Champions League

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : Champions League

به نقل از Fateme Rahmati :
یه سؤال دارم!! قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا کی ؟؟ چه ساعتی؟؟ و از کدوم شبکه ها پخش میشه؟؟
لطفا سریع خبر بدین!!

امروز.ساعت14:30به وقت ایران
شنیدم NTV SPor پخش میکنه :-??

درضمن باید بگم امسال روند قرعه کشی با سال های قبل متفاوته یعنی قرعه مرحله یک چهارم و نیمه نهایی قبلا تو یک قرعه کشی مشخص میشد اما امسال این چنین نخواهد بود ومثلا درصورت صعود بارسا باید دوباره منتظر یه قرعه کشی دیگه باشیم.
یعنی واسه نیمه نهایی هم قرعه کشی جداگانه ای خواهند کرد. :)

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

خب قرعه کشی تموم شد،لازمه صعود رئال رو به نیمه نهایی تبریک بگم
رئال-گالا
دورتموند-مالاگا
بارسا-پاریسن ژرمن
بایرن-یووه

فک میکردم مالاگا بخوره به دورتموند و ما به پاریسن ژرمن،خوشحالم که خوردیم به پاریسن ژرمن،نه چون حریف آسونیه،چون حریف سختیه :D چون آنچلوتی مربی خوبیه،چون زلاتان بازیکن خوبیه

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به طور قطع مطمئنم رئال جلو گالا کار راحتی نداره.
داشتن بازیکنای بین المللی مثل اسنایدر(که اصلا دل خوشی از رئال نداره) و دروگبا و همچنین بازیکنای خیلی خوب دیگه و داشتن یه دروازه بان که وقتی بیفته رو دور خوب دروازه بانی میشه.و البته داشتن یه مربی با دانش مثل فاتح تریم و مهم ترین نکته جوّ بسیار وحشتناک (خیلی وحشتناک تر از وحشتناک)و این که گالاتاسرای بازی برگشت میزبانه باعث میشه که بگم رئال مادرید فقط بایدیه خرده شانس هم داشته باشه.
پاریس ساینت ژرمن هم تیم بسیار قوی ای هستش.
داشتن دفاعی مثل تیاگو سیلوا و بازیکنای مثل زلاتانو لاوزی دروازه بانشون هم که سیریگو هستش.
تیمشون خیلی خوبه.ویل بازیشون جلو والنسیا رو که دیدم مشخصه اون شخصیتی که باید رو ندارن.مطمئنم اگه میخوردن به مالاگا هم ،مالاگا با شخصیتی که پلگرینی به تیمش تزریق کرده میتونست ببرتش.
ولی بعد از این که پاریس ساینت ژرمن رو بردیم یخورده کارمون سخت میشه.
این تیم خیلی حریف بدیه چون بازی ناجوانمردانه و ضد فوتبالی رو خوب بلدن و مطمئن باشید جاش برسه توی خونه خودشون هم اتوبوس پارک میکنن
راستی پولدار هم هستن یعنی احتمال خرید داور هم زیاده...

بایرن و یوونتوس خیلی آمادن.هرچند جفتشون مشخصا از ما میترسن.یوونتوسی ها که خودشون میدونن درسته دفاشون خوبه ولی جلوی تیکی تاکای ما دفاع سه نفره جواب نمیده.بایرن هم که خب خیلی آمادس.ولی وضعیتشون دقیقا مثل ماست و تفاوت نداره.امیدوارم بایرن بیاد بالا.چون شخصیتش دفاع اتوبوسی نیست. (;

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

ولی من مطمئنم گالا به طور مفتضحانه ای حذف میشه! حذف شدن یه چیزه ولی مفتضاحانه حذف شدن یه چیز دیگه س،مثلا نه مثه آرسنال حذف شن،مثه سلتیک حذف میشن احتمالا
دروگبا و اسنایدر که من هیچی عملا ازشون ندیدم تو گالا،همون بازیکنای ترکشون بهتر بازی میکنن
بله پاریسن ژرمن خیلی تیم خوبیه ولی خب به هرحال جزو بزرگان نیست و نباید فک کنه با پول میتونه خودشو به بزرگان بچسبونه
داور رو بیخیال شید لطفا
انشاالله بایرن و بارسا با سعادت از این مرحله عبور میکنن بعدم بایرن به بارسا نمیخوره،الهی آمین!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

واقعا" قرعه ها جالبه و خوبیش اینه که برخلاف تصور هیچکدوم از این قرعه ها آسون نیست

درمورد رئال-گالا, گالا واقعا" تیم ترسناکیه و به نظر من این ترس اصلا" به خاطر دروگبا و اسنایدر نیست
بلکه جو سنگین ورزشگاهش و فاتح تریمن که این تیم رو ترسناک میکنن

در مورد بارسا-پی اس جی, بارسا که به هرحال بارساست و پی اس جی هم نشون داده که تیم خوبیه
تیمایی که به صورت هیجانی بسته میشن شاید نتونن تو بازیای پیوسته لیگ خوب بودنشون رو اونطوری که هستند نشون بدن ولی تو بازیای هیجانی واقعا" باید ازشون ترسید...
و یه دلیل مهم ترسناک بودن پی اس جی هم زلاتانه! زلاتانی که هممون میدونیم با بارسا مشکل داره و بازیکنیه که میتونه حتی یه تنه نتیجه بازی رو تغییر بده
دیگه هممون بلایی که سر انگلیس آورد رو یادمونه...

