پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

pariya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
شیراز
مدال المپیاد
یه حماقتی کردیم یه زمانی :|
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

ببینید تو انجمن نجوم کلی تاپیک با موضوعات تکراری هست ..ولی بازم کاربرا میان تاپیک با همون موضوع رو میزنن!!!چون انجمن مرتب نیست...اینجوریم نمیشه مرتبش کرد

چرا زیر شاخه نمیذارید؟!

از من گفتن بود:-"

.samin

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ارومیه

انجمن رباتیک؟!
نظر؟!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از .samin :
انجمن رباتیک؟!
نظر؟!
روباتیک داریم، منظورت اینه که حذف شه؟

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
مدال المپیاد
كامپيوتر ، فيزيك (در حال مطالعه)
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

با سلام و درود خدمت شما دوستان عزیز سایت سمپادیا...!
من چند ساعتی نمیشه که عضو شدم و وقتی داشتم، تمامی انجمن ها رو بررسی می کردم تا یکی از آنها رو انتخاب کنم و در آن فعالیت کنم، هر چه دنبال انجمن گرافیک گشتم، نتونستم که پیدا کنم :D
حالا من از شما مدیران عزیز خواهش می کنم تا انجمن گرافیک رو در قسمت کامپیوتر راه اندازی کنید تا بشه در آن فعالیت کرد.

با تشکر از مدیران عزیز

منظورم اینه که گرافیک رو به قسمت کامپیوتر منتقل کنید
مهراد

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

ضمن خوش آمدگویی ورودت

انجمن گرافیک http://www.sampadia.com/forum/index.php/board,89.0.html
چه فرقی داره توی کامپیوتر باشه یا هنر؟ قبلا یه زیرمجموعه توی کامپیوتر بود ولی بعد از استقلال رفت توی هنر
همین الان هم اگه میخوای میتونی درباره نرم افزارهای گرافیک بحث کنی یا کارهات رو قرار بدی!

علی دلاور

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی

دوست دارم اینجا یه انجمن نویسندگی بزنم خیلی ها استعدادش را دارند با مطهری صحبت کردم یه 3ماهی پیش گف بعدا جواب میده خواهشا درخواست من مورد ارزیابی قرار بگیرد

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نظر من انجمن پزشکی بهداشتی باید با انجمن مسائل زیستی ادغام بشه.یعنی پزشکی بهداشتی بشه انجمن زیر گروه مباحث زیستی،یا کلا تاپیکا رو ادغام کنن و پزشکی رو حذف کنن...اخه اگه مدیرا یه نگاه بندازن،متوجه میشن مرز بندی بین مطالب این دو انجمن کار غیر ممکنیه و مطالب پزشکی رو میشه توی زیستی هم پست کرد...

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

به نقل از .:amir.mr:. :
به نظر من انجمن پزشکی بهداشتی باید با انجمن مسائل زیستی ادغام بشه.یعنی پزشکی بهداشتی بشه انجمن زیر گروه مباحث زیستی،یا کلا تاپیکا رو ادغام کنن و پزشکی رو حذف کنن...اخه اگه مدیرا یه نگاه بندازن،متوجه میشن مرز بندی بین مطالب این دو انجمن کار غیر ممکنیه و مطالب پزشکی رو میشه توی زیستی هم پست کرد...

خیلی مسائل مربوط به بحث جانور و گیاه و از این چیزا هست که میشه تو زیست شناسی بگنجه
ولی مسائل مربوط به انسانی رو وقتی جدا می کنی تخصصی تر میشه بررسیشون کرد
فکر نکنم پیشنهاد جالبی باشه یکی کردنشون

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از Captain. Pisko :
خیلی مسائل مربوط به بحث جانور و گیاه و از این چیزا هست که میشه تو زیست شناسی بگنجه
ولی مسائل مربوط به انسانی رو وقتی جدا می کنی تخصصی تر میشه بررسیشون کرد
فکر نکنم پیشنهاد جالبی باشه یکی کردنشون
خب الان اگه بری تو انجمن زیست شناسی،میبینی خیلی از چیزایی که باید تو پزشکی مطرح بشن،تو زیست مطرح شدن...به علاوه،نمیتونی منکر این قضیه بشی که پزشکی از زیر مجموعه های زیسته... :-??

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

خب الان اگه بری تو انجمن زیست شناسی،میبینی خیلی از چیزایی که باید تو پزشکی مطرح بشن،تو زیست مطرح شدن...به علاوه،نمیتونی منکر این قضیه بشی که پزشکی از زیر مجموعه های زیسته... :-??
نمی گم زیر مجموعه نیست!
می گم جدا کردن موضوع باعث تخصصی شدنش می شه
بذار مدیریت پزشکیو بگیرم تاپیکارو می کشم بیرون :D

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
مدال المپیاد
كامپيوتر ، فيزيك (در حال مطالعه)
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

در زیر انجمن موبایل یک زیر انجمن بزنید به نام MAC که بحث های مربوط به اون توش انجام بشه
اگه خواستید بزنید، به من پ.خ بزنید

