منم موافقم با این ایده ات@Admin2
میشه ب تمام مدیران انجمنها نشان عضو کادر مدیریت بدید؟!
اینجوری بنظرم بهتر شناسایی میشن
و در روحیهی مسئولیتپذیری خودشونم تأثیر مثبت میذاره...
دسترسیشون در همون حد انجمنهاییه ک مدیرشن، فقط نشان دارن
اگه بشه نشان جدید طراحی کرد برای هر انجمن هم عالی میشه
مثلاً الان من دو تا نشان دارم، یکی عضو کادر مدیریت، کنارش مدیر داخلی
مدیران انجمنها هم اینجوری بشن
مثلاً عضو کادر مدیریت/انجمن خاطرات
ک سایر کاربران هم بتونن اگه در انجمنی سوال خاصی دارن، از مدیر همون انجمن راحتتر بپرسن، چون ب هرحال میزان آشنایی هر مدیر با انجمن خودش بیشتره
این ک فقط اسمشون بعنوان مدیر در ذیل انجمن باشه شاید خیلی حس مدیر بودن و در نتیجه فعالیت مفید نده!!!
اینهایی که گذاشتی خیلی ضعف بزرگی نیستند و خیلی مشکل خاصی هم ایجاد نمی کنند.چند تا عکس از ضعف های امنیتی که از سایت پیداکردم میزارم.لطفا رسیدگی کنید.
فکر کنم بهتر باشه بهشون یه نشان مدیر انجمن بدیم. نمیشه اسم هر انجمن رو جدا جدا آورد زیر اسمشون.میشه ب تمام مدیران انجمنها نشان عضو کادر مدیریت بدید؟!
چه اروری؟
یه ارور میده ک مینویسه دیس اکشن واز بلاکد یا فوربیدن.همچین چیزیچه اروری؟
البته الان بطور عجیبی یهو درست شد=///////////////////////////////////////////////////////////////چه اروری؟

ممنون میشیم گزارش بدین عزیزمکلی اکانت با اطلاعات ناقص هست،مقدوره براتون که همشون رو پیدا کنین یا گزارش بدیم؟![]()
سیستم امکانشو ندارهنمیشه نادیده گرفتن تاپیک هم داشته باشیم؟
نه متاسفانهنمیشه علاوه بر اینکه بعضیا رو نادیده میگیریم بشه یه کاری کرد که بعضی ها پستامونو نبیینن ؟عاقا من راحت نیستم دیه اینجا![]()
به زودی برداشته میشه کلااین کادر اطلاعیه خیلی لازم بود بنظرم؛ فقط اگه توی همهی صفحهها نشون داده نمیشد بهتر نبود؟ مثلن فقط توی صفحه اصلی باشه؟
الان توی همهی صفحهها هست
اگر کاربر فعال هست گزارش بده وگرنه کاربری که فقط ثبت نام کرده یا قدیمیه خیلی مهم نیست.کلی اکانت با اطلاعات ناقص هست،مقدوره براتون که همشون رو پیدا کنین یا گزارش بدیم؟![]()

منم همین مشکلو داشتم؛ یا باید با یه مرورگر دیگه وارد بشی از گوشی؛ یاعم اینکه کَش مرورگرتو پاک کنی. اگه بازم درست نشد کلا دیتای مرورگرتو پاک کنی. برا من که درست شد اینطوری:)نمیدونم این مشکل فقط واسه منه یا برا بقیه هم هست. این مدل چت باکستون تو گوشی برام باز نمیشه؛ واسه جواب دادن سوالای بچه ها مجبور میشم با pc وارد شم.
مربع و دایره کاراییش فرق دارهسلام میخواستم بگم اگه دقت کرده باشید تو تاپیک هایی که جدید میزنیم می تونیم نظرسنجی رو عوض کنیم هم متنو هم گزینه رو داخل تاپیک های قدیمی چرا نمیتونیم؟
و اینکه داخل تاپیک های جدید نظرسنجی کنار گزینه ها مربع داره داخل قدیمی ها دایره میخواستم بگم میشه داخل تاپیک های جدید هم به جای مربع دایره باشه:)
مثلا کجا میتونی کجا نمیتونی؟ تاپیکی اگر قفل بشه دیگه نمیشه چیزی رو ویرایش کرد. نظرسنجی هم دایره و مربع رو گفتن چه فرقی داره.سلام میخواستم بگم اگه دقت کرده باشید تو تاپیک هایی که جدید میزنیم می تونیم نظرسنجی رو عوض کنیم هم متنو هم گزینه رو داخل تاپیک های قدیمی چرا نمیتونیم؟
و اینکه داخل تاپیک های جدید نظرسنجی کنار گزینه ها مربع داره داخل قدیمی ها دایره میخواستم بگم میشه داخل تاپیک های جدید هم به جای مربع دایره باشه:)
همین کارهایی که بچه ها گفتن باید جواب بده. خود چت الان سالمه روی موبایل و پی سی.نمیدونم این مشکل فقط واسه منه یا برا بقیه هم هست. این مدل چت باکستون تو گوشی برام باز نمیشه؛ واسه جواب دادن سوالای بچه ها مجبور میشم با pc وارد شم.