در مورد دورتموند-مالاگا, جفتشون دو تا از پدیده های این فصلن ویادمه وقتی گوه دورتمند مشخص شد خیلیا حتی شانس صعود رو هم بهش نمیدادن, ولی به عنوان تیم اول و با اقتدار صعود کرد!
مالاگا هم خرجای زیادی کرده, یه مربی بزرگ داره و یه سری بازیکن بزرگ که هیچکدوم تو دوران فوتبالشون به چیزی که میخواستن و استحقاقشو داشتن نرسیدن و قطعا" انگیزه زیادی دارن و علاوه بر اون تو بازی با پورتو نشون دادن که چقدر حرفه ای هستن

و بایرن-یوونتوس
به نوعی گل سرسبد بازیهای این مرحله
آخرین باری که این دو تیم با هم رو به رو شدن رو یادمه و اون بازی انقدر جذاب بود که بی صبرانه منتظر دیدن این بازیم...
این دو قطب فوتبال آلمان و ایتالیا شاید تنها تیمایی بودن که میتونستن غولای اسپانیا رو متوقف کنن ولی حالا یکیشون تو این مرحله باید حذف بشه
درحالی که میبینیم حتی سبک فوتبال دو کشور آلمان و ایتالیا هم از چیزی که تو این سالها تصورشو داشتیم فاصله گرفته و تغییر کرده ولی این دو تیم هنوز هم تقابل دو سبک فوتبال رو نشون میدن
بایرن هاینکس واقعا" فوقالعادس و یوونتوس کوئنته بی نظیره
ولی درکل علی رقم توجهات زیادی که این مدت به قدرت بایرن شد به نظر من یوونتوس تیمیه که پتانسیل در فینال بودن رو داره...

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
واقعا" قرعه ها جالبه و خوبیش اینه که برخلاف تصور هیچکدوم از این قرعه ها آسون نیست

درمورد رئال-گالا, گالا واقعا" تیم ترسناکیه و به نظر من این ترس اصلا" به خاطر دروگبا و اسنایدر نیست
بلکه جو سنگین ورزشگاهش و فاتح تریمن که این تیم رو ترسناک میکنن

در مورد بارسا-پی اس جی, بارسا که به هرحال بارساست و پی اس جی هم نشون داده که تیم خوبیه
تیمایی که به صورت هیجانی بسته میشن شاید نتونن تو بازیای پیوسته لیگ خوب بودنشون رو اونطوری که هستند نشون بدن ولی تو بازیای هیجانی واقعا" باید ازشون ترسید...
و یه دلیل مهم ترسناک بودن پی اس جی هم زلاتانه! زلاتانی که هممون میدونیم با بارسا مشکل داره و بازیکنیه که میتونه حتی یه تنه نتیجه بازی رو تغییر بده
دیگه هممون بلایی که سر انگلیس آورد رو یادمونه...

در مورد دورتموند-مالاگا, جفتشون دو تا از پدیده های این فصلن ویادمه وقتی گوه دورتمند مشخص شد خیلیا حتی شانس صعود رو هم بهش نمیدادن, ولی به عنوان تیم اول و با اقتدار صعود کرد!
مالاگا هم خرجای زیادی کرده, یه مربی بزرگ داره و یه سری بازیکن بزرگ که هیچکدوم تو دوران فوتبالشون به چیزی که میخواستن و استحقاقشو داشتن نرسیدن و قطعا" انگیزه زیادی دارن و علاوه بر اون تو بازی با پورتو نشون دادن که چقدر حرفه ای هستن

