پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

به نقل از speed :
به نظر من یه انجمنی باز کنیم که توش قانونی نباشه
میشه [-o<
هیچ هدفی نخواهد داشت!
دلیلی هم نداره!
که چی بشه خوب؟
ویرایش: اه این پوریا باز زود تر حرفید :-w

بعضی از موضوعات هست که تو هیچ کدوم از تالار ها جا نمی گیره ، مثلا یه سوالایی می پرسن ( بحث نیست ، فقط یه سوال جواب)که ربطی به موضوع انجمن نداره و کلا نمی شه واسش جا پیدا کرد ، بد فرتی میان حذف می کنن ، خو شاید اون بدبخت یه منظوری از ایجاد اون تاپیک داشته خب ;D
می گم اگه بشه یه تالار بذارین واسه همینایی که جا ندارن........
یه پیشنهاد دیگه:
الان تو هر تاپیکی ، وقتی بحث داره خوب پیش می ره و تبادل نظرات زیاد می شه و موضوعات یکم شاخ و برگ می گیره ، میان می گن انحراف از بحث....در نهایت قفل...
اگه می شد یه تاپیکی باشه که بحث اصلی خاصی حکم نکنه و همش نگن انحراف از بحث.....اخه اینجوری وقتی بحث در اوج خودشه ، یهویی می زنن تاپیکو قفل می کنن....

نمیشه خب ؛ مثلن ما توی اعتقادی (میگم اعتقادی چون منظورتون فکر کنم همونجاست ) چندین تاپیک داریم و چندین بار بحث کردیم راجب ارتداد از دین و جایگاه ادیان دیگه توی کشورمون و اینا ؛ باز دوباره یک تاپیک میزنن که بحثش کمی متفاوته ، حالا دو باره میرن سراغ همون بحثا . اول هم تذکر میدیم که بحث رو توی تاپیک مربوط پیش ببرن ، منتها کو توجه ؟ :د و تاپیک قفل میشه .

ببخشید خواهشا، تمنا میکنم، یه تایپیک داشته باشیم به نامِ «محیط زیست». واقعا لازمه، میدونین چند نفر به خاطر "ندانستن" میزنن زمین و طبیعت رو نابود میکنند؟ واقعا نیاز به چنین انجمنی هست، شاید نتونیم جلوی نابودی محیط زیست رو بگیریم ولی از خودمون که میشه شروع کنیم.

به نقل از شکیبــــــا :
ببخشید خواهشا، تمنا میکنم، یه تایپیک داشته باشیم به نامِ «محیط زیست». واقعا لازمه، میدونین چند نفر به خاطر "ندانستن" میزنن زمین و طبیعت رو نابود میکنند؟ واقعا نیاز به چنین انجمنی هست، شاید نتونیم جلوی نابودی محیط زیست رو بگیریم ولی از خودمون که میشه شروع کنیم.

تو انجمن جغرافیا و گردشگری تاپیک های زیادی در رابطه با محیط زیست وجود داره . میتونید اونجا در این مورد بحث کنید .

یه انجمن برای حیوانات خانگی (Pet). این بخش خیلی کاربرد داره و من الان یک سری تاپیک و موضوع دارم نمیدونم کجا بزنمش به همین خاطر اگه یه بخش برای حیوانات خونگی و پرورش اونها داشته باشیم بد نیست و ممکنه نیاز های خیلی ها رو رفع کنه و میشه به سه بخش آبزیان و پرندگان و پستانداران تقسیمشون کنیم.
هرچند پیشنهاد بود فقط :)

حالا چرا حیوونات خانگی؟
کلا حیوانات
فک نکنم اینقد پیشرفته باشه که به انجمن زیر گروه نیاز داشته باشه

چجون بیشتر میخوام حالت کلی نداشته باشه ( مثلا راز بقا نشه ) یه حالت تخصصی داشته باشه در حد حیواناتی که اکثرا تجربه ی نگهداری ازشون رو داشتیم. تو این بخش میتونیم سوالات و حتی نکاتی رو در مورد هر حیونی بیان کنیم.

تو مباحث زيستى ميشه مطرح كرد؛ تاپيك حيوان خانگى يا اگه جزئى تر ميخواين تاپيك جدا.

پس من تاپیک هارو تو زیست میزنم.
×نسترنگار. ممنون. :)

ببخشيد ولي خيلي بي معنيه :o
زيست به تربيت حيوانات خانكي جه ربطي داره؟ :-?

