Champions League

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم
پاسخ : Champions League

به نقل از amir h :
در مورد نتایج و اشتباهات داوری و ... که بهتره حرف نزنم
همه چیز گویاس

فقط در مورد تبریک بگم که بقیه هوادارارو نمیدونم ولی شخص من به دلیل عالی بودن شما تبریک نگفتم
به دلیل به دست آوردن یه برد بی حرف و حدیث بعد از چند سال تو چمپیونز لیگ تبریک گفتم :))
مخصوصا تو این بازیای اخیر،2 تا ال کلاسیکو و بازی رئال و منچستر :)) اشتباهات داوری رو توی پرانتز گفتم،نگفتم دلیل برد رئال این بود،ولی خب اشتباه هم وجود داشت(همونطور که برای بارسا هم وجود داشته)،رئال سایه ی بارسا رو برد،شاید حتی نشه بهش گفت سایه

منم شخص شما رو نگفتم فقط،تو همین صحفه هست نظرات رئالیا
البته که گفتید :یه برد "خوب" و بی حرف و حدیث و اینکه :بارسا جدی خوب بازی کرد
وقتی رئالیا بگن:خوب ینی عالی بودیم،البته که نیازی به اقرار کسی نیست
نه که تمام بردای رئال توی همه ی رقابتا بدون حرف و حدیث بوده و هست :rolleyes:
لازم هم نیست در مورد دلیل تبریک بحث کنیم واقعا،موضوعات مهم تری وجود دارن که میشه در موردشون بحث کرد

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
مخصوصا تو این بازیای اخیر،2 تا ال کلاسیکو و بازی رئال و منچستر :)) اشتباهات داوری رو توی پرانتز گفتم،نگفتم دلیل برد رئال این بود،ولی خب اشتباه هم وجود داشت(همونطور که برای بارسا هم وجود داشته)،رئال سایه ی بارسا رو برد،شاید حتی نشه بهش گفت سایه
شما كه سايه بودن تيمتون تو دوتا ال كلاسيكو رو دليل باخت ميدونين احيانا فكر نميكنين كه بردهاي 5-0 و 6-2 كه اينقدر بهش افتخار ميكنين و هي ازش حرف ميزنين در برابر يه چيزي كمتر از نيم سايه رئال بدست اومده؟! :|

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Fateme.RMA :
شما كه سايه بودن تيمتون تو دوتا ال كلاسيكو رو دليل باخت ميدونين احيانا فكر نميكنين كه بردهاي 5-0 و 6-2 كه اينقدر بهش افتخار ميكنين و هي ازش حرف ميزنين در برابر يه چيزي كمتر از نيم سايه رئال بدست اومده؟! :|
فقط 5-0 و 6-2 بودن؟ 3-1 ها و 2-1 ها و غیره ها که اتفاقا رئال در شرایط خوبی هم بود
توجیه نکردم،دلیلش رو گفتم، و همین که بارسا اصن چرا سایه بود؟ چرا مثل همیشه نبود؟ همین سایه بودن ضعفه خب
نیم سایه بودن هم ضعفه دیگه،ولی ما در دوران ضعفمون هم 5-0 نباختیم خداروشکر
تاپیک چمپیونز لیگه راستی،درست نیس هی بارسا-رئال

من اشتباها گفتم 4 روز دیگه قرعه کشی میشه ولی گویا جمعه قرعه کشی مرحله بعد،امیدوارم تیمای قوی به هم نیفتن بعد امثال گالا و پورتو یا مالاگا مثلا بیان بالا همینطوری،ولی به هر حال حداقل 4 تا بازی به شدت هیجان انگیز خواهند بود،با وجود حضور بارسا و رئال و دورتموند و احتمالا بایرن و یووه،خیلی جالب خواهد شد 8->

امکان داره امشب آرسنال ماموریت غیرممکن رو انجام بده ینی؟! از ونگر هیچی بعید نیست...ولی بایرن هم چنان شانس خیلی بیشتری داره

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

امشب حتما آرسنال میاد بالا :))یعنی اصلا شک نکنین...اسم اون ماموریت غیرممکن نیست...اسمش احتمال چرته :-?
در مورد بارسا قضیه فرق میکرد...بارسا بالقوه"غیرممکن ممکن ساز"بود...اما آرسنال بدبخت چیزی نداره...
امشب بایرن احتمالا ی کلین شیت دیگه میده ب نویر...
تا جایی ک من میدونم(این یکی دو هفته ی آخر نمیدونم فکر کنم)8گل در 24بازی خورده بایرن...هر 3 بازی ی بار گل خورده میانگین :)...
و اونوقت هنوز از شانس آرسنال صحبت میشه؟ :))...

