- توقیف شده
- #1,901
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 0
تو بخش لینک ویدیو میشه اینستاگرامم به سایت ها اضافه کنید؟
الان یه تست بکن ببین میشه یا نه.امکان حذف کردن پست های خودمون توی بعضی تاپیک ها بود ولی بعد از قفل شدنشون نمیشه این کارو کرد، میشه این امکان وجود داشته باشه؟
گویا برخلاف آپارات و یوتیوب اینا چنین امکانی واسه اینستا نیستتو بخش لینک ویدیو میشه اینستاگرامم به سایت ها اضافه کنید؟
نه دیگه تو سیستم جدید ملاک رتبه فقط تعداد ارسالهاست. امتیازات نقشی ندارند.درحال حاضر، ملاک ارزش گذاری و بالاتر رفتن ستارههای کاربرا، براساس تعداد پستا و لایکاییه که بقیه میدن...
پیشنهاد میکنم تعداد لایکایی که خود کاربر ب بقیه میده هم مورد توجه قرار بگیره یا ب کاربرای برتر از نظر تعداد لایکای داده شده، نشان اخلاق داده بشه...
خیلی خوب میشه اگه یک مجموعه(تاپیک یا هر چیز دیگه) درست بشه از پستایی ک بیشترین لایکا رو داشتن(در تمام انجمنها و تاپیکها) تا هم مرور خاطرات بشه و هم افرادی که اون پست رو نخوندن، بخونن...
این ک هر کاربر بتونه پستای خودشو توو پروفایلش بر اساس تاپیکها هم ببینه ب نظرم میتونه خوب باشه...
متشکرم.
والا به نظر میرسه کار درست اینه که اجازه بدیم افراد هیستوری فعالیتشون رو پاک کنند. اینو به خاطر کم کردن کار مدیران فعال نکردم. واسه این بود که هر فرد اصولا باید حق داشته باشه فعالیت هاشو پاک کنه هرچند موجب بشه بعضی جاها یه سری اطلاعات برن.یه موردی به ذهنم رسید راجب این امکان حذف پست برای همه انجمنها که قبلا تو دوره مدیریت من هم مطرح شده بود. اینکه امکان حذف پست رو برای همه آزاد کردین خوبه، کلی از ترافیک کاری مدیران کم میکنه. ولی شاید یکی زد همه پستاشو پاک کرد. ( که قبلا هم چند نفر درخواست حذف همه پستاشون رو داده بودن و ما با دلیل گفتیم نمیشه.) اونوقت تکلیف بحثها تو انجمنهای علمی که ناقص میشن چیه؟ کاش حداقل برای این انجمنها غیر فعال شه این آپشن.
الان دیدم، بازم نمیشهالان یه تست بکن ببین میشه یا نه.
اینکه یک کاربر اولش ببینه پست هاش باید تایید بشه خیلی حس بدی رو منتقل میکنه. واسه همین کنترل های بعدی به مراتب منطقی تره.احساس میکنم باید سیستم کنترل پستها رو خصوصاً برای کاربرهای جدید تغییر داد.
پیشنهادم اینه که یه اکانت خاص داشته باشیم مثلاً به اسم استیو.
هر کاربری که تازه عضو میشه پست هاش تا یه مدت مشخصی ابتدا توسط استیو بررسی میشه و بعدش در صورت تایید استیو برای عموم نمایش داده بشه.
حالا بعد از یه چند پست مشخص دیگه استیو اون کاربر رو به حالت عادی در میاره و دیگه نیازی نیست هر پستش رو چک کنه این مدت مشخص بر اساس تعداد پست یا صلاح دید خود استیو میتونه باشه و یه حداقل هم براش قائل شد.
استیو خودش حق دادن هیچ پستی نداره و هیچ کسم نتونه بهش پیغام بده فقط هر پیغام در ضمینه پاک کردن پستهای اولیه میده که مثلاً کاربر فلانی پست شما ه فلان دلیل پاک شد یا قابلیت نمایش در سایت را ندارد. درست مثل یک ربات داخل سایت هست.
میدونم برای این کار باید هزینه کنی ولی بنظرم از این حالت کنترل خودکار در آوردن نیازه چون روز به روز داره این مشکلات خسته کنندهتر میشه.
قبلاً ه جایی از بچهها خوندم که یه چند نفر مسئول پاسخگویی کاربرهای جدید باشند (از هر دو جنس) ولی خب بازم واکنشی نشون داده نشد
خب اگه مخالف اینی که تایید بشه حداقل این کار رو کن که کاربرهای جدید پستهای اولیهاشون برای اون استیوی که مثال زدم اطلاع بده. اینطوری نه حس بدی کاربر جدید داره و هم دقت بیشتری روشون میشه.اینکه یک کاربر اولش ببینه پست هاش باید تایید بشه خیلی حس بدی رو منتقل میکنه. واسه همین کنترل های بعدی به مراتب منطقی تره.
الان هر کاربر جدیدی عضو بشه یه پیام از طرف من بهش میره که اگر سوال و مشکلی داره بپرسه.در مورد چند نفر مسئول پاسخگویی کاربرهای جدید باشند (از هر دو جنس) نظری نداری؟
نگران نباش. این تغییرات و قطع و وصلی ها به خاطر آپدیت کردن سایت و سروره.شخصاً خیلی حس اطمینانی به سایت ندارم
میترسم فردا از خواب بیدار شم بیینم کل پستهام پاک شده
حالا درسته یه بخشیش پاک شده ولی در کل این نوشتهها که خود واقعیم هستن رو دوست دارم.
حالا میتونید امکانی بذارید که هر کاربر بایگانی تمام مطالبی که تا الان نوشته رو بگیره؟
میتونم سایت خودش یه بکآپ داره من میخوام هر کاربر یه بکآپ از پستهای خودش فقط داشته باشه.
خب طی همین تغییرات باز هم همه چی مثل قبلش نشد مثلاً الان امتیازهای من تغییر کرده و حس میکنم تعدادی زیادی از پستهام پاک شده یا اصلاً از اون بگذریم بعد از عوض کردن قالبهای سایت دیگه نهایت پستهایی که میتونم پیدا کنم فقط مربوط به 2017 هست.نگران نباش. این تغییرات و قطع و وصلی ها به خاطر آپدیت کردن سایت و سروره.
متاسفانه امکانی وجود نداره که کل پست هاتو بتونی دانلود کنی.
وارد تنظیمات عمومی بشو و مشترک شدن خودکار تو تاپیک ها رو غیرفعال کن. بعدش تو تنظیمات اطلاعیه ها هم آیتم اول رو غیرفعال کن.نمیشه این اطلاعیه فلانی به بهمان تاپیک پاسخ داد حذف بشه؟!!
نه نمیشهلطفا اون امکان تغییر دادن نام کاربری رو برگردونین
میتونید براش محدودیت بزاریدنه نمیشه