dark shadow
خائــن.
- نام مرکز سمپاد
- Farz2
- شهر
- KRG
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
سر جدتون این دسترسی ح.ب رو برا تازه واردا بردارین!
دیوونه مون کردن
دیوونه مون کردن
خیلی بده یارو الان عضو شده،دو دقیقه بعد اولین تاپیکشو میزنه و دقیقه ی بعد اولین ح.ب اش رو میذاره!
یکم این کاربرای جدید رو محدود کنیم.ببینین رونق گرفتن اینجا خیلی خوبه،اما امنیت ماعم مهمه(همینطور جلوگیری از عضویت کاربرای فیک).حالا چطوری؟(سر جدتون بگیرین چی میگم و منظورم چیه!)
اینجا جاییه ک همه مون با خیالت راحت حرفمون رو میزنیم بدون اینکه اطرافیانمون حرفامونو بفهمن و مشکلی پیش بیاد.من اعصابم خورده و میام چارتا لیچار بار اونی میکنم ک حوصله اش رو ندارم یا میام از یکی گله میکنم.حالا اگر این دسترسی ب ح.ب باشه،خیلی راحت میشه خیلی چیزا رو خوند.من چند تا از دوستام فهمیدن من اینجام و چند تا از ارسالام رو پیدا کرده بودن و با همونا رفته بودن رو اعصابم.حالا اگر ی نفر اینطوری قصد فوضولی داشته باشه و ی اکانت فیک بزنه و بیاد زرتی ح.ب های ی نفر رو بخونه ک بدبخت میشه فرد هدفش!درسته ک بدون عضویت ح.ب باز نمیشه اما عضو شدن و اطلاعات الکی یا حتی واقعی ک کار نداره
خلاصه اینکه مث قبل کنید.دسترسی کاربرای جدید رو از ح.ب بگیرید و ی لیمیتی براشون بذارید ک اول کار نیان تاپیک بزنن.اینطوری فیک ها هم بهتر شناخته میشن(ترجیحا این ملاک تعداد ارسال نباشه ک ملت همین الانش دیوونه مون کردن!مثلن تایمی باشه ک کاربر تو فروم گذرونده-مث قدیما ک اینطوری بود-)