Champions League

IIلالاII

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيدبهشتی
شهر
سنندج
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
برق
پاسخ : Champions League

پـیــمـان یــوسـفـی هــم کـه از اســتـادمــون خـیــابـانــی بـدتــره خـدایــیـش :)) اون صــحــنـه کــه گــفـت خــروج نــامـوفــق گــواردیـولــا =))

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه
اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت

بذار داور ُ صدا کنمش عالیه =))

44425890340495344042.jpg

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از تـــــــــــــــارا :
اتفاقا من واقعا به چلسی افتخار می کنم!
تو نیو کمپ، 10 نفره (اونم اخراج تری!!)، به بارسای پر ادعا 2 گل زدیم! و با نتیجه ی 3-2 صعود کردیم. (نه مثه اونسال که بارسا 1-1 رفت بالا L-: )
چرا هیچ کس به این مسئله توجه نمی کنه که اون هم موقعیت گل که داشت بارسا و اون همه مالکیت توپ و نتونست بازی رو ببره به خاطر دفاع عالیه چلسی بود؟!
شما 10 نفره حمله کردید، ما 10 نفره دفاع! این که حمله "خوبه" یا دفاع یکم قیاس مشکل داریه چون هر دو لازمه تو فوتبال.چیزی که مشخصه اینه که چلسی از موقعیت های کمش استفاده کرد ولی بارسا نه ...

من بعد اون بازی چلسی-بارسا که تام هنینگ نامرد 3 تا پنالتی نگرفت دیگه فوتبال نگاه نکردم. (قبلش از طرفدارای پروپا قرص چلسی بودم).امسال که باز اینا به هم خوردن تصمیم گرفتم ببینم بازیو.بعد اخراج تری تلویزیونو خاموش کردم از عصبانیت :D رفتم اسلیپ نات گوش دادم تخلیه شم، برگشتم تو نت دیدم 2-1 شده بازی ذوق مرگ شدم دوباره از دقیقه ی 60 دنبال کردم. :D

فقط از یک چیز دیگه خوشم اومد! اصلا فکر نمی کردم که چلسی بدون جو کول و کاروالیو و بالاک و آنلکا و با این بازیکنای نسبتا نامطرح چلسی سابق بشه ولی شد و من خیلی خوشحالم حتی اگه فینال رو ببازیم ...
از مربی تیم هم خدایی باید تشکر کرد و از بازیکنا که بعد اخراج تری روحیشون رو نباختن ...
ولی فکر کنم بهترین دروازه بان چک انتخاب شه، انصافا هم رفت و هم برگشت گل کاشت /m\
جانم؟

شما دفاع رو میگی به خاطر تیرک؟ نگو باو خندم گرفت! 5 تا تیرک تو 2 تا بازی میدونی یعنی چی؟ تو 2 بازی 20 تا شوت در چارچوب میدونی یعنی چی؟

اون بازی 2009 هم بارسا فقط حمله میکرد! من نمیفهمم این هوادار های چلسی از بازی زیبا چیزی سر در میارن؟ باو دم رئال گرم! لااقل حمله میکنه! بازی قشنگ میبینیم! نه اینکه 180 دقیقه توی محوط جریمه خودی باشیم! کم مینوده بود همشون بچپن تو دروازه! من که اصلا از این بازی مسخره و یه طرفه خوشم نمیاد!

راستی شما حالت خوبه؟ رامیرز و کول و تری و چک و تورس و .... بازیکن مطرح نیستن؟ :))

همینه دیگه! بعدشم ما نگفتیم دفاع ضد فوتباله اون تمارض ها و اون حرکات ناشایستی انجام میدادن زشته! مثلا اون لمپارد که ران فابرگاس رو به ... داد رو داور ندید وگرنه اونم اخراج بود!
باشه باو تبریک برید فینال ببینیم با این دفاع میتونید ببیرید یا نه! :))

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از تـــــــــــــــارا :
اتفاقا من واقعا به چلسی افتخار می کنم!
تو نیو کمپ، 10 نفره (اونم اخراج تری!!)، به بارسای پر ادعا 2 گل زدیم! و با نتیجه ی 3-2 صعود کردیم. (نه مثه اونسال که بارسا 1-1 رفت بالا L-: )
چرا هیچ کس به این مسئله توجه نمی کنه که اون هم موقعیت گل که داشت بارسا و اون همه مالکیت توپ و نتونست بازی رو ببره به خاطر دفاع عالیه چلسی بود؟!
شما 10 نفره حمله کردید، ما 10 نفره دفاع! این که حمله "خوبه" یا دفاع یکم قیاس مشکل داریه چون هر دو لازمه تو فوتبال.چیزی که مشخصه اینه که چلسی از موقعیت های کمش استفاده کرد ولی بارسا نه ...

