• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ساخت لوگو برای سایت طراحی جدید و باحال پیشرفته شدن تر جستجو

چرا دیگه مثل قبل از نشان‌ها استفاده نمیشه؟!

درحال‌حاضر فقط تعداد انگشت‌شماری نشان دارن(یکی مال من ک نشان خلاقیته، یکی @Yucoodi ک نشان المپیاده، یکی هم @mohad_z نشان تولید محتوا داشت
اگرم بقیه دارن من متوجه نشدم)

خیلی خوب میشه اگه از نشان‌ها بیشتر استفاده بشه
اینجوری فعالیت بالاتر میره
و کاربرا سعی میکنن عملکرد بهتری داشته باشن
ی جور هدف میشه بنظرم
پیشنهاد من طراحی نشان‌های جدیدتر و اعطای اون‌ها ب کاربرانه

@shnava
@MTHR

چند تا عکس از ضعف های امنیتی که از سایت پیداکردم میزارم.لطفا رسیدگی کنید.
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

@Admin2
میشه ب تمام مدیران انجمن‌ها نشان عضو کادر مدیریت بدید؟!
اینجوری بنظرم بهتر شناسایی میشن
و در روحیه‌ی مسئولیت‌پذیری خودشونم تأثیر مثبت میذاره...
دسترسیشون در همون حد انجمن‌هاییه ک مدیرشن، فقط نشان دارن
اگه بشه نشان جدید طراحی کرد برای هر انجمن هم عالی میشه
مثلاً الان من دو تا نشان دارم، یکی عضو کادر مدیریت، کنارش مدیر داخلی
مدیران انجمن‌ها هم اینجوری بشن
مثلاً عضو کادر مدیریت/انجمن خاطرات
ک سایر کاربران هم بتونن اگه در انجمنی سوال خاصی دارن، از مدیر همون انجمن راحت‌تر بپرسن، چون ب هرحال میزان آشنایی هر مدیر با انجمن خودش بیشتره
این ک فقط اسمشون بعنوان مدیر در ذیل انجمن باشه شاید خیلی حس مدیر بودن و در نتیجه فعالیت مفید نده!!!

@Admin2
اینجوری بنظرم بهتر شناسایی میشن
و در روحیه‌ی مسئولیت‌پذیری خودشونم تأثیر مثبت میذاره...
دسترسیشون در همون حد انجمن‌هاییه ک مدیرشن، فقط نشان دارن
اگه بشه نشان جدید طراحی کرد برای هر انجمن هم عالی میشه
مثلاً الان من دو تا نشان دارم، یکی عضو کادر مدیریت، کنارش مدیر داخلی
مدیران انجمن‌ها هم اینجوری بشن
مثلاً عضو کادر مدیریت/انجمن خاطرات
ک سایر کاربران هم بتونن اگه در انجمنی سوال خاصی دارن، از مدیر همون انجمن راحت‌تر بپرسن، چون ب هرحال میزان آشنایی هر مدیر با انجمن خودش بیشتره
این ک فقط اسمشون بعنوان مدیر در ذیل انجمن باشه شاید خیلی حس مدیر بودن و در نتیجه فعالیت مفید نده!!!
منم موافقم با این ایده ات
ولی یه مسئله ای هست؛بعضیا مدیر چند تا انجمن هستن و برا همین نمیشه اسم همه ی انجمن های مربوط بهشون رو نوشت
برا همین فقط عبارت "عضو کادر مدیریت"باشه و با کلیک روش لیست انجمن هایی ک فرد مدیرشونه باز بشه(مث وقتایی ک میخوایم لایک یا دیسلایک های یه نفر رو ببینیم)

چند تا عکس از ضعف های امنیتی که از سایت پیداکردم میزارم.لطفا رسیدگی کنید.
اینهایی که گذاشتی خیلی ضعف بزرگی نیستند و خیلی مشکل خاصی هم ایجاد نمی کنند.

فکر کنم بهتر باشه بهشون یه نشان مدیر انجمن بدیم. نمیشه اسم هر انجمن رو جدا جدا آورد زیر اسمشون.

