• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

به نظر من میشه جهت دار هم کرد تاپیک ها رو که صرفا بیخوذی و فکاهی نشه و بحثا جهت دار و اموزه یی باشه منم با ۲مدیر موافقم اگه کسی نبود بهتر از من منم اگه بخواین میتونم کمک کنم

بالاخره تکلیف انجمن طنز و سرگرمی مشخص نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/

• لایک
امتیازات: MHD.H

من نظرمو درباره انجمن ظنز بگم ،

من به شدت مخالف همچین انجمنی هستم ، قراره توش چه بحثایی شکل بگیره ؟ مطمئننا هر موضوعی بخواد ایجاد بشه مثل همون چیز نفر بالایی چطوره ؟ یا همچین چیزاییه که سایتو کامل میخوابونه ...
از اون گذشته ، طنز یکی از انواع ادبیه ، فکر میکنم مثل الان داستانهای طنز توی قسمت ادبیات مطرح بشن خیلی خیلی بهتر باشه تا یه انجمن جدا !

پ.ن : چتروم ی که همه باهش مخالفن از نظر من سرگرم کننده تر از یه انجمن جدا برای سرگرمیه ، حداقل بحثش از فروم جداست ، اما اینکه ارسالهای آخر انجمن کلا مال بخش سرگرمی باشه یکم ستمه خدائی !!!

به نقل از Dr.Eniac :
من نظرمو درباره انجمن ظنز بگم ،

من به شدت مخالف همچین انجمنی هستم ، قراره توش چه بحثایی شکل بگیره ؟ مطمئننا هر موضوعی بخواد ایجاد بشه مثل همون چیز نفر بالایی چطوره ؟ یا همچین چیزاییه که سایتو کامل میخوابونه ...
از اون گذشته ، طنز یکی از انواع ادبیه ، فکر میکنم مثل الان داستانهای طنز توی قسمت ادبیات مطرح بشن خیلی خیلی بهتر باشه تا یه انجمن جدا !

پ.ن : چتروم ی که همه باهش مخالفن از نظر من سرگرم کننده تر از یه انجمن جدا برای سرگرمیه ، حداقل بحثش از فروم جداست ، اما اینکه ارسالهای آخر انجمن کلا مال بخش سرگرمی باشه یکم ستمه خدائی !!!

کل طنز که زیر مجموعه ی ادبیات و داستان قرار نمیگیره...

ببینید من تاکید خاصی رو طنز و سرگرمی ندارم ولی بنظرم خیلی فروم یکنواخت شده یه یک تنوع و هیجان جدید احتیاج داره!!!

اینطور نیست؟؟؟؟

به نقل از Meli :
ببینید من تاکید خاصی رو طنز و سرگرمی ندارم ولی بنظرم خیلی فروم یکنواخت شده یه یک تنوع و هیجان جدید احتیاج داره!!!

اینطور نیست؟؟؟؟

خیلی موافق این قسمتم ، اما راهش اصلا ایجاد انجمن طنز نیست !
طنز اولش خیلی بچه هارو به هیجان وا میداره اما بعد از مدتی کسی نمیره توش ( یه مدت گند میخوره به سایت بعدش هم انجمن بی استفاده میشه ) فکر کنم باید راهی پیدا کنین که دائمی باشه .

• لایک
امتیازات: meli

به نقل از Dr.Eniac :
خیلی موافق این قسمتم ، اما راهش اصلا ایجاد انجمن طنز نیست !
طنز اولش خیلی بچه هارو به هیجان وا میداره اما بعد از مدتی کسی نمیره توش ( یه مدت گند میخوره به سایت بعدش هم انجمن بی استفاده میشه ) فکر کنم باید راهی پیدا کنین که دائمی باشه .
ا
بر چه پاییه ای اینو میگی؟؟
به نظرم انجمن طنز میتونه داغون کننده باشه میتونه سامان دهنده فقط نیازه مدیریت روی بحثاش باشه ببنید سایت نیاز داره حتی اگه یه شک باشه خیلی میتونه ماثر باشه جلوگیری میشه از فعالیت های کاذب زیاد که فعالیت سایتو مختل کنه هیچ جبریم نیست که بخواد بعد از فعالیت وایسه درسته پتانسیل بالایی برای فعالیت داره اما فعالیت کنترل شده توش مأثره.

