پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

به نقل از Dr.Eniac :
انجمنی با موضوع طنز فکر خوبی نیست ، اگه همچین انجمنی باشه همه میریزن توی اون .
انجمنهای دیگه رو میشه به راحتی از خشکی دراورد ،
لازم نیست هر مسئله ای به صورت خشک و جدی بررسی شه میشه اون وسط یه شوخی با بقیه کرد ، یه تیکه به بقیه انداخت تا بحثا از خشکی در بیاد و جو دوستانه تر شه ،
لازمش اینه مدیرا سخت گیریشونو کم کنن همین !

به سخت گیری مدیران ربطی نداره!.......به جنبه ی بقیه ربط داره!....
وقتی مثلا وسط بحث "مفهوم زمان" تو انجمن فیزیک شما بیای به یکی به قول خودت تیکه بندازی اونم میاد دوباره به تو تیکه میندازه و هی اینا ادامه پیدا میکنه!....
مدیر بدبخت هم چه جوری بیاد دونه دونه این (نمیگیم اسپم!) پستها رو پاک کنه!.....
در نتیجه میزان رضایت ازش کم میشه و اونوقت خر بیار و باقالی بار کن!
در ضمن تیکه رو میتونید تو پ.خ به هم بگید!....

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از پسر خیابون پشتی :
در ضمن تیکه رو میتونید تو پ.خ به هم بگید!....

عقده ی تیکه انداختن که نداریم که بریم تو پ.خ الکی بهم تیکه بندازیم...

هدف از اون طنزه وسط پستها یه کم تنوع یا سرگرمیه که بحث ها یکم از حالت یکنواختی رد بیاد...

البته قبول دارم به قول شما نمیشه وسط بحثای علمی مسخره بازی دراورد!!!!

علی دلاور

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی

منم با انجمن طنز موافقم خودم کی از اثار صوتی نیما دهقان را دارم که جون میده برا انجمن طنز که توش نوشته های طنز بگذاریم

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از علی دلاور :
منم با انجمن طنز موافقم خودم کی از اثار صوتی نیما دهقان را دارم که جون میده برا انجمن طنز که توش نوشته های طنز بگذاریم
بحث همینه دیگه ! بنظر من انجمن طنز اگه بخواد تشکیل بشه یه مدیر خیلی مدیر میخواد که حلوی کپی-پیستی شدنُ بگیره ! این نوشته های طنزی که میگی توش بذاریم
اکثرن کپی پیستین ! :-?

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از نرگـــ :) ـــس :
بحث همینه دیگه ! بنظر من انجمن طنز اگه بخواد تشکیل بشه یه مدیر خیلی مدیر میخواد که حلوی کپی-پیستی شدنُ بگیره ! این نوشته های طنزی که میگی توش بذاریم
اکثرن کپی پیستین ! :-?
ا
اصلا مهم کپی پیست بودنا نیست یه مدیر معمولی هم میتونه کپی پیست رو تشخیص بده پاک کنه اما مهم اینجاس روز اول صندلی داغ ها رو نگاه کنید هجوم کاربرا و پستا و فعالیت ها خالی موندن انجمن های دیگه از پست و بحث همین حرف بزن خودمون یه تاپیکه اما به عقیده من ۳۰-۴۰٪ فعالیت سایت رو مختل کرده باپستاش حالا حساب کنید حرف بزن که الان واسش مخدودیت هست زیاد فانم نیست بشه یه انجمن باشاید صدها تاپیک فان و خنده و... خب دیگه باید قید جاهای دیگه رو زد .(البته اینا نتیجه گیری های فردی منه)

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

خب یعنی بخاطر اینکه نکنه بازدید انچمن های دیگه یه ذره کمتر نشه ما نباید تو سمپادیا فان یا سرگرمی داشته باشیم؟؟؟؟

همه ی انجمن ها خیلی یکنواختن...

نه اینکه بد باشن ولی نمیتونن باعث تنوع یا سرگرمی باشن!!!!!!

