• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

به نقل از meli :
بعضی موضوع ها و تاپیک ها هستن که تو هیچ انجمنی جا نمیگیرن ولی وجدشون تو انجمن بد نیست در اون حدی هم نیستن که بخوان یه انجمن رو به خودشون اختصاص بدن برای همین فکر میکنم وجود یه انجمن مثل "other" تو فروم بد نباشه که موضوع هایی که تو هیچ انجمنی جا گرفته نمیشه(مثل همون اتومبیل!) تو این انجمن زده بشه و اگه مدیران احساس کردن این تاپیک به انجمن های دیگه ای مربوطه خودشون اختصاص بدن!

تازگیا ملت دوس دارن ی سوال رو چن بار بپرسن یا به نظر من اینجور میاد ؟!

به نقل از ندا مکرم :
تاپیک هایی که مربوط به ماشین باشن رو می شه تو انجمن های دیگه ایجاد کرد. مثلاً همین که گفتین "نحوه ی کار اتومبیل ها یا قطار ها و مترو های سریع السیر دنیا" رو میشه زیر شاخه ای از فیزیک > مکانیک دونست و اتفاقاً دسته بندی علمی تری هم هست :)
یه انجمن دیگه هم هست به اسم علمی - Scientific (تمامی بحث های علمی که توی سایر انجمن ها قابل مطرح نیستند) که میشه "تصادفات جاده ای" و ... رو اون جا بررسی کرد.
بهتره تا اون جایی که ممکنه، تعداد انجمن ها رو زیاد نکنیم. شاید به ظاهر دسته بندی شده بیاد و مرتب تر، اما حقیقاً بیشتر اذیت می کنه...

مشکل اتومبیل که حل شده ! حالا دوستان علاقه مند در موردش تو علمی یا فیزیک تاپیک بزنن و اگه شمار تاپیک ها زیاد شد و نیاز به انجمن داشت

و بحث ها خوب پیش رفت ... اون موقع بررسی میشه ! بجز اتومبیل مثلا چه جور تاپیک هایی مد نظرتون هست ؟!

وجود همچین انجمنی هم که شما میگین خیلی مسخرس ، انجمنی که ایجاد میشه باید ی سری قوانین خاص داشته باشه ...

در مورد ی سری بحث ها باشه که انجمن بر پایه اونا زده شده ! با انجمن other مث اینه ی bin anjoman ایجاد کنی ! ;D

راه اندازی انجمن توضیف
به نظرم چیز خیلی جالبی میشه
مثل صندلی داغ ولی به جای اینکه که کاربرا از شخص مورد نظرشون سوالی بپرسن، اونا رو از نظر خودشون توصیف کنن
خوبه
نه ؟
زیرگروه شناخت هم فک کنم قرار میگیره

به نقل از laf :
راه اندازی انجمن توضیف
به نظرم چیز خیلی جالبی میشه
مثل صندلی داغ ولی به جای اینکه که کاربرا از شخص مورد نظرشون سوالی بپرسن، اونا رو از نظر خودشون توصیف کنن
خوبه
نه ؟
زیرگروه شناخت هم فک کنم قرار میگیره
سایت دوست یابی نیست که انجمن about me بزنیم.

به نقل از Dr.Eniac :
ببخشید بهتر نیست انجمن پشتیبانی کنکور عمومی نباشه ؟ :-??
ارسال پستش محدوده. دیدنش که همه میبینن. نه؟ منظورت جور دیگه ایه؟

به نقل از محمّد :
ارسال پستش محدوده. دیدنش که همه میبینن. نه؟ منظورت جور دیگه ایه؟

درسته ، نه مشکلی نیست همه میبینن اما ارسال پستش محدوده ،

ممنون

واسه شعر، فقط انجمن شعر پارسی داریم. خیلی از شعرای خارجی هستن که جای بحث و تحلیل دارن اما جایی واسشون نیست. اگه مثلا انجمن شعر دو تا زیرگروه میداشت که یکی پارسی و اون یکی خارجی بود بهتر میشد.

به نقل از anahid_30s :
واسه شعر، فقط انجمن شعر پارسی داریم. خیلی از شعرای خارجی هستن که جای بحث و تحلیل دارن اما جایی واسشون نیست. اگه مثلا انجمن شعر دو تا زیرگروه میداشت که یکی پارسی و اون یکی خارجی بود بهتر میشد.

فکر کنم تو انجمنای English و سایر زبان های حارجی میتونین بحث کنین !

در این مورد فک کنم تاپیکی دیده نشده که حالا بخوایم ( بخوان ;D ) شاخه ایجاد کنن واسش !

به نقل از 4245 :
فکر کنم تو انجمنای English و سایر زبان های حارجی میتونین بحث کنین !

در این مورد فک کنم تاپیکی دیده نشده که حالا بخوایم ( بخوان ;D ) شاخه ایجاد کنن واسش !

انجمن انگلیسی که فقط مطالبش به زبان انگلیسیه. سایر زبان ها هم همش آموزش و ... ـست. تازه اگه یه شعری ترجمه از انگلیسی بود چی؟

سلام
من از مدیریت خواهش می کنم 1 فرصت 1 ماه به انجمن روباتیک بدند و روباتیک سمپادیا رو مثل قبل 5 قسمت کنند
اگر نتونستیم هر5 تا رو زنده نگه داریم قبول همین 2 تا بخش من فکر می کنم الان می شه هر 5 تا رو زنده نگه داشت.

آخه چرا؟ مشکل حالت فعلی چیه؟

Back
بالا