• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Champions League

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع OWNING
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : Champions League

خب منم الان خیلی خوشحالم... ;D
هر 4 تا تیم آلمانی بردن :
بایرن 3-1 من سیتی رو برد =D> در حالی که سیتی میزبان بود و تماشاگراش بیشتر بودن اما طرفدارای بایرن ورزشگاه اتحاد رو با تشویقاشون به لرزه در آوردند!
دورتموند هم 3-0 مارسی رو برد تا نشون بده بازی اول یک اتفاق بوده :-"
شالکه هم 1-0 بازل رو تو خونه ش شکست داد و لورکوزن هم 2-1 رئال سوسیداد رو برد... :x
دیگه بهتر از این نمیشه! <:-P

اوهوم ;D
این هفته هم گذشت ;D
گروه A : منچستر 0-0 سوسیداد، لورکوزن 0-0 شاختار- من یو با 8 امتیاز اول و لور با 7 امتیاز دوم :-" امیدواریم به صعود لورکوزن :-" ولی باید تو بای آرنا من یو رو ببرن که کار سختیه...
گروه B : رئال 2-2 یوونتوس، گالاتاسارای 0-1 کپنهاگن - جالبه واقعا!یووه در آستانه حذفه...شانسی که آوردن گروهشون راحته و بردن 2تا بازی مونده میتونن صعود کنن.
گروه C : پاریسن ژرمن 1-1 اندرلخت، المپیاکوس 1-0 بنفیکا - نظر خاصی ندارم :-"
گروه D : بایرن 1-0 پلژن ، من سیتی 5-2 زسکا - بایرن با اقتدار صدرنشین :x رفتیم مرحله بعد :x
گروه E : چلسی 3-0 شالکه ، بازل 1-1 استوابخارست - از این گروه همین شالکه و چلسی صعود میکنن احتمالا :-"
گروه F : آرسنال 1-0 دورتموند ، ناپولی 3-2 مارسی - وضعیت این گروه دیگه خیلی پیچیده شده!!! چی بگم والا، خدا کنه آخرش دورتموند صعود کنه :-" احتمال این که سه تیم 12 امتیازی :o داشته باشیم وجود داره
گروه G :اتلتیکومادرید 4-0 آستریا وین، زنیت 1-1 پورتو - اتلتیکو هم صعودش به مرحله بعدو قطعی کرد.جالب اینجاست که زنیت هم دومه....
گروه H: بارسلونا 3-1 میلان ، سلتیک 0-1 آژاکس- تمام :-"

خیلی بعیده صعود کنیم ولی دورتموند دور 1/8 حذف میشه...ولی ما لیک اروپا رو میگیریم :-"

• لایک
امتیازات: Frost

عجب :-"دورتموند یک هشتم حذف میشه؟ باشه بعد یک هشتم من همینجا هستم اگر حذف شد جواب پس بدم :-"

دورتموند تازه با کلی مصدوم ناپولیُ برد...واقعا هرتیمی جای دورتموند بود با اون همه بازیکن مصدوم(از جمله 4مدافع اصلیشون) حتما میباخت...

+گفتم که دورتموند صعود میکنه ;D

• لایک

دیشب بازیه یووه و گالا به دلیل بارش برف دقیقه 30 متوقف شد! :-"

بازی دوباره امشب برگزار میشه! ;))

به نقل از Marble :
گروه A: منچستریونایتد، بایرلورکوزن
گروه B: رئال مادرید ، یوونتوس
گروه C: بنفیکا، پاری‌سن‌ژرمن
گروه D: بایرن مونیخ ، منچسترسیتی
گروه E: چلسی،شالکه
گروه F: آرسنال، بروسیا دورتموند
گروه G: پورتو، اتلتیکومادرید
گروه H: بارسلونا، میلان
به نظرم این تیما از گروهشون صعود میکنند ...موافقید؟ ;D

اون قرمزا رو غلط پیش بینی کردم ;D به جای اونا گالاتاسارای و زنیت و المپیاکوس صعود کردن ... ولی بقیه ش درست بود خب :-"

+ آلمان و انگلیس هر 4 تا نماینده شون صعود کردن .
دور بعد چیز باحالی میشه :-"
دیشب چه استرسی داشتم موقع بازی دورتموند ! چه توپ هایی که گل نشد ! هی تو دلم امیدوار بودم و هر توپی که گل نمی شد با خودم می گفتم از بازی دورتموند - مالاگا که بدتر نیست ... !
بازیکنای مارسی هم جوری بازی می کردن انگار 3 امتیاز بازیُ بگیرن به لیگ اروپا می رسن حداقل :-" طرفداراشونم که با اون لیزر انداختن هاشون استقبال قشنگی کردن :-L
قابل توجه مسئولان صداوسیما که می گفتن گروه بارسلونا گروه مرگه !
گروه دورتموند گروه مرگه که 3 تا تیم 12 امتیازی هستن و با بازی های رودررو تکلیف صدرنشین مشخص میشه .

خیلی خوبه .اون چیزی که میخواستی بود ؟؟؟ :) =D>

به نقل از Frost :
خیلی خوبه .اون چیزی که میخواستی بود ؟؟؟ :) =D>

آره خیلی کیف کردم چون هر 4 تا تیم آلمانی صعود کردن >:D<
راستی یک هشتم قرعه کشی شد:

بایرن-آرسنال : بازم با آرسنال! نمی‌دونم مثل این‌که آرسنال علاقه ی زیادی به بازی کردن جلوی تیمای آلمانی داره :-" تیم خوبین واقعا؛ خیلی بهتر از پارسال ولی بایرن تو راه قهرمانی باید هر تیمیُ شکست بده :)
بارسا-من سیتی : اینم بازی جالبی می‌شه! شرط می‌بندم شبکه 3 بازی رفت و برگشتُ نشون میده حتما. 8-|
رئال-شالکه : خب این بدترین قرعه برای شالکه بود! الان دقیقا همون حسیُ دارم که قبل بازی لورکوزن-بارسلونا داشتم :-< :-s
پی اس جی-لورکوزن : ظاهرا مسئولان لورکوزن می‌دونستن به این تیم می‌خورن چون گفته بودن دوست داریم با پاریسن ژرمن بازی کنیم! به هرحال پاریسن ژرمن تیم خیلی خوبیه و لورکوزن اگه می‌خواد به مرحله بعد بره(کار سختیه) حتما باید تو نقل وانتقالات زمستونی چند تا بازیکن خوب بخرن.
من‌یونایتد-المپیاکوس : آسون ترین تیم برای من‌یونایتد بود! و خب تقریبا میشه گفت به راحتی به دور بعد صعود می‌کنن. و این دقیقا همون چیزیه که من می‌خوام چون دوست دارم دور بعدش بخورن به بایرن! ;D
دورتموند-زنیت : گروه مرگ واقعا دورتموندُ خسته کرده بود و من دوست داشتم قرعه ی آسون بهشون بخوره که خوشبختانه همین‌طور شد :)
این یعنی دورتموند در مرحله بعد حذف نمی‌شه! ;D
چلسی-گالاتاسارای : دروگبا برمی‌گرده به استمفوردبریج! چیز ِ جالبی میشه!
در کل می‌تونم بگم به قرعه ی ایده آلم نزدیک بود :-"
اتلتیکو-میلان : ّبرای میلان هم قرعه ی نسبتا خوبی بود. ممکن بود خیلی سخت تر از اینا بهشون بیفته!

خوبه :) این بازیها کی هست ؟ من هم اینجا نگاه کنم ;D :P :-[

بعد از امتحانات نوبت :-" دو ماهی مونده :-"

• لایک
Back
بالا