من بعد اون بازی چلسی-بارسا که تام هنینگ نامرد 3 تا پنالتی نگرفت دیگه فوتبال نگاه نکردم. (قبلش از طرفدارای پروپا قرص چلسی بودم).امسال که باز اینا به هم خوردن تصمیم گرفتم ببینم بازیو.بعد اخراج تری تلویزیونو خاموش کردم از عصبانیت :D رفتم اسلیپ نات گوش دادم تخلیه شم، برگشتم تو نت دیدم 2-1 شده بازی ذوق مرگ شدم دوباره از دقیقه ی 60 دنبال کردم. :D

فقط از یک چیز دیگه خوشم اومد! اصلا فکر نمی کردم که چلسی بدون جو کول و کاروالیو و بالاک و آنلکا و با این بازیکنای نسبتا نامطرح چلسی سابق بشه ولی شد و من خیلی خوشحالم حتی اگه فینال رو ببازیم ...
از مربی تیم هم خدایی باید تشکر کرد و از بازیکنا که بعد اخراج تری روحیشون رو نباختن ...
ولی فکر کنم بهترین دروازه بان چک انتخاب شه، انصافا هم رفت و هم برگشت گل کاشت /m\
چجوری ادم میتونه به چلسی افتخار کنه واقعن نمیدونم!
چک به همراهیِ تیرک دروازه اره میتونه بهترین دروازه بان بشه!
من طرفداره بارسلونا نیستم ولی طرفدار بُردِ بازی به هر قیمتیم نیستم!چلسی امکان نداره بتونه قهرمان شه درسته 4تا بازیکنِ رئالم میتونن امشب کارت بگیرنُ بازیِ بعدیُ از دست بدن ولی رئال یه تیمه کاملِ دیگه رو نیمکت داره نه مثه چلسی که همین 11نفرم به زور دورِ هم تونستن جمع شن!

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

بازی برگشت سال 2009،بارسا یک شوت تو چهارچوب داشت،دقیقه 93 ،از راه دور که همونم گل شد،پاس های الکی دادن
مساوی حمله کردن نیست.خرس وسط نباید بازی می کردن که اون موقع! :-"
دو تا پاس مثل دو تا پاس لمپارد بدین،با سر پایین،چهار،پنج تا بازیکن رو رد می کنه و آخرشم گل،
بعد بازیکنای مطرح ما فسیل حساب میشن،کول و چک و تری خوب هستن ولی سنی دارن،رامیرس هم که افراد زیادی نمی شناسن!
لمپارد یک کاری با ران فابرگاس کرد،شما ندیدی یه صحنه مسی لمپاردو با دو تا دستش هل داد؟
اونجا لمپارد نمی تونست خودشو زمین بندازه و تمارض کنه؟ (کاری که بوسکتس خوب بلده!)
آدم می تونه به چلسی افتخار کنه وقتی که ون در سار میاد میگه چلسی 5-0 بازی رو می بازه،90 درصد کارشناسا میگن چلسی می بازه،
بازی دو هیچ باخته رو 2-2 مساوی می کنه،بدون کاپیتان و دفاع وسطاش دفاع می کنه،...
چلسی 11 تا بازیکن به زور دور هم جمع کرده؟ :))
الان ذخیره های رئال و بایرن خیلی شاخن؟ :-/