و بایرن-یوونتوس
به نوعی گل سرسبد بازیهای این مرحله
آخرین باری که این دو تیم با هم رو به رو شدن رو یادمه و اون بازی انقدر جذاب بود که بی صبرانه منتظر دیدن این بازیم...
این دو قطب فوتبال آلمان و ایتالیا شاید تنها تیمایی بودن که میتونستن غولای اسپانیا رو متوقف کنن ولی حالا یکیشون تو این مرحله باید حذف بشه
درحالی که میبینیم حتی سبک فوتبال دو کشور آلمان و ایتالیا هم از چیزی که تو این سالها تصورشو داشتیم فاصله گرفته و تغییر کرده ولی این دو تیم هنوز هم تقابل دو سبک فوتبال رو نشون میدن
بایرن هاینکس واقعا" فوقالعادس و یوونتوس کوئنته بی نظیره
ولی درکل علی رقم توجهات زیادی که این مدت به قدرت بایرن شد به نظر من یوونتوس تیمیه که پتانسیل در فینال بودن رو داره...
و البته بروک ایلماز که اندازه رونالدو گل زده تو چمپیونز،ولی رئال تیمی نیست که بخواد جو ورزشگاه گالا بگیرتش،همونطور که جو نیوکمپ و اولدترافورد و ایندونا پارک نگرفتشون،دلیل باخت رئال به دورتموند جو ایندونا پارک نبود ب نظرم
فاتح تریم مربیه بزرگیه ولی نه به اندازه ی مورینیو
از هر نظر رئال به گالا برتری فاحش داره،ولی برای بقیه تیما اینطوری نیست،مثلا بارسا از نظر بازی هوایی از پاریسن ژرمن ضعیف تره و پاریسن ژرمن زلاتان رو داره که سر زن و شوت زن عالی هست،در طرف مقابل بارسا نه سرزن داره نه شوت زن،توی دفاع هم پاریسن ژرمن بهتره،در عوض برتری بارسا سرعت و خط هافبک قوی و البته مسیه،و تاکتیک بارسا البته،در مورد مربی هم باید منصف باشیم،تیتو کمک پپ بوده ولی آنچلوتی که مربی بزرگ و اسم و رسم داره،و البته برتری مهم دیگه اینه که بارسا نیوکمپ رو داره و هوادارایی که فوق العاده ترین هوادارای دنیان که میشه تو هر شرایطی رو حمایتشون حساب باز کرد،بازی برگشت هم نیوکمپ،از این نظر قرعه خوبی بهمون افتاد
دروتموند نسبت به مالاگا کلا تیم جوون تریه،هم بازیکنا و هم مربی،البته کلوپ در عین جوونی خیلیم کاربلده ولی پیگیرینی واقعا مربی بزرگیه و مالاگا واقعا تیم با شخصیته،قوی هم هست اتفاقا و واسه بارسا و رئال خیلی تو لیگ دردسر ساز شده،البته هم چنان با توجه به رویس و گوتزه و دفاع خوب دورتموند من برا دورتموند شانس بیشتری قائلم(نبود هوملز ولی تاثیرشو خواهد گذاشت)
یه چیزی مثه بازی تیم ملی ایتالیا و تیم ملی آلمانه،و همیشه آلمان-ایتالیا اتفاق جذابیه هر چند اگه رئال-یووه بود جذاب تر میشد،چون به هر حال یووه دفاع خواهد کرد و بایرن هم محتاط شده،همین تعریفای زیادی از بایرن هم کار دستش داد بازی با آرسنال،خوبی بازی با آرسنال این بود که دیگه بایرن اصلا مغرورانه با یووه بازی نخواهدکرد
یووه خیلی تیم قویه امسال،خیلیم خطرناکه،ولی تو بازیایی که ازش دیدم واقعا "بی نظیر" نبوده :-?? حمله شون خوب نیست(هر چند مهاجمای بایرن هم هر دو تعطیل شدن جدیدا) توی گلزنای سری آ حتی یه بازیکن یووه تو 5 تا اول نیست
اگه بایرن یووه رو حذف کنه ترس آلمان از ایتالیا هم ریخته میشه و این خیلی اتفاق خجسته ایه

یه لحظه تصور کنین نیمه نهایی: بایرن،دورتموند،رئال،بارسا 8-> وَو!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
و البته بروک ایلماز که اندازه رونالدو گل زده تو چمپیونز،ولی رئال تیمی نیست که بخواد جو ورزشگاه گالا بگیرتش،همونطور که جو نیوکمپ و اولدترافورد و ایندونا پارک نگرفتشون،دلیل باخت رئال به دورتموند جو ایندونا پارک نبود ب نظرم
فاتح تریم مربیه بزرگیه ولی نه به اندازه ی مورینیو
از هر نظر رئال به گالا برتری فاحش داره،ولی برای بقیه تیما اینطوری نیست،مثلا بارسا از نظر بازی هوایی از پاریسن ژرمن ضعیف تره و پاریسن ژرمن زلاتان رو داره که سر زن و شوت زن عالی هست،در طرف مقابل بارسا نه سرزن داره نه شوت زن،توی دفاع هم پاریسن ژرمن بهتره،در عوض برتری بارسا سرعت و خط هافبک قوی و البته مسیه،و تاکتیک بارسا البته،در مورد مربی هم باید منصف باشیم،تیتو کمک پپ بوده ولی آنچلوتی که مربی بزرگ و اسم و رسم داره،و البته برتری مهم دیگه اینه که بارسا نیوکمپ رو داره و هوادارایی که فوق العاده ترین هوادارای دنیان که میشه تو هر شرایطی رو حمایتشون حساب باز کرد،بازی برگشت هم نیوکمپ،از این نظر قرعه خوبی بهمون افتاد
دروتموند نسبت به مالاگا کلا تیم جوون تریه،هم بازیکنا و هم مربی،البته کلوپ در عین جوونی خیلیم کاربلده ولی پیگیرینی واقعا مربی بزرگیه و مالاگا واقعا تیم با شخصیته،قوی هم هست اتفاقا و واسه بارسا و رئال خیلی تو لیگ دردسر ساز شده،البته هم چنان با توجه به رویس و گوتزه و دفاع خوب دورتموند من برا دورتموند شانس بیشتری قائلم(نبود هوملز ولی تاثیرشو خواهد گذاشت)
یه چیزی مثه بازی تیم ملی ایتالیا و تیم ملی آلمانه،و همیشه آلمان-ایتالیا اتفاق جذابیه هر چند اگه رئال-یووه بود جذاب تر میشد،چون به هر حال یووه دفاع خواهد کرد و بایرن هم محتاط شده،همین تعریفای زیادی از بایرن هم کار دستش داد بازی با آرسنال،خوبی بازی با آرسنال این بود که دیگه بایرن اصلا مغرورانه با یووه بازی نخواهدکرد
یووه خیلی تیم قویه امسال،خیلیم خطرناکه،ولی تو بازیایی که ازش دیدم واقعا "بی نظیر" نبوده :-?? حمله شون خوب نیست(هر چند مهاجمای بایرن هم هر دو تعطیل شدن جدیدا) توی گلزنای سری آ حتی یه بازیکن یووه تو 5 تا اول نیست
اگه بایرن یووه رو حذف کنه ترس آلمان از ایتالیا هم ریخته میشه و این خیلی اتفاق خجسته ایه