ب نظرم صحبت از شانس بارسا برای مقابله با این مونیخ منطقیه ولی کاملا ناامیدانه!...بایرن بارسا رو له میکنه این فصل...در عمل نه!...سطح بازیش خیلی بالاتره بایرن این فصل ولی ب احتمال زیاد این فصل بایرن قهرمان نیست :-<شخصیت قهرمانی نداره هنوز ب نظرم :|

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از پوریا عابدی :
امشب حتما آرسنال میاد بالا :))یعنی اصلا شک نکنین...اسم اون ماموریت غیرممکن نیست...اسمش احتمال چرته :-?
در مورد بارسا قضیه فرق میکرد...بارسا بالقوه"غیرممکن ممکن ساز"بود...اما آرسنال بدبخت چیزی نداره...
امشب بایرن احتمالا ی کلین شیت دیگه میده ب نویر...
تا جایی ک من میدونم(این یکی دو هفته ی آخر نمیدونم فکر کنم)8گل در 24بازی خورده بایرن...هر 3 بازی ی بار گل خورده میانگین :)...
و اونوقت هنوز از شانس آرسنال صحبت میشه؟ :))...

ب نظرم صحبت از شانس بارسا برای مقابله با این مونیخ منطقیه ولی کاملا ناامیدانه!...بایرن بارسا رو له میکنه این فصل...در عمل نه!...سطح بازیش خیلی بالاتره بایرن این فصل ولی ب احتمال زیاد این فصل بایرن قهرمان نیست :-<شخصیت قهرمانی نداره هنوز ب نظرم :|
تیم دوم خود منم بایرنه،آرسنال رو هم حریف بایرن نمیبینم ولی خب به هر حال،فوتباله و واقعا هیچی توش غیرممکن نیست
اگه یه تیم باشه که بتونه 2-0 رو جبران کنه اون بارساست،تازه آرسنال تو خونه خودش 3-1 باخت و کلا بازیکنی هم نداره که بتونه یوهو کار خاصی انجام بده(امثال فابرگاس و فن پرسی مثلا)
فک نمیکنین این کلین شیت ها یک ذره ایش لااقل به خاطر نویر باشه؟! ینی اگه والدز هم تو دروازه بایرن بود همینطوری میشد؟ نه قطعا نه،نویر تنها عامل کلین شیت ها نیست ولی از مهم ترین عوامله،همین بازی رفت با آرسنال اصن

من هم بازیای بایرن رو دیدم هم بارسا رو،هم بازیای بزرگشون رو هم بازیای کوچیک ترشون تو لیگ رو،بایرن عالیه امسال ولی بارسا هم همیشه ویران کننده س،بارسا جلو هر تیمی اونطوری که دیشب بازی کرد بازی کنه اون تیم هیچ شانسی نخواهد داشت حتی اگه بایرن باشه

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

در مورد بایرن این فصل مطمئنم...
وجود ژاوی مارتینز و شوآنی هم عمق رو میپوشونه(اصل بازی بارسا ک مسی میره تو شکاف و از اونجا بازی پشت ب دروازه کار میکنه)هم اجازه ی شوتزنی امثال ژاوی و اینیستا رو نمیده...
از طرفی دفاع تیمی بایرن شاهکاره...

نمیگم ب خاطر نویر نیست...ولی میگم اگه 60درصد گلر باشه در مورد بایرن 40درصد هم خط دفاع فوق العاده خوبه(مخصوصا فن بویتن عالیه)و هم مهمتر از اون دفاع تیمی عالی...خیلی خوب مانزوکیچ هم برمیگرده...