خب همون منم در عجبم ولی وقتی میگن تو زیست بزن چی دارم بگم؟ :))

به نقل از ∞نیرمان :
خب همون منم در عجبم ولی وقتی میگن تو زیست بزن چی دارم بگم؟ :))
ببخش من ب عنوان هیچ کاره ی سایت ج میدم :-"
ولی موضوع خیلی خیلی جزییه...توجه کن رفیق ک این فروم قرار نیست"همه چیز"توش باشه...
اگر قرار باشه انجمن مذکور رو بزنن باید ی چیزی هم بزنن مثلا با عنوان"چگونه میتوانم نجار خوبی بشوم؟"و توش هم کلی تاپیک مناسب در این زمینه میشه زد :-" :-"
نمیدونم واضح گفتم یا نه...ولی موضوعت خیلی جزئیه...از طرفی فکر نمیکنم اونقدر هوادار داشته باشه...
من ب نظرم میاد ب شخصه انجمنی ک زده میشه توی این سایت یا باید شدیدا علمی باشه(مثل روانشناسی و...)یا مستقیم ب خود سمپاد مربوط(مثل انجمن سمپاد)یا چیزی باشه ک هر فرومی بش نیاز داره(چیزایی مثل گفت و شنود و خاطرات و...)
و این هیچ کدوم از اینا رو نداره :-"

مرسی از وقتی ک دادین بم ;D

میشه انجمن پشتیبانی کنکوری های 93 رو هم ایجاد کنین؟
فکر کنم اگه ما سال سوما از الان اونجا فعالیت کنیم نتیجه ی بهتری بگیریم.

به نقل از پوریا عابدی :
ولی موضوع خیلی خیلی جزییه...توجه کن رفیق ک این فروم قرار نیست"همه چیز"توش باشه...
اگر قرار باشه انجمن مذکور رو بزنن باید ی چیزی هم بزنن مثلا با عنوان"چگونه میتوانم نجار خوبی بشوم؟"و توش هم کلی تاپیک مناسب در این زمینه میشه زد :-" :-"
نمیدونم واضح گفتم یا نه...ولی موضوعت خیلی جزئیه...از طرفی فکر نمیکنم اونقدر هوادار داشته باشه...
من ب نظرم میاد ب شخصه انجمنی ک زده میشه توی این سایت یا باید شدیدا علمی باشه(مثل روانشناسی و...)یا مستقیم ب خود سمپاد مربوط(مثل انجمن سمپاد)یا چیزی باشه ک هر فرومی بش نیاز داره(چیزایی مثل گفت و شنود و خاطرات و...)

نجاری رو میشه تو مکانیک زد ! ممنون از توصیت ! :دی

به نقل از ДNΛH!TΛ :
میشه انجمن پشتیبانی کنکوری های 93 رو هم ایجاد کنین؟
فکر کنم اگه ما سال سوما از الان اونجا فعالیت کنیم نتیجه ی بهتری بگیریم.

منم دقیقا میخاستم همینو بگم!

به نقل از پوریا عابدی :

خب پوریا جان منم فقط پیشنهاد دادم ، البته موضوع حیوانات به هیچ وجه جزئی نیست کلی سازمان و نهاد جهانی روش تمرکز کردن در حد حقوق بشر. :)
بازم مشکلی نداشتم با وجود نداشتن این بخش و همون تاپیک کار من رو راه میندازه و فقط در حد یه پیشنهاد برای منسجم تر کردن موضوعات بود همین ;D

توي "متفرقه " ١تاپيك بزنيد به عنوان "جنگ"
يا هرچي كه بهش ميخوره خيلي خوبه توش درباره ي
وسايل جنگي و اينجور چيزا ميشه حرف زد خيليم
طرفدار داره...

منم ميتونم مديرش باشم خيلي تو اين كارا حرفه ايم.. B-)

به صورت جدی خواستار ایجاد تاپیک کنکور 93 :) بچه های سمپاد از سال پیش اصولا شروع نمیکنن . در واقع تاپیک تو سال اصلا میخوابه چون بچه ها کم میان! تازه الان 93 و حتی 94 ای ها دارن تو سایت خیلی الافی میکنن خوب ! اونطوری سرشون به درس هم گرم میشه! لطفا لطفا [-o< ;D ;;)

راس میگن ;;) ما سوما به جا این همه الافی تو سایت یکم درس بخونیم ضرر هم نمیکنم ، بریم پیش یا کم میاریم ، یا بیخیال میشیم. :-" یه همتی بکنید کنکور ۹۳ هم بذارید. لطفا

Back
بالا