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89

انجمن سینما و تلوزیون رو باز کردیم. طبیعتا دردسرهایی داره اما خب به دلیل روی گل کاربران عزیز، مسئولیتش رو قبول میکنیم!

انجمن طنز یا سرگرمی هم بستگی به این داره که بتونید یک چارچوب تعیین کنید واسش یا نه ، ممکنه زده بشه. اینکه یک انجمن بسازیم که توش همین جوری هرکی هرجور طنز و سرگرمی فکر کرد بزنه، زیاد منطقی نیست. اگر پیشنهادی برای چارچوب و نحوه کار چنین انجمنی دارید بگید تا روش بحث کنیم.

دیگه چه انجمن هایی گفتین؟ جواب خیلی هاش رو بچه ها داده بودند.

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از *sRina * :
سلام.میشه تویِ قسمتِ کارگاهها یه بخش حل مسأله اضافه کنید؟کارای خیلی بزرگی میشه کرد توی انجمن حل مسأله.مثلاً میشه پله پله روشای حل مسأله رو گسترش داد مثل شبیه سازی و از این چیزا.یا حتی میشه روی مسأله های حل نشده بحث کرد(با اینکه حل نمیشن حرفای زیادی برای گفتن دارن) و میشه مسأله های خیلی مختلف توی همه مباحثو شبیه سازی و حل کرد. خیلی از مسأله های معروف رو هم میشه با ایده های جدید بررسی کرد. حتی میشه با نوآوری از روی یه نیاز کلی مسأله طرح کرد. کلاً جدیداً روشهای خلاق حل مسأله خیلی باب شدن و خیلی هم مفید و جدیدن.
پ.ن:این انجمنو نه با معما و هوش و نه با خلاقیت نمیشه مقایسه کرد.مبحث کاملاً جداییه با اینکه هم خیلی از معماها دیگه معما نیستن بعد از مسلط شدن بهش و به خلاقیتم نیار داره ولی خیلی بحث متفاوتیه.
البته الان با تغییرات جدید جداً نظری ندارم که چنین انجمنی لازمه یا نه!

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

من واسه انجمن سرگرمی یه سری چارچوب بحثایی دارم که اگه کنترل شه هم میتونه کار انجمن های دیگه رو مختل نکنه هم خودش به سایت سر و سامونی بده مثلا تاپیک های با عنوان بالایت فلان یا پایینت فلان رو منع نکنیم اما محدود کنیم که به قولن نه خز بشه نه هم محدودیت باشه تاپیکی که کپی پیست باشه هم منع کامل نمیکنیم اما خب باید جانب هاش دیده بشه مثلا داستان کوتاه طنز واسش یه تاپیک در نظر گرفته میشه که هرکی نیاد تاپیک بزنه شوخی هایی که باعث ناراحتی بشه بسته به شعور فرده اما مدیر انجمن موظفه طی ۲۴ ساعت حذف و بسته بو نوعش به مدیران بالاتر جهت اخطار اعلام کنه حرف های زیاد ممنوعه:-" نباید زده بشه و اونم مدیر انجمن باید حواسش باشه محدودیت اسپم در این انجمن باید حیطه و حدود خودشو محکمتر داشته باشه چون دو تا پست نابجا اولا تاپیک رو از کنترل خارج بعدم دو تا تاپیک از کنترل خارج شده انجمن رو از کنترل خارج میکنه من به نظرم اگه چار چوبایی تعین شه و کنترل شه میتونه موفق باشه

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

از چارچوباى ديگه اى كه من واسه انجمن طنز و سرگرمي پيشنهاد دارم اينه كه توى طنز و شوخي هايي كه ميكنيم به فرد يا گروه خاصي توهين نشه!
درضمن بنظر من اين انجمن بايد دوتا مدير يا شايدم بيشتر داشته باشه چون كنترلش خيلي مهمه!
من خودم اگه بشه حاضرم مسئوليتشو به همراه يه فرد ديگه قبول كنم.

