هدف وسیله رو توجیه میکنه؟

هدف وسیله رو توجیه میکنه؟

• رای‌دهندگان
    93

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك
پاسخ : هدف وسیله رو توجیه میکنه؟

هدف وسيله رو توجيه ميكنه!!!!

(اما نه خوب و بد بودنشو)
نميتونيم بگيم نه،چون تروريست ها از اين اصل استفاده ي نادرست ميكنن!!مثل اين كه بگيم كارد بده چون باهاش ادم ميكشن،در حالي كه باهاش جراحي هم ميكنن و آدم ها رو نجات ميدن

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

کاملا صحیح ولی اینم اضافه کنم حتی اگه وسیله فقط در جهت منفی باشه باز هم توجیه میشه.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

نه توجیه نمیکنه هکون جور که نباید حقیقت رو قربانی کاربرد کرد.
یه استثنا داره:وقتی هدف تکامل و رسیدن به حقیقت باشه

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از prabd.chess :
نه توجیه نمیکنه هکون جور که نباید حقیقت رو قربانی کاربرد کرد.
یه استثنا داره:وقتی هدف تکامل و رسیدن به حقیقت باشه
ا
دوست عزیز برادر من ۲ پست بالاتر و بخونی یه پست الکی نمیدی دیگه خب ۱۰۰ بار حرف شما اون بالا نقض شد دیگه گفتیم چه کمال یه نزول چه هرچی هدف وسیله رو توجیه میکنه

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از mohammadreza128 :
دوست عزیز برادر من ۲ پست بالاتر و بخونی یه پست الکی نمیدی دیگه خب ۱۰۰ بار حرف شما اون بالا نقض شد دیگه گفتیم چه کمال یه نزول چه هرچی هدف وسیله رو توجیه میکنه
خب این نظر شماس.من معتقدم وسایل اغلب نادیده گرفتن حقیقت رو همراه دارن در حالی که حقیقت تنها راه تکامل(که هدف اصلی زندگیه)است

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

موجودیت هدف در راستاییست که وسیله مورد استفاده قرار میگیره در فلسفه و منطق زنجیره بزرگ ادمو گمراه میکنه ببینید هدف رو هرچی میخوای در نظر بگیر وسیله ای که صرفا وا۳ اون هدف باشه توجیه شدس چه هدف درست باشه چه غلط

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

موجودیت هدف در راستاییست که وسیله مورد استفاده قرار میگیره در فلسفه و منطق زنجیره بزرگ ادمو گمراه میکنه ببینید هدف رو هرچی میخوای در نظر بگیر وسیله ای که صرفا وا۳ اون هدف باشه توجیه شدس چه هدف درست باشه چه غلط
خ

خب تو که الان اثبات نکردی!فقط با کلمات بازی کردی و گفتی به دلیل سلسله ی زنجیر وار که به هدف می انجامه هدف توجیه کننده ی وسیلس.این اثباته؟!

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از prabd.chess :
خ

خب تو که الان اثبات نکردی!فقط با کلمات بازی کردی و گفتی به دلیل سلسله ی زنجیر وار که به هدف می انجامه هدف توجیه کننده ی وسیلس.این اثباته؟!
:| :| :| :| :|
اثباتش کردم تو پستای دیگه الان یه گریز زدم (;
هدف چه خوب چه بد وسیله انجامش رو توجیه میکنه چون میخواد به اون برسه

demon

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب
شهر
تهران
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
فیزیک

بله هدف وسیله رو توجیح میکنه! همه ما هم ازش استفاده می کنیم ولی پای حرف که میرسه می زنیم زیرش! ما عادت کردیم به شعار دادن ولی حقیقت اینه که همیشه هدف وسیله رو توجیح می کنه!

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از demon :
بله هدف وسیله رو توجیح میکنه! همه ما هم ازش استفاده می کنیم ولی پای حرف که میرسه می زنیم زیرش! ما عادت کردیم به شعار دادن ولی حقیقت اینه که همیشه هدف وسیله رو توجیح می کنه!
چیزی که ما میگیم با چیزی که باید باشه فرق داره.
مثلا من میگم هدفم راه رسیدن بهش رو توجیه میکنه. اما چون ما این حرفو میزنیم دلیل نمیشه اینطوری باشه که. من هنوز نفهمیدم چرا میگید توجیه میکنه. پستای قبلی رو هم خوندم.
وسیله برای خود من توجیه شدست که ازش استفاده میکنم، درست، اما کلا هدف من باعث توجیه کردن وسیلم میشه؟! یعنی مثلا هدف من استفاده از وسیله توسط من رو برای شما هم توجیه میکنه؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از ROzhiN :
چیزی که ما میگیم با چیزی که باید باشه فرق داره.
مثلا من میگم هدفم راه رسیدن بهش رو توجیه میکنه. اما چون ما این حرفو میزنیم دلیل نمیشه اینطوری باشه که. من هنوز نفهمیدم چرا میگید توجیه میکنه. پستای قبلی رو هم خوندم.
وسیله برای خود من توجیه شدست که ازش استفاده میکنم، درست، اما کلا هدف من باعث توجیه کردن وسیلم میشه؟! یعنی مثلا هدف من استفاده از وسیله توسط من رو برای شما هم توجیه میکنه؟
یه مثال حرف ایشونو کامل جا می اندازه:ببین تو هدفت فرار از زندانه براش حاضری نگهبانو بکشی؟
نظر من:فقط در صورتی توجیه میکنه که هدف حقیقی باشه نه کاربردی(مثل مثال بالا)