یه لحظه تصور کنین نیمه نهایی: بایرن،دورتموند،رئال،بارسا 8-> وَو!

خب طبیعیه که وقتی یه تیم بزرگ به یه تیم کوچیکتر میخوره شانس صعود بیشتری داره و از ظهر خیل جاها خونده بودم که به غیر از بازی بایرن-یووه نتیجه بقیه بازیا مشخصه که به نظرم اصلن اینطور نیست
در مورد گالا اتفاقا" به نظر من شاخصترین موضوعش فاتح تریم هست
چون شما خودتون هم گفته بودین که گالا مفتضحانه حذف میشه ولی تریم مربی ای نیست که تیمش مفتضحانه حذف شه
من واقعا" به این مربی ایمان دارم
درمورد جو ورزشگاهشون هم که قطعا" رئال رو تحت تاثیر قرار نمیده ولی بازیکنای خودشون رو به شدت تحت تاثیر قرار میده

در مورد یووه هم این یووه به نظرم بی نظیره
یه تیم بی ستاره که اینطوری داره نتیجه میگیره
شما اگر ببینید بیشترین ضریب رشد رو تو این چند سال یوونتوس بین تمام تیمهای دنیا داشته و درست چند سال پس از نابودی به اینجا رسید
و از اونجا که از بد به متوسط رسیدن آسونه, از متوسط به خوب سخته و از خوب به عالی خیلی سخته من واقعا" نقش کوئنته رو زیاد میبینم تو موفقیتهای یوونتوس, اونم با این بازیکنا...
بعد خب یووه تو این فصل خیلی هم تو شرایطی قرار نگرفته که ببینیم بی نظیر هست یا نه, تو لیگ که حریفی نداره که آنچنان بتونه محکش بزنه, تو اروپا هم تنها حریف آنچنانیش چلسی بود که به خوبی از پسش براومد
با این حال به نظرم و با پیشفرضایی که نسبت به این دو تیم دارم یووه میتونه از پس بایرن بر بیاد (و البته بایرن هم میتونه!)
ولی به نظرم اگر این قرعه برعکس بود و بازی رفت تو تورین بود با توجه به توانایی های بالای هجومی یووه در تورین و خصوصیات دفاعیش در هر ورزشگاهی شانس بایرن خیلی خیلی کم میشد...

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

روش گالا ورئال هردو روی ضد حمله اس.

به همین خاطرامکان نداره باوجوداین سبک و فاتح تریم والبته انگیزه بازیکناش گالا مفتضحانه حذف بشه :rolleyes:

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
خب طبیعیه که وقتی یه تیم بزرگ به یه تیم کوچیکتر میخوره شانس صعود بیشتری داره و از ظهر خیل جاها خونده بودم که به غیر از بازی بایرن-یووه نتیجه بقیه بازیا مشخصه که به نظرم اصلن اینطور نیست
در مورد گالا اتفاقا" به نظر من شاخصترین موضوعش فاتح تریم هست
چون شما خودتون هم گفته بودین که گالا مفتضحانه حذف میشه ولی تریم مربی ای نیست که تیمش مفتضحانه حذف شه
من واقعا" به این مربی ایمان دارم
درمورد جو ورزشگاهشون هم که قطعا" رئال رو تحت تاثیر قرار نمیده ولی بازیکنای خودشون رو به شدت تحت تاثیر قرار میده

