- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن
انجمن اشخاص بحث هاش توی انجمن های دیگه قابل بحثه. مثلا بازیگرا تو انجمن سینما یا نویسنده ها تو انجمنای ادبی و ... لازم نیست انجمن اختصاصی داشته باشه. شاید یک قسمتی باشه که نشه بحث هاش رو توی انجمن های دیگه مطرح کرد ولی اونقدر نیست که ضرورت ایجاد انجمن رو توجیه کنه.
انجمن اشخاص بحث هاش توی انجمن های دیگه قابل بحثه. مثلا بازیگرا تو انجمن سینما یا نویسنده ها تو انجمنای ادبی و ... لازم نیست انجمن اختصاصی داشته باشه. شاید یک قسمتی باشه که نشه بحث هاش رو توی انجمن های دیگه مطرح کرد ولی اونقدر نیست که ضرورت ایجاد انجمن رو توجیه کنه.
من نمیدونستم ! انجمن کمک رسانی منظور چیه؟ کمک به کی چی؟ زلزله مثلا؟ کارهای خیریه؟به نقل از نیکتا :من ی پیشنهاد دارم
احتمالا همه می دونن که هگر تو گفت و شنود اجتماعی یه مشکل و سئوال رو برای دریافت کمک مطرح کنید بعد از 48 ساعت پاک می شه !!؟!!؟!!
ولی خوب کسی فکر کرده ک مشکلات حل شده ی دیگران می تونه ب دیگران کمک کنه ؟؟؟؟
بنظرم بد نیس ی انجمن کمک رسانی داست باشیم ک بچه ها مشکلاتشون رو مطرح کنن و بقیه هم برای کمک اقدام کنن و وقتی هم ک مشکل برطرف شد تایپیک باقی بمونه ک اگر کسی مجددا به اون مشکل برخورد کرد از همون تایپیک استفاده کنه !!!
:) :)
انجمن سیاسی هم بود قبلا. اتفاقا غیرفعال بود و مشارکت خاصی تو بحث ها نبود. سیاست هم دردسرهای خودش رو داره. برای همین انجمن رو بستیم. مخالف بازکردنش هستم به شخصه و به نظرم تحت هیچ کنترل و مدیریتی چندان قابل استفاده نخواهد بود. حالا اگر جمع مدیران نظر دیگه ای داشت شاید دوباره باز بشه.به نقل از alireza1 :چرا انجمن سیاسی رو راه نمیندازین؟