sara.ras
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- -
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
2005/10/16سلام تاریخ صحیح را بفرمایید تا تغییر اعمال شود
2005/10/16سلام تاریخ صحیح را بفرمایید تا تغییر اعمال شود
منم همین مشکلو دارم . قاعتدا باید زیر عضویت جدیدا باشه ولی نیست .الان پرنیان نمی بینی یعنی بانگ های جدید رو؟ چون هست
هم در صفحه اصلی که پایینه و هم در صفحه های وابسته
مشاهده پیوست 869
توی نسخه دسکتاپ هم باید باشه ...
منظورت ارتقا سروره؟ خرج دارهبه طور کلی دو راه برای رهاندن انجمن از این وضع ناجور هست:
۱. اون یاروی انجمن رو -که نمی دونم چیه ولی هر از گاهی بوش در میاد- ارتقاش بدین
۲. اسپم های لعنتی رو حذف کنین.
مدیرای انجمن و مدیرای کل و حضرت گرامی والاگهر بلند مرتبت مدیر داخلی -که فکرِ کس به جایگاه غیر قابل توصیفش نرساد- چه گلی به سرشون دارن می زنن؟-___-
مدیر کلّامون که کلا نیستن. (یا حداکثر یه نفرشون هست) مدیر داخلیم که به بخش قابل ذکری از اسپم ها کلا کار نداره. می مونن مدیر انجمنا که نمی دونم ناموسا چرا چیزی حدود نصف اسپم ها رو ول می کنین؟
پ.ن: شهر که شلوغ بشه قورباغه هم جرئت هفت تیر کشیدن پیدا می کنه.
مدیر ارشد رو پس باز بذارید اگ قراره داخلی بیفزاییدمنظورت ارتقا سروره؟ خرج داره
من طی یه هفته گذشته ۶۰ تا اکانت اسپم یا غیرسمپادی یا مولتی بستم. ولی بعضیا همچنان کرم میریزن و میبینید که چقدر اصرار دارن همه رو آزار بدن. مدیر داخلی کم داریم و اضافه میکنیم به زودی. تابستون اوضاع بهتر خواهد بود.
نشان ها رو خیلی هستممدیر ارشد رو پس باز بذارید اگ قراره داخلی بیفزایید
بهتر نیست ایا برا انجمنا مدیر درست حسابی بذارید؟
سیستم نشانها و اون سیستم بن و اخطار
برگشت.خوراک خبری رو میتونید برگردونید؟
من تو وارد شدن با اندروید مشکل دارم رمز و ایدیمو میزنم ولی نمیتونم وارد شم
با کروم گوشی تست کردم مشکلی نبود. دقت کنید که کیبوردتون درست باشه. اعداد فارسی نباشه مثلا. یا کروم رو آپدیت کنید.بنده هم نمی تونم با کروم اندروید وارد شم ولی با کروم ویندوز یا سامسونگ اینترنت گوشیم می تونم
توی سیستم قدیمیه بود. تو سیستم جدید نیست.اون کیکه بود برای تولد میذاشتین قبلاً ،
اونو بازم بذارین
من اونو دوست داشتم
بررسی میکنمچت باکس ندارم ):
تست کردم باز میشه ولی با تاخیر. عجیبه و نمیدونم چراانجمن روانشناسی باز نمیشه برای من...
الان درست شده تقریبا.سرچ تاپیکا کار نمیکنه
نه دیگه ثبت نمیشه تو سیستم جدید. مال سیستم قدیمی بود.میشه لطفاً تعداد روزای فعالیت اعضا رو مجدداً نشون بده سایت؟
تاپیک سوالات و مشکلات هم برای من چنین شرایطی دارهتست کردم باز میشه ولی با تاخیر. عجیبه و نمیدونم چرا
انجمن جامعه شناسی هم فقط برای کاربران نشون داده بشه بهتره. قبلن طوری بود که اگه کسی تازه عضو شده بود حرف بزن و انجمنهای اعتقادی و سیاسی و اینا براش نشون داده نمیشد تا یه مدت زمانی از حضور و تعداد پستاش گذشته باشه. الان چرا اینطوری نیست؟ من اصلن حس خوبی ندارم..