در مورد یووه هم این یووه به نظرم بی نظیره
یه تیم بی ستاره که اینطوری داره نتیجه میگیره
شما اگر ببینید بیشترین ضریب رشد رو تو این چند سال یوونتوس بین تمام تیمهای دنیا داشته و درست چند سال پس از نابودی به اینجا رسید
و از اونجا که از بد به متوسط رسیدن آسونه, از متوسط به خوب سخته و از خوب به عالی خیلی سخته من واقعا" نقش کوئنته رو زیاد میبینم تو موفقیتهای یوونتوس, اونم با این بازیکنا...
بعد خب یووه تو این فصل خیلی هم تو شرایطی قرار نگرفته که ببینیم بی نظیر هست یا نه, تو لیگ که حریفی نداره که آنچنان بتونه محکش بزنه, تو اروپا هم تنها حریف آنچنانیش چلسی بود که به خوبی از پسش براومد
با این حال به نظرم و با پیشفرضایی که نسبت به این دو تیم دارم یووه میتونه از پس بایرن بر بیاد (و البته بایرن هم میتونه!)
ولی به نظرم اگر این قرعه برعکس بود و بازی رفت تو تورین بود با توجه به توانایی های بالای هجومی یووه در تورین و خصوصیات دفاعیش در هر ورزشگاهی شانس بایرن خیلی خیلی کم میشد...
منم مشکل دارم با این موضوع،اصلن هم نتیجه بارسا-پاریسن ژرمن و مالاگا-دورتموند از قبل معلوم نیست ولی حداقل میشه گفت رئال صعود میکنه،بله شاید من اشتباه کنم و مفتضحانه حذف نشن ولی "حذف" میشن،اصل موضوع حذف شدنه که خب حذف میشن،من که اصلن نمیتونم تصورشو کنم رئال به دست گالا حذف بشه!
تو همون ورزشگاه خودشون با شالکه مساوی کردن(البته خیلی موقعیت از دست دادن) و توی زمین شالکه بردن
اینکه یووه خودشو از هیچ دوباره ساخت رو قبول دارم و اینکه کونته نقش خیلی مهمی داشت در این زمینه،یووه خیلی خطرناکه خیلی قویه و دقیقا بدون ستاره(البته دل پیرو رو فراموش نکنیم) داره اینطوری کار میکنه ولی تو اون بازیایی که من ازش دیدم "بی نظیر" بودنش رو ثابت نکرد ولی اگه بایرن رو حذف کنه قطعا تیم بی نظیریه
اون سال که بایرن تو تورین 4-1 یووه رو برد،البته اون سال اون سال بود و مرحله گروهی بود الان یک چهارمه
من شانس یووه رو یه کم بیشتر میدونم،به خاطر دفاع قویش و مشکل همیشگی بایرن جلو این جور تیما

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

(تاریخ و ساعت بازیها) :)
-------------------------------
(دوررفت)
مالاگا-دورتموند سیزدهم فروردین / ساعت 23:15

رئال مادرید-گالاتاسرای سیزدهم فروردین/ ساعت 23:15

پاریس سن ژرمن-بارسلونا چهاردهم فروردین/ساعت 23:15

بایرن-مونیخ-یوونتوس چهاردهم فروردین /ساعت 23:15
---------------------------------------------
(دور برگشت)

دورتموند-مالاگا بیست فروردین / ساعت 23:15

گالاتاسرای-رئال مادرید بیست فروردین / ساعت 23:15

بارسلونا-پاریس سن ژرمن بیست و یکم فروردین/ساعت 23:15

یوونتوس-بایرن مونیخ بیست و یکم فروردین/ساعت 23:15

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
منم مشکل دارم با این موضوع،اصلن هم نتیجه بارسا-پاریسن ژرمن و مالاگا-دورتموند از قبل معلوم نیست ولی حداقل میشه گفت رئال صعود میکنه،بله شاید من اشتباه کنم و مفتضحانه حذف نشن ولی "حذف" میشن،اصل موضوع حذف شدنه که خب حذف میشن،من که اصلن نمیتونم تصورشو کنم رئال به دست گالا حذف بشه!
تو همون ورزشگاه خودشون با شالکه مساوی کردن(البته خیلی موقعیت از دست دادن) و توی زمین شالکه بردن
اینکه یووه خودشو از هیچ دوباره ساخت رو قبول دارم و اینکه کونته نقش خیلی مهمی داشت در این زمینه،یووه خیلی خطرناکه خیلی قویه و دقیقا بدون ستاره(البته دل پیرو رو فراموش نکنیم) داره اینطوری کار میکنه ولی تو اون بازیایی که من ازش دیدم "بی نظیر" بودنش رو ثابت نکرد ولی اگه بایرن رو حذف کنه قطعا تیم بی نظیریه
اون سال که بایرن تو تورین 4-1 یووه رو برد،البته اون سال اون سال بود و مرحله گروهی بود الان یک چهارمه
من شانس یووه رو یه کم بیشتر میدونم،به خاطر دفاع قویش و مشکل همیشگی بایرن جلو این جور تیما

دل پیرو که رفته
فکر کنم منظورتون پیرلو باشه x:

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
دل پیرو که رفته
فکر کنم منظورتون پیرلو باشه x:
هِی وای من! دوباره به پیرلو گفتم دل پیرو #-o :-[ :-" گفتم دوباره بخونم ببینم به پیرلو نگفته باشم دل پیرو ها :))
عذر میخوام به هر حال

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

میزنه باو بایرن میزنه یووه رو...البته اینک بازی رفت تو آلیانس آره نا هست کمی رو نروه...بایرن اصلا تو خونه خوب نیست ب نظرم...بیرون خونه جنگنده تره...
ولی بازم با این وجود من چشمم روشنه

