- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
قالب قبلی بر نگرده سمپادیا برنخواهد گشت.
نخطه ته خط.
نخطه ته خط.
بیا بهم بگو جریانشوبابا چی میگین قالب قبلی به چهل روش سامورائی قابل هک بود و هنوز هم هست!!
هیچ وقت اسکریپتی که @علیمپو زد رو یادم نمیره حتی : ))

اجباریه ولی بعضیا رعایت نمیکنن و به تذکرات هم توجه نمیکنن.میگم بهتر نیست اطلاعات تحصیلی کاربرا از قبیل اسم مدرسه و شهر ، دانشگاه ، رشته تحصیلی و ... برای همه نمایان و اجباری باشه ؟؟
بالاخره اینجا یه فروم سمپادیه و اقلا مدرسه ی طرفو بدونیم
اینطوری فیکا هم خطر بیشتری می کنن اگه اسم اشتباه بنویسن
آره چیز باحالیه. تو خود سیستم فعلی امکانش نیست ولی اگه پلاگینشو پیدا کردم اضافه میکنم.جالب نیست ک عین تولدای هر روز عضو شدنای هر روزم باشه=)؟
درسته بی فایدست ولی بامزست.مثلا امروز سالگرد عضو شدن فلانی و فلانی و فلانیه=)
الان پرنیان نمی بینی یعنی بانگ های جدید رو؟ چون هستمیگم اینکه اون پایین بانگای جدید مشخص بود خیلی خوب بود...
حیف شد.
نمیشه دوباره بیاد پایین؟
سلام تاریخ صحیح را بفرمایید تا تغییر اعمال شود.چطوری می تونیم تاریخ تولدمون رو عوض کنیم؟؟
نه اینو که میبینم؛ در جریانم اما میگم قبلا که اون پایین پیش قسمت تولدا و اینا نمایش داده میشد بهتر بودالان پرنیان نمی بینی یعنی بانگ های جدید رو؟ چون هست
هم در صفحه اصلی که پایینه و هم در صفحه های وابسته
مشاهده پیوست 869
توی نسخه دسکتاپ هم باید باشه ...
:*
2005/10/16سلام تاریخ صحیح را بفرمایید تا تغییر اعمال شود
منم همین مشکلو دارم . قاعتدا باید زیر عضویت جدیدا باشه ولی نیست .الان پرنیان نمی بینی یعنی بانگ های جدید رو؟ چون هست
هم در صفحه اصلی که پایینه و هم در صفحه های وابسته
مشاهده پیوست 869
توی نسخه دسکتاپ هم باید باشه ...

منظورت ارتقا سروره؟ خرج دارهبه طور کلی دو راه برای رهاندن انجمن از این وضع ناجور هست:
۱. اون یاروی انجمن رو -که نمی دونم چیه ولی هر از گاهی بوش در میاد- ارتقاش بدین
۲. اسپم های لعنتی رو حذف کنین.
مدیرای انجمن و مدیرای کل و حضرت گرامی والاگهر بلند مرتبت مدیر داخلی -که فکرِ کس به جایگاه غیر قابل توصیفش نرساد- چه گلی به سرشون دارن می زنن؟-___-
مدیر کلّامون که کلا نیستن. (یا حداکثر یه نفرشون هست) مدیر داخلیم که به بخش قابل ذکری از اسپم ها کلا کار نداره. می مونن مدیر انجمنا که نمی دونم ناموسا چرا چیزی حدود نصف اسپم ها رو ول می کنین؟
پ.ن: شهر که شلوغ بشه قورباغه هم جرئت هفت تیر کشیدن پیدا می کنه.