- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان bnb
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
کاربرای بن دل ندارن سایت تولدشون رو ایگنور می کنه؟ :( چرا اینجوریه؟
خب این ویژگی تو قالب قبلی فروم وجود داشت که.من افزونه ای برای اصلاح این مورد در سایت (و در نظر گرفتن میزان زمان فعالیت علاوه بر تعداد پست ها برای درجه بندی کاربران) پیدا نکردم اما پیشنهاد خوبی است و همچنان جستجو می کنم.
قالب قبلی به طور کلی متفاوت بود و نقص ها و باگ های زیادی داشت که دیگر اصلا امکان استفاده از آن وجود نداشت.خب این ویژگی تو قالب قبلی فروم وجود داشت که.
الآن باید برویم پرایوت کدامین شخص شخیصی برای چنین امر حضیضی؟دیلیت اکانت میشه کرد اما پست ها پاک نمی شوند و تنها با اسم کاربر مهمان حضور دارند. به دلیل این که اگر بخواهیم تمام پست های یک کاربر را حذف کنیم به سرور فشار زیادی وارد می شود و سرور پاسخگو نیست. این مشکل هم فقط برای این سایت نیست و یکی از بزرگترین مشکلات اغلب مدیران سایت های زنفرو است.
با این همه چند راه فرعی غیر قطعی وجود دارد اما احتمال ایجاد هنگ در سرور دارد.
خیلی دلم میخاد یه جمله خفن در مورد رجعت به ریشه ها و اهمیت نوستالژی جات بنویسم اما چیزی ندارمقالب قبلی به طور کلی متفاوت بود و نقص ها و باگ های زیادی داشت که دیگر اصلا امکان استفاده از آن وجود نداشت.
پ.ن: بذار مثال بزنم برات قالب و سرور قبلی فلاپی دیسک بود واسه زمان خودش خیلی خفن بود اما قالب الان CD عه ... شایدم DVD :قهقهه
واقعا و از ته دل موافقم.و این ک خدایی کاربری رو باز مدت حضور کنید
حس کردم با عصبیت تمام این جمله رو گفتیقالب قبلی به طور کلی متفاوت بود و نقص ها و باگ های زیادی داشت که دیگر اصلا امکان استفاده از آن وجود نداشت.
خوبه تو گروه هستی می دونی چقدر انسان فان و باحالیم (:قهقهه :تعریف از خود) نه باو! عصبیت کجا بود؟!حس کردم با عصبیت تمام این جمله رو گفتی
کدومش؟الآن باید برویم پرایوت کدامین شخص شخیصی برای چنین امر حضیضی؟
دیلیت اکانت میشه کرد اما پست ها پاک نمی شوند و تنها با اسم کاربر مهمان حضور دارند.
به زودی ...و این ک خدایی کاربری رو باز مدت حضور کنی
بیا بهم بگو جریانشوبابا چی میگین قالب قبلی به چهل روش سامورائی قابل هک بود و هنوز هم هست!!
هیچ وقت اسکریپتی که @علیمپو زد رو یادم نمیره حتی : ))
اجباریه ولی بعضیا رعایت نمیکنن و به تذکرات هم توجه نمیکنن.میگم بهتر نیست اطلاعات تحصیلی کاربرا از قبیل اسم مدرسه و شهر ، دانشگاه ، رشته تحصیلی و ... برای همه نمایان و اجباری باشه ؟؟
بالاخره اینجا یه فروم سمپادیه و اقلا مدرسه ی طرفو بدونیم
اینطوری فیکا هم خطر بیشتری می کنن اگه اسم اشتباه بنویسن
آره چیز باحالیه. تو خود سیستم فعلی امکانش نیست ولی اگه پلاگینشو پیدا کردم اضافه میکنم.جالب نیست ک عین تولدای هر روز عضو شدنای هر روزم باشه=)؟
درسته بی فایدست ولی بامزست.مثلا امروز سالگرد عضو شدن فلانی و فلانی و فلانیه=)
الان پرنیان نمی بینی یعنی بانگ های جدید رو؟ چون هستمیگم اینکه اون پایین بانگای جدید مشخص بود خیلی خوب بود...
حیف شد.
نمیشه دوباره بیاد پایین؟
سلام تاریخ صحیح را بفرمایید تا تغییر اعمال شود.چطوری می تونیم تاریخ تولدمون رو عوض کنیم؟؟
نه اینو که میبینم؛ در جریانم اما میگم قبلا که اون پایین پیش قسمت تولدا و اینا نمایش داده میشد بهتر بود :*الان پرنیان نمی بینی یعنی بانگ های جدید رو؟ چون هست
هم در صفحه اصلی که پایینه و هم در صفحه های وابسته
مشاهده پیوست 869
توی نسخه دسکتاپ هم باید باشه ...