یووه عالیه...اما همه ی چیزی رو نمیبینن در مورد یووه...
یووه خود فوتبال کلاسیک ایتالیاست....بازی منطقی...اما بدون چاشنی سرعت
یووه اصلا سرعت نداره...
و نمیدونم این حس منه یا واقعا هست ولی پیرلو میلان بس بهتر بود تا پیرلو یووه...بسیار توپ لو دادن های خطرناک ازش دیدم تو یووه و پاس های تاثیر گذارش تو میلان هم کمتر شده ب نظرم...
در مقابل بایرن صرفا نباید مغرور باشه چلو یووه...همین!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از پوریا عابدی :
میزنه باو بایرن میزنه یووه رو...البته اینک بازی رفت تو آلیانس آره نا هست کمی رو نروه...بایرن اصلا تو خونه خوب نیست ب نظرم...بیرون خونه جنگنده تره...
ولی بازم با این وجود من چشمم روشنه

یووه عالیه...اما همه ی چیزی رو نمیبینن در مورد یووه...
یووه خود فوتبال کلاسیک ایتالیاست....بازی منطقی...اما بدون چاشنی سرعت
یووه اصلا سرعت نداره...
و نمیدونم این حس منه یا واقعا هست ولی پیرلو میلان بس بهتر بود تا پیرلو یووه...بسیار توپ لو دادن های خطرناک ازش دیدم تو یووه و پاس های تاثیر گذارش تو میلان هم کمتر شده ب نظرم...
در مقابل بایرن صرفا نباید مغرور باشه چلو یووه...همین!
خوبه که رفت تو آلیانسه،بایرن خارج خونه جنگنده تره پس برگشت توی تورین جنگنده تر خواهد بود و گل زدن تو خونه حریف کلا ثواب داره!
آره سرعت نداره...در مقابل بایرن که سریعه و منطقه بازی رو با سرعت عوض میکنه
پیرلو خیلیم خوبه الان(خب خداروشکر نگفتم دل پیرو :-")،با بوفون ستاره های یووه رو تشکیل میدن الان، ولی تو میلان جوون تر بود خب طبیعتا بهتر بود
فک نکنم بعد از باخت 2-0 به آرسنال بتونن مغرور باشن!

Daimon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli 4.تا چشه یکیم دراد اینومیذارم:x
شهر
اونجایی ک مردمش نمیخوابنو همیشه زندگی درجریانه
مدال المپیاد
شیمیو زیست بود.بد شد زیست...برای ادبی اسم نوشتم آخرم سر جل3 نرفتم...یهو دیدم قبول شدم!!
دانشگاه
فقط HarVard
رشته دانشگاه
شناختوساخت سس مایونز(داریم)

خوب منم الآن حوصلم سر رفته.به خاطر همینم اظهار نظر میکنم:
رئال---گالا
گالا تیمه خوبیه.با یه سرمایه گذاری خوب داره خوبم کار میکنه.مربیشم که خیلی خوبه ولی نه به بزرگیه مورینیوو پپ.یه بازی تاکتیکی جلوی رئال میکنن.چون رئال تو ضد حمله ها خیلی سریعه و نمیتونن در برابر ضد حملهاش وایسن پس میشه گفت یه بازی تدافعیو میبینیم.از طرفی هم گالاهم تو ضد حمله ها خوبه ولی نه مثه رئال.سرعت مدافعاو هافبکای رئال خوبه.تیمایی که روش بازیشون مثه رئاله معمولا نمیتونن جلوی رئال خوب بازی کنن.چون رئال هم تو دفاع عالیه هم توضد حمله.اگه از اول دفاع کنه گالا،همون بلایی به سرش میاد که نیمه دوم سر منچستر اومد(بعد گل خوردن رئال که منچستر رفت تو دفاع)امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد.ولی به نظرم یه طرفه میشه.
بارسا---پاریسن ژرمن
خط حمله پاریسن ژرمن از لحاظ سرعتی و قدی از دفاع بارسا سر تره.پس میتونیم یه بازی از دفاع به حمله رو همراه با سانتر های زیاد از طرف پاریسن ژرمن ببینیم.هافبکای پاریسن هم قوین(نه مثه هافبکای بارسا)قدرت بازی سازیشون خوبه.ولی به نظرم با وجود زلاتان ترجیح میدن از کناره ها سانتر کنن.مسلما با تک مهاجو بازی میکنه پاریسن.هافبکاشم زیاد میکنه تا وسط زمینو از چنگ بارسا در بیاره.دفاع چند لایه هم میزارن.اما بارسا سبک بازیش معلومه.مثه همیشه بازی میکننو کاراشون بیشتر روی زمینو تو محوطه جریمس.بازیه خیلی قشنگی میشه.
دورتموند---مالاگا
سبک بازی آلمانی دورتموند،ینی همون پاسای به درد بخورو باز کردن بازی و یه مقدارم ماشینی قدیمی آلمانها،باعث میشه که دفاع کند مالاگا هیچ کاری نتونه بکنه.تنها کاری که مالاگا میتونه بکنه اینه که وسط زمینو بگیره تو چنگش که باوجود بازیکنایی مثه گوتزه و گوندگان بعیده.بازی یه طرفه ای میشه و به نظرم دورتموند میاد بالا.
یووه---بایرن
سبک روون بازی بایرن با بالای قوی باعث میشه یه تیمی باشه سر سخت.از طرفی نداشتن مهاجمی که با کارای گوشهاش جور در بیاد یه ضعفه واسه بایرن(مولر واقعا خوبه ولی سبک بازیش به ریبریو روبن نمیخوره).از طرفی یووه سبک تماما ایتالیایی داره.یه تیم کند با دفاعی قوی.دوتا هم مهاجم فرصت طلب(دقیقا مثه ایتالیا).یووه در برابر تیمایی که گوشاشاون قوین خوب محک نخورده.تو ایتالیا بیشتر تیما گوشاشون ضعیفتر از تیمای لیگای دیگس.پس یه محک جدیه واسه یووه.ولی خوب از لحاظ تدافعی و مهاجمی قویتر از بایرنه(گفتمم مولر بهتره ولی چون سبک بازیش نمیخوره به گوشاشون بازیش به چشم نمیاد).دروازه بانای دوتا تیم در یه سطحن(نیروی جوونی نویر به تجربه بوفون در)هافبکای بایرن تیز تر از یووه انو بهتر.یه بازیه پایاپای میشه و جذاب.
(;

