آخه وقتی درباره یکی هیچی نمیدونین چرا اظهار نظر میکنین؟؟؟به نقل از mahrud :کسی که نعوز بالله خودش رو خدا میدونه ===> فرعون و منصور حلاج!
نه، ببین منظوره من این نبودبه نقل از rojin :آخه وقتی درباره یکی هیچی نمیدونین چرا اظهار نظر میکنین؟؟؟
منصور حلاج گفت:انا الحق
اما کار شما مثل اینه که یه جمله از یه کتاب 1000 صفحه ای رو جدا کنین و بگین نظر نوییسنده اینه!
این یعنی اون نویسنده 1000 صفحه منهای یک جملرو فقط کاغذ حروم کرده؟؟؟
منصور حلاج تفکراتی داشت که تا کاملا باهاش آشنا نشین نباید اظهار نظر کنین!
اون گفت انا الحق.اما باید دقیقا بدونین برداشتش از انا و حق چیه!
--------------------------------------------------------------------------------
هدف وسیله رو توجیه نمیکنه!
دلیلشم اینه که اون هدف هر چقدم خوب باشه ممکنه برای رسیدن بهش کارایی بکنی که 1000 بار ثواب اون هدف خوبو باطل کنه!
معلوم نیست!مگه تو هر تفکریو بشناسی باید بهش معتقد بشی؟؟به نقل از mahrud :نه، ببین منظوره من این نبود
من هم طرفه خوب رو گفتم (منصور حلاج) هم طرف بد (فرعون)!
اون "نعوز بالله" رو هم برای این گفتم که مطمئن هستم انا الحقی که منصور حلاج گفت رو من درست درک نکردم! (اگه کرده بودم که منم میگفتم!)
به نقل از namak :انیاک یا دکتر جان.
هیتلر بشر دوست بود. اگه این طور بود که جنگ به این ویران کننده رو شروع نمی کرد که.
هیتلر اند این جملست. یعنی به خاطر هدف یه جنگ احمقانه رو راه انداخت.
پس یعنی شما هولوکاستو نقض میکنی؟؟؟اون همه یهودیو سوزوندنو بیچاره کردن،این یعنی بشر دوستی؟؟؟این چیزی جز نژاد پرستیه؟؟؟یهودیارو سوزوند که صلح جهانی راه بندازه؟؟؟به نقل از Dr.Eniac :هيتلر جنگو شروع نكرد اين صدمين هزارمين يا چه ميدونم ميليونيم بار
اینکه من و یا هر کس دیگری در آلمان در سال ۱۹۳۹ خواستار جنگ بوده ایم ، به هیچ وجه واقعیّت ندارد. این جنگ ، به ویژه ، خواستهٔ دولتمردانی بود که یا خود یهودی بودند و یا در راه منافع یهودیان فعالیّت می کردند و همانها بودند که به جنگ دامن زدند.(وصيت نامه پيشوا)
اينم خودش ميگه و تاريخ هم همينو ميگه
كلا تاريخ يه چيز ديگه هم ميگه
پيشوا هدفش صلح جهاني بود كه داشت انجامش ميداد و به گفته خودش براي صلح ابدي جنگي بزرگ لازم است و داشت اين اتفاق ميفتاد
اگه به هر قيمتي ميخواست به دفش از بمب اتم استفاده ميكرد تا بعدا استالين نياد بگه ما شيوه ساخت بمب اتم رو از توي قرارگاه خود هيتلر پيدا كرديم
به نقل از rojin :پس یعنی شما هولوکاستو نقض میکنی؟؟؟اون همه یهودیو سوزوندنو بیچاره کردن،این یعنی بشر دوستی؟؟؟این چیزی جز نژاد پرستیه؟؟؟یهودیارو سوزوند که صلح جهانی راه بندازه؟؟؟
این همون قضیه تروریست ها و ... هست دیگه !به نقل از rojin :پس یعنی شما هولوکاستو نقض میکنی؟؟؟اون همه یهودیو سوزوندنو بیچاره کردن،این یعنی بشر دوستی؟؟؟این چیزی جز نژاد پرستیه؟؟؟یهودیارو سوزوند که صلح جهانی راه بندازه؟؟؟
این که میشه دیکتاتوری محض!مگه اصن ممکنه حکومتی که توش فقط یه نفر دستور بده حکومت درستی باشه؟؟؟مگه یه آدم چقد میتونه بزرگ و همه فن حریف باشه که بتونه به تنهایی حکومت کنه؟؟؟به نقل از Dr.Eniac :برو تو تاپيك هلوكاست افسانه يا واقعيت مدركايي كه داري رو روكن
صلح ابدي تنها زماني ايجاد ميشه كه دنيا زير دست يك نفر باشه و همه دنيا يك كشور
ديگه تبعيض تو اون دنيا معني نميده
به نقل از rojin :این که میشه دیکتاتوری محض!مگه اصن ممکنه حکومتی که توش فقط یه نفر دستور بده حکومت درستی باشه؟؟؟مگه یه آدم چقد میتونه بزرگ و همه فن حریف باشه که بتونه به تنهایی حکومت کنه؟؟؟
در ضمن وقت کنم تحقیق مفصلی در زمینه هلوکاست انجام میدم.به شما هم پیشنهاد میکنم فیلم شیندلرز لیستو ببینی!
فیلم 300 رو نمیدونم اما شینلرز لیست کاملا سند داره.حتی اون کسایی که تو لیست بودن و لیستشم وجود داره.اگر فیلمو دیده باشین آخرش بازمانده های اون لیست و نوه نتیجه هاشونم نشون میده یعنی این آدما واقعا وجود دارن.به نقل از Dr.Eniac :فيلم كه سند نميشه
اگه اينجوريه برو 300 رو ببين برو فتنه رو ببين
همون فيلمان كه فاتحه خوندن به افكار ملل
شما تحقيقتو بكن اگه برام عمري باقي بود در خدمتت هستم
لزومي نداره اون يك نفر ديكنتاتور باشه
اون يك نفر ميتونه يه نماينده مردمي باشه
اما چيزي كه مشخصه اينه كه بايد يك به اصطلاح ديكتاتور اين شرايطو فراهم كنه و كشورجهاني بسازه