پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
انجمن جامعه شناسی هم فقط برای کاربران نشون داده بشه بهتره. قبلن طوری بود که اگه کسی تازه عضو شده بود حرف بزن و انجمنهای اعتقادی و سیاسی و اینا براش نشون داده نمیشد تا یه مدت زمانی از حضور و تعداد پستاش گذشته باشه. الان چرا اینطوری نیست؟ من اصلن حس خوبی ندارم..
انجمن های سیاسی و اعتقادی الان اونجوری هستند و به کاربر جدید نشون داده نمیشن. ولی جامعه شناسی اینجوری نیست و فکر نمیکنم خیلی حساس باشه اونجا. لازمه اونم مخفی کنیم؟

بنظرم جای خالی پاورقی خیلی حس می‌شه.
برای زمان‌هایی که میخوایم منبع بذاریم. یا پاورقی بنویسیم استفاده میشه. دیگه :D
اونقدرا کاربرد نداره خدایی. تحت تاثیر پایان نامه ای تو :))

خیلی خوب میشه بنظرم اگه توی پ.خ هم دیسلایک و لایک داشته باشیم.

آخرین ویرایش:
اونقدرا کاربرد نداره خدایی. تحت تاثیر پایان نامه ای تو :))
خوبه که پست‌های دیگر دوستان و همینطور پست‌های خودم هنوز هستند؛ چون قالب عوض شده این پست‌ها هم زشت شدن و پاورقی‌ها اومدن وسط متن.
دوست نداری انجام بدی بگو انجام نمی‌دم توجیه خنده‌دار نکن.
حرف منم نیست می‌بینی که قبلاً کاربرهای دیگه هم بیان کردن من برای یادآوری 2تاش رو که دیدم نقل‌قول می‌کنم.
سیستم قبلی پاورقی!!!هم داشت. این سیستم جدید باید از کجا پاورقی بذاریم؟
پاسخ : سؤالات و مشکلات
یکی از مدیرا که از تغییر دادنای اخیر سایت با خبره بیاد بگه چرا پاورقی رو برداشتین؟ بروزرسانی‌ای که میخواستین انجام بدین ملزوم به برداشتن پاورقی از سیستم پست‌دهی سایت بوده؟ من برام خیلی استفاده از پاورقی تو بیشتر پستام حائز اهمیته و اگه نباشه کل اون پستی که میخوام بدم یا قبلا دادم ناقص میمونه و از هم میپاشه.

کاش می‌شد کاربرا میتونستن پستایی ک دوست دارنو ذخیره کن...

ی چیزی
من مجبور شدم بیام اینجا بگم-جا مناسب تر پیدا نکردم-
سوالات و مشکلات برا من باز نمیشه ارور 504 میده بعد این نوتیف ای دی ام دیوونه ام کرده میخوام درستش کنم اما اصن انجمن نمیاد بالا
چیکار کنم

ی چیزی
من مجبور شدم بیام اینجا بگم-جا مناسب تر پیدا نکردم-
سوالات و مشکلات برا من باز نمیشه ارور 504 میده بعد این نوتیف ای دی ام دیوونه ام کرده میخوام درستش کنم اما اصن انجمن نمیاد بالا
چیکار کنم
اون که برای دانلود هست میاد؟ یا اون کوچیکه که شناوره؟

من چرا نمی تونم آرشیو صندلی داغو باز کنم؟

تو لیست 22 انجمن اخیر وقتی موس رو می بری روش اون ابری که باز می شه زیادی پایینه (قبلا این جوری نبود ) درستش کنین
ممنون.

اگه میشد یه گزینه باشه که برای هر کاربری که فعالش کنی هر پستی که توی هر تاپیکی بزاره برات نوتیف بیاد. مثلا اینکه الان دنبال کردن خیلی ویژگی خاصی نداره ولی اگه مثلا هر کسی رو که دنبال میکردیم هر فعالیتی که‌ داشت مثلا بانگ یا پست توی تاپیک ها برامون نوتیف میومد خیلی خوب میشه.

برای هر پست ، یک زیرمجموعه تعریف میکردم که بچه ها بتونن برای اون پست نظر بزارن!....

