• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Champions League

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع OWNING
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : Champions League

به نقل از Shawn :
اینکه ناپولی و شاختار رو جزو تیم های صعود کننده قرار ندادید نشون میده که اصلا دنبال کننده درست و حسابی فوتبال نیستید و از رو احساسات اینو نوشتید

ناپولی رو بشخصه دوست دارم؛ اما گروهشون واقعا طوریه ک بنظرم حتا مارسی هم شانس صعود داره، چ برسه به آرسنال - دورتموند - ناپولی که جای خودشونو دارن!

به نقل از mobina7 :
آخه اگه میانگینم بگیری بازم رئال عملکرد بهتری داره! ;D

چجوری میانگین گرفتی ک باز رئال بهتر شد؟؟!! :-? =D>

میانگین این 3 تای رئال = 9.57

2 تای بارسا = 9.8

.

به نقل از Fitz William . Darcy :
چجوری میانگین گرفتی ک باز رئال بهتر شد؟؟!! :-? =D>

میانگین این 3 تای رئال = 9.57

2 تای بارسا = 9.8
آره راست میگی من اعدادو اشتباه زدم! :-[
مرسی که گفتی الان درست میکنم! :)

چرا فقط بارسا و رئال؟ ;D

ناپولی امسال خوب شده شایدم بیاد بالا از گروهش اما مث پاریسن ژرمن ئه و در سطح بارسا و رئال و بایرن نیست! یعنی با اینا بخوره حذف میشه!

چلسی هم هنوز ترکیب محکم و ثابتی نداره و فصل بعد باید روش حساب کرد! امسال مطمئن نیست!

منچستر خیلی اوضاعش بده مخصوصا تو هافبک و دفاع! منچستر این فصل باید به فکر لیگ باشه که بیاد جام باشگاه ها تا فصل بعد با حذب بازیکن و پوشاندن ضعفاش بشه یه تیم خوب! فعلا بی خطر به نظر میاد مخصوصا با باخت سنگینش به منسیتی!

به نقل از Shawn :
اینکه ناپولی و شاختار رو جزو تیم های صعود کننده قرار ندادید نشون میده که اصلا دنبال کننده درست و حسابی فوتبال نیستید و از رو احساسات اینو نوشتید

فکر میکنم هرکس یه نظری داره و چون من اون دو تیم رو ننوشتم دلیل براین نیست که از روی احساسات نوشتم و تعجبم نمیکنم از این حرف شما چون طرفدار ناپولی هستید
همه میدونن گروه دورتموند,آرسنال,ناپولی و مارسی سخت ترین گروهه , دورتموند فینالیست فصل قبل بوده و آرسنالم با خریدن اوزیل خیلی بهتر شده و من به شخصه فکر میکنم این دو تیم صعود میکنند.
اما در مورد گروه A من فکر میکنم لورکوزن پتانسیل صعودکردن از گروه رو داره ومن امیدوارانه به این قضیه نگاه میکنم
پس لطفا انقدر زود قضاوت نکنید که کی درست حسابی فوتبال رو دنبال میکنه
بازم میگم این نظر شخصیم بود وبا بقیه کاری ندارم.

• لایک
امتیازات: Frost

به نقل از Mahsa GG :
فکر میکنم هرکس یه نظری داره و چون من اون دو تیم رو ننوشتم دلیل براین نیست که از روی احساسات نوشتم و تعجبم نمیکنم از این حرف شما چون طرفدار ناپولی هستید
همه میدونن گروه دورتموند,آرسنال,ناپولی و مارسی سخت ترین گروهه , دورتموند فینالیست فصل قبل بوده و آرسنالم با خریدن اوزیل خیلی بهتر شده و من به شخصه فکر میکنم این دو تیم صعود میکنند.
اما در مورد گروه A من فکر میکنم لورکوزن پتانسیل صعودکردن از گروه رو داره ومن امیدوارانه به این قضیه نگاه میکنم
پس لطفا انقدر زود قضاوت نکنید که کی درست حسابی فوتبال رو دنبال میکنه
بازم میگم این نظر شخصیم بود وبا بقیه کاری ندارم.
اولا پوزش میطلبم بابت برخوردم
اگه یادتون باشه ناپولی دو سال پیش در گروهی قرار داشت که ویارئال(از مدعی های اونموقع ها)،بایرن مونیخ و من سیتی قرار داشتن...در حالی که کارشناسان برای ناپولی که اولین حضورش رو تجربه میکرد حتی شانس صعود به لیگ اروپا هم قائل نمیشدن تونست با کنار زدن ویارئال و من سیتی صعود کنه...در دور حذفی هم چلسی(قهرمان) رو 3-1 برد و با توجه به یه سری تغییر و تحولات اساسی تو چلسی نتونست پیروزیش رو حفظ کنه و حذف شد...حالا ناپولی نسبت به اون موقع خیلی منسجم تر شده و مربی بهتری هم داره...باز هم نمیخوام منکر شم که مارسی و دورتموند شانس ندارن...ولی اعتقاد من اینه که از نظر شانس صعود آرسنال>ناپولی>دورتموند>مارسی
به یاد داشته باشید که پارسال قهرمان(چلسی) و پیارسال نایب قهرمان(منچستر یونایتد) به دور حذفی راه نیافتند

بارسا1-سلتیک0! :-"

چه برد ضعیفی! [-(

خوبه سلتیک 10 نفر شده بود! :-"

برین دعا کنین مسی برگرده وگرنه... ;D

امشبم ساعت 10:15 بایرن_من سیتی! :-"
به امید برد بایرن! :x

به نقل از mobina7 :
امشبم ساعت 10:15 بایرن_من سیتی! :-"
به امید برد بایرن! :x
ایشالا ;D
امشب امیدوارم لورکوزن هم سوسیداد رو ببره و تیمهای بوندسلیگا بترکونن! <:-P

والا با اون دفاع منسجم سلتیک کمتر تیمی میتونست بهشون گل بزنه!

اونم اخراجش درست بود یکم هم اعتراض نکرد چون میدونست نیمار رو شوت کرده! ;) (این رو گفتم که دیگه 1 ماه دیگه نگید بارسلونا فقط با داور هست!)

رئالم که شانس داره! رونالدو هم از فرصت استفاده کرد و با نبود مسی تونست 2 تا گل بزنه!

اما نکته جالب این هفته برد ارسنال بود! واقعا خوب برد! اونم ناپولی رو! مرسی ونگر

• لایک
امتیازات: Frost

خوب من الان خوشحالم! >:D<
بایرن3-سیتی1! =D>

رئال 4-کپنهاگن0! <:-P <:-P

گل ها: 2تا رونالدو :) 2تادیماریا!

+ په په با یکی از بازیکنای کپنهاگن برخورد میکنه و ابروش پاره میشه! :|

البته بعد از بخیه دوباره به بازی برمیگرده! ;)

Back
بالا