بارسای بازی با چلسی شاید با بدشانسی و ناداوری بعضا خذف شد اما بازم بارسا بود...
و شاخ بودن بایرن ب اینه ک مطمئم بر خلاف چلسی ضدفوتبال هم بازی نمیکنه و بارسا رو له میکنه...
تیم اول من بایرنه و تیم دوم بارسا...روی کاغذ بارسا مثل اسباب بازی میمونه

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از پوریا عابدی :
و شاخ بودن بایرن ب اینه ک مطمئم بر خلاف چلسی ضدفوتبال هم بازی نمیکنه و بارسا رو له میکنه...
تیم اول من بایرنه و تیم دوم بارسا...روی کاغذ بارسا مثل اسباب بازی میمونه
بارسا الان مثه مار زخم خوردس،خوشحالیای دیشب مسی رو ندیدین؟ تمامش از رو عصبانیت و اثبات ضعیف نشدن بارسا بود.
بایرن شاید بتونه بارسا رو ببره (البته نظر من این نیست)اما مطمئنن بارسا براش "اسباب بازی" نیست و نفسشو میبُره.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Breeze :
بارسا الان مثه مار زخم خوردس،خوشحالیای دیشب مسی رو ندیدین؟ تمامش از رو عصبانیت و اثبات ضعیف نشدن بارسا بود.
بایرن شاید بتونه بارسا رو ببره (البته نظر من این نیست)اما مطمئنن بارسا براش "اسباب بازی" نیست و نفسشو میبُره.
من میگم بایرن رو کاغذ بارسا رو میبره...عملا برد با بارساست ب نظرم چون بایرن شخصیت قهرمانی نداره هنوز(تا وقتی هم پپ تزریق نکنه این رو همین میمونه اوضاع)...
ولی اگه بخوایم قیاس کنیم دو تیم رو...حداقل من هیچ جای دنیا بال هایی در سطح روبن و ریبری تو ی تیم ندیدم...مسی از جفتشون بهتره ولی آیا ویا هم؟...مجموع روبن و ریبری تو هیچ تیمی نیست...
تونی کروس رو من معادل اینیستا میدونم ب شدت...شوآنی همون ژاویه بدون مهندسی ژاوی ولی با مدیریت بهتر تیم...و ب نظر من دفاع های کنار و وسط بایرن بهتر از بارساست...در مورد گلر هم ک...هر دو تیم هم مهاجم نوک کم دارن(بایرن کمتر)
من رو کاغذ بایرن رو خیلی برتر میدونم...میدونم وقتی اسم تیکی تاکا بیاد تمام موازنه های بازیکن ب بازیکن زیر سوال میره ولی سرعت انتقال بایرن از حمله ب دفاع و بالعکس فوق العاست...شاهکار
دقیقا بازی با دورتموند حرفم رو میرسونه...دورتموند صرفا اواخر 2 3 موقعیت داشت...رسما خفه شدن گوتزه و رویس و لواندوفسکی تو خفقان دفاع تیمی بایرن....

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

بایرن رو کاغذ بارسا رو برده؟! کودوم کاغذ؟
سرعت بایرن خوبه خیلیم خوبه ولی وقتی بارسا توپو بده به بایرن که این بعیده،در ضمن بارسا فقط به خاطر تیکی تاکا بارسا نیست،سرعت و پرس خیلی مهمه تو بارسا،خصوصا پرس،چیزی که اصلا از بایرن نمیشه دید،اون پرس رو اصلا نمیتونن داشته باشن
تونی کروس معادل اینیستا؟! جوک بودا،اینیستا همه کار میکنه،پرس،اضافه شدن به حمله،حتی دفاع برخی اوقات،چنین چیزایی رو از کروس ندیدم
مانزوکیچ و سانچز هم تقریبا تو یه سطحن
اینکه گوتزه و لوا و رویس توی دفاع بایرن خفه میشن دلیل نمیشه بقیه نیز همین اتفاق واسشون بیفته،باینر شاید دفاع تیمیش خوب باشه ولی مدافعا تک تک چنان سوتی هایی میدن که هیچ دروزاه بانی نتونه جمعش کنه،نظیر همین شاهکار رو گل اول آرسنال
فک کنم بایرن فک کرده با گهر درود بازی داره که بشه به 3-1 بازی رفت دل خوش کرد،آرسناله،یه بار دیگه اشتباه کنه بایرن آرسنال به شدت برمیگرده

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از ...M30... :
اقاچرااین رئالیاانقدبی خودمتعصبن به تیمشون...؟وفقط همه چیورئال میبینن :-<
ولی شما نمیتونی بارسایی واقعی پیداکنی که بگه رئال تیم بدیه :|
واقع بینی چیزخوبیه :|