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نظر من میشه جهت دار هم کرد تاپیک ها رو که صرفا بیخوذی و فکاهی نشه و بحثا جهت دار و اموزه یی باشه منم با ۲مدیر موافقم اگه کسی نبود بهتر از من منم اگه بخواین میتونم کمک کنم

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

بالاخره تکلیف انجمن طنز و سرگرمی مشخص نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/

• لایک
امتیازات: MHD.H

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

من نظرمو درباره انجمن ظنز بگم ،

من به شدت مخالف همچین انجمنی هستم ، قراره توش چه بحثایی شکل بگیره ؟ مطمئننا هر موضوعی بخواد ایجاد بشه مثل همون چیز نفر بالایی چطوره ؟ یا همچین چیزاییه که سایتو کامل میخوابونه ...
از اون گذشته ، طنز یکی از انواع ادبیه ، فکر میکنم مثل الان داستانهای طنز توی قسمت ادبیات مطرح بشن خیلی خیلی بهتر باشه تا یه انجمن جدا !

پ.ن : چتروم ی که همه باهش مخالفن از نظر من سرگرم کننده تر از یه انجمن جدا برای سرگرمیه ، حداقل بحثش از فروم جداست ، اما اینکه ارسالهای آخر انجمن کلا مال بخش سرگرمی باشه یکم ستمه خدائی !!!

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از Dr.Eniac :
من نظرمو درباره انجمن ظنز بگم ،

من به شدت مخالف همچین انجمنی هستم ، قراره توش چه بحثایی شکل بگیره ؟ مطمئننا هر موضوعی بخواد ایجاد بشه مثل همون چیز نفر بالایی چطوره ؟ یا همچین چیزاییه که سایتو کامل میخوابونه ...
از اون گذشته ، طنز یکی از انواع ادبیه ، فکر میکنم مثل الان داستانهای طنز توی قسمت ادبیات مطرح بشن خیلی خیلی بهتر باشه تا یه انجمن جدا !

پ.ن : چتروم ی که همه باهش مخالفن از نظر من سرگرم کننده تر از یه انجمن جدا برای سرگرمیه ، حداقل بحثش از فروم جداست ، اما اینکه ارسالهای آخر انجمن کلا مال بخش سرگرمی باشه یکم ستمه خدائی !!!

کل طنز که زیر مجموعه ی ادبیات و داستان قرار نمیگیره...

ببینید من تاکید خاصی رو طنز و سرگرمی ندارم ولی بنظرم خیلی فروم یکنواخت شده یه یک تنوع و هیجان جدید احتیاج داره!!!

اینطور نیست؟؟؟؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از Meli :
ببینید من تاکید خاصی رو طنز و سرگرمی ندارم ولی بنظرم خیلی فروم یکنواخت شده یه یک تنوع و هیجان جدید احتیاج داره!!!

اینطور نیست؟؟؟؟

خیلی موافق این قسمتم ، اما راهش اصلا ایجاد انجمن طنز نیست !
طنز اولش خیلی بچه هارو به هیجان وا میداره اما بعد از مدتی کسی نمیره توش ( یه مدت گند میخوره به سایت بعدش هم انجمن بی استفاده میشه ) فکر کنم باید راهی پیدا کنین که دائمی باشه .

• لایک
امتیازات: meli
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از Dr.Eniac :
خیلی موافق این قسمتم ، اما راهش اصلا ایجاد انجمن طنز نیست !
طنز اولش خیلی بچه هارو به هیجان وا میداره اما بعد از مدتی کسی نمیره توش ( یه مدت گند میخوره به سایت بعدش هم انجمن بی استفاده میشه ) فکر کنم باید راهی پیدا کنین که دائمی باشه .
ا
بر چه پاییه ای اینو میگی؟؟
به نظرم انجمن طنز میتونه داغون کننده باشه میتونه سامان دهنده فقط نیازه مدیریت روی بحثاش باشه ببنید سایت نیاز داره حتی اگه یه شک باشه خیلی میتونه ماثر باشه جلوگیری میشه از فعالیت های کاذب زیاد که فعالیت سایتو مختل کنه هیچ جبریم نیست که بخواد بعد از فعالیت وایسه درسته پتانسیل بالایی برای فعالیت داره اما فعالیت کنترل شده توش مأثره.

