بازه،
بازی دو هیچ باخته رو 2-2 مساوی می کنه،بدون کاپیتان و دفاع وسطاش دفاع می کنه،...
چلسی 11 تا بازیکن به زور دور هم جمع کرده؟
الان ذخیره های رئال و بایرن خیلی شاخن؟![]()
ببخشید توپ های تو چارچوب به نفعِ کی بود؟شوت به دروازه به نفعِ کی بود؟به نقل از Spammer :مسخرست اگه به خرس وسط بازي کردن بگين برتري!
کافيه يه سرچ تو گوگل براي بازي برگشت بکنين،مي بينيد غير مالکيت همه چيز به نفع چلسي بوده و البته "نتونست گلشو نگه داره" اشتباهه،نذاشتن گلشو نگه داره.
من تو بازیِ دیشب بازیکن جوون که نظرمُ جلب کنه ندیدم!به نقل از Spammer :اون آمار مال بازي سه سال پيشه که گفتن بازي دست بارسا بوده.
اسم داورشم تام هنينگ اوربو بود که پنج تا پنالتي نگرفت.
کوئنکا هم جلوي کول محو بود،سمت راست اومد يکم بهتر شد.
در آخر آدم با شانس و دفاع ببره بهتره از ناداوري بردنه!
+ آينده دست چلسي و منچستره،جووناي خوبي دارن.
تو بازی سه سال پیش بازی دست بارسا نبود،آدم باید منصف باشهبه نقل از Spammer :اون آمار مال بازي سه سال پيشه که گفتن بازي دست بارسا بوده.
اسم داورشم تام هنينگ اوربو بود که پنج تا پنالتي نگرفت.
کوئنکا هم جلوي کول محو بود،سمت راست اومد يکم بهتر شد.
در آخر آدم با شانس و دفاع ببره بهتره از ناداوري بردنه!
+ آينده دست چلسي و منچستره،جووناي خوبي دارن.
کسی که به نظرش تو همه قهرمانیای یه تیم حرفه،واقعا چیزی واسه گفتن بهش ندارمبه نقل از مـُبیــن シ :اون داور علاوه بر پنج پنالتی که نگرفت، دوبار پیکه رو اخراج نکرد..! فوتبال رو بارسا کــُشت با ناداوریایی که وارد فوتبال کــَرد.
نه اینتر و چلسی که کاملا" با برنامه بازی کــَردن، و بازی ِ این دوتیم یعنی دفاع مــُنسجم..! حالا شــِبه ستاره ـتون موقعیت صددرصد گل، پنالتی رو خراب کرده.. دوباره..!
میاید ایراد به بازی چلسی میگیرید؟ یادتونه از اول فصل به رونالدو میگفتین پنالدو؟ دیدین پنالتی گل کردن کار هر بچه ای نیست؟
هوادارهای (به ظاهر) بارسلونا دم از فوتبال پاک میزنن! اصلا میدونی فوتبال پاک چیه؟؟؟
اینکه ۱۰ نفره تو خونه حریف ۲ تا گل بزنی کثیفه اما با حمایت داور و پلاتینی و یوفا و هرچی که تو اون خراب شدست بیای بالا پاکه.
با یه ضربه ۶ تا غلت بزنی، با یه برخورد صورتت رو بگیری و زیرزیرکی نگاه کنی ببینی داور چی کار میکنه! اینا همش فوتبال پاکه!
فوتبال پاک با وجود هوادارهایی مثل شما مرد. همه قهرمانیهاتون توش حرفه.
از سال ۲۰۰۶ که با ناداوری میلان رو حذف کردین! سال ۲۰۰۹ که رسوایی قرن رو مقابل چلسی خلق کردید. همین پارسال که سر آرسنال و رئال رو بریدین!
به این میگی فوتبال پاک؟ اگه فوتبال پاک اینه من حاضرم امثال چلسی و اینتر ۱۰۰ تا جام با فوتبال کثیف ببره.
سن فوتبالیت از ۴ سال بیشتر تجاوز نمیکنه! اینقدر تظاهر نکن از زمان ریوالدو طرفدار بارسلونا بودی!
تویی که یکی دو سالی بود طرفدار بارسلونا شده بودی به تیم سابق خودت برگرد، تیم پلاتینی با اون شــِبه ستاره اش تموم شــُد..!