اینجا کسی گفت بارسا تیم بدیه؟

به نقل از آیدا-ق :

منم شخص شما رو نگفتم فقط،تو همین صحفه هست نظرات رئالیا
البته که گفتید :یه برد "خوب" و بی حرف و حدیث و اینکه :بارسا جدی خوب بازی کرد
وقتی رئالیا بگن:خوب ینی عالی بودیم،البته که نیازی به اقرار کسی نیست
نه که تمام بردای رئال توی همه ی رقابتا بدون حرف و حدیث بوده و هست :rolleyes:
لازم هم نیست در مورد دلیل تبریک بحث کنیم واقعا،موضوعات مهم تری وجود دارن که میشه در موردشون بحث کرد

جا داره بگم یکی از افتخاراتم اینه که 5 سال متوالی اشتباهات داوری به طور اتفاقی به سود تیم مورد علاقم نبوده :))
بگذریم

قطعا" من منظورم رو از صحبتم بهتر از شما میدونم
و اینکه هیچ بحثی تو دنیای فوتبال مهمتر از بردن سالم بارسلونا نیست :))
و جای تبریک داشت که گقتم
که البته این تبریک بیشتر به جامعه فوتباله تا هوادارای بارسا

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
اینجا کسی گفت بارسا تیم بدیه؟

جا داره بگم یکی از افتخاراتم اینه که 5 سال متوالی اشتباهات داوری به طور اتفاقی به سود تیم مورد علاقم نبوده :))
بگذریم

قطعا" من منظورم رو از صحبتم بهتر از شما میدونم
و اینکه هیچ بحثی تو دنیای فوتبال مهمتر از بردن سالم بارسلونا نیست :))
و جای تبریک داشت که گقتم
که البته این تبریک بیشتر به جامعه فوتباله تا هوادارای بارسا
بگذریم،ببخشید که من اشتباها فک کردم معنی:"بارسا جدی خوب بازی کرد"اینه که بارسا خوب بازی کرد،نه اینکه سالم برد،انگار من مشکل ادراکی دارم :-?? از این به بعد هم هر وقت گفتن یه تیمی جدی خوب بازی کرد ینی سالم برد، چه جالب نمیدونستم :)) :rolleyes:
+بازی بایرن-آرسنال چرا اینطوریه؟ خیلی موقعیت هدر دادن بایرنیا اینم نتیجه ش :| تقصیر نویر نبود ولی کلا رو کرنر ها مشکل داره :rolleyes:هعی
اووف،چقدر بد بازی کرد بایرن،ینی به لطف اون گل عجیب غریب مانزو صعود کرد بایرن :|
یادم افتاد به بازی بارسا-میلان رفت،با این تفاوت که بایرن موقعیت زیاد داشت و گل نکرد
در ضمن از حرکت نویر هم اصلا خوشم نیومد،قابل درک بود چرا اینکارو کرد ولی نباید این کارو میکرد
+مالاگا هم صعود کرد،3 تا تیم از لالیگا

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
انقدر عالی بودیم که رقبا همه بهمون تبریک گفتن

به نقل از آیدا-ق :
بگذریم،ببخشید که من اشتباها فک کردم معنی:"بارسا جدی خوب بازی کرد"اینه که بارسا خوب بازی کرد،نه اینکه سالم برد،انگار من مشکل ادراکی دارم :-?? از این به بعد هم هر وقت گفتن یه تیمی جدی خوب بازی کرد ینی سالم برد، چه جالب نمیدونستم :)) :rolleyes:

شما مشکل ادراکیت حتی تو حوزه حرفای منم نیست, تو حرفای خودته
خیلی نادره این گونه :))

