پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن
به نقل از SaYnA . M :
من واقعا نمیدونم هدف انجمنای المپیاد چیـه
نمیگم نباشه اما واقعن کسی جوابگو نیسـت توی ِ اکثرشون
به نظرتون این یک خورده کم لطفی نیست که بخوایم با این دید به این انجمن ها نگاه کنیم ؟
دلایل مختلفی مغایر با حرفی که زدید توی ذهنم اومد که خواستم الان منتقلشون کنم
اول اینکه
این اطلاعیه[nb]تغییر وضعیت سازمان ملّی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد) به مرکز ملّی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان[/nb] رو حتما تو خود ِ سایت ِ مرحوم نودت.نت خوندین یا اگه نخوندین بخونینش ...
نکته ی مهم اینجاست -->
در آخرین تغییرات، هیأت امنای سازمان ملّی پرورش استعدادهای درخشان حذف شده و شورای سیاستگذاری مرکز ملّی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان جایگزین آن شده است.
و این میشه گفت ارتباط ملموسی با همون باشگاه دانش پژوهان خودمون داره ، در واقعیت که اینطور هست و اکثر بچه های اونجا محصول همین سازمان َن ولی خب این ورژن ِ علنی شه
بحث دیگه اینه که به نظر شما این منصفانه است که فعالیت ِ این انجمن ها رو با اون دسته ای که مربوط به امور متفرقه و اکثرا Entertainment میشن مقایسه کرد ؟
مسلما 0.01 فعالیتی که اونجا صورت میگیره در این انجمن ها صورت هم بگیره جای بسی توفیق داره و خودش خیلی دستاورد ِ بزرگی ِاز نظر خود من و فکر میکنم با توجه به سرمایه گزاری ای که از اول هم روی این انجمن ها شده بود مدیر ها هم به این مسئله واقف باشن :)
چی از اینجا بهتر که یه عده بتونن به صورت مستقیم با رقیب / دوست های خودشون راجع به این مسائل بحث و گفتگو کنن ؟ ، ضمن اینکه اختصاصا واسه سمپادی هاست
(چقد چرت گفتم ، زیاد شد شرمنده
)
و دیگه اینکه بگم تعداد زیادی از آدم هایی که من تو این مدت شناختم فقط واسه همین انجمن ها به سایت سر میزنن و دنبال میکنن
بماند که واقعا جای افتخاره وقتی اکثر مدیر های همین انجمن ها مدال آوران ِ المپیاد َن :) ؛ مثالش هم فراوونه
همین دیگه ، از شما و بقیه ممنون که تا آخر حرف های بنده رو مطالعه کردین . :)
به نقل از Dr.Eniac :
پ.ن : راه نمیفته اون طرح ِ پشتیبانی از المپیادی ها ؟
خیلی خوبه اگه خودت استارت ِ این حرکت ِ پسندیده رو بزنی
خودت به عنوان ِ یه کاربر خیلی فعال فرهنگ سازی ش کنی