مثل یه آیکون کشویی که بازش میکنی میتونی نظراتی که برای اون پست نوشته شده رو بخونی!...

اینو یه جای دیگه هم گفتم ، باید از اول همینجا مینوشتمش!....عذر میخوام اگه دو جا میبینین این پست رو!

خیلی خوب میشه بنظرم اگه توی پ.خ هم دیسلایک و لایک داشته باشیم.
یه چیز دیگه. اگه تو حرف بزن دیسلایک نباشه چطور میشه؟
توی سیستم امکانش نیست.
به پیشنهاد دومی فکر میکنیم مشورت میکنیم. ممکنه برداریم.

دوست نداری انجام بدی بگو انجام نمی‌دم توجیه خنده‌دار نکن.
حرف منم نیست می‌بینی که قبلاً کاربرهای دیگه هم بیان کردن من برای یادآوری 2تاش رو که دیدم نقل‌قول می‌کنم.
حقیقتا به نظرم نمیارزه به خاطرش پلاگین نصب کنم رو سیستم. بحث هزینه فایدست.

من چرا نمی تونم آرشیو صندلی داغو باز کنم؟
فکر کنم الان حل شده باشه.

من نمیشه چت باکس نداشته باشم؟پ.خ چشه مگه؟ :))
میتونی خاموشش کنی تو تنظیماتش هست.

تو لیست 22 انجمن اخیر وقتی موس رو می بری روش اون ابری که باز می شه زیادی پایینه (قبلا این جوری نبود ) درستش کنین
ممنون.
نفهمیدم اینی که گفتی چی هست!

اگه میشد یه گزینه باشه که برای هر کاربری که فعالش کنی هر پستی که توی هر تاپیکی بزاره برات نوتیف بیاد. مثلا اینکه الان دنبال کردن خیلی ویژگی خاصی نداره ولی اگه مثلا هر کسی رو که دنبال میکردیم هر فعالیتی که‌ داشت مثلا بانگ یا پست توی تاپیک ها برامون نوتیف میومد خیلی خوب میشه.
توی یه تاپیک خاص نمیشه ولی میشه کل فعالیت های یه کاربر رو که دنبال میکنی توی خوراک خبری ببینی.

برای هر پست ، یک زیرمجموعه تعریف میکردم که بچه ها بتونن برای اون پست نظر بزارن!....

مثل یه آیکون کشویی که بازش میکنی میتونی نظراتی که برای اون پست نوشته شده رو بخونی!...

اینو یه جای دیگه هم گفتم ، باید از اول همینجا مینوشتمش!....عذر میخوام اگه دو جا میبینین این پست رو!
یکم با مدل فروم نمیخونه. تو فروم ها خود پست به معنی کامنت هست.

قابلیت سین نمیشه گذاشت؟"-:
ینی طرف این پ.خ ت رو خونده جواب نداده
یا تو چت باکسا "-:
نه متاسفانه

بنظر هم لایک داشته باشه هم دیس.
واقعا بی مزه میشه اون تاپیک اگ اینا کلا نباشه.

من مخالفم!
چرا حرف بزن نباید دیس داشته باشه؟!
اگه دیس نداره لایکم نباید داشته باشه!
دیسلایک نوعی مقاومت در برابر پست دادن ایجاد میکنه. یعنی شاید بعضیا راحت نباشند حرف دلشون رو بزنن چون ممکنه دیسلایک بگیرند.

اگه کسی به خاطر ترسِ از دیس گرفتن حرف دلش رو نزنه خیلی بده اما اینکه به صرفا خاطر لایک بیاد به جای حرف دلش چرت و پرت بگه هم بده به نظرم اگه هر دو حذف بشه تاپیک به هدف اصلی اش نزدیک میشه

آقا اینکه نظرسنجی گذاشتین واسه بحث لایک و دیسلایک خیلیم خوب ولی منطقا تا قبل مشخص شدن نتیجه نباید دیسلایک حذف بشه!

كاش ميشد يه آيتمى باشه بتونيم وويس بزاريم.:-?

Back
بالا