رنگ کادر مدیریت و کنکوری هارو عوض کنید:-"
منظورم اینه ک همرنگ نباشن بشه تشخیصشون داد

@Admin2
من نمیتونم برای کسی بانگ ارسال کنم و ارور میده.
مشکل از چیه؟

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
نمیشه علاوه بر اینکه بعضیا رو نادیده میگیریم بشه یه کاری کرد که بعضی ها پستامونو نبیینن ؟عاقا من راحت نیستم دیه اینجا :))

این کادر اطلاعیه خیلی لازم بود بنظرم؛ فقط اگه توی همه‌ی صفحه‌ها نشون داده نمی‌شد بهتر نبود؟ مثلن فقط توی صفحه اصلی باشه؟
الان توی همه‌ی صفحه‌ها هست

کلی اکانت با اطلاعات ناقص هست،مقدوره براتون که همشون رو پیدا کنین یا گزارش بدیم؟:-"
ممنون میشیم گزارش بدین عزیزم
ب هرحال ممکنه ماهم متوجه بعضی چیزا نشیم

نمیشه نادیده گرفتن تاپیک هم داشته باشیم؟
سیستم امکانشو نداره

نمیشه علاوه بر اینکه بعضیا رو نادیده میگیریم بشه یه کاری کرد که بعضی ها پستامونو نبیینن ؟عاقا من راحت نیستم دیه اینجا :))
نه متاسفانه
این کادر اطلاعیه خیلی لازم بود بنظرم؛ فقط اگه توی همه‌ی صفحه‌ها نشون داده نمی‌شد بهتر نبود؟ مثلن فقط توی صفحه اصلی باشه؟
الان توی همه‌ی صفحه‌ها هست
به زودی برداشته میشه کلا

کلی اکانت با اطلاعات ناقص هست،مقدوره براتون که همشون رو پیدا کنین یا گزارش بدیم؟:-"
اگر کاربر فعال هست گزارش بده وگرنه کاربری که فقط ثبت نام کرده یا قدیمیه خیلی مهم نیست.

سلام میخواستم بگم اگه دقت کرده باشید تو تاپیک هایی که جدید میزنیم می تونیم نظرسنجی رو عوض کنیم هم متنو هم گزینه رو داخل تاپیک های قدیمی چرا نمیتونیم؟
و اینکه داخل تاپیک های جدید نظرسنجی کنار گزینه ها مربع داره داخل قدیمی ها دایره میخواستم بگم میشه داخل تاپیک های جدید هم به جای مربع دایره باشه:)

نمیدونم این مشکل فقط واسه منه یا برا بقیه هم هست. این مدل چت باکستون تو گوشی برام باز نمیشه؛ واسه جواب دادن سوالای بچه ها مجبور میشم با pc وارد شم.

نمیدونم این مشکل فقط واسه منه یا برا بقیه هم هست. این مدل چت باکستون تو گوشی برام باز نمیشه؛ واسه جواب دادن سوالای بچه ها مجبور میشم با pc وارد شم.
منم همین مشکلو داشتم؛ یا باید با یه مرورگر دیگه وارد بشی از گوشی؛ یاعم اینکه کَش مرورگرتو پاک کنی. اگه بازم درست نشد کلا دیتای مرورگرتو پاک کنی. برا من که درست شد اینطوری:)

سلام میخواستم بگم اگه دقت کرده باشید تو تاپیک هایی که جدید میزنیم می تونیم نظرسنجی رو عوض کنیم هم متنو هم گزینه رو داخل تاپیک های قدیمی چرا نمیتونیم؟
و اینکه داخل تاپیک های جدید نظرسنجی کنار گزینه ها مربع داره داخل قدیمی ها دایره میخواستم بگم میشه داخل تاپیک های جدید هم به جای مربع دایره باشه:)
مربع و دایره کاراییش فرق داره
دایره: وقتی فقط ۱ گزینه رو میشه انتخاب کرد
مربع: وقتی بیش از ی گزینه رو میشه انتخاب کرد

مثلا کجا میتونی کجا نمیتونی؟ تاپیکی اگر قفل بشه دیگه نمیشه چیزی رو ویرایش کرد. نظرسنجی هم دایره و مربع رو گفتن چه فرقی داره.

همین کارهایی که بچه ها گفتن باید جواب بده. خود چت الان سالمه روی موبایل و پی سی.

Back
بالا