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

مثالت واضحه اگه واسه فرار از زندان نگهبان رو کشتی کارت توجیه شدس چون هدفت فرار بوده وسیله کشتن نگهبان که توجیه شده ببینید توجیه اون نیست که خدا بگه یا قانون باشه توجیه اینه که بگن چرا اینکارو کردی؟ اون وقت جواب داشته باشی اینجاهم میگن چرا نگهبان رو کشتی جواب میدی چون قصد فرار داشتم فقط اگه دیوانه یا بچه باشی وسیلت توجیه نمیشه با هدف که اصلا جزو منطق نیست اون

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

مثالت واضحه اگه واسه فرار از زندان نگهبان رو کشتی کارت توجیه شدس چون هدفت فرار بوده وسیله کشتن نگهبان که توجیه شده ببینید توجیه اون نیست که خدا بگه یا قانون باشه توجیه اینه که بگن چرا اینکارو کردی؟ اون وقت جواب داشته باشی اینجاهم میگن چرا نگهبان رو کشتی جواب میدی چون قصد فرار داشتم فقط اگه دیوانه یا بچه باشی وسیلت توجیه نمیشه با هدف که اصلا جزو منطق نیست اون
اصن کاری به خدا پیغمبر ندارم.یعنی جون یه انسانو بگیری برای ازادیت!!!؟؟؟هذیان نمیگی؟

T@RAN€H

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 Shz

هیتلر همچین فکری رو می می کرد .. با وجود این که هیتلر رو قبول دارم .. اما رو این گزینه باید بگم بستگی به هدفت داره ! مسلما برای یه آدم که وجدان نداره ، هر کار بدی از نظر ما ، واسش خیلی + به نظر میاد و حتی اگر ازش بپرسی می تونه برات چندین دلیل منطقی از نظر خودش بیاره ! به هر حال هر هدفی که باشه ، وسیله ی اون می تونه حق یه سسری ادم و ضایع کنه و همیشه یه سری هستن که معترض باشتن ، این خیلی طبیعیه .. !

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نظر من توجیـه نمی کنه.
آدما همیشه به هدف ـشون نمی رسن ، راهی که برای رسیدن به هدف میرن مهم تره از خود هــدف !
اگه قرار باشه همه چی ُ زیر پا بذارن تا به هدف برسن ... :-??
خیلی مسخره ـس.

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از ' Shek8fe ' :
به نظر من توجیـه نمی کنه.
آدما همیشه به هدف ـشون نمی رسن ، راهی که برای رسیدن به هدف میرن مهم تره از خود هــدف !
اگه قرار باشه همه چی ُ زیر پا بذارن تا به هدف برسن ... :-??
خیلی مسخره ـس.
ا
خیلی مسخرس یا خوشکله یا زشته توجیه خوبی نیست وا۳ بحث .
ببینید بحث رو اعتقادی نکنید انسان در حالت خنثی از هر وسیله ای به منظوری استفاده میکنه خوب یا بد هم مهم نیست پس توجیه میشه اون وسیله مورد استفاده توسط هدفی که قراره برسیم

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Mohammadreza128 :
خیلی مسخرس یا خوشکله یا زشته توجیه خوبی نیست وا۳ بحث .
ببینید بحث رو اعتقادی نکنید انسان در حالت خنثی از هر وسیله ای به منظوری استفاده میکنه خوب یا بد هم مهم نیست پس توجیه میشه اون وسیله مورد استفاده توسط هدفی که قراره برسیم
یعنی چی؟؟یعنی چون انسان از هر وسیله ای برای هدفش استفاده میکنه هدف وسیله رو توجیه میکنه؟؟؟پس چون یه قاتل یه نفر رو میکشه کارش درسته!!!؟؟؟؟(انجام یه کار نشانه ی درستیش نیست که) :-? :-?

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نظرم بد نیست این بحث دوباره بیاد بالا :-?...هنوز برای خیلیا جای بحث داره...نظر بدهید :-"

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

خب من میگم هدف وسیله رو توجیه نمیکنه :D
اگه کسی هست که نظر مخالف داره.بیاد که بحث کنیم!

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

هدف وسیله رو توجیح نمی کـنه !
شما کوری رو خونـدین ؟ خب این جمله ی هدف وسیله رو توجیح می کـنه دقیقا مصداق ِ کتاب کوریه ! برای ِ رسیدن به هرف حاضرن هر کاری بکنن ! به نظر من کیفیت ِ زندگی پایین میاد :-??

بالا