من گفتم تبریکم به خاطر برد سالم بود
کاملنم گویاس همه چی

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

کلا ب نظرم بیخیال بحث اینجا بشم بهتره :))رفقامون کلا تو دنیای دیگه ای هستن...یعنی ب کل فکر میکنن میفهمن فوتبال و...
حرف آخرم در مورد بارسا و بایرن هم اینه ک بفهمیم تفاوت سوتی گلر و مدافع رو...و همین طور کمی هم بیشتر نگاه کنیم بازی ها و بیشتر دقت کنیم ب بازیکن ها :)
دیشب عینا مصداق حرفم بود...بایرن رو کاغذ خیلی بهتر از آرسنال بود مسلما اما شخصیت قهرمانی...اونقدر دست کم گرفت و اونقدر مغرور ک دو تا خورد و با تفاضل رفت مرحله ی بعد
روبن آشغاله...روبن نفس آشغاله...باید 10تا بازی مهم رو خراب کنه تا ی دونه خوب باشه(سر بازی با دورتموند خوب بود و حالا حالا ها سهمیه داره وا3 خراب کردن :|)
گل اول گاف آلابا و دانته بود...هیچ ربطی ب دفاع تیمی نداشت...کاملا اشتباه فردی بود
دومی هم گاف مارتینز...
در کل مارتینز خیلی خوب و جنگنده بود ولی سر گل دوم...

این بایرن بهترین تیم این فصله و قهرمان نمیشه

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
شما مشکل ادراکیت حتی تو حوزه حرفای منم نیست, تو حرفای خودته
خیلی نادره این گونه :))

من گفتم تبریکم به خاطر برد سالم بود
کاملنم گویاس همه چی
اون حرف من صرفا به خاطر تبریک شما نبود،همون صحفه رو نیگا میکردین چندین نظر وجود داشت از طرف رئالیا مبنی بر بازی خوب بارسا
ببخشید دیگه من فک کردم بارسا جدی خوب بازی کرد ینی خوب بازی کرد نمیدونستم منظورتون یه چیز دیگه س از این به بعد هر دفه تبریکی چیزی گفتین منظورتون رو هم زیرش بنویسین به هر حال همه که مثه خودتون نیستن بعضیا هم مشکل ادراکی دارن
:rolleyes:
به نقل از پوریا عابدی :
کلا ب نظرم بیخیال بحث اینجا بشم بهتره :))رفقامون کلا تو دنیای دیگه ای هستن...یعنی ب کل فکر میکنن میفهمن فوتبال و...
حرف آخرم در مورد بارسا و بایرن هم اینه ک بفهمیم تفاوت سوتی گلر و مدافع رو...و همین طور کمی هم بیشتر نگاه کنیم بازی ها و بیشتر دقت کنیم ب بازیکن ها :)
دیشب عینا مصداق حرفم بود...بایرن رو کاغذ خیلی بهتر از آرسنال بود مسلما اما شخصیت قهرمانی...اونقدر دست کم گرفت و اونقدر مغرور ک دو تا خورد و با تفاضل رفت مرحله ی بعد
روبن آشغاله...روبن نفس آشغاله...باید 10تا بازی مهم رو خراب کنه تا ی دونه خوب باشه(سر بازی با دورتموند خوب بود و حالا حالا ها سهمیه داره وا3 خراب کردن :|)
گل اول گاف آلابا و دانته بود...هیچ ربطی ب دفاع تیمی نداشت...کاملا اشتباه فردی بود
دومی هم گاف مارتینز...
در کل مارتینز خیلی خوب و جنگنده بود ولی سر گل دوم...

این بایرن بهترین تیم این فصله و قهرمان نمیشه
نیمه اول بایرن نمیتونست درست موقعیت خلق کنه،نیمه دوم هم موقعیت هدر داد و کلا هم مدافعا سوتی دادن،گفتم که شاید دفاع تیمی بایرن خوب باشه ولی مدافعا تک تک میتونن سوتی هایی بدن که نشه جمعش کرد
نبود ریبری و شواینی هم خیلی تاثیر گذاشته بود، ولی این بایرن بود که فک کرده بود طرفش یه تیم ضعیفه که خودشو از پیش بازنده میدونه و کلا تلاشی نمیکنه واسه این بازی.از آرسنال خوشم میاد،با افتخار حذف شدن
خیلیم ربطی به شخصیت قهرمانی نداره،موقعیت خراب کردن روبن ربطی به شخصیت قهرمانی نداره یا مثلا سوتی آلابا و دانته
بایرن مثل بازیاش با دورتموند نبود دیشب،اگه بایرن خیالش از صعود راحت نبود خیلی جنگنده تر ظاهرش میشد و اینطوری نمیشد،من هنوزم بایرن رو جز شانسای اصلی قهرمانی میدونم