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از Spammer :
بازی برگشت سال 2009،بارسا یک شوت تو چهارچوب داشت،دقیقه 93 ،از راه دور که همونم گل شد،پاس های الکی دادن
مساوی حمله کردن نیست.خرس وسط بازی نمی کردن که اون موقع! :-"
دو تا پاس مثل دو تا پاس لمپارد بدین،با سر پایین،چهار،پنج تا بازیکن رو رد می کنه و آخرشم گل،
بعد بازیکنای مطرح ما فسیل حساب میشن،کول و چک و تری خوب هستن ولی سنی دارن،رامیرس هم که افراد زیادی نمی شناسن!
لمپارد یک کاری با ران فابرگاس کرد،شما ندیدی یه صحنه مسی لمپاردو با دو تا دستش هل داد؟
اونجا لمپارد نمی تونست خودشو زمین بندازه و تمارض کنه؟ (کاری که بوسکتس خوب بلده!)
آدم می تونه به چلسی افتخار کنه وقتی که ون در سار میاد میگه چلسی 5-0 بازی رو می بازه،90 درصد کارشناسا میگن چلسی می بازه،
بازی دو هیچ باخته رو 2-2 مساوی می کنه،بدون کاپیتان و دفاع وسطاش دفاع می کنه،...
چلسی 11 تا بازیکن به زور دور هم جمع کرده؟ :))
الان ذخیره های رئال و بایرن خیلی شاخن؟ :-/
چلسی مساویه با دفاع و وقتی چهرتا از دفاع هاشُ از دست داده دیگه به هیچ دردی نمیخوره من نمیدونم شما به چی میگین موقعیت؟ بازی برگشت 2009 که همه میدونن بارسا بهتر بازی کرد و چلسی نتونست از گلش دفاع کنه و حقش بود که حذف شه.
تیمی که با یه بار برد فِکر کنه از بهترین تیم دُنیا بهتره به جایی نمیرسه چلسی اگه تیم بود قهرمان لیگ انگلیس میشد. پس قبول کنین شانس هم تو صعودتون دخیل بوده. دلتونم زیاد صابون نزنین تیمی که امشب صعود کنه قهرمانه.

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به بازی چلسی تو بازی دیشب واقعا نميشه افتخار کرد!

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

مسخرست اگه به خرس وسط بازي کردن بگين برتري!
کافيه يه سرچ تو گوگل براي بازي برگشت بکنين،مي بينيد غير مالکيت همه چيز به نفع چلسي بوده و البته "نتونست گلشو نگه داره" اشتباهه،نذاشتن گلشو نگه داره.

zahra76

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اسلامشهر
شهر
تهران

من نمیفهمم به چی چلسی افتخار میکنین؟ به اینکه فقط 180 دقیقه تو محوطه جریمه خودش دفاع کرد ؟به کاپیتانش که با اون حرکت شخصیتشو نشون داد؟ به دروازبانش که اگه تیرک نبود معلوم نبود چند تا گل بخوره؟ بارسا دیشب واقعا بد شانس بود وگرنه وقتی یه تیم 80 درصد مالکیت توپ داره و ده بیستا موقعیت گل داره و فقط حمله میکنه امکان نداره نتونه ببره مگه به لطف تیردروازه

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

وقتی يه تيمی ميتونه خرس وسط بازی کنه معلوم ميشه اوضاع تیم مقابل چی بوده دیگه!

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

تيم حريف دنبال دوييدن دنبال داور بود تا شايد يکي از پنالتي هاشو بگيره،داوري که تا الان تهديد به مرگ ميشه!
در مورد تري،يادتونه زيدان با کله رفت تو شکم ماتراتزي؟!!!
راستي چلسي بواس ششمه،چلسي دي متئو فيناليست اروپائه!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

بازی سه سال پیش داورش تام اوربو بود،تام هینینگ کیه دیگه؟؟؟
دفاع کردن فرق داره با اینکه 3تاگل بخوره به تیر دروازه
رئال وبایرن دفاع میکنن،منسجم وبابرنامه،ولی 3تا توپ دیشب از همه مدافعای چلسی رد شد وخورد به تیر دروازه
همه چی به جز مالکیت؟؟؟پس شوت به دروازه،موقعیت گل،پاس های صحیح،اینا کشکن که بارسا بالاتر بود توشون؟
بارسا تواین دوتا بازی ازگلی که زد نتونس دفاع کنه،چرا؟چون مثل قحطی زده ها حمله میکرد،چون روش فشار بود که باید حتما ببره(الزام به برد)ومیخواس حاشیه امنیت واسه خودش بسازه،درصورتیکه که باید بازی رو کنترل میکرد،سرعت بازی رو کم میکرد و میذاش نیمه اول تموم شه
تو نیمه دومم 3-3-4 بازی میکرد.
فشار بازی،الزام به برد تو نیوکمپ تمرکز رو ازبارسا گرف،واسه همینم انقد ضربات آخرشون بی دقت بود
درضمن بازیکنای بارسا هم میترسیدن توپو بزنن وسط دروازه،چک بگیره،واسه همین همش میزدن گوشه،وبه همین دلیل بی دقتی در ضربات آخر هی میخورد به تیر
چلسی تیمیه که حاضر به هر قیمتی ببره،به قیمت اینکه یه نیمه کل تیمش رو جلو دروازه بچینه،تو کل نیمه دوم به غیراز وقتیکه تورس جلو اومده بود،همه بارساییا تو نیمه چلسی بودن،تازه والدز هم کلی میومد جلو،دیگه کم مونده بود بیاد تو نیمه چلسی
به هرحال این بازی که تموم شد وچلسی رف فینال،ممکنه با همین روشم جامو فتح کنه،ولی چیزی که غیرقابل انکاره،اینه که بارسا فوتبال آینده رو بازی میکنه و آینده متعلق به بارساس.همینکه بازیکنی مثه کوئنکا جلوی دفاع های باتجربه چلسی که ازبهترینا هستن کم نمیاره ویه پاس گل میده،خودش ینی بارسا هیچ وقت تموم نمیشه تا وقتی که لاماسیارو داره