FALCON

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک یونایتد
مدال المپیاد
خیلی دوس داشتم برم لوی تو راه بنزینم تموم شد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
طب

به نظر من جای یه انجمن درباره طبیعت ، حیوانات یا حتی حیوانات خونگی خالیه
من گشتم نبود شایدم بد گشتم
ولی در کل ی انجمن اینجوری حوبه

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

توی سمپادیا هرجور انجمنی بخوای هست،حتی سیاست که خیلی از فروما طرفش نمیرن...ولی جای تعجبه که هیچ انجمنی در مورد ماشین(خودرو) وجود نداره،در صورتی که خیلی موضوع پرطرفداریه و تعداد زیادی سایت و مجله در این زمینه فعالیت می کنن...مطمئنا اگه انجمنش راه بیفته،ساکن و بی پست نمیمونه... :D
پ.ن:جدا اینجا تقاضاها بررسی میشه؟اگه بررسی میشه،پس حداقل مثل مدیر گزینی خبر بدین که درخواست در حال بررسی هست،رد شده،تایید شده،بالاخره یه کاری انجام شده! :-??

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

آخه اینا واقعا انجمن نمیخوان! یه تاپیک هم بسشونه.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

(اگه مشکلی نیس من ج بدم :-s)

در مورد بخش مک: اینطور که معلومه موضوع انجمن قراره درباره iOS ها باشه، خوب این کار رو نمیشه توی یک، دو، فوقش 10 تاپیک توی بخش موبایل و دوربین و پلیر انجام داد؟ تاپیک زدن در مورد موضوعات مختلف در اونجا منعی نداره، تا وقتی که محتوای مفید و مناسب داشنه باشه

در مورد طبیعت و حیوانات: درباره طبیعت میشه گفت یه بخش داریم، جغرافیا و گردشگری که میتونین مباحث طبیعی و زمین شناسی رو اونجا مطرح کنید، اما درباره حیوانات خانگی این قراره چه هدفی رو دنبال کنه؟ صرفا ملت بیان بگن من این حیوون رو دارم؟ خوب این کار رو میشه با یه تاپیک مثلا تو بخش شناخت یا اضافه کردن یه سوال به دیسوگرافی انجام داد! واسه بحثای علمی در مورد حیوانات هم توی بخش علمی یا زیست جا هست

و اما ماشین: این بخشیه که همه تعجب می کنن که چر سمپادیا نداره، اما دلیلش واضحه، کپی پیست!
توی سمپادیا مسلما کسی بحث های تخصصی درباره ماشین نمی کنه (غیر از عده معدودی) و قاعدتا هم نباید اینجوری باشه! یوزرای اینجا همه 13 تا 17 سال سن دارن و طبیعتا از ماشین چیزی در حد بلد بودن رانندگی نمیشه ازشون انتظار داشت!
بزار تاپیکایی رو که در صورت ایجاد این انجمن توش زده خواهد شد رو از الان بگم، میبینی ارزششو داره یا نه؟
گران ترین ماشین دنیا - سریع ترین ماشین دنیا - ماشین های عجیب غریب - جشنواره ماشین ها در بورکینافاسوی شمالی - ماشین مورد علاقه شما چیه؟ - باباتون چه ماشینی داره؟ - رانندگی بلدین؟ - رانندگی می کنین؟ - چه رنگی واسه ماشین بهتره؟ - ماشین جدید کمپانی X - چه ماشینی باکلاس تره؟
همچین تاپیکایی که غالبا کپی پیست هستن، ارزش ایجاد یک بخش جدیدو دارن؟

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از panther :
آخه اینا واقعا انجمن نمیخوان! یه تاپیک هم بسشونه.
یه تاپیک بسشونه؟اگه بخوایم اینطور صحبت کنیم،در مورد خیلی از انجمنا هم میشه اینطور نتیجه گیری کرد... :-??
به نقل از GCD :
(اگه مشکلی نیس من ج بدم :-s)

در مورد بخش مک: اینطور که معلومه موضوع انجمن قراره درباره iOS ها باشه، خوب این کار رو نمیشه توی یک، دو، فوقش 10 تاپیک توی بخش موبایل و دوربین و پلیر انجام داد؟ تاپیک زدن در مورد موضوعات مختلف در اونجا منعی نداره، تا وقتی که محتوای مفید و مناسب داشنه باشه

در مورد طبیعت و حیوانات: درباره طبیعت میشه گفت یه بخش داریم، جغرافیا و گردشگری که میتونین مباحث طبیعی و زمین شناسی رو اونجا مطرح کنید، اما درباره حیوانات خانگی این قراره چه هدفی رو دنبال کنه؟ صرفا ملت بیان بگن من این حیوون رو دارم؟ خوب این کار رو میشه با یه تاپیک مثلا تو بخش شناخت یا اضافه کردن یه سوال به دیسوگرافی انجام داد! واسه بحثای علمی در مورد حیوانات هم توی بخش علمی یا زیست جا هست