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

دقیقا ب شخصیت قهرمانی کار داره...تیم این همه مدت نمیخوره و دقیقا جایی میخوره ک مهم حساب میشه...
دقیقا من همین سوتی ها رو دلیل قهرمان نشدن این فصل بایرن میدونم...بایرن 23 بازی بود نباخته بود و مسلما این بازی هم دوست داشتن با برد صعود کنه...اصلا توجیه خوبی نیست ک بگیم انگیزه نداشت چون صعودش مسلم بود...
ریبری کجاست؟...روبن همیشه روزای مهم خراب میکنه...هنوز فینال قبل و یا فینال جام جهانی یادم نرفته...تکنیک داره...اول فصل فکر میکردم آدم شده و پاس میده ولی دوباره... :|

نویر :|کارش واقعا زشت بود...مگه جنگه عزیز من توپو میگیری مثلا نذاری زود شروع کنن....
بایرن خودش هم قبول نداره قهرمانه...و برای همین قهرمان نمیشه...شانس قهرمانی دونستن میفرقه با قهرمان دونستن!

گوستاوو فقط آخراش راه افتاد...اصلا در حد مارتینز یا شوآنی نیست...از کروس هم دیشب چیز خاصی ندیدیم...
مولر خیلی پرتلاش و خوبه 8->...فقط ی مقدار کند

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از پوریا عابدی :
دقیقا ب شخصیت قهرمانی کار داره...تیم این همه مدت نمیخوره و دقیقا جایی میخوره ک مهم حساب میشه...
دقیقا من همین سوتی ها رو دلیل قهرمان نشدن این فصل بایرن میدونم...بایرن 23 بازی بود نباخته بود و مسلما این بازی هم دوست داشتن با برد صعود کنه...اصلا توجیه خوبی نیست ک بگیم انگیزه نداشت چون صعودش مسلم بود...
ریبری کجاست؟...روبن همیشه روزای مهم خراب میکنه...هنوز فینال قبل و یا فینال جام جهانی یادم نرفته...تکنیک داره...اول فصل فکر میکردم آدم شده و پاس میده ولی دوباره... :|

نویر :|کارش واقعا زشت بود...مگه جنگه عزیز من توپو میگیری مثلا نذاری زود شروع کنن....
بایرن خودش هم قبول نداره قهرمانه...و برای همین قهرمان نمیشه...شانس قهرمانی دونستن میفرقه با قهرمان دونستن!

گوستاوو فقط آخراش راه افتاد...اصلا در حد مارتینز یا شوآنی نیست...از کروس هم دیشب چیز خاصی ندیدیم...
مولر خیلی پرتلاش و خوبه 8->...فقط ی مقدار کند
دوست داشتن با برد صعود کنن ولی فقط دوست داشتن،چون خیالشون از بابت صعود راحت شده بود و فقط دوست داشتن با برد صعود کنن نه هیچ چیز بیشتری،ینی اگه با برد صعود کنن خوبه نکنن هم اشکالی نداره که
توجیه نیست اینکه انگیزه نداشتن،"دلیله"،انگیزه نداشتن خودش ضعفه
اصلا این روبن رو نمیتونم درک کنم،چیپ درست حسابی بلد نیس بزنه ولی هی اصرار داره رو چیپ زدن،ای بابا.تک به تک خراب کردناشم که معروفن کلا،ینی وقتی روبن تک به تک میشه امکان گل شدن اون توپ کمتر از گل نشدنشه
بدبختانه هاینکس از شکیری استفاده نمیکنه زیاد و چسبیده به روبن،ای کاش پارسال رفته بود
اون حرکتش واقعا بهم ثابت کرد خیلی بچه س، و حتی اگه از نظر فنی هم به کان بتونه برسه از نظر شخصیتی هنوز خیلی بچه س
نمیدونم چرا نویر روی کرنر ها دو نفر رو نمیذاره رو دو تا تیر،بایرن بازیکن قد بلند زیاد داره ولی از رو کرنرا زیاد میخوره در عوض از کرنرا هم خیلی استفاده نمیکنه
به هر حال هیچ تیمی رو که نمیشه از الان قهرمان دونست که،همه فعلا مدعی هستن بایرن هم یکی از اوناست،و به نظرم بایرن دیشب شبیه بایرن هایی که این فصل دیده بودم نبود اصلا،این فصل شخصیت قهرمانی توی بایرن موج میزد،هنوزم میتونه موج بزنه
برا همینم میگم کروس اصلا مثل اینیستا نیست برای بایرن،کلا خوبه ولی واقعا در اون حد موثر نیست
مولر بهترین بازیکن بایرن بود دیشب ولی ضربه آخراش بد بود

