پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

ایجادانجمن اسلامی-مذهبی
که توش بحث های مربوط به مسابقات قرآن،هیئات مذهبی،مداحی،آسیب شناسی عزاداری و...باشه
یااگه انجمنش هست بگیدتاپیکش کجابایدایجادشه؟

تو همون انجمن اعتقادی میشه این کارا رو کرد .

دوستان این انجمن هک و امنیت کوش ؟ :-s

میخوایم :دی

لازمه یعنی ، بیشتر میخوایم درباره اخبار هک و اینا حرف بزنیم تا آموزش یه سری چیزای مبتدی

میشه بررسی کرد ؟!

به نقل از VITON Virangar :
دوستان این انجمن هک و امنیت کوش ؟ :-s
میخوایم :دی
لازمه یعنی ، بیشتر میخوایم درباره اخبار هک و اینا حرف بزنیم تا آموزش یه سری چیزای مبتدی
میشه بررسی کرد ؟!
یه سری کل کل می کردن تو این انجمن ، بعد کل کل هاشون رو سایت اجرا می شد و ضرر هاش رو سایت می دید . به خاطر همین بسته شد و بسته می مونه .

شمام یه بار یه چیزی بپرسی کافیه ، تو مسنجر پرسیدی جواب دادم ، یعنی ولش کن دیگه .

ایجاد بخشی به نام نانو یا المپیاد نانو

به نقل از Dr.Eniac :
این المپیاد جزو المپیادهای باشگاه دانش پژوهان جوان نیست ، امسال هم توی بخشنامشون اسمی نبردن تا اونجا که من دیدم !!! ;D

انجمن های المپیاد سایت بر اساس المپیادهای باشگاه تنظیم شدن و برای همین نانو توشون نیست ! ;D

نمیشه در انجمن فیزیک زیر گروهش نانو باشه؟

یه مسئله ای مطرحه ! :-"
انجمن سینما ، رادیو ، تلوزیون حتما به زیرگروه تماشای گروهی نیاز داره . چون تماشای گروهیا همه جز موضوعات مهمن . این باعث میشه موضوعات مهم زیاد شنُ خیلی بد شه ! X_X

نمیدونم جاش اینجاس یا نه؟ اصلا بیانش نیازی هست یا خیر اما خب دیدم م۳ اینکه من در برهه ای از زمان اصرار بر وجود انجمن سرگرمی داشتم الان که تفکر میکنم میبینم اصرارم بیهوده بوده و خداروشکر عملی نشد و اینکه در کل خواستم از همین جا اعلان کنم واقعا به خاطر اون ایده و طرز تفکر پوزش دارم از کاربران محترم سمپادیا چون اون انجمن نه تنها کمکی نمیکرد بلکه شاید سمپادیا رو از سمپادیا ی واقعی دور میکرد

به نقل از mahsaperspoli30 :
نمیشه در انجمن فیزیک زیر گروهش نانو باشه؟

معمولن اینطوریه که وقتی تاپیک های مرتبط با یه موضوع به حد ِ خاصی میرسه و مشخص میشه که توی سایت چققدر علاقمند هست میان براش انجمن جدا میزنن ،
یعنی الان که امکان بحث درباره نانو توی همون انجمن فیزیک هست ، پس همونجا موضوعاتونو ایجاد کنید ، فعالیت کنید تا مشخص بشه اگه یه همچین انجمنی ایجاد شد بیکار و بیفعالیت نمیمونه ;D

فک میکنم برای بخش ِ المپیاد ِ سایت یک انجمن عمومی باشه خیلی کمک میکنه ،
الان بعضی تاپیک ها هست که توی همه انجمن های المپیاد تکرار شده درحالی که حرف ِ همشون یکیه و هیچ ربطی به اون المپیاد نداره .
یه سری تاپیک های دیگه هم هستن که به مباحث ِ کلی ِ باشگاه و سبک ِ المپیاد و اینا پرداختن ، اونا هم به همه المپیادها مربوطه ...

:-??

بخش هنر یه انجمن کارهای دستی کم داره :-"
مثلا مجسمه سازی و ظرف سفالی و این چیزا- تازه بعضی از کاربرا دست بند هم میبافن 8-^

یه تاپیک هست هنرمندان سایت . بعد اونجا ـَم قراره هرکی هنری داشت بیاد بگه . همون تاپیک 4 صفه س ، دیگه انجمن ... !

انصافا انجمن طراحی وب کم داره اینجا !
مثلا مشکل یکی از بچه با fav آیکون ، توی انجمن اینترنت و شبکه مطرح شده بود ، البته زیاد شاخ و برگ دادن به یه فروم عمومی کار خوبی نیست ولی وقتی انجمن الگوریتم داریم ، نداشتن طراحی وب خیلی ... :-"

به نقل از نرگس² :
یه تاپیک هست هنرمندان سایت . بعد اونجا ـَم قراره هرکی هنری داشت بیاد بگه . همون تاپیک 4 صفه س ، دیگه انجمن ... !
اونجا نمیشه درباره ی یه چیز مشخص صحبت کرد مثلا یکی میگه من نقاشی بلدم بعد هم نقاشیایو میذاره تو انجمن نقاشی.
اگه ساخته های دستی یه انجمن داشته باشه،تاپیکای مختلفی هم داره :-"

لازمه ی ایجاد انجمن به نظر من دو تا چیزه یا خیلیییی نیازش بدیهی باشه ، مثلا سمپادیا و بنیاد کودک ! یا خیلی تاپیک راجع به یک موضوع خاص توی ِ انجمنای ِ دیگه باشه ! یعنی وقتی انجمن کار های دستی ایجاد میشه که مثلا ببینن توی ِ هنر خیلی داره راجع بش بحث میشه و اینا :دی

همینطور که ساینا گفت برای همین هنر های دستی ی تاپیک فقط مخصوص این هنر توی انجمن هنر بزنید.

اگه دیدید داره خیلی استقبال مبشه... بعد شاخه های دیگه هم لازمه که بهش اضافه بشه و متقاضیش زیاده بعدن انجمنش هم اگه لازم دیده شد زده میشه :دی

ولي بازم من فكر نميكنم دليلي واسه زدن يه زير شاخه ديگه باشه

هنر هاي دستي نهايت نهايت ٢٠ ٢٥ تا تاپيك مختلف نياز داره (مليله درزي گل دوزي سفال گري كوبلن نقاشي طراحي و...)

كه همه اين تاپيكا بازم زير مجموعه ي هنرن و نيازي به زير شاخه ندارن

ولي مثلا ما يه طيف عظيمي در رابطه با كتاب هاي كلاسيك و فانتزي داريم و در كنارشم متقاضيشم هست

يا مثلا معماهاي حل شده تنها واسه نظم بخشيدن به انجمن ايجاد شده

كه هنر هاي دستي اون اندازه متقاضي نداره و جاي بحثم به طبع نداره همين طور به انجمن هنر صدمه اي نميزنه

• لایک
امتیازات: N.M

باشه قبول :-"
حالا اگه کسی دلش خواست برای هنر های دستی هم تاپیک بزنه :-" :-"

Back
بالا