و اما ماشین: این بخشیه که همه تعجب می کنن که چر سمپادیا نداره، اما دلیلش واضحه، کپی پیست!
توی سمپادیا مسلما کسی بحث های تخصصی درباره ماشین نمی کنه (غیر از عده معدودی) و قاعدتا هم نباید اینجوری باشه! یوزرای اینجا همه 13 تا 17 سال سن دارن و طبیعتا از ماشین چیزی در حد بلد بودن رانندگی نمیشه ازشون انتظار داشت!
بزار تاپیکایی رو که در صورت ایجاد این انجمن توش زده خواهد شد رو از الان بگم، میبینی ارزششو داره یا نه؟
گران ترین ماشین دنیا - سریع ترین ماشین دنیا - ماشین های عجیب غریب - جشنواره ماشین ها در بورکینافاسوی شمالی - ماشین مورد علاقه شما چیه؟ - باباتون چه ماشینی داره؟ - رانندگی بلدین؟ - رانندگی می کنین؟ - چه رنگی واسه ماشین بهتره؟ - ماشین جدید کمپانی X - چه ماشینی باکلاس تره؟
همچین تاپیکایی که غالبا کپی پیست هستن، ارزش ایجاد یک بخش جدیدو دارن؟
فکر میکنی انجمنایی مثل بازی های کامپیوتری چطوریه؟اونجا هم بچه ها توی سایتایی مثل بازی سنتر یا پی سی ورلد یا دنیای بازی میگردن،مطالبشو اونجا قرار میدن...
خیلی از بررسیا میتونه بیشتر از یه کپی-پیست صرف باشه... :-??

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

یه تاپیک بسشونه؟اگه بخوایم اینطور صحبت کنیم،در مورد خیلی از انجمنا هم میشه اینطور نتیجه گیری کرد... :-??فکر میکنی انجمنایی مثل بازی های کامپیوتری چطوریه؟اونجا هم بچه ها توی سایتایی مثل بازی سنتر یا پی سی ورلد یا دنیای بازی میگردن،مطالبشو اونجا قرار میدن...
حداقلش اینه که یه انجمن مثل بازی های کامپیوتری به گروه سنی سایت و معلومات ایده آلشون میخوره، از لحاظ فنی هم بعضیا یه چیزایی میدونن
اما ماشین بحثیه که غالب بچه ها باهاش رابطه نزدیک ندارن، پس سطح فعالیتشون هم با ارزش نخواهد بود (جمله بندیم منو کشته :P)
مثلا یه بچه راهنمایی چی از ماشین میدونه که بخواد دربارش بحث کنه؟ مکانیک؟ تیونینگ؟ هندلینگ؟ حداکثرش میشه اطلاع داشتن از انواع ماشینا و قیافشون و سرعت و قدرتشون

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

فکر میکنی انجمنایی مثل بازی های کامپیوتری چطوریه؟اونجا هم بچه ها توی سایتایی مثل بازی سنتر یا پی سی ورلد یا دنیای بازی میگردن،مطالبشو اونجا قرار میدن...

بحث هایی که در انجمن بازی های کامپیوتری مطرح می شه، اگر هم با کپی/پیست اخبار همراه باشه، همراه با نظرات شخصی کاربر هاست و اطلاعات برخی در مورد بازی های کامپیوتری در حد عالی و قابل تحسینی قرار داره؛
با توجه به اینکه در این محدوده ی سنی، سروکار ما با بازی های کامپیوتری زیاد هست، باعث ایجاد تخصص هم می شه و بحث های قابل قبولی در اون انجمن صورت می گیره !

و شما در مورد چیزی که حتی تجربش نکردی نمی تونی بحث کنی !
بحث های تخصصی در مورد ماشین ها و خودرو ها نمی تونه در سمپادیا شکل بگیره؛
و طبیعتاً ایجاد محل جدیدی برای کپی/پیست = حماقت !

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از GCD :
حداقلش اینه که یه انجمن مثل بازی های کامپیوتری به گروه سنی سایت و معلومات ایده آلشون میخوره، از لحاظ فنی هم بعضیا یه چیزایی میدونن
اما ماشین بحثیه که غالب بچه ها باهاش رابطه نزدیک ندارن، پس سطح فعالیتشون هم با ارزش نخواهد بود (جمله بندیم منو کشته :P)
مثلا یه بچه راهنمایی چی از ماشین میدونه که بخواد دربارش بحث کنه؟ مکانیک؟ تیونینگ؟ هندلینگ؟ حداکثرش میشه اطلاع داشتن از انواع ماشینا و قیافشون و سرعت و قدرتشون
خب هستن کسایی که از بعد فنی به قضیه نگاه کنن و اطلاعاتش رو داشته باشن...
ولی خب...چاره چیه؟ :-??

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

البته درست نیست اینجوری گفته بشه!
شاید خیلی ها هم باشن که علاقه داشته باشنو پیگیر باشن(از همون بچه های راهنمایی عزیز)، اما به اکثریته این رده سنی نمیخوره!

بالا