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از Spammer :
مسخرست اگه به خرس وسط بازي کردن بگين برتري!
کافيه يه سرچ تو گوگل براي بازي برگشت بکنين،مي بينيد غير مالکيت همه چيز به نفع چلسي بوده و البته "نتونست گلشو نگه داره" اشتباهه،نذاشتن گلشو نگه داره.
ببخشید توپ های تو چارچوب به نفعِ کی بود؟شوت به دروازه به نفعِ کی بود؟
دیگه حرفِ غیر منطقی نزنید!2تا ضد حمله 2تا گل تمامِ بازیِ دیشب چلسیُ تداعی میکنه!

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

اون آمار مال بازي سه سال پيشه که گفتن بازي دست بارسا بوده.
اسم داورشم تام هنينگ اوربو بود که پنج تا پنالتي نگرفت.
کوئنکا هم جلوي کول محو بود،سمت راست اومد يکم بهتر شد.
در آخر آدم با شانس و دفاع ببره بهتره از ناداوري بردنه!
+ آينده دست چلسي و منچستره،جووناي خوبي دارن.

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از Spammer :
من تو بازیِ دیشب بازیکن جوون که نظرمُ جلب کنه ندیدم!
ولی با این موضوع که فوتبال انگلیس داره بهتر از سال های پیش میشه موافقم!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Spammer :
تو بازی سه سال پیش بازی دست بارسا نبود،آدم باید منصف باشه
اسم وسطش هینینگ بوده پس
یه کم؟خیلی،پاس گل داد
پس قبول دارین که با شانس ودفاع بود؟حداقل خوبه قبول دارین
یه سوال:به بازیکنا ومربی بارسا چه ارتباطی داره که داور اشتباه میکنه؟نمیدونم چرا به همه چی به چشم توطئه نیگا میکنین،اینا صرفا اشتباهات داورین،مثلا دیشب داور به لمپارد کارت زرد داد ولی باید قرمز میداد،خب اشتباه کرد،صرفا اشتباه بود
+حالا باز میگفتین آرسنال جوونای خوبی داره یه چیزی،چلسی که میانگین سنی بازیکناش خیلی بالاس
باگه چلسی ومنچستر جوونای خوبی دارن پس به بازیکنای لاماسیا باید چی گف؟
آینده مال فوتبال سراسر دفاع نیس

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه
اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت

اون داور علاوه بر پنج پنالتی که نگرفت، دوبار پیکه رو اخراج نکرد..! فوتبال رو بارسا کــُشت با ناداوریایی که وارد فوتبال کــَرد.

نه اینتر و چلسی که کاملا" با برنامه بازی کــَردن، و بازی ِ این دوتیم یعنی دفاع مــُنسجم..! حالا شــِبه ستاره ـتون موقعیت صددرصد گل، پنالتی رو خراب کرده.. دوباره..!

میاید ایراد به بازی چلسی میگیرید؟ یادتونه از اول فصل به رونالدو میگفتین پنالدو؟ دیدین پنالتی گل کردن کار هر بچه ای نیست؟

هوادار‌های (به ظاهر) بارسلونا دم از فوتبال پاک میزنن! اصلا میدونی‌ فوتبال پاک چیه؟؟؟

اینکه ۱۰ نفره تو خونه‌ حریف ۲ تا گل بزنی‌ کثیفه اما با حمایت داور و پلاتینی و یوفا و هرچی‌ که تو اون خراب شدست بیای بالا پاکه.

با یه ضربه ۶ تا غلت بزنی‌، با یه برخورد صورتت رو بگیری و زیرزیرکی نگاه کنی‌ ببینی‌ داور چی‌ کار می‌کنه! اینا همش فوتبال پاکه!