• لایک

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از mohammadreza128 :
به نظرم انجمن طنز میتونه داغون کننده باشه میتونه سامان دهنده فقط نیازه مدیریت روی بحثاش باشه ببنید سایت نیاز داره حتی اگه یه شک باشه خیلی میتونه ماثر باشه جلوگیری میشه از فعالیت های کاذب زیاد که فعالیت سایتو مختل کنه هیچ جبریم نیست که بخواد بعد از فعالیت وایسه درسته پتانسیل بالایی برای فعالیت داره اما فعالیت کنترل شده توش مأثره.
منم با حرفتون موافقم...! هر انجمنی که مدیریت خوب نداشته باشه بعد یه مدت میخوابه...!

مهم ترین بخش این انجمن مدیریتشه که خیلی باید رو کنترلش مسلط باشه...!

وگرنه فک نمیکنم مشکل دیگه ای داشته باشه!!!!

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از mohammadreza128 :

محمد جان میگم اگه محدودش کنن که دیگه انجمن طنز لازم نیست ، میشه بحثاشو توی سایر انجمن ها مطرح کرد ،
از اونجایی که اکثر کاربرا میان سمپادیا تا یکم فان داشته باشن مطمئن باش همه میریزن توی اون انجمن و بعد از یه مدت که عادی میشه ولش میکنن و روز از نو روزی از نو اونا میمونن و جو کسل کننده سایت ،
باید کاری صورت بگیره که همه انجمنا ازش تاثیر بگیرن ، با یه انجمن سایت عوض نمیشه ،

فکر میکنم بهتره دیگه بحثو ادامه ندیم مدیرا میان میخونن خودشون یا ایجاد میشه یا نمیشه .

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از Dr.Eniac :
محمد جان میگم اگه محدودش کنن که دیگه انجمن طنز لازم نیست ، میشه بحثاشو توی سایر انجمن ها مطرح کرد ،
از اونجایی که اکثر کاربرا میان سمپادیا تا یکم فان داشته باشن مطمئن باش همه میریزن توی اون انجمن و بعد از یه مدت که عادی میشه ولش میکنن و روز از نو روزی از نو اونا میمونن و جو کسل کننده سایت ،
باید کاری صورت بگیره که همه انجمنا ازش تاثیر بگیرن ، با یه انجمن سایت عوض نمیشه ،

فکر میکنم بهتره دیگه بحثو ادامه ندیم مدیرا میان میخونن خودشون یا ایجاد میشه یا نمیشه .
ا
ببین منم این انجمنو به این دلیل میگم با مدریت قوی و خاص یعنی نه زیاد نه کم حد تعادل در فان ببین خیلی احتمال اینکه مدیرا هر انجمن بخوان فان انجمنشونو بالا ببرن کمه مثلا من خودم چجوری تو فلسفه و منطق اجازه بدم پستی بدون محتوای مورد نظر تاپیک داده بشه و بازگشت به پارسال و فان بالای پارسال که به گفت و شنود فان پارسال برمیگشت هم احتملش کمه اون گفت و شنود عملا پکید و عوض شد اصلا که فان سایت ۰ شد بهنظرم این انجمن شوک واسه فعالیت کاربری و بالا بردن مخاطب سایت و کاربرانی فعالتر و با مدیریتی درست بر این انجمن بالا بردن فعالیت های سایر انجمن ها

اره منم موافقم فعلا منتظر واکنش مدیرا باشیم

• لایک

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

انجمن سرگرمی زیاد مورد موافقت مدیران کل نیست. برای همین فعلا بیخیالش. البته تاپیک های سرگرمی گونه خوب میتونن به نحوی توی سایر انجمن ها جا بگیرند.

بالا