همه ی کتابا نباید از نظر ادبی قوی باشن ! همین که آدم بتونه خاطراتُ به ساده ترین شکل به این قشنگی بگه که آدم بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه یه هنره ! :)به نقل از 'SaYnA' :از جنگ بیزار شـدم
+ هر چند کتاب قوی ای نبود !
مـن تاکید دارم روی این مساله که بسیار بسیار الکی کش ـش داده بود !به نقل از ریــحــانــه :همه ی کتابا نباید از نظر ادبی قوی باشن ! همین که آدم بتونه خاطراتُ به ساده ترین شکل به این قشنگی بگه که آدم بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه یه هنره ! :)
بحث کش دادن نیست اصن ! بحث اینه که تو زندگی این زن ، دغدغه هاُ مشکلات زیادی وجود داشته که اونُ به صورت خاطره دراُورده .به نقل از 'SaYnA' :مـن تاکید دارم روی این مساله که بسیار بسیار الکی کش ـش داده بود !
بعدم ! کـتابی لیاقــت ِ رسیدن به این شمار ِ چاپ ُ داره که قوی باشه از نـظر ادبی ...
در اوردن اشک کاری نداره ریحانه ! ملـت با م. مودب پور م گریه می کـنن !به نقل از ریــحــانــه :بحث کش دادن نیست اصن ! بحث اینه که تو زندگی این زن ، دغدغه هاُ مشکلات زیادی وجود داشته که اونُ به صورت خاطره دراُورده .
حالا اینجا بحث حوصلس ! این چیزایی که گفته لازم بوده ! :)
چرا فقط باید قوی باشه ؟!
همیچن کتابی که اشک همَرو درمیارهُ انقد خوب شرایطُ توصیف میکنه ارزش نداره ؟
منظورم این نبود ! منظورم اینه که ، یه کتاب خاطرات جنگ میتونه در این حد با هم ارتباط برقرار کنه . حالا صرفا اشک نه ! ببین من از م . مودب پور متنفرم ! ولی حتما خوب ارتباط برقرار میکنه با اون آدمایی که میخوننش که انقد جذب میشن ! کتاباش اصلا خوب نیس ! ولی میدونه چجوری یه سری آدما رُ جذب کنه !به نقل از 'SaYnA' :در اوردن اشک کاری نداره ریحانه ! ملـت با م. مودب پور م گریه می کـنن !
من طرفدارِ کتابِ دا نیستم ، تا اینجا با نظرای ساینا و ارغوان اینا موافق بودم . اما خب این حرفتون ... اولاً که دا قبل از اینکه اونقد تبلیغاتش زیاد بشه چن بار تجدید چاپ شد ؛ بعدم ، بعد از دا بازم از این کتابا چاپ کرد همون انتشارات و با همون تبلیغات اما به دا نرسید .به نقل از دونــــــــفـر [ی] :اگه تبلیغات کتب های دیگه هم م3 دا بود الآن دا اصلا به حساب نمی اومد! فقط چسبیدن به یه دا! بقیه وللش!![]()
![]()
موجوده در کتابخونه.به نقل از نسترنّگار :كتابخونه ما داردش بلخره بخونيمش يا نه؟ وقت تلف كردنه خوندنش؟!
ارمیا ( رضا امیر خانی) هم در مورده جنگ و جبهه است ( البته فک کنم دید هاشون کاملا فرق میکنن!) ولی تا اونجایی که من میدونم نثر ارمیا قوی تر از نظر ادبی!به نقل از بیلی بچه...! :من خوندمش کامل...
اولای کتاب به نظرم خوبه ... جزئیات خوبی رو توصیف کرده ... ولی دیگه وسطاش خسته کننده می شه... انگار چیز خیلی خاصی نداره تعریف کنه...
به نسبت کتاب هایی که در باره ی جنگ نوشته شده ان به نظرم ارزش ادبی ش بیش تره... ولی واقعا" این همه تبلیغات که براش می شه خیلی مسخره است...
حالا یه کتاب نوشته دیگه....!!! فک کنم بنده خدا ها ذوق مرگ شدن دیدن یکی کارش از کار های موجود بالاتره...