- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- ارومیه
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- رشته دانشگاه
- مهندسی پزشکی
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن
تازگیا ملت دوس دارن ی سوال رو چن بار بپرسن یا به نظر من اینجور میاد ؟!
مشکل اتومبیل که حل شده ! حالا دوستان علاقه مند در موردش تو علمی یا فیزیک تاپیک بزنن و اگه شمار تاپیک ها زیاد شد و نیاز به انجمن داشت
و بحث ها خوب پیش رفت ... اون موقع بررسی میشه ! بجز اتومبیل مثلا چه جور تاپیک هایی مد نظرتون هست ؟!
وجود همچین انجمنی هم که شما میگین خیلی مسخرس ، انجمنی که ایجاد میشه باید ی سری قوانین خاص داشته باشه ...
در مورد ی سری بحث ها باشه که انجمن بر پایه اونا زده شده ! با انجمن other مث اینه ی bin anjoman ایجاد کنی !
به نقل از meli :بعضی موضوع ها و تاپیک ها هستن که تو هیچ انجمنی جا نمیگیرن ولی وجدشون تو انجمن بد نیست در اون حدی هم نیستن که بخوان یه انجمن رو به خودشون اختصاص بدن برای همین فکر میکنم وجود یه انجمن مثل "other" تو فروم بد نباشه که موضوع هایی که تو هیچ انجمنی جا گرفته نمیشه(مثل همون اتومبیل!) تو این انجمن زده بشه و اگه مدیران احساس کردن این تاپیک به انجمن های دیگه ای مربوطه خودشون اختصاص بدن!
تازگیا ملت دوس دارن ی سوال رو چن بار بپرسن یا به نظر من اینجور میاد ؟!
به نقل از ندا مکرم :تاپیک هایی که مربوط به ماشین باشن رو می شه تو انجمن های دیگه ایجاد کرد. مثلاً همین که گفتین "نحوه ی کار اتومبیل ها یا قطار ها و مترو های سریع السیر دنیا" رو میشه زیر شاخه ای از فیزیک > مکانیک دونست و اتفاقاً دسته بندی علمی تری هم هست :)
یه انجمن دیگه هم هست به اسم علمی - Scientific (تمامی بحث های علمی که توی سایر انجمن ها قابل مطرح نیستند) که میشه "تصادفات جاده ای" و ... رو اون جا بررسی کرد.
بهتره تا اون جایی که ممکنه، تعداد انجمن ها رو زیاد نکنیم. شاید به ظاهر دسته بندی شده بیاد و مرتب تر، اما حقیقاً بیشتر اذیت می کنه...
مشکل اتومبیل که حل شده ! حالا دوستان علاقه مند در موردش تو علمی یا فیزیک تاپیک بزنن و اگه شمار تاپیک ها زیاد شد و نیاز به انجمن داشت
و بحث ها خوب پیش رفت ... اون موقع بررسی میشه ! بجز اتومبیل مثلا چه جور تاپیک هایی مد نظرتون هست ؟!
وجود همچین انجمنی هم که شما میگین خیلی مسخرس ، انجمنی که ایجاد میشه باید ی سری قوانین خاص داشته باشه ...
در مورد ی سری بحث ها باشه که انجمن بر پایه اونا زده شده ! با انجمن other مث اینه ی bin anjoman ایجاد کنی !