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

رئال - گالا قرعه ي خوبي نيست،‌ولي بهترين قرعه ي ممكنه!‌
همون طور كه دوستان هم اشاره كردن فاتح تريم بهترين امتياز گالاس!‌
فكر نميكنم ورزشگاهشون و جوي كه داره بتونه تاثير قابل توجهي رو رئال بذاره!‌
ولي من كه شخصا چون زياد بازي اي از گالا نديدم اين فصل نميتونم اظهار نظر كنم ولي به نظرم اسنايدر و دروگبا ميتونن خطرناك باشن، حتي اگر مثل الان رو فرم نباشن! و به نظرم بازيكني كه ميتونه واقعا يك خطر جدي واسه رئال باشه ايلمازه!‌ بازي هوايي خيلي خوبي داره!
ولي چيزي كه واضح و مبرهنه اينه كه گالا شايستگيشو داشته كه تونسته در اين مرحله كنار رئال و دورتموند و بقيه تيم هاي درجه يك اروپايي قرار بگيره و نميشه گفت شانسي اومده بالا پس به هيچ وجه نبايد دست كم گرفته بشه!
اما يووه - بايرن... عجب بازي اي بشه اين بازي...! 8-> حتي يه درصدم نميشه تعيين كرد كه كدومشون ميرن بالا! يووه در برابر بايرن ميشه گفت با هيچي به اينجا رسيده (از نظر بازيكن!) بايرن مهره هاي شاخصي داره ولي يووه به جز پيرلو ستاره ي فوق العاده اي نداره!‌نقش كونته تو درخشش اين دو فصل اخير يووه غير قابل انكاره و كلوب هم مربي فوق العده ايه! در كل واقعا نميشه در مورد نتيجه اين بازي نظر داد! تقابل سبك كاملا متفاوت فوتبال ايتاليا و آلمان خيلي اين بازي رو بي نهايت جذاب ميكنه!‌كه اميدوارم نتيجه ي آخرين تقابل آلمان و ايتاليا در اين بازي هم تكرار بشه! 8->

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Fateme.RMA :
رئال - گالا قرعه ي خوبي نيست،‌ولي بهترين قرعه ي ممكنه!‌
همون طور كه دوستان هم اشاره كردن فاتح تريم بهترين امتياز گالاس!‌
فكر نميكنم ورزشگاهشون و جوي كه داره بتونه تاثير قابل توجهي رو رئال بذاره!‌
ولي من كه شخصا چون زياد بازي اي از گالا نديدم اين فصل نميتونم اظهار نظر كنم ولي به نظرم اسنايدر و دروگبا ميتونن خطرناك باشن، حتي اگر مثل الان رو فرم نباشن! و به نظرم بازيكني كه ميتونه واقعا يك خطر جدي واسه رئال باشه ايلمازه!‌ بازي هوايي خيلي خوبي داره!
ولي چيزي كه واضح و مبرهنه اينه كه گالا شايستگيشو داشته كه تونسته در اين مرحله كنار رئال و دورتموند و بقيه تيم هاي درجه يك اروپايي قرار بگيره و نميشه گفت شانسي اومده بالا پس به هيچ وجه نبايد دست كم گرفته بشه!
اما يووه - بايرن... عجب بازي اي بشه اين بازي...! 8-> حتي يه درصدم نميشه تعيين كرد كه كدومشون ميرن بالا! يووه در برابر بايرن ميشه گفت با هيچي به اينجا رسيده (از نظر بازيكن!) بايرن مهره هاي شاخصي داره ولي يووه به جز پيرلو ستاره ي فوق العاده اي نداره!‌نقش كونته تو درخشش اين دو فصل اخير يووه غير قابل انكاره و كلوب هم مربي فوق العده ايه! در كل واقعا نميشه در مورد نتيجه اين بازي نظر داد! تقابل سبك كاملا متفاوت فوتبال ايتاليا و آلمان خيلي اين بازي رو بي نهايت جذاب ميكنه!‌كه اميدوارم نتيجه ي آخرين تقابل آلمان و ايتاليا در اين بازي هم تكرار بشه! 8->
یه نفر یه حرف خوبی زد یه جای دیگه گفت تو یک چهارم چمپیونز قرعه ی سخت و آسون نداریم بلکه قرعه ی سخت و سخت تر داریم
قطعا گالا شانسی نیومده تا اینجا،یه بارم منچستر رو بردن،ولی خب جون مثل رئال بازی میکنه ولی مهره های رئال رو نداره نمیتونه به اندازه رئال اون سبک رو کامل اجرا کنه(مثه اتلتیک بیلبائوی پارسال که مثل بارسا بازی میکرد ولی چون نمیتونست به اندازه بارسا کامل تیکی تاکا و پرسینگ رو اجرا کنه با وجود اینکه بازیاشون همیشه جذاب بود ولی برنده همشون بارسا بود)قطعا گالا حذف میشه
پیرلو و بوفون،البته بایرنم همچین ستاره های شاخصی نداره...مهاجم هم که نخریدن فقط همون مارتینز...روبن و ریبری و شواینی و لام،فقط اینا رو میتونم بگم،مولر هم عالیه به نظر من ولی هنوز تو بایرن تو پست درستش نیست،ینی اصلا تو گوش جواب نمیده،روبن هم که جدیدا یک تنه بایرن رو میتونه به باد بده :))
هاینکس رو میگین دیگه؟ که مربی فوق العاده ایه،بله هست ولی واقعا بعضی وقتا نیمه دوم اشتباهات عجیبی میکنه(بیرون کشیدن مولر تو فینال با چلسی)
خدا نکنه :-" ولی به نظرم چنین اتفاقی نمیفته چون بازی رفت و برگشته و اگه همون بازی یورو هم رفت و برگشت بود شاید آلمان صعود میکرد :-??
یه نکته دیگه ای هم هست این که یوونتوس تو دروزاه ش بوفون باتجربه رو داره و بایرن نویر جویای نام رو،تقابل این دو تا هم جالب میشه