فوتبال پاک با وجود هوادار‌هایی‌ مثل شما مرد. همه قهرمانی‌هاتون توش حرفه.

از سال ۲۰۰۶ که با نا‌داوری میلان رو حذف کردین! سال ۲۰۰۹ که رسوایی قرن رو مقابل چلسی خلق کردید. همین پارسال که سر آرسنال و رئال رو بریدین!

به این میگی‌ فوتبال پاک؟ اگه فوتبال پاک اینه من حاضرم امثال چلسی و اینتر ۱۰۰ تا جام با فوتبال کثیف ببره.

سن فوتبالیت از ۴ سال بیشتر تجاوز نمیکنه! اینقدر تظاهر نکن از زمان ریوالدو طرفدار بارسلونا بودی!

تویی که یکی دو سالی بود طرفدار بارسلونا شده بودی به تیم سابق خودت برگرد، تیم پلاتینی با اون شــِبه ستاره اش تموم شــُد..!

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

یه مدت بود طرفدارِ بارسلونا شدن مُد بود،کِلاس داشت!
الان قشنگ نصفشون کم آوردن!خیلی باحاله خدایی =))

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

لمپارد باید قرمز می گرفت؟ :))
شما جوونای چلسی و منچسترو نمیشناسی،فعلا که آرسنال تو این کار عقب مونده. (;

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از مـُبیــن シ :
اون داور علاوه بر پنج پنالتی که نگرفت، دوبار پیکه رو اخراج نکرد..! فوتبال رو بارسا کــُشت با ناداوریایی که وارد فوتبال کــَرد.

نه اینتر و چلسی که کاملا" با برنامه بازی کــَردن، و بازی ِ این دوتیم یعنی دفاع مــُنسجم..! حالا شــِبه ستاره ـتون موقعیت صددرصد گل، پنالتی رو خراب کرده.. دوباره..!

میاید ایراد به بازی چلسی میگیرید؟ یادتونه از اول فصل به رونالدو میگفتین پنالدو؟ دیدین پنالتی گل کردن کار هر بچه ای نیست؟

هوادار‌های (به ظاهر) بارسلونا دم از فوتبال پاک میزنن! اصلا میدونی‌ فوتبال پاک چیه؟؟؟

اینکه ۱۰ نفره تو خونه‌ حریف ۲ تا گل بزنی‌ کثیفه اما با حمایت داور و پلاتینی و یوفا و هرچی‌ که تو اون خراب شدست بیای بالا پاکه.

با یه ضربه ۶ تا غلت بزنی‌، با یه برخورد صورتت رو بگیری و زیرزیرکی نگاه کنی‌ ببینی‌ داور چی‌ کار می‌کنه! اینا همش فوتبال پاکه!

فوتبال پاک با وجود هوادار‌هایی‌ مثل شما مرد. همه قهرمانی‌هاتون توش حرفه.

از سال ۲۰۰۶ که با نا‌داوری میلان رو حذف کردین! سال ۲۰۰۹ که رسوایی قرن رو مقابل چلسی خلق کردید. همین پارسال که سر آرسنال و رئال رو بریدین!

به این میگی‌ فوتبال پاک؟ اگه فوتبال پاک اینه من حاضرم امثال چلسی و اینتر ۱۰۰ تا جام با فوتبال کثیف ببره.

سن فوتبالیت از ۴ سال بیشتر تجاوز نمیکنه! اینقدر تظاهر نکن از زمان ریوالدو طرفدار بارسلونا بودی!

تویی که یکی دو سالی بود طرفدار بارسلونا شده بودی به تیم سابق خودت برگرد، تیم پلاتینی با اون شــِبه ستاره اش تموم شــُد..!
کسی که به نظرش تو همه قهرمانیای یه تیم حرفه،واقعا چیزی واسه گفتن بهش ندارم :-??
خب از دوسالگی که نمیتونسم هوادار بارسا باشم!بعد مثلا از 4سالگی تا 7سالگیم که فوتبال میدیم عقل درس حسابی نداشتم،از 7سالگی تا11سالگی هم که نمیشه گف فوتبال میفهمیدم(شما میفهمیدین اون موقع؟).حالا مگه چه اشکالی داره 4سال باشه؟
من کی خواسم تظاهر به همچین چیزی بکنم،خب مگه شما از زمان دی استفانو هوادار رئال بودین؟
تیم سابق؟؟؟اولین تیمی که هوادارش شدم بارساس،کجا برگردم؟؟؟

بالا