به نقل از نمکی :به نظر من ناقصه......
عقل و وجدان هدفو و هدف وسيلرو توجيح ميكنه......نظرتون چيه؟
به نقل از pico :خب میبینم که یه سال نبودم بچه های تنبله سمپاد (تو فلسفه) این تاپیکه قشنگو متروک گذاشتن ...
موضوع سر حق و غیر حق نیست ... مهم نیست ما با کار هایی که میکنیم تروریست محسوب شیم یا نه ...مهم نیست ما مخالفامونو بکشیم یا نه ...
بذارین بحث و به حقیقت بکشونم ...مسلمونا خودشونو دینه برتر میدونن ... یهودیا هم همینطور و همه پیروانه ادیان هم همینطور ...
حالا حقیقت چیه ؟ کدوم راست میگن ؟ نظرا فرق میکنه ...تاریخا فرق میکنه ... احساسات فرق میکنه ... حقیقت فرق میکنه ...
حقیقته نسبی باعث میشه که هر فرقه برای خودش هدفی داشته باشه که این هدف میتونی نابودیه یه فرقه دیگه باشه ...
و حالا این باید عملی بشه یا نه ...
باید بگم خوشحال میشم که نشه ...اما این فقت یه توهمه
در مورد دین قانونه بسیاری از ادیانه که مخالفا و کافر هاشونو نابود کنن ...پس نمیتونن کناره هم زندگی کنن ... و هدفشون وسیلشونو توجیح میکنه و جنگ و خون ریزی و به قوله خودشون شهادت اتفاق میفته ...
اینجا درست نیست هدف وسیله رو توجیح کنه (اینم میتونه اشتباه باشه )
اما گاهی با کشته شدنه یک نفر جونه میلیون ها نفر نجات مییابه ...
در اینجا هدف وسیله رو توجیح میکنه (بازم این نظره شخصیه )
خلاصه : نمیتونی ثابت کنی هدف وسیله رو توجیح میکنه یا نه ... گاهی آره . گاهی نه .
به نقل از Dr.Eniac :آقايون خانوما اينقدر جاي بحث نداره كه !!!!
هدف هر قومي وسيلشونو توجيه ميكنه
مسلمونا ميگن بايد هرجور شده قدسو از يهودياي بي شرف و غاصب پس بگيريم ،
يهوديا ميگن بايد هرجور شده نزاريم مسلموناي تروريست و جاني به اورشليم مقدسمون توهين كنن
الان هدف هردوشون براي خودشون مقدسه پس در نتيجه وسيلشون هدفشونو توجيهميكنه
كاراي مسلمونا براي اونا جنايته و ميگن هدف مسلمونا وسيلشونو توجيه نميكنه
هدف يهوديا هم براي مسلمونا همچين شكلي داره
نتيجه كليش ميشه هدف هر گروهي وسيلشونو براي همون گروه و همفكراش توجيه ميكنه
به نقل از منجم! :شما استدلالت بر یه اطلاعات غلط بنا شده
هر جور شده کجا بود؟
یعنی چی هر جور شده؟
متن دوتا بالایی رو نخوندی مگه؟
این چیزا قاطی کردن حق و باطله
باید جنگید،اما با روش های درست
باید وقتی کسی به کشورمون و در نتیجه اسلام حمله می کنه باید جلوش وایساد
این من نمی دونم کجای وسیله بده؟
دفاع از دین و عقیده و وطن،کجاش کاریه که اصن وسیله داشته باشه که بخوایم این جمله رو شاملش بدونیم؟
دفاعه
ولی نه با سلاح های شیمیایی
با جنگ با حکومت و خود اون ارتشه طرف مقابل
این جاست که بحث هدف و وسیله توجیه میشه
به نقل از Dr.Eniac :ببين يكي داره بهت حمله ميكنه و قواي تو به اندازه اون نيست و نابوديت حتميه
حالا به هركاري دست نميزني ؟؟؟؟؟؟؟
اينه كه ميگم هدفت وسيلتو توجيه ميكنه
اون شخص كه حمله ميكنه هم براي حملش دليلي داره مثلا ميخواد نفتتو غارت كنه و براي رسيدن به انرژي حاضره دست به هر كاري بزنه
منظورت اینه که دلیل بد بودن وسیله،همون هدفه؟ و اگه مطمئن شدیم یه هدف خوبه ، هر وسیله ای برای رسیدن بهش خوبه؟هدف در هر صورت وسیله رو توجیه میکنه
برای تهدید آمریکا مردمشو بکشی ؟ این الان تهدیده یا تشویق ؟ اصلا حرف منو خوندی ؟ متوجه شدی چی گفتم ؟به نقل از منجم! :نه دیگه دست به هر کاری نمی زنم
مثل این که آمریکا به ایران حمله کنه،حالا ما برای تهدید آمریکا بیایم مردم آ»ریکا رو بکشیم...که گناهی ندارن
خب این که نشد کار
میگم که هر قومی و هر دینی که این طوری باشه اسلام نیست....
دلیلش هم همینا که گفتم و متن شهید مطهری
البته همیشه نه چون مثلا هدف یک انسان رسیدن به یک پست و مقام و خدمت هست که این هدف خیلی خوبه ولی راهش رو در زیراب زدن میبینه خب هدف خوب ولی وسیله بد ولی بازهم هدف وسیله رو توجیه کرد با اینکه ماهیت هدف و وسیله در تناقض روشنه اما باز هم هدفوسیله رو توجیه میکنهبه نقل از روح الله :منظورت اینه که دلیل بد بودن وسیله،همون هدفه؟ و اگه مطمئن شدیم یه هدف خوبه ، هر وسیله ای برای رسیدن بهش خوبه؟
خب هردوتاش! ممکنه وسیله خوب باشه و هدف رو توجیه کنه...نمیشه؟در ضمن جملتون اشتباهه درستش اینه . هر هدفی با هر وسیله ای انجام بشه وسیله توجیه شده
جمله شما میرسونه که کار توجیه شده که اشتباهه این وسیلس که اینجا توجیه میشه.
مطمئنی تو فلسفه اینجوری در مورد هدف و وسیله بحث میکنن؟ منبع معرفی میکنی؟ببنید من از لحاظ فلسفیه کلی گفتم این چیزیه که توی فلسفه باش سر وکار داریم یعنی حدود پایین برد بالا .
خب موضوع تاپیکو گفتمبه نقل از روح الله :خب هردوتاش! ممکنه وسیله خوب باشه و هدف رو توجیه کنه...نمیشه؟
مطمئنی تو فلسفه اینجوری در مورد هدف و وسیله بحث میکنن؟ منبع معرفی میکنی؟
ا