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
هاینکس رو میگین دیگه؟ که مربی فوق العاده ایه،بله هست ولی واقعا بعضی وقتا نیمه دوم اشتباهات عجیبی میکنه(بیرون کشیدن مولر تو فینال با چلسی)
خدا نکنه :-" ولی به نظرم چنین اتفاقی نمیفته چون بازی رفت و برگشته و اگه همون بازی یورو هم رفت و برگشت بود شاید آلمان صعود میکرد :-??
یه نکته دیگه ای هم هست این که یوونتوس تو دروزاه ش بوفون باتجربه رو داره و بایرن نویر جویای نام رو،تقابل این دو تا هم جالب میشه
بله! منظورم هاينكس بود! :-" آخه همزمان داشتم به يورگن كلوب و دورتموندم فكر ميكردم! :-" :-" :-" :-"
اگه بازي رفت تو تورينو بود بيشتر به نفع يووه بود! يووه با توجه به قدرت تهاجمي نسبتا خوبش ميتونس تو خونه ي خودش عالي عمل كنه و تو آليانس آره نا هم با يك دفاع حساب شده و منطقي صعود كنه! با توجه به افت قدرت هجومي بايرن تو اين چند وقت اخير، يووه ميتونه يووه ميتونه از دفاع خوبش نهايت استفاده رو ببره!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Fateme.RMA :
بله! منظورم هاينكس بود! :-" آخه همزمان داشتم به يورگن كلوب و دورتموندم فكر ميكردم! :-" :-" :-" :-"
اگه بازي رفت تو تورينو بود بيشتر به نفع يووه بود! يووه با توجه به قدرت تهاجمي نسبتا خوبش ميتونس تو خونه ي خودش عالي عمل كنه و تو آليانس آره نا هم با يك دفاع حساب شده و منطقي صعود كنه! با توجه به افت قدرت هجومي بايرن تو اين چند وقت اخير، يووه ميتونه يووه ميتونه از دفاع خوبش نهايت استفاده رو ببره!
بله پیش میاد،منم به پیرلو گفتم دل پیرو :-"
اینکه بایرن تو خونه بد تر بازی میکنه هم در نظر بگیریم تازه،خیلی خوب شد که رفت تو آلیانسه
از اول این فصل گومز افت کرد و خیلیم نتونست بازی کنه،مهاجم بزرگی نبود از اولشم ولی کمک میکرد به تیم،مانزوکیچ هم افت کرده تو ین چن هفته،ولی تا موقه بازی رفت میشه امیدوار بود بایرن به فرم خوبش برگرده هر چند حتی اگه اینطورم بشه بازم کار خیلی سختی جلو دفاع یووه در پیش دارن

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

توی چمپیونز ک همه میگن بایرن بارسا رو لوله میکنه و ی چیزی مث تیم آلمان مقابل بارساست
از اونورم ک میگن رئال بالا میاد
ولی با توجه ب سال پیش شاید رئال بخواد انتقام بگیره و هردو تیم پتانسیل برد هم دیگه رو دارن
میگم نظر شما چیه؟؟ :-/ :-/
کدوم تیم قهرمان میشه؟؟؟؟
55805277197397964388.jpg

• لایک
امتیازات: 3p d
بالا