به نقل از علی دلاور :انجمن نویسندگی یا حد اقل یه انجمن زیر گروه نویسندگی چی شد؟؟؟؟؟
به نقل از علی دلاور :نه به جان تو نمی گنجه الن نثر پارسی شده انجمن نویسندگی ولی خبری از اثار نویسندگان بزرگ و غیره که کار اصلی نثر پارسیه نیست
ولی خبری از اثار نویسندگان بزرگ و غیره که کار اصلی نثر پارسیه نیست
خیلی از بحثایی که راهنمایی ها انجام میدن به سنشون نمیخوره...بعلاوه،بیشتر کاربرای سایت دبیرستانین،نه راهنماییبه نقل از panther :البته درست نیست اینجوری گفته بشه!
شاید خیلی ها هم باشن که علاقه داشته باشنو پیگیر باشن(از همون بچه های راهنمایی عزیز)، اما به اکثریته این رده سنی نمیخوره!
نه اقا ایرادی بر مارلیک عزیز وارد نیست قصور از ما بوده که همچین تاپیکایی را نگذاشتیم و همچنین اینکه ما یه انجمن جدا واسه نویسندگی نداریم خب این دوتا یکم تداخل دارند و گرنه مارلیک بهترین مدیر انجمن سایته خیلی هم کارش خوبه اصلا خودش کارشناس نثر پارسیهبه نقل از .:amir.mr:. :خب اگه اینطور باشه،با عرض پوزش فراوان،ولی اشکال از مارلیک هست دیگه...خودت داری میگی :
خیلی از بحثایی که راهنمایی ها انجام میدن به سنشون نمیخوره...بعلاوه،بیشتر کاربرای سایت دبیرستانین،نه راهنمایی
در این موضوع شکی نیست.کسی توانایی های ایشون رو نمیتونه انکار کنه،ولی از حرف شما اینطور بر میومد که این کار باید توی اون تاپیک انجام بشه،ولی اتفاق نیفتاده و انجمن اونطور که باید در این زمینه فعال نبوده(که بازم ایشون از فعالترین کاربرا بوده،خودم هم میدونم،یه مدته وقت نمیکنه بیاد)به نقل از علی دلاور :نه اقا ایرادی بر مارلیک عزیز وارد نیست قصور از ما بوده که همچین تاپیکایی را نگذاشتیم و همچنین اینکه ما یه انجمن جدا واسه نویسندگی نداریم خب این دوتا یکم تداخل دارند و گرنه مارلیک بهترین مدیر انجمن سایته خیلی هم کارش خوبه اصلا خودش کارشناس نثر پارسیه
به نقل از spy_fbi :یه انجمن برای فراماسونری بزنین
به هر حال هرقدر هم بحث کنی همچین بخشی زده نمیشه، پس بهتره سرش بحث نکنی، چرا که علاوه بر علت های متداولی مثل کپی پیست و عدم ایجاد یک بخش برای گروهی که بحث خرد محسوب میشه، دلایلی مثل مشخص نبودن آگاهی ها در این مورد و صحبت های بی منطق و مدرک سر این موضوع هم مزید بر علت میشه. ضمن این که هیچکس دوست نداره و حاضر نیست در جهت ارزش دادن به تئوری های مسخره توطئه اعتبار یک فروم رو زیر سوال ببرهبه نقل از spy_fbi :تاپیک ؟!!!!!!!!!!
مث این که نمی دونی فراماسونری چی هست !!
اونقد سر شاخه داره که برای هر کدومش بیس سی تا تاپیک باشه ، مثلن این انجمن های چرت دیگه ای که آدم سال به سال نمیره توشون خیلی محشرن ؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم منظورتون Macintosh باشه ، iOS که مربوط به portable device هاست بیشتر که توی خود ِ موبایل دوربین پلیر میشه راجع بش بحث کرد!به نقل از MHD.H :آقا نمیشه زیر انجمن سیستم عامل یک زیر انججمن بزنین به نام I OS ؟
برادر اول بذار با احداث (!! ) ِش موافقت بشه!به نقل از MHD.H :آره همین مکینتاش
اگه بخواید خودم هم می تونم مدیریتش رو بر عهده بگیرم
اگه پیشنهاده به جایی باشهو خوب هم بشه ازش دفاع کرد انجمن زده میشه...به نقل از علی دلاور :من یه سوال کلی دارم این انجمن برای زدن انجمن جدید و حذف انجمن قدیمی و به درد نخوره یا برای متقاعد کردن بچه هال که نیازی به انجمن جدید نیست؟
انجمن روانشناسیم که خودت مخالف بودی شدید فکر کنم با اون اسمایلیم که زدی هنوزم دل خوشی نداری..به نقل از panther :اگه پیشنهاده به جایی باشهو خوب هم بشه ازش دفاع کرد انجمن زده میشه...
مثال: انجمن روانشناسی که زده شد ( )
ا
خب مخالف بودم. هنوزم هستم اما تصمیم بزرگا مهم تر از ما بود دیگه.به نقل از mohammadreza128 :انجمن روانشناسیم که خودت مخالف بودی شدید فکر کنم با اون اسمایلیم که زدی هنوزم دل خوشی نداری..
ولی واقعا پیشنهاد خیلی توپی داده نشده به جز روانشناسی و سینما و تلوزیون که....