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

فرداقرعه کشیه
k71r0n85w1f47692qnfj.jpg

تیمهای مرحله 1هشتم :
بارسا-یووه-رئال-دورتموند-بایرن-مالاگا-گالا-پارسن ژرمن

تو این تیمها بایرن-دورتموند-مالاگاوبارساورئال فوتبال بازی میکنن و به فکر اتوبوس و دفاع متمرکز نیستن!
ولی بقیه اینکارو میکنن و بخصوص یوونتوس میتونه آخرش باشه!

من دوست دارم با اون تیمهایی بیفتیم که فوتبال بازی میکنن چون بازی جذاب و دیدنی از آب درمیاد.
ولی دوست دارم با دورتموند بیفتیم.هم بازی فوق العاده جذاب میشه و هم دوست ندارم ازون تیمها(مالاکا-بایرن-دورتموند) با 1 اسپانیایی بیفتیم که خیلی جذابیت نداره و بایرن دوست دارم فعلا بالا بیاد و اگه شد با رئال بیفته. :D
درواقع حریفانی که من واسه بارسا از نظر بازی زیبا و سطح پایین تیمها انتخاب میکنم،بترتیب:
1-دورتموند 2-پاریسن ژرمن 3-گالا تاسرای 4-مالاگا 5- بایرن 6-رئال 7-یووه هستن. :D :D :D

ضمنا دوست دارم بایرن یا یووه با رئال بیفتن و مطمئنا اگه داور خیلی کمکشون نکنه!راحت برابرشون حذف میشن. :|

ضمنا دلیل انتخاب رئال تو گزینه های آخر این نیست که ازش میترسم!چون که دوست ندارم ببینم با کمک داوری به اونا سرمون رو میبرن و اگه تونستن به یووه-بایرن که خوردن عبور کردن تو فینال باهاشون بازی کنیم و تو تک بازی تو زمین بیطرف حالشون رو بگیریم و جلو چششون قهرمانی رو بگیریم خیلی خیلی باارزشتره. (;

در مورد یوونتوس هم انصافا عالی دفاع میکنن و از چلسی حتی بهترن و دوست ندارم 2باره به این زودی بارسا به سبک اتوبوس بخوره!! :D

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ...M30... :
فرداقرعه کشیه
تیمهای مرحله 1هشتم :
بارسا-یووه-رئال-دورتموند-بایرن-مالاگا-گالا-پارسن ژرمن

تو این تیمها بایرن-دورتموند-مالاگاوبارساورئال فوتبال بازی میکنن و به فکر اتوبوس و دفاع متمرکز نیستن!
ولی بقیه اینکارو میکنن و بخصوص یوونتوس میتونه آخرش باشه!

من دوست دارم با اون تیمهایی بیفتیم که فوتبال بازی میکنن چون بازی جذاب و دیدنی از آب درمیاد.
ولی دوست دارم با دورتموند بیفتیم.هم بازی فوق العاده جذاب میشه و هم دوست ندارم ازون تیمها(مالاکا-بایرن-دورتموند) با 1 اسپانیایی بیفتیم که خیلی جذابیت نداره و بایرن دوست دارم فعلا بالا بیاد و اگه شد با رئال بیفته. :D
درواقع حریفانی که من واسه بارسا از نظر بازی زیبا و سطح پایین تیمها انتخاب میکنم،بترتیب:
1-دورتموند 2-پاریسن ژرمن 3-گالا تاسرای 4-مالاگا 5- بایرن 6-رئال 7-یووه هستن. :D :D :D

ضمنا دوست دارم بایرن یا یووه با رئال بیفتن و مطمئنا اگه داور خیلی کمکشون نکنه!راحت برابرشون حذف میشن. :|

ضمنا دلیل انتخاب رئال تو گزینه های آخر این نیست که ازش میترسم!چون که دوست ندارم ببینم با کمک داوری به اونا سرمون رو میبرن و اگه تونستن به یووه-بایرن که خوردن عبور کردن تو فینال باهاشون بازی کنیم و تو تک بازی تو زمین بیطرف حالشون رو بگیریم و جلو چششون قهرمانی رو بگیریم خیلی خیلی باارزشتره. (;

