- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : Champions League
شنام اگه اون سرعتو داشتی و یکی بهت میخورد قاعدتا میافتادی
فعلا برو ب فکر میلان باش ک چن تا چن تا ازش نخورین
اگه نمیدونستی کریستینو اصن دیشب بازی نکرد چون جو الد ترافورد سنگین بود وگرنه بهترین بازیکنه جهانه.
اون بایرنیم ک میگی بخاطر فصل پیش میکوبونیمش همونطور ک بارسا رو تحقیر و لوله کردیم
کریستینو بخاطر این ک حق خودشو از مسی بگیره امسال خودشو ب آب و آتیش میزنه ک ثابت کنه بهترینه.
CR 7
دوست عزیز کریستینو دلیلی نداره ک خودشو روو زمین بندازه چون بهترین هیکلو قدرتو داره و مث مسی ب باد بسته نیسبه نقل از پوریا عابدی :این مسخره بازیا چیه هی بارسا بارسا میکنین؟ ...من فقط ی چیز کلی در مورد بارسا بگم...خیلی از خطاهایی ک روی لئو مسی میکنن فقط وا3 این داور اخطار یا بعضا اخراج نمیکنه ک مسی اهل فیلم بازی کردن نیست ک کلی رو زمین ب خودش بپیچه و همون لحظه وقتی طرف اخطار گرفت با لبخند از زمین بلند بشه(کارهای آقای سیب گلو)
من واقعا بحث بارسا رو نمیدونم کی شروع کرد جواب دادن ک داوری ب نفع بارساست و... واقعا این ب نفع بودن توی الکلاسیکوها معلومه
رئال نصف بایرن این فصلم نیست...من از هر کدوم از طرفدارای من یو میلان رئال و...پرسیدم هم گفتن بایرن این فصل توی تمام بازه های فصل بهتر از همه ی تیم ها توی همه بازه هاشون بوده(تنها کسانی ک قبول نداشتن حرفم رو هوادارای بارسا بودن ک اونو منم بشون حق میدم...بارسا فصل رو عالی شروع کرد و اون موقع شاید بهتر از بایرن بود)
رئال اصلا مستحق قهرمانی نیست این فصل...اگه هم واقعا بخواین فوتبال رو بررسی کنیم دیشب شیاطین باید میرفتن بالا اصلا هم بحثی سرش نیست...
دوستان بیاین یاد بگیریم هواداری کنیم اما واقعیت ها رو ببینیم...چیزای خیلی ساده...مثلا من قبول دارم فصلی ک بایرن لویی فن خال تو فینال ب اینتر مورینیو باخت واقعا قهرمانی نبود و بعدش هم سفسطه نکردم...با وجود اینک اون بازی دست ما بود بیشتر...
بیاین فوتبال رو هم ببینیم جدا از هواداری هامون
شنام اگه اون سرعتو داشتی و یکی بهت میخورد قاعدتا میافتادی
فعلا برو ب فکر میلان باش ک چن تا چن تا ازش نخورین
اگه نمیدونستی کریستینو اصن دیشب بازی نکرد چون جو الد ترافورد سنگین بود وگرنه بهترین بازیکنه جهانه.
اون بایرنیم ک میگی بخاطر فصل پیش میکوبونیمش همونطور ک بارسا رو تحقیر و لوله کردیم
کریستینو بخاطر این ک حق خودشو از مسی بگیره امسال خودشو ب آب و آتیش میزنه ک ثابت کنه بهترینه.
CR 7