- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
حرکتی ک من با فایروال میزنم اینه ک با وی پی ان میام فایروال اذیت کرد قطعش میکنم دوباره اذیت کرد با ایپی ی کشور دیگه وصل میشم و همینگونه از شر ارور ها در امانم =-"
هنوزم مشکل دارید؟
من خودمم با فایروال مشکل دارم
انشاءاللّٰه درست میشه
مورد دوم رو من حداقل فعلاً مشکلی ندارم
ولی چشم، رسیدگی میشه
@Admin2 مشکل چیه؟!
مهم اینه که من وی پی ان ندارم اصلامنم این مشکل و دارم بعضی موقع ها پیش میاد . فکرکنم دلیلش اینه زیاذ از vpn استفاده میشه ؟ اگه اینطوریه تا با vpn نیایم
فرق بین با وی پی ان میام و با ای پی کشورهای دیگه میام چیه؟حرکتی ک من با فایروال میزنم اینه ک با وی پی ان میام فایروال اذیت کرد قطعش میکنم دوباره اذیت کرد با ایپی ی کشور دیگه وصل میشم و همینگونه از شر ارور ها در امانم =-"
اخه ای پی که تو عکسه مال ایران نیست . اینجوری حدس زدم شاید وی پی ان استفاده کرده باشیفایروال هنوزم مشکل داره
مهم اینه که من وی پی ان ندارم اصلا
و دوباره مشکل دوم هم عرض کنم که اینم یه نمونه مثال از پست جناب مطهری:
http://s7.picofile.com/file/8390216842/لایک_دیسلایک.PNG
چون توی امتیازات کل حساب میشد و خب امتیازات کل باید تابع فعالیت تو فروم باشه نه پیغام خصوصی.ویژگی که تو این قالب جدید اضافه شده بود لایک/ دیس لایک تو پ خ بود
خب مشکلی داشت که حذف شد ؟ برگرده بهتره فکر کنم
تو آخرین فعالیت پروفایلت چندتا میبینی ولی خب کلا به چه دردی میخوره؟ در اون لحظه که خودت میدونی چه امتیازی میدی و میگیری ولی خب مگه کسی لازمش میشه بعدا بدونه به کدوم پست چه امتیازی داده؟!مناسب ترین تاپیکی که پیدا کردم
بهتر نیست همونطور که امتیازات گرفته شده رو می بینیم امتیازات داده شده رم ببینیم
حداقل یه چیز جایگزینی براش بزارین چون واقعا کاربرد داشتچون توی امتیازات کل حساب میشد و خب امتیازات کل باید تابع فعالیت تو فروم باشه نه پیغام خصوصی.
میخوام دیس هایی رو که قبلا دادم بردارم اما اسم تاپیکا یادم نمیادتو آخرین فعالیت پروفایلت چندتا میبینی ولی خب کلا به چه دردی میخوره؟ در اون لحظه که خودت میدونی چه امتیازی میدی و میگیری ولی خب مگه کسی لازمش میشه بعدا بدونه به کدوم پست چه امتیازی داده؟!
اره برو تو تنظيمات قابل رو به حالت قبلى برگردون اسم قالب قديميمون ديفالته همونو انتخاب كنى درست ميشهنمیدونم درست کردن این چقدر زحمت داره ولی تو این تم جدید ، وقتی اسکرول میکنیم پایین ، اون نوار هدر اصلی سایت ثابت نمیمونه ...
و حتما باید بری بالا دوباره تا ببینیش.
در حالی که تم های قبلی اینطوری نبودن...
میشه کاری کرد؟