در مورد یوونتوس هم انصافا عالی دفاع میکنن و از چلسی حتی بهترن و دوست ندارم 2باره به این زودی بارسا به سبک اتوبوس بخوره!! :D
بله فردا قرعه کشی ساعت 2 و نیم ظهر به وقت تهران
اتفاقا هم رئال و هم دورتموند(دورتموند رو تو آلمان هم دیدم بازیاش رو) اگه بخوان قطعا دفاع اتوبوسی هم خواهند کرد،در ضمن میلان هم اتوبوسی دفاع میکرد به اصطلاح ولی بردیمش 4-0،اگه میخوان بارسا رو ببرن باید پرس رو بهتر از ما انجام بدن،دفاع اتوبوسی همیشه جواب گو نیست،ولی اگه پرسشون از بارسا بهتر باشه تیکی تاکا از کار میفته اونوخت میتونن بارسا رو راحت ببرن،آلمانیا پرسشون عالی نیست،ولی رئال چرا
اتفاقا دورتموند نه،من که یادم نمیاد کی باهاشون بازی کردیم :-?? هیچ شناختی ازشون نداریم،عین یه جعبه سربسته میمونن که ممکنه هر چیزی از توشون درآد
من که اصلا دوس ندارم به بایرن بخوریم،اصلا نمیخوام یکی به دس اون یکی حذف شه،از گالا هم بدم میاد اصن :D شوخی میکنم،به گالا نخوریم بهتره چون 1-ممکنه خیلی بد دردسر ساز بشن 2-اگه خیلی آسون باشن جدی گرفته نمیشیم مرحله بعد
بازی با مالاگا هم خیلی جذاب خواهد بود چونکه مالاگا نه مالاگای لیگه نه حذفی،همونجا هم خیلی دردسر سازن بودن،توی حذفی نزدیک بود حذفمون کنن،تو نیوکمپ 2-2 مساوی کردیم باهاشون البته دست کم گرفته بودیمشون،برا رئالم حریف آسونی نخواهند بود،رئال رو بردن تو لیگ
دوس دارم با پاریسن ژرمن بیفتیم،چون بازیشون با والنسیا رو دیدم،مثه گالا نیستن،در ضمن فک کردن خبریه با پول عربا تا اینجا اومدن
این حرفا رو لااقل انتظار ندارم یه بارسایی بزنه،داور؟ بیخیال. داور همیشه هست همیشه هم اشتباه میکنه همیشه هم به ضرر ما و نفع بقیه و یا بالعکس نیست که،مطلق نبینیم همه چی رو
دوس دارم یا با پاریسن ژرمن بیفتیم یا رئال،دلیلشم واضحه،باید نشون بدیم رئال نمیتونه همیشه جلومون برنده باشه،با این بردای 2-1 و 3-1 بدجوری حافظه شون پاک شده آخه،اگه هم نشون ندیم ینی لایق صعود نبودیم و این قبولش لااقل واسه من سخت نیست
یووه بیفته با رئال چون یادمه بازیشون جالب بود اون سال،امسال جالب ترم میشه،هر چند یووه اون سال رئالو حذف کرد ولی امسال همه یووه ای ها گفتن دوس ندارن با رئال بیفتن
مالاگا با دورتموند بیفته بایرن با گالا
خیلیم خوب!

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

البته ما برای قهرمانی باید بتونیم هر تیمی رو شکست بدیم و نباید زیاد برامون فرق کنه که به چه تیمی میخوریم، ولی با این حال به هیچ وجه دوست ندارم به یوونتوس بخوریم، دیگه حوصله یه دفاع اتوبوسی دیگه رو ندارم X_X

پ ن: نمی دونم چرا، ولی دوس دارم با پارسن ژرمن بازی کنیم هم فکر می کنم تیم بی دردسریه و راحت صعود می کنیم و هم می تونیم پوزه ی زلاتان رو به خاک بمالیم :D

...............

کاربر فوق‌فعال

یه سؤال دارم!! قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا کی ؟؟ چه ساعتی؟؟ و از کدوم شبکه ها پخش میشه؟؟
لطفا سریع خبر بدین!!

بالا