mahsa7
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : Champions League
قهرمانی مبارک رئال
قهرمانی مبارک رئال
ديگه توروخدا شما بارساييا از داروي حرف نزنين كه واقعا آدم خندش ميگيره!به نقل از ...M30... :قهرمانی مبارک رئال
میگم با توجه ب اوضاع مسخره ی مربیگری بارسا فکر کنم شما اگه پیشنهاد بدی وا3 مربی بارسا شدن قبول کننبه نقل از Fateme Rahmati :من فقط نیمه ی اولش و نگاه کردم,دیدم مزخرفه,رفتم شیمی خوندم!! اصلا نگاه کردنشم ارزش نداشت!! فقط منتظر بازی بایرن باشین!!
در ضمن منچستر میومد بالا هم این مرحله حذف میشد! تیمای انگلیسی همشون آماتور بازی میکنن! دفاعی و کار رو پاسای بلند!!
اگه قهرمانم بشن,شانسیه! اگه هم شانسی نباشه, با یه سیستم عجیب و غریب...! مثل فینال پارسال!!
یه دفعه؟به نقل از Fateme Rahmati :به هر حال شما هم زیادی اغراق میکنین!! یه دفعه داوری به نفع رئال بیچاره شد!! دنیا به هم میریزه مگه؟؟
این حرف الان دقیقا یعنی چی؟...یعنی خطای نانی در حالت عادی قرمز داشت؟به نقل از Fateme Rahmati :اون خطا چون تو زمین خود منچستر بود,فقط کارت زرد داشت!
به نقل از Fateme Rahmati :این و موافقم! بازی با بایرنش خیلی شانس آورد!! اون تیکه ی نانیم موافقم!!
ولی خب رئال تیم خوبیه و نمیشه بگی همش شانسی و داوری و...!
باور داشته باشین داورا واسه بارسا خیلی بیشتر از اینا کنار گذاشتن!!
این مسخره بازیا چیه هی بارسا بارسا میکنین؟ ...من فقط ی چیز کلی در مورد بارسا بگم...خیلی از خطاهایی ک روی لئو مسی میکنن فقط وا3 این داور اخطار یا بعضا اخراج نمیکنه ک مسی اهل فیلم بازی کردن نیست ک کلی رو زمین ب خودش بپیچه و همون لحظه وقتی طرف اخطار گرفت با لبخند از زمین بلند بشه(کارهای آقای سیب گلو)به نقل از Fateme Rahmati :این و موافقم! بازی با بایرنش خیلی شانس آورد!! اون تیکه ی نانیم موافقم!!
ولی خب رئال تیم خوبیه و نمیشه بگی همش شانسی و داوری و...!
باور داشته باشین داورا واسه بارسا خیلی بیشتر از اینا کنار گذاشتن!!