• لایک

به نقل از mohammadreza128 :
به نظرم انجمن طنز میتونه داغون کننده باشه میتونه سامان دهنده فقط نیازه مدیریت روی بحثاش باشه ببنید سایت نیاز داره حتی اگه یه شک باشه خیلی میتونه ماثر باشه جلوگیری میشه از فعالیت های کاذب زیاد که فعالیت سایتو مختل کنه هیچ جبریم نیست که بخواد بعد از فعالیت وایسه درسته پتانسیل بالایی برای فعالیت داره اما فعالیت کنترل شده توش مأثره.
منم با حرفتون موافقم...! هر انجمنی که مدیریت خوب نداشته باشه بعد یه مدت میخوابه...!

مهم ترین بخش این انجمن مدیریتشه که خیلی باید رو کنترلش مسلط باشه...!

وگرنه فک نمیکنم مشکل دیگه ای داشته باشه!!!!

به نقل از mohammadreza128 :

محمد جان میگم اگه محدودش کنن که دیگه انجمن طنز لازم نیست ، میشه بحثاشو توی سایر انجمن ها مطرح کرد ،
از اونجایی که اکثر کاربرا میان سمپادیا تا یکم فان داشته باشن مطمئن باش همه میریزن توی اون انجمن و بعد از یه مدت که عادی میشه ولش میکنن و روز از نو روزی از نو اونا میمونن و جو کسل کننده سایت ،
باید کاری صورت بگیره که همه انجمنا ازش تاثیر بگیرن ، با یه انجمن سایت عوض نمیشه ،

فکر میکنم بهتره دیگه بحثو ادامه ندیم مدیرا میان میخونن خودشون یا ایجاد میشه یا نمیشه .

به نقل از Dr.Eniac :
محمد جان میگم اگه محدودش کنن که دیگه انجمن طنز لازم نیست ، میشه بحثاشو توی سایر انجمن ها مطرح کرد ،
از اونجایی که اکثر کاربرا میان سمپادیا تا یکم فان داشته باشن مطمئن باش همه میریزن توی اون انجمن و بعد از یه مدت که عادی میشه ولش میکنن و روز از نو روزی از نو اونا میمونن و جو کسل کننده سایت ،
باید کاری صورت بگیره که همه انجمنا ازش تاثیر بگیرن ، با یه انجمن سایت عوض نمیشه ،

فکر میکنم بهتره دیگه بحثو ادامه ندیم مدیرا میان میخونن خودشون یا ایجاد میشه یا نمیشه .
ا
ببین منم این انجمنو به این دلیل میگم با مدریت قوی و خاص یعنی نه زیاد نه کم حد تعادل در فان ببین خیلی احتمال اینکه مدیرا هر انجمن بخوان فان انجمنشونو بالا ببرن کمه مثلا من خودم چجوری تو فلسفه و منطق اجازه بدم پستی بدون محتوای مورد نظر تاپیک داده بشه و بازگشت به پارسال و فان بالای پارسال که به گفت و شنود فان پارسال برمیگشت هم احتملش کمه اون گفت و شنود عملا پکید و عوض شد اصلا که فان سایت ۰ شد بهنظرم این انجمن شوک واسه فعالیت کاربری و بالا بردن مخاطب سایت و کاربرانی فعالتر و با مدیریتی درست بر این انجمن بالا بردن فعالیت های سایر انجمن ها

اره منم موافقم فعلا منتظر واکنش مدیرا باشیم

• لایک

انجمن سرگرمی زیاد مورد موافقت مدیران کل نیست. برای همین فعلا بیخیالش. البته تاپیک های سرگرمی گونه خوب میتونن به نحوی توی سایر انجمن ها جا بگیرند.

Back
بالا