- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
کجا نمیتونی ویرایش کنی؟ولی وجدانا یه امکانی بذارین تا پستای قدیمی رو ویرایش کنیم. حالا حذفم که چه بهتر. آبرومون میره با این وضع.
کجا نمیتونی ویرایش کنی؟ولی وجدانا یه امکانی بذارین تا پستای قدیمی رو ویرایش کنیم. حالا حذفم که چه بهتر. آبرومون میره با این وضع.

ناموسا چه اهمیتی (فرقی)داره کی کیو دنبال میکنه ! آخه مزیت خاصی هم نداره کلا دنبال کردن کسی
+ بانگ هم نخوای بذارن برات میتونی پاک کنی بانگ هاشونو !
تاپیک هایی که قفل شدن امکان ویرایش نیسکجا نمیتونی ویرایش کنی؟
خب من اینو مزیت خاص نمیدونستماهميت دنبال کردن تو اون خوراك خبريه ((:
که مثلا من ببینم کساییی که باهاشون حال می کنم به چه پستایی لایک دادن و چ چیز جدیدی نوشتن.

بگو باز کنیم ویرایش کنی. اگر منظورت حرف بزن هاست باید بگم باز بودند ولی یهو میدیدی تو آرشیو قدیمی یکی پست میداد!تاپیک هایی که قفل شدن امکان ویرایش نیس
این امکانش تو سیستم نیست متاسفانه. باید کدنویسی بشه که طبیعتا اینکارو نمیکنیماگه يه بخشى از سايت إيجاد بشه تا نشون بده بيشترين لأيكات را به كى دادى يا مثلا بيشتر لايك هايى كه گرفتى از كى بوده جالب مى شه

اینم میتونی محدود کنی که کسی برات بانگ ننویسهپس میتونم برم سمت بانگ
دیگه اینو نمیشه کاریش کرد
تامام![]()

پیرو همین موضوعبنظرم رویدادها و فراخوانها رو مثل قدیم براشون پوستر ایجاد کنید الان مثلاً هزار و یک شب داریم، چند فراخوان توی انجمنهای مختلف توسط مدیران داده شده و ...

توی فیلد بالا تو گزینه ارسال های جدید این بخش وجود دارهای کاش یه بخشی رو میذاشتین تا هر تاپیکی ک توی 24ساعت توش ارسال شده رو نشون میداد تا متوجه میشدیم کدوم تاپیک ارسال داشته یا ن
جوری ک الان هست بده.چند تا ارسال ک انجام بشه خیلی از تاپیکا از لیست ارسالای جدید خارج میشن خیلیا هم متوجه نمیشن ک چ تاپیکی ارسال جدید داشته

ربطی به هم ندارنامیشه این قسمت محدود کردن رو بردارید؟!
یا حداقل مثل قبل وقتی یکی محدود بود میشد باهاش گفتگو داشت، الان همه رقمه از دسترس خارج میشن
میشه این قسمت محدود کردن رو بردارید؟!
یا حداقل مثل قبل وقتی یکی محدود بود میشد باهاش گفتگو داشت، الان همه رقمه از دسترس خارج میشن
و اکانتش پیدا میشه میتونی بهش پ.خ بدی